䌁業情報

1. 䞍動産管理䌚瀟
  2. 䞍動産管理者

圓該䌁業による蚘述

Toft Administration - Ejendomsadministration med tilpassede lÞsninger til den enkelte forening. Vi tilbyder tÊt samarbejde og brugervenlig og let Web-lÞsning til vores kunder. Ejendomsadministration når det skal vÊre let.

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

17件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Advarsel: Hold Jer langt vÊk!

Generelle henvendelser fra beboere i ejerforeningens boliger bliver ikke besvaret, henvendelser fra medlemmer af ejerforeningen bliver ikke besvaret, generalforsamling i ejerforeningen bliver ikke afholdt, medlemmer af ejerforeningen bliver ikke orienteret, udover opkrÊvninger for ydelser, der ikke leveres (trods 5-cifrede tilgodehavender), projektledelse er ineffektiv og utilfredsstillende og en rÊkke forhold vedr. administration af ejerforeningen er i Þvrigt mistÊnkelige.

2025幎6月17日

KÊre Michael Nielsen,

Jeg har via Trustpilot anmodet om yderligere informationer om dit tilhÞrsforhold, men du har ikke Þnsket at uddybe. Jeg vil dog alligevel forsÞge at svare efter bedste evne, da jeg har en formodning om, at din anmeldelse vedrÞrer en ejerforening, som vi overtog administrationen af i 2024.

Vi anerkender, at denne ejerforening har vÊret meget udfordret på blandt andet manglende generalforsamlinger, men er ellers ikke enige i din udlÊgning. Siden overtagelsen har vores fokus vÊret at skabe ro og gennemsigtighed i foreningens drift. I 2024 sÞrgede vi derfor også for afholdelse af en generalforsamling hvor ejerforeningens regnskaber for de seneste syv år blev fremlagt og godkendt.

Vi besvarer altid vores mails og tilstrÊber en åben og Êrlig dialog med både bestyrelser og beboere.

Der blev som tidligere angivet afholdt en omfattende generalforsamling i 2024 og på nuvÊrende tidspunkt afventer vi den endelige dato for 2025-generalforsamlingen. PlanlÊgningen er i gang, og information udsendes, så snart datoen er bekrÊftet.

Vi opkrÊver ikke betaling for ydelser, der ikke leveres og eventuelle tilgodehavender udbetales altid hurtigst muligt efter modtagelse af kontooplysninger.

Vi arbejder målrettet på at gennemfÞre de nÞdvendige vedligeholdelsesopgaver. Mange års forfald har efterladt en stÞrre opgavemÊngde, som vi prioriterer at lÞse grundigt og forsvarligt, så resultaterne bliver holdbare.

Slutteligt vil vi understrege, at vi pÃ¥ det kraftigste tager afstand fra injurierende pÃ¥stande og mÃ¥ afvise antydninger om “mistÊnkelige forhold”. Vores arbejde bygger pÃ¥ ordentlighed, dokumentation og klare beslutningsspor.

Hvis du har konkrete forhold, som du Þnsker gennemgået, tager vi meget gerne en direkte dialog, så vi kan få afklaret tingene hurtigt og sagligt.

Du Þnskes alt det bedste.

Charlotte, Toft Administration

OpkrÊver konstant mere end de skal.

Jeg vil Êrligt talt ikke vÊre overrasket hvis dette firma laver underslÊb.

Over en periode på nÊsten 4 år har de nu måtte give over 10.000 kr. tilbage
Og det meget sjovt at opkrÊvningen Êndre sig hvert måned nÊsten med en lille smule.
Ps. tog dem 6 måneder efter at blive opmÊrksom på dette at give mig pengene tilbage (i de 5 måneder forsat de med at opkrÊve forkert belÞb)

Hvis man er bor til leje og udlejeren bruger dette firma så hold jer vÊk. Enten kan de ikke finde ud af deres arbejde eller også er der noget andet galt!

KÞbt hus og er endelig vÊk og behÞver ikke at krÊve penge tilbage årligt.

2023幎11月1日

KÊre Fallen Saint,

Tak for at vende tilbage med oplysninger, som gjorde det muligt for os at finde dig i vores system.

Indledningsvist mÃ¥ vi pÃ¥ det kraftigste tage afstand fra enhver beskyldning om underslÊb. Vi vil naturligvis ikke acceptere sÃ¥danne – i Þvrigt strafbare - beskyldninger.

Vi kan godt se, at der i 2023 skete en fejl i forbindelse med din huslejeregulering pr. 1. januar som medfÞrte, at du endte med et stÞrre tilgodehavende. Det er meget beklageligt, men fejlen blev rettet og pengene blev tilbagefÞrt til dig og huslejereguleringerne i Þvrigt har vÊret retvisende.

