Today2repair レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Heel transparant naar de klant toe en een hele fijne jongeman die de juiste kennis beschikt om de upgrades voor de joysticks uit te laten voeren. PlayStation ook een grondige schoonmaakbeurt laten d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het is erg klantvriendelijk, en Gio levert goed werk. Heb een deepcleaning + liquid metal laten fixen. Als er meer problemen zijn met m’n apparatuur zal ik zeker terug komen😊

5つ星のうち5の評価

Top service en communicatie. Afspraak op maandag gemaakt voor mijn ps5, schoonmaken + liquid metal vervangen. Ik kon dinsdag langskomen en donderdag weer ophalen. Via app Gio benaderd en kreeg ge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heb mijn controler laten maken en upgraden tmr sticks en mouse clicks Laten plaatsen. Is helemaal super geworden. Goede service en contact kunnen maken. Makelijk in verzenden en terug ontvang... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 229

レビューを書く

Ps5 controller had een stickdrift probleem

Ps5 controller had een stickdrift probleem, kwam today2repair op tiktok tegen. berichtje gestuurd en kreeg vlot een antwoord. Controller gratis opgestuurd, kreeg nog een berichtje tijdens de live reparatie van mijn controller, super gaaf! Mn kleine is er super blij mee en heeft em meteen uitgeporbeerd en werkt perfect🫶👊💯
P.s. na het scrollen door de filmpjes van today2repair en het advies om de ps5 liggend te plaatsen ipv staand, bij ons stond ie ook staand namelijk...kan ik zeggen onze ps5 ligt er nu cooltjes bij😉

2026年4月8日

Today2repair からの回答

Wat een toffe review om te lezen dit 😃🔥

Echt super dat je me via TikTok hebt gevonden en dat alles zo soepel is verlopen! Ik probeer altijd snel te reageren en je zo goed mogelijk op de hoogte te houden tijdens de reparatie — dus mooi dat je dat ook zo hebt ervaren. En hoe leuk dat je kleine er meteen mee aan de slag is gegaan en dat alles weer perfect werkt 💯👊

En haha, top dat je ook nog wat hebt gehad aan die tip over de PS5! Staat ‘ie meteen een stuk beter én veiliger zo 😉

Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden, daar doe ik het voor! Mocht ik in de toekomst weer iets voor jullie kunnen betekenen, dan help ik natuurlijk graag.

5つ星のうち5の評価

Goed geholpen en snelle levering…

Goed geholpen en snelle levering duidelijk en correct
Als ik iets zou hebben zou ik het zeker weten weer heen sturen

2026年4月4日

Today2repair からの回答

Wat leuk om dit te lezen 😃 ik probeer altijd zo duidelijk en snel mogelijk te werken, dus fijn dat je dat ook zo hebt ervaren! En super om te horen dat je in de toekomst weer aan me denkt als er iets is, je bent altijd welkom 🙌

5つ星のうち5の評価

Ze hebben me uitstekend geholpen met…

Ze hebben me uitstekend geholpen met mijn probleem. Ook al heb ik lang gewacht heb een uitstekende resultaat terug gekregen. Bedankt tday2repair

2026年4月2日

Today2repair からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat! 😃 Ik weet dat het wachten soms lastig kan zijn, maar ik ben echt blij dat het het uiteindelijk waard was voor je. Bedankt voor je vertrouwen en je geduld, dat waardeer ik enorm!

5つ星のうち5の評価

Je zijn heel geduldig rustig en je kan…

Je zijn heel geduldig rustig en je kan ze alles van de controllers ps5 vragen en live streams kun je je controller gemaakt zien worden

2026年4月1日

Today2repair からの回答

Wat tof om te horen dit! 😃 Ik probeer altijd de tijd te nemen voor iedereen en alles rustig uit te leggen, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren. En ja, die live streams maken het extra leuk om te laten zien hoe alles achter de schermen gebeurt 💪🎮

Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden, daar doe ik het voor! En je weet me natuurlijk altijd weer te vinden als er iets is 😃

Tmr stick geplaatst

Gister langs geweest bij Gio super vriendelijke kerel. Hij heeft tmr sticks in mijn duel sense edge gezet. Top kwaliteit en top service en dat binnen een uurtje echt een aanrader.

2026年3月25日

Today2repair からの回答

Wat tof om dit te lezen 😃 gisteren was gezellig man! Super bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden. Fijn dat je blij bent met de TMR sticks in je DualSense Edge en dat alles snel gefixt was 💪

Geniet ervan en als je in de toekomst weer iets nodig hebt, weet je me te vinden!

