Toelevering Online レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekend product, 2 tuinder kozijnen, in Accoya geleverd. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Minpunt op dit moment is de 2 hijslussen. Deze zijn er met veel moeite af te krijgen. Dit kost ongeveer... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Wij hadden op zeer korte termijn kozijnen nodig. Dit was bij jullie in een 1.1/2 week te regelen. Jullie afspraak ook netjes nagekomen. De kwaliteit heeft hier niet onder geleden. Alles zag er pri... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Zelden zo'n slecht georganiseerd traject meegemaakt

Na bestelling werd de levering maanden vooruitgeschoven. Elke vorm van flexibiliteit bleek "absoluut onmogelijk", zelfs toen ik aangaf af te zien van mijn korting en bereid was extra te betalen. Alles zou al definitief in productie zijn ingepland.

Vervolgens ontving ik maanden later de mededeling dat de bestelde kozijnen... helemaal niet geproduceerd konden worden. Op dat moment was de bestelling al lang geaccepteerd en volledig betaald. Een inhoudelijke uitleg bleef uit; de voorgestelde oplossing was simpelweg een ander product accepteren of annuleren.

Het meest frustrerende is niet dat er fouten worden gemaakt, maar dat niemand eigenaarschap neemt. Processen lijken belangrijker dan klanten en iedere nieuwe fout wordt gepresenteerd als een voldongen feit.

De medewerkers van de klantenservice waren vriendelijk, maar de organisatie erachter is een chaos. Voor mij nooit meer.

2026幎7月20日

In een woord Super!

Op de website was de configurator makkelijk in te vullen, en de projecten op te slaan. De medewerkers waren erg behulpzaam aan de telefoon. Ik werd zelfs proactief benaderd dat er een blind paneel in een andere kleur was besteld en of ik deze niet toch in de bestelde kleur wilde hebben. Ik had voor een weeklevering gekozen ver in de toekomst. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en telefonisch echt goed bereikbaar! Toeleveringonline.nl is in alle opzichten echt 5 sterren waard.

2026幎6月29日

Niet klantvriendelijk

Als je klantvriendelijkheid een beetje op prijs stelt zou ik absoluut geen zaken doen met deze jongens. Bij het eerste beste telefoontje en vervolgens de afhandeling was er zo veel laksheid, men wilde niet werken, dat was duidelijk zichtbaar.

2026幎6月17日

Alles tiptop geregeld

Alles tiptop geregeld, bestellen is eenvoudig en duidelijk, ik werd (zonder vragen) gebeld om mijn (nogal) afwijkende bestelling te controleren, en ook de aflevering is goed geregeld met een fijn transportbedrijf

2026幎5月23日

Goede, persoonlijke service

Achterdeur met kozijn online besteld. Ging simpel. Ook als er achteraf nog vragen zijn, dan zijn ze goed bereikbaar. De geleverde deur bleek niet helemaal goed te zijn. Daar kon ik dezelfde dag nog iemand over spreken. En het snel en goed opgelost!

2026幎5月12日
5぀星のうち1の評䟡

Fout kan gebeuren, maar wordt helaas niet opgelost.

6 maanden geleden 2 kunststof kozijnen in de dakkapellen laten monteren door de aannemer.
Kwaliteit ziet er prima uit, maar helaas zijn de naar buiten draaiende ramen geleverd zonder de bestelde (verstelbare) uitzetters. Hierdoor zijn de ramen simpelweg onbruikbaar.
Een foutje kan gebeuren, maar inmiddels wordt de aannemer al 6 maanden aan het lijntje gehouden en is er nog steeds geen zicht op een technisch bonafide oplossing. Ook een duidelijk rapport van Gevelbeheer Nederland leverde geen actie op.

Erg jammer, want met voldoende negatieve reviews zal het feestje snel voorbij zijn, gemiste kans!

Ik wacht in spanning af of Toelevering Online nog verantwoordelijkheid gaat nemen.

2026幎5月8日
5぀星のうち2の評䟡

Klantviendelijk? No way

Afgelopen tijd voor 15.000 euro aan kozijnen besteld echter bij laatste bestelling van 2 ramen(draai/kiep) ging het mis. 1 raam werd door mij binnen 3 dagen gewijzigd in een vast raam ivm blokkade bij openen. Kreeg gelijk een mail dat het bij gods gratie geaccepteerd werd. Daarna om een creditnota gevraagd daar een vast raam 160 euro goedkoper is dan een draai/kiep model. Dit was niet mogelijk en ik moest maar accepteren dat de moeite die het bedrijf had gedaan om het te wijzigen vereffend werd met de creditnota. Lijkt me niet erg klantvriendelijk nadat ik voor zo'n groot bedrag al aan bestellingen had gedaan!! Voor mij de laaatste keer dat ik iets gekocht heb bij Toeleveringonline

2026幎4月8日
5぀星のうち2の評䟡

Levering en kozijn perfect communicatie en afspraken DRAMA

Communicatie en levering harmonicadeuren perfect geregeld.... afhandeling retour ophalen stalen bok en melding maken van een productiefout in 1 van de deuren ( glas ) in 1 woord een drama...!!!

Woensdag 10 maart stalen bok aangemeld dus uiterlijk 17 maart retour.... de hele week binnendienst bellen en de hele week wordt er gezegd morgrn word het opgehaald... vervolgens bel je smiddags en krijg je 4 dagen lang te horen morgrn morgen morgen... vandaag (vrijdag) weer gebeld hoelaat ze nu vandaag komen. En wat denk je... je krijgt doodleuk te horen maandag wordt het opgehaald... nadat ik de hele week al van het kastje naar de muur wordt gestuurd en nog steeds niks heb gehoord over vervanging van het glas met productiefout ben ik van mening dat toelevering online hier toch echt tekort in schiet...!!!wij zijn een horecagelegenheid en zouden graag ons terras willen gebruiken met dit mooie weer, maar gaat beetje moeilijk met een grote stalen bok midden op het terras. Toelevering online vermeldt bij de voorwaarden dat de bokken uiterlijk binnen 5 werkdagen worden opgehaald. Wellicht dit of beter regelen of er 10 dagen van maken.

Mvg

E2500013147

2026幎3月10日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service, mooie kozijnen, problemen worden direct opgepakt..

Onze levering was beschadigd bij het inladen. Alles werd direct goed opgepakt. Het is nog niet volledig afgehandeld, maar er is wel al direct nieuw glas besteld zodat we niet te lang hoeven te wachten. Heel fijn contact gehad. Heb er alle vertrouwen in dat alles goed wordt afgehandeld. De kozijnen zien er ook erg mooi uit! Wij zijn tevreden!

2026幎3月6日

Makkelijke website

Makkelijke website. Levertijd prima. Jammer dat ik een vlakke plaat in plaats van een schroten paneel in de voordeur heb, had wel schroten uitgekozen. Na contact te hebben gehad met Toelevering Online tot een prima oplossing gekomen.

2026幎2月2日

Aanrader

Top, ik ben goed en snel geholpen door een medewerker (Bram).
Ik bestel vaker bij Toeleveringonline, ben erg tevreden met kwaliteit en service.

Bilan, HVV bouw

2026幎1月23日