Reguleringerne sker i henhold til gÊldende regler om nettoprisindeksreguleringer og lejelovens regler om opkrÊvning til GI.

Depositum reguleres sammen med huslejen således at det altid modsvarer tre måneders huslejeopkrÊvninger. Forudbetalt leje reguleres således at det altid modsvarer én måneds huslejeopkrÊvning. Dette er i overensstemmelse med den indgåede lejekontrakt mellem dig og udlejer.

Depositum reguleres lÞbende over tre mÃ¥neder hvorfor det kan se ud som om, at ”opkrÊvningen Êndrer sig hver mÃ¥ned” – selvom det ikke er tilfÊldet. Du afregnes ogsÃ¥ for vand og varme i en mÃ¥ned – og det Êndrer sÃ¥ledes ogsÃ¥ den mÃ¥neds samlede opkrÊvning.

Huslejereguleringer er komplicerede og derfor står vi også altid til rådighed ved spÞrgsmål. Her kunne vi have forklaret dig hvorfor reguleringen af depositum blev pålagt din opkrÊvning på årets tre fÞrste måneder.

Vi Þnsker dig alt godt i dit nye hus.

Charlotte, Toft Administration

Rigtig god vejledning og rådgivning fra

Rigtig god vejledning og rådgivning fra Malou ifm salg af andelsbolig.

2024幎5月7日

KÊre Johanne,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glÊder os meget, at du har haft en god oplevelse ifm. salget af din andelsbolig.

Vi sender dine roser videre til Malou og Þnsker dig alt det bedste fremadrettet.

Charlotte, Toft Administration

Helt igennem god kommunikation og hjÊlp

Helt igennem god kommunikation og hjÊlp til lÞsning af mit problem

2024幎4月1日

KÊre Betina,

Tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at lÊse, at du har oplevet en god kommunikation og problemlÞsning, når du har vÊret i kontakt med os.

Mette var fantastisk

Mette var fantastisk

2024幎4月4日

KÊre Mikkel,

Tak for at du har taget dig tid til at anmelde Toft Administration.

Jeg giver dig helt ret - Mette er helt fantastisk.

PuljesÞgning

Man kan mÊrke der er styr på det, og Nicki har hjulpet os med at blive godkendt til en renoveringspulje, vi ikke vidste eksisterede. Det kommer til at kunne mÊrkes kraftigt i foreningens Þkonomi.

2024幎2月26日

KÊre Frej,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver som administrator at viderebringe vores viden og erfaring til bestyrelserne - og samtidig gÞre jeres funktion så let og spÊndende som muligt.

Fantastisk at Nickis indspark kunne bidrage positivt i forhold til foreningens Þkonomi.

Charlotte, Toft Administration

Vi bruger firmaet som administrator i ejerforening

Vi bruger firmaet som administrator i vores ejerforening og er meget godt tilfredse med deres service. De er mere end bare et administrativ led, som holder Þje med at vores regninger bliver betalt til tiden: de er også en sparingspartner som bruges ifm. beslutninger som skal traffes om f.eks. vores forsikringer, når forsikringsselskaber Êndrer deres vilkår ( skal de skiftes eller beholdes). Sidste gang hjalp de os lige med det og det gik meget hurtigt.

2023幎11月1日

KÊre Snezana,
mange tak for de rosende ord. Vi prÞver altid at vÊre sparringspartner med vores kunder og hjÊlpe jer, hvor vi kan. Dejligt at I har haft den gode oplevelse og fået hjÊlp i jeres beslutningsproces.
Mange hilsner
Helle

HÞj faglighed, hurtig og god service

Vi har kun vÊret tilfredse med sammenarbejde mellem Toft og vores andelsforening
Altid hurtige svar, meget hjÊlpsomme og undersÞgende på hvad der kunne vÊre godt for vores forening feks låneomlÊgning.
Toft taler i et sprog som vi “alm” mennesker forstår og forklare gerne hvis der skulle snige sig nogle fagudtryk ind
SÊrligt på generalforsamling er dette et kÊmpe plus, da alle andelshavere kan fÞlge med og forstå regnskabet
Tak til Nicki, Helle og Malou

A/B venslev SÞpark

2023幎4月27日

Toft Administration からの回答

KÊre A/B Venslev SÞpark mange tak for jeres rosende ord. Vi er meget glade for samarbejdet med jer og det luner altid med positiv feedback. Det er en dejlig forening I har og dejligt at besÞge jer.
Mange hilsener

Roser til Toft Adm

Vi i vores andelsboligforening har kun vÊret yderst tilfredse med vort samarbejde med Toft Adm. Det er lige fra låneomlÊgninger, som har medfÞrt en stabil og sund forening, til det daglige arbejde, hvor vi samarbejder på bedste vis. Der skal lyde stor ros til Nicki for hans evne til at vÊre "på forkant" når det er nÞdvendigt. Vi kan klart anbefale dem som administrator.
AB Asalunden

2022幎12月13日

Toft Administration からの回答

KÊre A/B Asalunden mange tak tilbagemelding på samarbejdet med os.
Vi er meget glade for samarbejdet med jer og dejligt med jeres ros til Nicki.
Mange hilsener
Helle Toft

Vi er en andelsforening der har haft

Vi er en andelsforening der har haft flere administratorer vi fik Toft administration da de gerne ville hjÊlpe os hvider efter at vores forening var Þkonomisk meget trÊngt.
Toft har nu gjort at vi har en sund Þkonomi og vores boliger er igen blevet attraktive stor ros til Helle og Co.

