企業が回答しました
Fik skiftet terrasse og hoveddør, og er godt tilfreds. Arbejdet er udført pænt, og resultatet ser rigtig fint ud ✨ God dialog undervejs, og aftaler blev overholdt 🛠️ Alt i alt en god oplevelse... もっと見る
企業が回答しました
Har fået lavet nyt tag på sommerhuset Meget flot arbejde og godt samarbejde omkring nogle specielle ting ved tagrender Vil meget gerne anbefale Martins firma Venligst Irene Kate Pedersen Østre St... もっと見る
企業が回答しました
En solid kontakt, når der skal bygges…
Guldborgvænget 31, 4230, Skælskør, デンマーク
Vi fik lavet taget på vores udestue sidste år, og selvom det er lidt tid siden, fik vi lyst til at dele vores oplevelse. Hele processen forløb gnidningsfrit fra start til slut. Kommunikationen var klar og behagelig hele vejen igennem, og vi følte os godt informeret under hele forløbet. Selve arbejdet blev udført effektivt og med stor omhu. Håndværkene var professionelle og efterlod det hele pænt og ryddeligt efter de standarder vi selv regnede med. Resultatet lever fuldt ud op til vores forventninger. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der overvejer et lignende projekt.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Fik skiftet terrasse og hoveddør, og er godt tilfreds.
Arbejdet er udført pænt, og resultatet ser rigtig fint ud ✨
God dialog undervejs, og aftaler blev overholdt 🛠️
Alt i alt en god oplevelse 😊

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Martin Larsen Tømrerfirma har udskiftet taget på både min carport og mit udhus, og jeg er meget tilfreds med resultatet.Hele forløbet har været præget af tillid og tryghed – jeg følte mig i gode hænder fra start til slut. De var hurtige til at planlægge arbejdet, overholdt aftalerne og udførte opgaven grundigt og med høj kvalitet.Jeg kan varmt anbefale Martin Larsen Tømrerfirma og giver dem uden tøven 5 stjerner

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Michael er meget professionel, vidende og dygtig til sit håndværk. Han lytter, tænker med een og finder løsninger. En drøm af en håndværker - ikke mindst når man ikke selv er fiks på fingrene.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Vi søgte et firma til at tage sig af totalentreprisen: asbesttag af og nyt på.
ML byg tilbød dette og vi fik besøg af mester som beså opgaven. Tilbud blev udarbejdet og mester kom til os og gennemgik det hele, vi sov på det og sagde så ja tak, mester kom endnu en gang til os (i 4773) og gennemgik igen opgaven og 3 uger senere kom vi i gang med opsætning af stillads mm.
Taget var færdigt efter 4 uger (en uge forsinket pga firmaet der skulle nedtage gl tag var forsinket.
Tømrerne og arbejdet var der ingen fingre at sætte på, de kom fra Skælskør hver morgen til Stensved og mødte ind kl 7, respekt!! Vi følte os rigtig godt underrettet hele vejen igennem og mentor Michael fulgte op både på svendende og vi blev informeret løbende.
Mentor Michael kom efterfølgende og gennemgik at alt var ok og de ting han fandt (småting) blev rettet og vi er meget tilfredse med hele forløbet med ML byg.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Jeg skulle have et nyt vaskeskab og spejl op det var en rigtig god oplevelse meget ung tømrer men det var en ung mand der gjorde et fantastisk stykke arbejde. Kan varmt anbefale firmaet. Jonna

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Vi valgte og bruge Tømrerfirmaet Martin Larsen, til at få lagt noget gulv hen til en ny taressedør vi har fået sat i.
Det har været en rigtig behagelig oplevelse. Aftaler er holdt og arbejdet er udført professionelt, og med sparring med Martin fandt vi frem til den bedste og flotteste løsning.
Jeg kan klart anbefale Tømrerfirmaet Martin Larsen.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Vi skulle have lagt stue, et værelse og køkken sammen til et sammenhængende køkken-alrum.
Det klarede Martins folk til UG. Vi fik informationer, om hvad der foregik samtidig med at han var torveholder for tømrer, gulvfolk, og malere.
Det tog et par måneder hvor de har lavet alt, gulve, vægge og loft.
Vi helt klart bruge Martin igen, til fremtidige projekter.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Har fået udskiftet nogle stykker med råd i stolper på udestue.
Dygtig tømrer,godt arbejde

