Lavede en ordre, fortrød og skrev 17 min senere at den skulle annulleres. 4 timer senere har de sendt pakken alligevel, derefter læser de først mailen.. Skal nu selv hente, betale for returfragt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte et par Wangler texas stretch til en meget fair pris, da der var Black Friday. Forsendelse omkostninger var 0 kr. Det er super. Bestilte fredag og fik varen leveret tirsdag, hvilket er ok. Dog... もっと見る
Bestilte en nederdel som desværre var for stor .. sendte retur torsdag aften og modtag ny i rette størrelse tirsdag formiddag . Så rigtig god hurtig levering .. nederdelen er i rigtig god kvalitet 😃�... もっと見る
Bedre service skal man lede længe efter. Jeg var på udkig efter nyt jakkesæk og Dan hjalp mig hele vejen. Toppede lige service op med at bringe sættet ud til mig privat da der var sket en lille fejl... もっと見る
Hurtig levering
Hurtig levering bestilte fredag havde tøjet mandag.
Tøjet svarede til hvad jeg havde forventet.
Kan klart anbefales
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, nem og overskuelig webshop og hurtig forsendelse gør at jeg har handlet her mange gange, og gerne kommer igen.
Ikke sufficient emballeret
Hurtig levering, men igen en internetshop der vælger at komme produktæsken i en blød forsendelsespose, så når produktet kommer frem er alt mast og æsken med produktet krøllet og beskadiget - det er ikke OK set fra min stol - ja en æske koster er par kroner.
God service, hurtig levering
Har bestilt 2 t-shirts. Pakken blev leveret 2 dage after med Post Nord. Hurtig og præcis. Rigtig god service, gode kvalites t-shirts til rigtig god pris med rabat! Vil bestemt handle her igen👍😀🏆
Super hurtig levering inkl
Super hurtig levering inkl. Overraskelse.. bestilte 2 Gant poloer.. sammen med dem fik jeg en gratis Gant t-shirt, fantastisk.. Kan kun anbefales..
2 gang jeg handler her
2 gang jeg handler her. Hver gang hurtig afsendelse. Lav fragt. Levering med Postnord som kom hurtigt frem
Kundeservice eksisterer ikke
Bestilte en jakke på webshoppen. Da jeg modtog den var det en anden jakke jeg modtog end den jeg havde bestilt. De ville ikke sende mig en returlabel eller dække for fragten. Dette var både mit første og sidste køb hos tofthop. Man kan ikke regne med at få det produkt man har bestilt
Super ekspedition
Jeg bestilte, betalte og næste dag havde jeg min vare i posten. Som net køber, så kan man vel ikke være andet end tilfreds
God oplevelse....
Bestilte fredag og fik varen leveret tirsdag, hvilket er ok. Dog blev pengene allerede trukket på kontoen om fredagen.
Alt i alt en god oplevelse.... og kunne sagtens finde på og handler ved toftshop.dk igen...
Alt i orden!
Købte tre skjorter (som i øvrigt var til suverænt gode priser), modtog rabat som førstegangs kunde og modtog pakken (uden at betale for fragt) præcist som aftalt.
Alt i orden. Her køber jeg igen!
Vare alligevel ikke på lager
Jeg oplevede det samme, som en anden anmeldelse fortæller: De havde ikke styr på lageret, så den vare, jeg havde købt, kunne alligevel ikke leveres.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。