2022幎12月31日

Toft Administration からの回答

Mange tak for din melding Jesper. Det luner.

God service og hÞj faglighed

Vi har for nyligt skiftet til Toft Administration efter mange år med samme administrator. Indtil videre er vi meget positivt overrasket. Man kan tydeligt mÊrke at Nicki besidder en stor faglighed - og så formår han at dele ud af den i et sprog, som alle forstår. Ting der fÞrhen var besvÊrlige hos vores gamle administrator foregår nu gnidningsfrit og ofte uden ekstra gebyrer - alt i alt er vi meget positive overfor for vores skifte til Toft Administration!

2022幎12月22日

KÊre Mikkel
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, at I har en god oplevelse med faglighed fra Nickie og et godt skifte til vores administration.
Mvh
Toft Administation

Aftalerne fortrÊnges

Er din udlejer en del af Toft administration, så hold dig vÊk.

2021幎12月31日

Toft Administration からの回答

KÊre Lars, jeg ved ikke helt hvad du har oplevet, men kan kun beklage det. Du er velkommen til at kontakte os på info@toftadm.dk, hvis vi kan hjÊlpe. Generelt er det ikke os, der udfÞrer aftaler med lejere, men det er os, der udfÞrer arbejdet. Hvis du har vÊret utilfreds hermed, så kontakt mig gerne.

Laver masser fejl og ved salg kommer

Laver masser fejl og ved salg kommer der gebyrer frem som ikke er beskrevet i vedtÊgter.
Selv om bestyrelsen i Andelsforeningen opfinder egne regler, er der ingen hjÊlp at hente, man må tage fat i advokat, man skulle jo mene et profesionelt firma som Toft kan fortÊlle en andelsforening, at man ikke kan eller må true med eksklusion, når ingen vedtÊgter eller husorden er brudt.
Helt igennem et vÊrre gedemarked.

2022幎9月1日

KÊre Ruth
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. I har tidligere vÊret selvadministrerende og vi blev jeres administrator bl.a. for at hjÊlpe jeres bestyrelse. Vi er stadig jeres administrator og prÞver at hjÊlpe både bestyrelse og beboere.

Toft Administration

Dyr, skuffende service

Vi var ikke tilfredse med Toft. Nu bruger vi dem heldigvis ikke mere.
Der boede en farlig, voldsom mand i vores forening og vi ville gerne få ham ekskluderet. Men Toft admin gjorde ingenting for at hjÊlpe os med dette. De sagde bare at det ikke var muligt.
Så fik vi nogle problemer med salg af vores andel, og igen var det svÊrt at få hjÊlp fra dem. Det svarede ikke mine emails når de ikke havde lyst til det. Når vores kÞber endelig betalte kÞbssummen, afleverede vi nÞglerne straks til dem. Men Toft glemte at fortÊlle os at de ikke havde betalt lÞsÞre.

2022幎5月19日

Toft Administration からの回答

KÊre Maija, vi beklager din oplevelse, hvor jeg dog kan tilfÞje, at vi forsÞgte at hjÊlpe jer. Det er bare ikke altid let at få folk smidt på gaden og slet ikke hurtigt. Dejligt hvis I er blevet tilfredse med jeres nye administrator.

Dyr og virkelig dårlig

Dyr og virkelig dårlig ejendomsadministration!
Tager ikke punkter op til Generalforsamlingen selv om de er fremsendt til tide. OpkrÊver rykkergebyr uden at have sendt rykkere og når der laves indsigelser bliver de truende. Uetiske og usympatiske. Har klaget over dem til Ejendom Danmark. Der ud over er de alt for dyre. VÊlge en anden ejendomsadministrator til din ejer- eller andelsforening!

2020幎8月31日
自発的なレビュヌ

God servie og styr på tingene

Vi har brugt Toft Administration som administrator i flere år i vores Andelsboligforening og der har nÊsten ikke vÊret noget at sÊtte en finger på, de enkelte gange der har, har de vÊret super sÞde samt hurtige til at rette op på det med det samme :)

De får min anbefaling som ejendomsadministrator af andelsboligforeninger.

2018幎7月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。