Iben, tandlÊgen i 7160 TÞrring, fÃ¥r 5 stjerner, ð, havde jeg kunnet give 10 âïž, havde hun fÃ¥et dem. BÃ¥de hende og klinikassistenten var virkelig prof. Giver tandlÊgehuset ðŠ· den bedste anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik opbygget en kindtand, som tidligere har vÊret forsÞgt opbygget ved TandlÊgerne ved, godt smil i Horsens, med meget dÃ¥rligt resultat. Nu fÞler jeg at hÃ¥ndvÊrket er bedre udfÞrt, idet behandlingen... ãã£ãšèŠã
Super tandlÊgeklinik! TandlÊgerne og hele teamet er fantastiske - ogsÃ¥ for mig, som har tandlÊgeskrÊk! ++ man fÞler man sig tryg i klinikken! âºïžTop service ogsÃ¥ trods de mange pÃ¥bud, som gjorde det v... ãã£ãšèŠã
Der mangler nakkepude! -- "Jeg prÞver lige at finde et tÊppe". Ved anden behandling 2 timer senere samme dag tÊppet vÊk, "jeg finder pÃ¥ noget"! NÃ¥r man kommer op at sidde for at skylle kan m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til tandlÊgerne i TÞrring - Vi er din lokale tandlÊge i TÞrring og omegn, hvor fokus er på kvalitet, faglighed og tid til den enkelte patient. Vi står klar til at byde nye såvel som nuvÊrende patienter velkommen på vores nye imÞdekommende tandlÊge klinik på Bredgade. Vi tilbyder alle former for moderne tandplejer fra undersÞgelser til stÞrre behandlinger. Vi har sÊrdeles gode erfaringer med at behandle patienter med tandlÊgeskrÊk og vi lÊgger stor vÊgt på at afsÊtte den fornÞdne tid til at kunne yde den optimale rådgivning og behandling. Hos os får du en personlig og venlig betjening i professionelle og hyggelige omgivelser. Efteruddannelse af hele teamet er hos os en selvfÞlge og du kan vÊre sikker på at få tilbudt behandling baseret på den nyeste viden. Vi sÊtter en stor Êre i at give patienten en god oplevelse og yde en hÞj service. Det skal vÊre en tryg oplevelse at gå til tandlÊge - også for dig der måske lider en smule af tandlÊgeskrÊk. Både når det gÊlder mindre behandlinger som tandrensning og tandfyldninger, og når der er tale om avancerede behandlinger som paradentose behandling. Alle patienter bliver sat ind i deres tandbehandling, fÞr behandlingen starter, så du som patient har det fulde overblik. Hele vores team lÊgger stor vÊgt på forebyggelse og vejledning. Derfor vil vi gerne hjÊlpe dig med, at få skrÊddersyet et forebyggelses program, så du kan bevare dine tÊnder hele livet. Vi glÊder os til at se dig!
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
TandlÊgen var god til at informere omâŠ
TandlÊgen var god til at informere om behandlingen og det fÞles trygt.

TandlÊgerne TÞrring ããã®åç
Venlig og altid glad personale

God atmosfÊre
God atmosfÊre, man slapper nÊsten af i tandlÊgestolen ð rigtig sÞd og anerkende tandlÊge, med respekt for ens smertetÊrskel og ogsÃ¥ for prisen.
Nu har jeg min gamle krone pÃ¥ tanden igen ð

TandlÊgerne TÞrring ããã®åç
Venlig og professionel behandling.

Super fin behandling
Super fin behandling - personalet er meget imÞdekommende - og tandlÊgerne virkelig dygtige

Fantastisk god behandling
Fantastisk god behandling, og sÃ¥ er de ikke specielt dyre ðð» og det er jo dejligt. Var i gode hÊnder hele tiden. Kan klart anbefale TandlÊgerne TÞrring.

TandlÊgerne TÞrring ããã®åç
Behagelig, blid og professionel behandling hos tandlÊge Malene og klinikassistent Trine. Kan klart anbefales.
Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder og kunne slappe af i tandlÊgestolen under min behandling. Jeg fornemmede en god stemning og godt samarbejde mellem tandlÊge og klinikassistent.

TandlÊgerne TÞrring ããã®åç
Fik et akuttid med meget kort varsel.
Fik et akuttid med meget kort varsel.
Yderst faglig betjening, men absolut også en meget empatisk tilgang fra tandlÊge og assistent.
Ublid behandling
Ikke et sted at komme med sjÊllen sygdom tager ikke hensyn trovÊrdighed hvor er den
alt ok super servise
Fik en super tandrensning og eftersyn
Fik en super tandrensning og eftersyn. Dansk tale, jyske priser fÞrste klasses service.
God atmosfÊre på klinikken
God atmosfÊre på klinikken, sÞde og kompetent personale.
Det var en meget stille og roligtandâŠ
Det var en meget stille og roligtand pleje.
Meget lyttede til hvordan jeg har det ved at sidde i tandlÊge stol
De sender indkaldelse på mail
De sender indkaldelse på mail, sÞde og flink personale.
Meget fin betjening og sÃ¥ er deâŠ
Meget fin betjening og så er de billigere end andre tandlÊger vi har vÊret hos b
Det undrer mig
Det undrer mig, at det år efter år er en tandplejer der laver eftersyn og bare engang imellem en tandlÊge
Steen

TandlÊgerne TÞrring ããã®åç
God service i topklasse altidâŠ
God service i topklasse altid behjÊlpelig nor man har brug smilende personale ð
Det er bare sÞde og rare mennesker
Det er bare sÞde og rare mennesker, som arbejder der. De er virkelig engagerede i deres arbejde.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