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Jeg brugte Tømrerfirmaet Martin Larsen til totalrenovering af en lejlighed, og jeg er virkelig tilfreds med samarbejdet og resultatet. Jeg fik rigtig god sparring og rådgivning undervejs i forløbet. Desuden værdsatte jeg især de løbende ideer og forslag til bedre alternativer til de oprindelig planlagte.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Virkelig ordentlig håndværker. Alle aftaler bliver overholdt, arbejdet er perfekt udført og alt er bare i orden. Kæmpe anbefaling herfra.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Martin og hans team fra TML Byg i forbindelse med totalrenoveringen af vores hus fra 1968.
Teamet har været helt centrale for at realisere vores projekt og har undervejs håndteret alle udfordringer både professionelt og med høj kvalitet i håndværket.
Særligt vil vi fremhæve Michael og Jacob, som har været utroligt imødekommende og løsningsorienterede.
Et projekt af denne størrelse er naturligvis ikke uden udfordringer, men når vi ser tilbage, er alle blevet løst på bedste vis. Michael har desuden bidraget med ærlige og konstruktive input til, hvordan de håndværksmæssige løsninger kunne udføres bedst – noget, vi har sat stor pris på.
Vi kan varmt anbefale Martin og hele TML Byg-teamet til alle, der kaster sig ud i en totalrenovering, hvor man ønsker respekt for husets originale stil og en kompromisløs kvalitet i udførelsen.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Det perfekte renoverings projekt af mit træhus. Martin Larsen gav os et meget detaljeret og fornuftigt tilbud som vi ikke kunne afslå.
Rigtig god kommunikation med den ansvarlige håndværker og alle aftalerne blev overholdt på punkt og prik og altid med et smil.
Resultat er, at mit træhus ser nu så godt som nyt.
Til næste projekt, skal jeg ikke spilde min tid med at undersøge, hvem jeg skal ringe til. Det bliver uden tvivl til TØMRER firmaet Martin Larsen og hans dygtige medarbejdere.
Jeg have en god start med tmlbyg, før påske i år - kom hurtigt for at give tilbud på en tilbygning, men så skete der heller ikke mere. Måske det blot er mig der har været uheldig, men dette var desværre min oplevelse. Havde ellers glædet mig til vi skulle have et godt samarbejde da Martin virkede ærlig, reel og tillidsfuld.
Men når man ikke kan få et tilbud, så kunne man jo blot sige det, uanset hvad årsagen er til den udeblevne tilbud, ville jeg have måtte forholde mig til det og så havde vi kunne have en dialog omkring det.
Så Martin hvis jeg skulle komme i dine tanker, så glem det bare igen.
Martin Larsen og hans hold af dygtige håndværkere har til perfektion udført en ret stor og kompleks ombygning og tilbygning af en ældre villa i Slagelse. Martin udførte arbejdet i hovedentreprise med alle fag under sig. Der var en god kommunikation med hele holdet hele vejen igennem byggeriet, og resultatet tale for sig selv. Der var stor set ingen fejl at bemærke ved fejl og mangelgennemgangen. Og den der var var af minimal karakter. Jeg kan klart anbefale Martin Larsen til fremtidige projekter.
MvH. Lennart Jakobsen, Cosyhouse.dk
Vi skulle have nyt tag på vores sommerhus og havde set at Tømrerfirmaet Martin Larsen havde udført et lignende tag i området, hvor vi har sommerhus. Martin Larsen kom og så vores sommerhus og gennemgik de muligheder vi havde og kom efter følgende med et godt tilbud som vi accepterede. Arbejdet blev udført af dygtige håndværkere og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi anbefaler Martin Larsen såfremt I skal bruge en dygtig håndværker.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS からの回答
Stabil og en tømrer man kan stole på. Grundig gennemgang af projektet og detaljeret tilbud, som holdte prisen. Hvilke flot udført arbejde, gode til detaljer. Rydder op efter sig og giver besked hvis de ikke kommer en dag.
Tømrer firma der i den grad kan anbefales 👍 Helt klart et tømrer firma jeg vil bruge igen 😀
Hurtig, professionel og fleksibel assistance. Håndværket i orden (fik lagt 100 kvm massivt plankegulv). Ringede om fredagen og om mandagen var de igang!
Vil klart anbefale Martin Larsen.
Har fået lavet nyt tag på sommerhuset
Vil meget gerne anbefale Martins firma
Venligst Irene Kate Pedersen Østre Strand

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。