Tommy Teleshopping レビュー 7,966

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Als ik na betaling van u een lege doos toegestuurd krijg, kan ik absoluut geen goede review schrijven. Misschien nog eens vragen als ik het betaalde en bestelde artikel ontvangen heb. PROBLEEM I... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Heel lang moeten wachten op levering. Dikke steak bakken is niet als het filmke, zonder wat boter vergeet het maar. Het bijgeleverde boekje zegt trouwens: voor gebruik wat olie smeren en !! Heel warm... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Artikel is prima aangekomen ik maak mij alleen zorgen over de kwaliteit van het materiaal.. Tijdens gebruik gaat de kookplaat zoemen wat aangeeft dat de bodem uit verschillende lagen bestaat van goe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik kreeg de massagemat van dr. Ho zeer snel geleverd. Ik testte die onmiddellijk uit. Na 8 dagen vroeg men van Tommy naar mijn bevindingen. Zo kon ik mijn ervaringen delen. Bij bepaalde bewegingen... もっと見る

企業情報

1. 雑貨屋
  2. 庭園

当該企業による記述

Tommy Teleshopping staat bekend om zijn innovatieve producten voor huis, tuin en persoonlijke verzorging, zoals u op televisie heeft gezien. U kunt rekenen op een breed assortiment van hoge kwaliteit, variërend van keukenhulpen tot fitnessapparatuur. Een van de grootste voordelen van winkelen bij Tommy Teleshopping is de snelle levering, zodat u uw producten snel in huis heeft. Daarnaast kunt u altijd profiteren van goede aanbiedingen en leuke kortingen, waardoor u niet alleen handig, maar ook voordelig winkelt. Met duidelijke demonstraties op tv weet u precies wat u koopt. Tommy Teleshopping biedt gemak, betrouwbaarheid en aantrekkelijke kortingen met een snelle levering aan huis. - Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis - Gemakkelijk achteraf of termijnen betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet-goed-terug-terug garantie

Gemak, service en kwaliteit staan voorop

当該企業による記述

Bij Tommy Teleshopping draait alles om gemak, verrassing en vertrouwen. We zijn constant op zoek naar unieke, slimme en betaalbare producten die écht iets toevoegen aan het dagelijks leven. Van handige huishoudhulpen tot comfortproducten voor uw gezondheid: ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd en getest. We geloven in service met een glimlach: bestelt u vandaag, dan gaan wij direct aan de slag om uw bestelling snel en netjes bij u thuis te bezorgen. En mocht er toch iets niet naar wens zijn? Dan staan we voor u klaar met heldere garanties en een klantgerichte oplossing.

Niet goed? Geld terug!

Achteraf betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet goed=geld terug

Bij Tommy Teleshopping B.V. heeft u 1 jaar fabrieksgarantie op uw artikel. Gaat een product binnen 1 jaar stuk bij normaal gebruik, dan heeft u recht op gratis reparatie of vervanging van het product. Als het probleem niet kan worden opgelost zal het aankoopbedrag binnen de wettelijk geldende termijn worden terugbetaald. De fabrieksgarantie is van toepassing op het aangekochte artikel, en vervalt bij ontvangst van een vervangende, of herstelde artikel.

連絡先

Nieuw hier? Shop met 10% korting

Bestel op onze website of bel en gebruik code TSP10 voor 10% korting.

4.2

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Ik heb voor de eerste keer besteld

Ik heb voor de eerste keer besteld, betaald 10 april en nog steeds niets ontvangen 🥲🥲🥲🥲

2026年4月10日

Beste Marcus,

Bedankt voor jouw bericht. Wat vervelend dat jouw bestelling nog niet is aangekomen! We hebben jouw orderinformatie erbij gepakt en zien dat jouw bestelling met ordernummer **36162** op **10 april 2026** is verzonden via **DHL Parcel NL**. Volgens onze gegevens is het pakket succesvol verzonden op **10 april 2026**.

Je kunt jouw zending volgen met de track & trace-code: **JVGL06373906000194393049**. Ga naar de website van DHL Parcel NL en vul deze code in om te zien waar jouw pakket zich bevindt.

Het lijkt erop dat er iets is misgegaan met de bezorging. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, laat het ons weten, dan kijken we direct hoe we je verder kunnen helpen.

Hopelijk komt jouw bestelling snel aan!

Motioncicer snel leverbaar

snel leverbaar

2026年4月2日

Hey there!

The DR-HO'S MotionCiser Fit voetmassage-apparaat from your order with reference number 530035767 was shipped on April 2, 2026, and is on its way to you via DHL Parcel NL. You can track your package with this tracking number: JVGL06373906000192706081.

Enjoy your new foot massager!

Product is geleverd.

Product is geleverd zoals het werd voorgesteld. Het werd aan huis geleverd binnen de gestelde termijn. Bedankt.

2026年4月3日

Beste Tony,

Wat een mooie review! Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. We zijn superblij dat alles vlekkeloos is verlopen en dat het product aan jouw verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor!

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we uiteraard graag weer voor je klaar. Veel plezier met jouw aankoop!

5つ星のうち4の評価

De potten zijn handig en bakken gaat…

De potten zijn handig en bakken gaat prima. Onderhoud is makkelijk. Geen 5 sterren want 1 van de 2 afneembare handvatten is te moeilijk erop te knijpen en dat maakt veel lawaai.