Top service

Top service. Netjes behandeld goed op de hoogte gehouden van de reparatie. Zeer snelle service. Gio Ga zo door ik ga jou zeker aanbevelen👍

2026年3月17日

Today2repair からの回答

Dat soort berichten geven mij echt energie 😃 dankjewel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je goed op de hoogte werd gehouden en dat alles lekker snel geregeld was 💪

En super dat je me wilt aanbevelen, dat waardeer ik enorm!

Hoi Gio

Hoi Gio! Ik wilde je even laten weten dat de TMR sticks van de controller echt top is gedaan. Hij werkt weer als nieuw! Super bedankt voor het vakmanschap.👊💯

2026年3月14日

Today2repair からの回答

Hey! 😃 dit is mooi om te horen man! Echt top dat je controller weer als nieuw werkt, daar doe ik het voor 💪

Bedankt voor je vertrouwen en die dikke woorden, waardeer ik echt 👊💯 als er ooit weer iets is, help ik je natuurlijk graag weer!

5つ星のうち5の評価

Vandaag bracht ik mijn Edge Controller…

Vandaag bracht ik mijn Edge Controller voor een analoge vervanging. Na 2 uur was de controller klaar. Hij is vakman. Ik kom zeker terug 🤜🤛

2026年3月14日

Today2repair からの回答

Haha kijk, dit soort reviews maken mijn dag 😃🤜🤛 super bedankt man! Fijn dat alles binnen 2 uurtjes weer gefixt was en dat je tevreden bent met het resultaat 💪

Je bent altijd welkom als er weer iets is, ik help je graag weer verder!

Top en snel

Top en snel. Kwaliteit

2026年3月13日

Today2repair からの回答

Kort maar krachtig 😃 dankjewel daarvoor! Fijn dat je tevreden bent over de snelheid en kwaliteit, daar ga ik altijd voor 💪

Sta in de toekomst weer voor je klaar!

Ps5 en controller reparatie

Ps5 die oververhit en controller met stickdrift laten repareren. Duidelijke communicatie en extra leuk was dat mijn ps5 in de livestream gerepareerd werd.
Je krijgt een code om je pakket te versturen en track-trace als hij weer terugkomt. Werkt weer helemaal top💪

2026年3月12日

Today2repair からの回答

Ahh dit is echt leuk om te lezen 😃🔥 thanks voor je uitgebreide review man! Mooi dat zowel je PS5 als je controller weer helemaal top werken 💪

En gaaf dat je de livestream ook hebt meegepakt, zo maak ik het net wat persoonlijker en zie je precies wat er gebeurt 👀

Fijn dat de verzending en communicatie ook duidelijk waren, daar hecht ik veel waarde aan!

Als er in de toekomst weer iets is, sta ik natuurlijk weer voor je klaar 😃

5つ星のうち5の評価

Snelle service snelle reactie en top…

Snelle service snelle reactie en top kwaliteit sticks

Today2repair からの回答

Yes lekker man 😃 dankjewel voor je review! Mooi dat alles snel geregeld was en dat je blij bent met de sticks 💪

Daar doe ik het voor, kwaliteit en snelheid combineren!

Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, help ik je graag weer verder 😃

Zeer goed bedrijf

Zeer goede service! Erg klantvriendelijk en een top resultaat! Ze weten wat ze doen!

2026年3月12日

Today2repair からの回答

Wauw, dit waardeer ik echt enorm 😃 dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je de service en het resultaat zo hebt ervaren, daar doe ik het voor 💪

En mooi om te horen dat je het vertrouwen hebt in wat ik doe, dat betekent veel voor me!

Als ik in de toekomst weer iets voor je kan betekenen, laat het gerust weten 😃

5つ星のうち5の評価

TMR sticks laten plaatsen voor de ps5…

TMR sticks laten plaatsen voor de ps5 dual sense edge. Merkt gelijk het verschil!! Gio top gozer legt alles netjes uit en doet zijn werk top!!!

Today2repair からの回答

Ahh dit is mooi man 😃🔥 super om te horen dat je direct verschil merkt met de TMR sticks, daar ga ik voor!

En thanks voor je woorden, ik vind het belangrijk dat alles gewoon duidelijk is en dat je weet wat er gebeurt 💪

Geniet ervan en als je ooit weer iets nodig hebt, weet je me te vinden!

5つ星のうち5の評価

Super snel en vriendelijk ga zo door

Today2repair からの回答

Ah thanks man 😃 blij dat je dit zo ervaart! Fijn dat het snel en vriendelijk ging, daar doe ik altijd m’n best voor 💪

Ik help je natuurlijk graag weer als er iets is!

