Den absolut bedste service og levering der findes. Kontakten fÞr besÞget har vÊret enestÃ¥ende, for at vÊre sikker pÃ¥, at vi vidste hvad vi kunne forvente. Men vigtigst af alt, er det endelige resultat... ãã£ãšèŠã
TM FliserensÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har fået renset vores fliser og imprÊgneret dem idag. Resultatet er så FLOT! Jonas er super rar og kommunikationen omkring opgaven gik let. Jeg vil gerne anbefale TM fliserens.
Kan kun anbefale TM fliserens og Jonas. Han var forbi og rengÞre alle mine fliser for flisepest, mos og alger samt give taget algebehandling. Da vejret (frostgrader) gjorde at han ikke kunne komme ord... ãã£ãšèŠã
Jonas gjorde et fremragende stykke arbejde med at rense vores fliser â de ser ud som nye igen! Han var bÃ¥de professionel, grundig og meget venlig gennem hele processen. Servicen var i top, og han gik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med mange års erfaring sikrer vores team, at dine fliser bliver rene og behandlet omhyggeligt for lÊngere levetid. Vi bruger kun miljÞvenlige rengÞringsmidler, der er sikre for hjemmet og naturen.Vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger og bruger det nyeste udstyr for effektiv rengÞring og optimale resultater.Kundernes tilfredshed er vores prioritet. Vi leverer en enestående kundeoplevelse med gennemsigtig kommunikation og pålidelig service til overkommelige priser. Få et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og lad os bringe dine fliser tilbage til deres bedste udseende!
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- Info@tmfliserens.dk
- tmfliserens.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God oplevelse
God service, grundigt arbejde og et flot resultat.ððŒ
Godt service
Hurtig service, flittige medarbejdere, god vÊrdi for pengene.
Fantastisk
Fantastisk ! Helt klart et fÞrste valg, når det kommer til at få renset sine fliser. Jeg har i dag haft Jonas til at komme hos mig og han var super dygtig og udfÞrte professionel fliserens. De står som nye ! Ingen tvivl om hvem i skal vÊlge
Jeg er meget tilfreds med resultatetðâŠ
Jeg er meget tilfreds med resultatetð Mine fliser er blevet sÃ¥ flotteðð»
Arbejdet blev udfÞrt efter aftalen og det tog ikke lÊngere tid en jeg forventedeðð»
Fliserne er blevet sÃ¥ fine og harâŠ
Fliserne er blevet så fine og har bevaret deres patina. På mindre end en time fik TMfliserens bugt med al det skidt og mos, som vi selv forgÊves har kÊmpet med de seneste år.
Meget tilfreds
Mine fliser trÊngte til en omgang efter en masse mos og skidt havde samlet sig. Jeg er meget tilfreds med det fÊrdige arbejde i har udfÞrt, klart anbefales :)
Kan varmt anbefales
God service og meget tilfredstillende resultater.
Fantastisk arbejde de har lavet og alleâŠ
Fantastisk arbejde de har lavet og alle aftaler er overholdt ðð
Og sikke nogle sÞde og venlige ansatte ð
Super god oplevelse
Super god oplevelse, mine fliser er som nye. Alle aftaler og tidspunkter overholdt og arbejdet blev gjort til meget rimelige priser.
Kan kun anbefale Tm flisernes til andre.
Mvh Simon
Vi fik renset flere m2 fliser
Vi fik renset flere m2 fliser, henholdsvis indkÞrsel, gang ned langs hus samt areal foran fordÞr.
Virker meget profesionelle i udfÞrelsen.
Også en god pris.
De var profesionelle og venlige
De var profesionelle og venlige, så vi var helt tilfredse med drengene.
Flot flot resultat
Flot flot resultat, professionelt og yderst trovÊrdig. Opgaven udfÞrt til mindste detalje og er alle pengene vÊrd. Vi modtog den fineste service og vejledning. Vi kan kun give vores aller bedste anbefalinger til TM fliserens
Super professionelle!
Super professionelle, meget glad for resultatet!
Super flot arbejde
Super flot arbejde! Det er fÞrste gang vi bestiller fliserens og vi har fået en terrasse som var det en ny. De kom som aftalt og alt blev efterlade pÊnt og rydeligt.
Et vild godt og effektivt firma!
Jeg vil gerne anbefale Tmfliserens.
Jeg vil gerne anbefale Tmfliserens.
Jeg havde brugt tid på at undersÞge markedet for at finde det bedste firma til at stå for afrensning og algebehandling af vores fliser og tag. Jeg faldt ved et tilfÊlde over Tmfliserens.
Jeg blev telefonisk mÞdt af Jonas, som ydede fremragende service og meget prÊcis vejledning. Han kunne også besvare forskellige opklarende spÞrgsmål.
Kort tid efter at jeg havde sagt ja, kunne de komme og gå i gang.
På dagen blev jeg mÞdt af Jonas, som også leverede på Þverste hylde. Jonas var dygtig til sit arbejde og meget omhyggelig. Desuden kunne han vejlede mig gennem forlÞbet, og jeg håber meget på at se ham igen, når imprÊgneringen skal lÊgges ud.
Tak.
Rigtig god oplevelse og meget tilfreds
Rigtig god oplevelse og meget tilfreds! Fliserne er meget pÊne, som om de er nye! Alle algerne er vÊk og medarbejderne er super flinke
Hurtig
Hurtig, gode og venlige 5 stjerner fra en meget tilfreds kundeð