2026年4月20日

Beste Anne,

edankt voor je mooie review over de Kelton pannen! Fijn om te horen dat de pannen handig zijn, het bakken goed gaat en dat het onderhoud makkelijk is.

Jammer om te horen dat één van de twee afneembare handvatten wat lastiger vast te knijpen is en daarbij veel geluid maakt. We nemen deze feedback zeker mee om onze producten verder te verbeteren.

Veel kookplezier gewenst met je Kelton pannen!

5つ星のうち5の評価

Het apparaat is zoals het omschreven…

Het apparaat is zoals het omschreven is, super

2025年4月22日

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat het product aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor je positieve feedback, dat waarderen we enorm. 😊

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten!

Tommy Teleshopping からの回答

Dank je wel, Renee, voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling snel is geleverd en goed verpakt was. Dat is precies waar we voor gaan: snelle service en zorgvuldigheid! Hopelijk ben je net zo blij met je Kelton Complete 4-in-1 pannenset als wij zijn met jouw review.

Als je nog vragen hebt, horen we die graag. Geniet van je aankoop!

voor de auto

super spul voor de auto alleen de descam doet het niet dat is jammer

2026年4月2日

Beste Hanneke,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over het product voor de auto! Jammer dat de dashcam niet goed werkt. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Dear Tamara,

Thanks for the awesome feedback! We're thrilled to hear you loved the Miracle Bamboo orthopedisch zitkussen and that your delivery was speedy. It's great to know our products and service are hitting the mark for you.

If there's anything else we can do for you, just give us a shout.

Genius Chef

Geweldig apparaat, gemakkelijk schoon te maken en goed te bedienen, aanwinst voor onze keuken.

2026年4月1日

Beste Dino,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het apparaat gemakkelijk schoon te maken is, prettig in gebruik en een echte aanwinst voor uw keuken. Veel plezier ermee!

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven

2026年4月1日

Hi there,

Thanks for the amazing review! It's great to hear that you're happy with our service and that we're living up to our promises. If there's anything else we can do for you or if you have any questions about your order, just let us know.

5つ星のうち5の評価

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle afhandeling van de bestelling! Het bestelde product voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Beste Zeth,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling snel is afgehandeld en dat het product helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee!

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het product. Veel plezier ermee!

goed produkt.

Hello!

Thanks for your positive feedback on the product. If there's anything else we can help you with, feel free to let us know.

5つ星のうち5の評価

De bestelling werd zeer snel geleverd…

De bestelling werd zeer snel geleverd en het product voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

Beste Rob,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat alles naar verwachting is! Wij doen ons best om alles snel en soepel te laten verlopen, en het is altijd leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten. Veel plezier met je **Multifunctionele Genius Chef contactgrill**!

5つ星のうち5の評価

super mooie pannen sneller levering…

super mooie pannen sneller levering echt blij mee

Beste Sylvia,

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de Kelton pannenset en de snelle levering. Dat maakt ons werk extra leuk. Veel plezier met je prachtige nieuwe pannen, en hopelijk kook je de sterren van de hemel!

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.

5つ星のうち5の評価

Vanaf de bestelling tot aan delegeren…

Vanaf de bestelling tot aan delegeren is alles gegaan zoals ik verwacht heb. Dank hiervoor

Beste Frieda,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles van bestelling tot levering volledig naar verwachting is verlopen. Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Snelle bezorging en goed verpakt

Snelle bezorging en goed verpakt

Beste klant,

Bedankt voor jouw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat de bezorging snel was en het pakket goed verpakt is. Daar doen we het voor! Heb je verder nog vragen of kunnen we je ergens anders mee helpen?

Snelle levering.

Snelle levering.
Mijn bestelling is super snel geleverd

Beste John,

Wat fijn om te horen dat jouw bestelling zo snel geleverd is! We streven er altijd naar om onze klanten snel en goed van dienst te zijn. Hopelijk ben je net zo tevreden over de **Multifunctionele Genius Chef contactgrill** als over de levering.

Als je nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, laat het gerust weten. We helpen je graag verder!

5つ星のうち2の評価

Wat men op tv ziet zijn vele dingen…

Wat men op tv ziet zijn vele dingen niet
waar!!!!!
Hopend als we koken dat alles ok blijft!!

Beste klant,

Dank je wel voor je bericht. Jammer om te horen dat je twijfels hebt naar aanleiding van wat je hebt gezien. We begrijpen dat vertrouwen belangrijk is. Onze producten worden uitvoerig getest en we doen er alles aan om kwaliteit en veiligheid te waarborgen.
We hopen dat je tijdens het koken een goede ervaring zult hebben en veel plezier zult hebben van het product. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

Het ding werkte niet

Het ding werkte niet
Doos zwaar beschadigd

De tweede doet het prima
Gelukkig

Beste Tico,

Bedankt voor je bericht.

Jammer om te horen dat het product niet werkte en dat de doos zwaar beschadigd was bij ontvangst. Onze excuses voor het ongemak.

Fijn dat we inmiddels telefonisch contact hebben gehad en dat het probleem samen is opgelost.

Bedankt voor je begrip en we hopen dat je nu tevreden gebruik kunt maken van het product!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。