5つ星のうち5の評価

Heeft mijn controller mooi kunnen…

Heeft mijn controller mooi kunnen upgraden

2026年3月10日

Today2repair からの回答

Top om te horen dat je controller upgrade goed gelukt is 😃💪 super dat je tevreden bent met het resultaat!

Altijd fijn om iets moois te kunnen fixen voor iemand, en je bent welkom als er weer iets moet gebeuren 😃

Mijn PS5 joystick laten repareren

Mijn PS5 joystick laten repareren. Had vooraf wel wat vragen. Via de app krijg je snel antwoord en uitleg. Leuk concept ook, de reparaties uitvoeren via livestream.
Top service 👍

2026年3月6日

Today2repair からの回答

Leuk om te lezen, dankjewel voor je review! 😃 Fijn dat ik je goed heb kunnen helpen met de reparatie van je PS5 joystick en dat je vooraf snel antwoord kreeg op je vragen. Ik vind het belangrijk dat alles duidelijk is voordat ik aan de reparatie begin.

En tof dat je het livestream concept ook leuk vindt! Zo kan je precies meekijken met wat ik doe tijdens de reparatie, dat maakt het net wat persoonlijker. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden! 👍

Als ik in de toekomst weer iets voor je kan betekenen, help ik je natuurlijk graag weer verder. 😃

5つ星のうち5の評価

Ik ben erg tevreden over de service van…

Ik ben erg tevreden over de service van Gio. Hij heeft TMR-sticks geplaatst in mijn PS5 DualSense Edge controller en daarnaast ook mijn controller gerepareerd. Alles werkt weer perfect en je merkt dat hij weet wat hij doet.

De communicatie was duidelijk en de service was snel en professioneel. Mijn controller voelt nu zelfs beter aan dan voorheen.

Daarom geef ik Gio zonder twijfel 5 van de 5 sterren. Zeker een aanrader als je je controller wilt laten repareren of upgraden!

2026年3月9日

Today2repair からの回答

Wauw, bedankt voor deze mooie review! 😃 Super om te lezen dat je zo tevreden bent met de TMR-sticks upgrade en de reparatie van je DualSense Edge controller. Ik vind het altijd tof om aan dit soort upgrades te werken, en nog mooier als iemand daarna echt merkt dat de controller zelfs beter aanvoelt dan voorheen. 🎮🔥

Fijn ook dat je de communicatie en snelheid van de service zo hebt ervaren. Ik probeer altijd duidelijk te zijn over wat ik doe en alles zo netjes en snel mogelijk te regelen. Bedankt voor je vertrouwen én voor de 5 sterren, dat waardeer ik echt enorm!

Mocht je in de toekomst nog iets willen laten repareren of upgraden, dan help ik je natuurlijk weer graag verder. 😃

Top service!

Top service!

2026年3月9日

Today2repair からの回答

Super om te horen, dankjewel voor je review! 😃 Fijn dat je mijn service als top hebt ervaren, daar doe ik het voor. Mocht ik in de toekomst weer iets voor je kunnen fixen of upgraden, dan help ik je natuurlijk graag weer verder!

Topervaring met Today2Repair

Topervaring met Today2Repair! Ik heb 3 ps5 Controller controllers laten upgraden en het resultaat is geweldig. Alles werd professioneel en snel gedaan, met duidelijke communicatie. De controllers werken perfect en voelen nog beter aan. Zeker een aanrader! 🎮🔥

2026年3月7日

Today2repair からの回答

Wat een topreview om te lezen, dankjewel daarvoor! 😃 Super dat je je 3 PS5 controllers bij mij hebt laten upgraden en dat je zo tevreden bent met het resultaat. Ik vind het altijd belangrijk dat alles niet alleen snel en netjes gebeurt, maar dat je ook precies weet wat er met je controllers gebeurt tijdens het proces.

Mooi om te horen dat ze nu perfect werken én nog beter aanvoelen tijdens het gamen! 🎮🔥 Daar doe ik het voor. Bedankt voor je vertrouwen en de aanrader, dat waardeer ik enorm. Als ik in de toekomst weer iets voor je kan betekenen, help ik je natuurlijk graag weer verder! 😃

5つ星のうち5の評価

Ik ben super goed geholpe hele goede…

Ik ben super goed geholpe hele goede service

2026年3月7日

Today2repair からの回答

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! 😃 Ik vind het altijd belangrijk dat je goed en snel geholpen wordt, dus fijn dat je mijn service zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en natuurlijk help ik je in de toekomst weer graag als er iets is!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。