Bestilte diverse varer pÃ¥ hjemmesiden. Nemt og lige til. Pakken blev afsendt hurtig og GLS leverede ogsÃ¥ pakken hurtigt. Billig fragt i forhold til vÊgt og afsendelse fra Tyskland. Har ikke Ã¥bnet... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt 4,5 kg kattemad til vores steriliserede kat, Ib. PÃ¥ billedet i Toni.shop kunne man tydeligt se, at varen var til steriliserede katte. Alligevel sendte Toni shop mig kattemad beregne... ãã£ãšèŠã
Fik alt jeg havde bestilt - eneste minus er mangel pÃ¥ kommunikation i forhold til forsendelse, men der var de hurtige til at svare da jeg sendte en mail. Besked med tracking nummer nÃ¥r varen bliver... ãã£ãšèŠã
Jeg har to gange via deres hjemmeside lavet en reklamation pÃ¥ samme ordre fra marts mÃ¥ned uden at hÞre noget som helst tilbage Opdatering 10/5. Nu har jeg fÃ¥et svar og refunderet de beskadigede var... ãã£ãšèŠã
- ãã£ã¹ã«ãŠã³ã ã¹ãŒããŒ
- çé žé£²ææäŸæ¥è
- é£²ææµéæ¥è
- 補è
- 飲飿åèŒžåºæ¥è
- ãœããããªã³ã¯åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TONI Online-Shop â Billige drikkevarer, sodavand & energy drinks, slik og m.m. TONI's online shop har de rigtig gode tilbud og billige priser, som du kender fra indkÞb i Tyskland, med hurtig levering til dig i Danmark. TONI har et stort udvalg pÃ¥ billig slik og billige drikkevarer â Billig slik som f.eks. chokolade, lakrids, vingummi, bolcher, slikkepinde, karameller, nÞdder, konfekt, chips, dips, tyggegummi og meget mere. Billige drikkevarer, herunder softdrinks og energy-drinks, som f.eks. Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Dr. Pepper, Sprite, Faxe Kondi, Tuborg Squash, Harboe, Egekilde, Ramlösa, Schweppes, Mountain Dew, Red Bull, Monster Energy, Capri Sun og mange flere top mÊrker til rigtig gode priser.
Apenrader Str. 41-45, 24939, Flensburg, ãã€ã
- info@toni.shop
- toni.shop
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Elendigt
Gå aldrig tilbage til en fuser. Dumt og naivt forsÞgte jeg at give svindlerne fra Tonni Shop en ny chance. Den 7. Maj bestille jeg så STANDARD varer (Pepsi og Heineken) og atter brillierede firmaet med sin komplette ligegyldighed og inkompetence.
Idag, den 28. Maj 2014 har jeg selvfÞlgelig stadig intet modtaget. De svarer naturligvis heller ikke på henvendelser.
Således to forfÊrdelige oplevelser fra samme biks inden for to måneder. Hold jer vÊk!
Jeg har ikke fÃ¥et min produgt ð€¬ og kanâŠ
Jeg har ikke fÃ¥et min produgt ð€¬ og kan ikke se hvor den er i verden pÃ¥ traking
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Vil bruge dem igen. Kunne dog godt bruge en ordreoversigt så man kan se hvad man har bestilt jÊvnfÞrt det man modtager.
jeg bestilte 5 poser skittles iâŠ
jeg bestilte 5 poser skittles i torsdags. De har trukket pengene, men jeg har stadig ikke modtaget min pakke.
Det er sÃ¥ nemt og bestille og varenâŠ
Det er sÃ¥ nemt og bestille og varen kommer lige til dÞren jeg har handlet her fÞr og vil helt bestemt gÞre det igen ð€
Bestille cool grape den 1 maj harâŠ
Bestille cool grape den 1 maj har stadig ikke fået mine vare de har trukket pengene de svar heller ikke på mail
Bestilte mine vare for 2 uger siden
Bestilte mine vare for 2 uger siden, har stadig ikke modtaget dem.
Gls har ikke fået pakken, selv om de for over en siden skrev pakken var på vej har skrevet til dem men intet svar .
Indtil videre er min oplevelse dårlig
Indtil videre er min oplevelse dÃ¥rlig. Bestilte varer og de hÊvede pengene efter 4 dage men efter 8 dage er varerne stadig ikke afsendt! De er dÃ¥rlige til at svare nÃ¥r man skriver til dem. SÃ¥ spÊndt pÃ¥ om jeg fÃ¥r mine varerâŠâŠ.
ingen svar på reklamation
Jeg har to gange via deres hjemmeside lavet en reklamation på samme ordre fra marts måned uden at hÞre noget som helst tilbage
Opdatering 10/5. Nu har jeg fået svar og refunderet de beskadigede varer
En rigtig god service man har tingene iâŠ
En rigtig god service man har tingene i lÞbet af et par dage det kan jeg godt anbefale hilsen Svend
Toni Shop har det jeg skal bruge
Toni Shop har det jeg skal bruge. Derfor bruger jeg Toni Shop. Og til gode priser.
Der var 12 poser af de bolsjer men detâŠ
Der var 12 poser af de bolsjer men det viste sig at der ingen var og jeg har ikke fået pengene tilbage
Har altid vÊret tilfreds med Toni shopâŠ
Har altid vÊret tilfreds med Toni shop men min sidste ordre har jeg aldrig fået trods flere mails til dem så gider man ikke handle der mere
Forsendelsen blev hurtigt leveret
Forsendelsen blev hurtigt leveret. Vil gerne kÞbe ind hos Toni shop igen.
Uendelig slÞv kundeservice
Uendelig slÞv kundeservice
14 dage efter bestilling får jeg fredag kl 16 en mail om at en vare desvÊrre ikke er på lager og om jeg vil melde tilbage om hvorvidt jeg Þnsker en erstatnings vare eller bare ordren leveret uden den udsolgte vare. Onsdag ugen efter får jeg så en ny mail om at der er 5 af de vare fra ordren der nu er udsolgt og om jeg Þnsker erstatnings vare eller levering af ordren. Hvilket fortÊller mig at de on fredagen jo slet ikke har gjort noget for at få pakket og sendt min ordre afsted. VÊlger derfor helt at annullere ordren og håber nu de er lige så hurtige til at tilbagefÞre penge som de er til at trÊkke dem.
ForfÊrdeligt firma, rÊdsom kundeservice, kommer aldrig til at bruge dem igen, de er simpelthen ikke besvÊret vÊrd.
Fair skal vÊre fair
Fair skal vÊre fair. Efter over en måned modtog jeg mine ting, dog i forskillige kasser selvom jeg bestilte en del dåser. Hvis du bestiller fra Toni kan du forvente at du intet svar får fra deres kundeservice. Mit råd er at bestille fra de andre sider som tilbyder levering. De svare i det mindste på deres mails.
Hurtig levering
Hurtig levering
bestilte fredag , modtog det mandag med GLS.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Toni,