Iben, tandlÊgen i 7160 TÞrring, fÃ¥r 5 stjerner, ð, havde jeg kunnet give 10 âïž, havde hun fÃ¥et dem. BÃ¥de hende og klinikassistenten var virkelig prof. Giver tandlÊgehuset ðŠ· den bedste anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik opbygget en kindtand, som tidligere har vÊret forsÞgt opbygget ved TandlÊgerne ved, godt smil i Horsens, med meget dÃ¥rligt resultat. Nu fÞler jeg at hÃ¥ndvÊrket er bedre udfÞrt, idet behandlingen... ãã£ãšèŠã
Super tandlÊgeklinik! TandlÊgerne og hele teamet er fantastiske - ogsÃ¥ for mig, som har tandlÊgeskrÊk! ++ man fÞler man sig tryg i klinikken! âºïžTop service ogsÃ¥ trods de mange pÃ¥bud, som gjorde det v... ãã£ãšèŠã
Der mangler nakkepude! -- "Jeg prÞver lige at finde et tÊppe". Ved anden behandling 2 timer senere samme dag tÊppet vÊk, "jeg finder pÃ¥ noget"! NÃ¥r man kommer op at sidde for at skylle kan m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til tandlÊgerne i TÞrring - Vi er din lokale tandlÊge i TÞrring og omegn, hvor fokus er på kvalitet, faglighed og tid til den enkelte patient. Vi står klar til at byde nye såvel som nuvÊrende patienter velkommen på vores nye imÞdekommende tandlÊge klinik på Bredgade. Vi tilbyder alle former for moderne tandplejer fra undersÞgelser til stÞrre behandlinger. Vi har sÊrdeles gode erfaringer med at behandle patienter med tandlÊgeskrÊk og vi lÊgger stor vÊgt på at afsÊtte den fornÞdne tid til at kunne yde den optimale rådgivning og behandling. Hos os får du en personlig og venlig betjening i professionelle og hyggelige omgivelser. Efteruddannelse af hele teamet er hos os en selvfÞlge og du kan vÊre sikker på at få tilbudt behandling baseret på den nyeste viden. Vi sÊtter en stor Êre i at give patienten en god oplevelse og yde en hÞj service. Det skal vÊre en tryg oplevelse at gå til tandlÊge - også for dig der måske lider en smule af tandlÊgeskrÊk. Både når det gÊlder mindre behandlinger som tandrensning og tandfyldninger, og når der er tale om avancerede behandlinger som paradentose behandling. Alle patienter bliver sat ind i deres tandbehandling, fÞr behandlingen starter, så du som patient har det fulde overblik. Hele vores team lÊgger stor vÊgt på forebyggelse og vejledning. Derfor vil vi gerne hjÊlpe dig med, at få skrÊddersyet et forebyggelses program, så du kan bevare dine tÊnder hele livet. Vi glÊder os til at se dig!
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
fÞler mig altid godt tilpas iâŠ
fÞler mig altid godt tilpas i klinikken. God behandling og god vejledning :)
god tandlÊge behandling
Var kun hos en tandplejer
Var kun hos en tandplejer, som foretog den årlige undersÞgelse.
altid god service og behageligâŠ
altid god service og behagelig behandling. Tager gerne turen fra Horsens for at ligge mig i deres tandlÊge stol.
Hurtig og god behandling
Alle hos TandlÊgerne i TÞrring erâŠ
Alle hos TandlÊgerne i TÞrring er venlige og imÞdekommende og gode til at tage hensyn til patienternes sÊrheder og Þnsker.
SÞd og kompetent pige som ved hvad hunâŠ
SÞd og kompetent pige som ved hvad hun laver
TandlÊgerne i TÞrring er megetâŠ
TandlÊgerne i TÞrring er meget professionelle,
En skadet tand med mistet plumpe blev flot på en halv time.
Der er et godt samarbejde med tandlÊgen og assistenten.
De samarbejder godt og som patient kan jeg jo let fornemme det.
Flot arbejde, men prisen var 1.400 Kr.
GÃ
TRYGT TIL TANDLÃGE I TÃRRING.
K.H.
Altid sÞde og imÞdekommende.
Indstil videre en rigtig god oplevelse
Indstil videre en rigtig god oplevelse. Både jeg selv og mit dankort er bange for tandlÊger, men det går.
God behandling
Jeg fik ikke den hjÊlp som jeg sÞgte for
Hurtig effektiv behandling
Hurtig effektiv behandling. SÞde og imÞdekommende personale.
Jeg har altid vÊret glad for at brugeâŠ
Jeg har altid vÊret glad for at bruge TÞrring tandlÊgerne.
Altid god behandling og sÞdt personale.
Tak for god behandling
God behandling
Vente over en mÃ¥ned for st fÃ¥ skadenâŠ
Vente over en måned for st få skaden repareret, efter man er blevet tilset.
De melder afbud gang på gang
De melder afbud gang på gang, og de er lige pludselig dobbelt så dyre end de plejer at vÊre, og det tager dobbelt så lang tid for at få lavet det samme

TandlÊgerne TÞrring ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