TM Fliserens

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den absolut bedste service og levering der findes. Kontakten fÞr besÞget har vÊret enestÃ¥ende, for at vÊre sikker pÃ¥, at vi vidste hvad vi kunne forvente. Men vigtigst af alt, er det endelige resultat... もっず芋る

Vi har fået renset vores fliser og imprÊgneret dem idag. Resultatet er så FLOT! Jonas er super rar og kommunikationen omkring opgaven gik let. Jeg vil gerne anbefale TM fliserens.

Kan kun anbefale TM fliserens og Jonas. Han var forbi og rengÞre alle mine fliser for flisepest, mos og alger samt give taget algebehandling. Da vejret (frostgrader) gjorde at han ikke kunne komme ord... もっず芋る

Jonas gjorde et fremragende stykke arbejde med at rense vores fliser – de ser ud som nye igen! Han var bÃ¥de professionel, grundig og meget venlig gennem hele processen. Servicen var i top, og han gik... もっず芋る

䌁業情報

1. 高圧掗浄業

圓該䌁業による蚘述

Med mange års erfaring sikrer vores team, at dine fliser bliver rene og behandlet omhyggeligt for lÊngere levetid. Vi bruger kun miljÞvenlige rengÞringsmidler, der er sikre for hjemmet og naturen.Vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger og bruger det nyeste udstyr for effektiv rengÞring og optimale resultater.Kundernes tilfredshed er vores prioritet. Vi leverer en enestående kundeoplevelse med gennemsigtig kommunikation og pålidelig service til overkommelige priser. Få et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og lad os bringe dine fliser tilbage til deres bedste udseende!

Fantastisk

Fantastisk ! Helt klart et fÞrste valg, når det kommer til at få renset sine fliser. Jeg har i dag haft Jonas til at komme hos mig og han var super dygtig og udfÞrte professionel fliserens. De står som nye ! Ingen tvivl om hvem i skal vÊlge

2024幎8月7日

Meget tilfreds

Mine fliser trÊngte til en omgang efter en masse mos og skidt havde samlet sig. Jeg er meget tilfreds med det fÊrdige arbejde i har udfÞrt, klart anbefales :)

2024幎8月2日

Flot flot resultat

Flot flot resultat, professionelt og yderst trovÊrdig. Opgaven udfÞrt til mindste detalje og er alle pengene vÊrd. Vi modtog den fineste service og vejledning. Vi kan kun give vores aller bedste anbefalinger til TM fliserens

2024幎7月18日

Super flot arbejde

Super flot arbejde! Det er fÞrste gang vi bestiller fliserens og vi har fået en terrasse som var det en ny. De kom som aftalt og alt blev efterlade pÊnt og rydeligt.

2024幎7月4日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne anbefale Tmfliserens.

Jeg vil gerne anbefale Tmfliserens.

Jeg havde brugt tid på at undersÞge markedet for at finde det bedste firma til at stå for afrensning og algebehandling af vores fliser og tag. Jeg faldt ved et tilfÊlde over Tmfliserens.

Jeg blev telefonisk mÞdt af Jonas, som ydede fremragende service og meget prÊcis vejledning. Han kunne også besvare forskellige opklarende spÞrgsmål.

Kort tid efter at jeg havde sagt ja, kunne de komme og gå i gang.

På dagen blev jeg mÞdt af Jonas, som også leverede på Þverste hylde. Jonas var dygtig til sit arbejde og meget omhyggelig. Desuden kunne han vejlede mig gennem forlÞbet, og jeg håber meget på at se ham igen, når imprÊgneringen skal lÊgges ud.

Tak.

2024幎7月13日