Bestilte diverse varer på hjemmesiden. Nemt og lige til. Pakken blev afsendt hurtig og GLS leverede også pakken hurtigt. Billig fragt i forhold til vægt og afsendelse fra Tyskland. Har ikke åbnet... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg havde bestilt 4,5 kg kattemad til vores steriliserede kat, Ib. På billedet i Toni.shop kunne man tydeligt se, at varen var til steriliserede katte. Alligevel sendte Toni shop mig kattemad beregne... もっと見る
Fik alt jeg havde bestilt - eneste minus er mangel på kommunikation i forhold til forsendelse, men der var de hurtige til at svare da jeg sendte en mail. Besked med tracking nummer når varen bliver... もっと見る
Jeg har to gange via deres hjemmeside lavet en reklamation på samme ordre fra marts måned uden at høre noget som helst tilbage Opdatering 10/5. Nu har jeg fået svar og refunderet de beskadigede var... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
TONI Online-Shop – Billige drikkevarer, sodavand & energy drinks, slik og m.m. TONI's online shop har de rigtig gode tilbud og billige priser, som du kender fra indkøb i Tyskland, med hurtig levering til dig i Danmark. TONI har et stort udvalg på billig slik og billige drikkevarer – Billig slik som f.eks. chokolade, lakrids, vingummi, bolcher, slikkepinde, karameller, nødder, konfekt, chips, dips, tyggegummi og meget mere. Billige drikkevarer, herunder softdrinks og energy-drinks, som f.eks. Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Dr. Pepper, Sprite, Faxe Kondi, Tuborg Squash, Harboe, Egekilde, Ramlösa, Schweppes, Mountain Dew, Red Bull, Monster Energy, Capri Sun og mange flere top mærker til rigtig gode priser.
Apenrader Str. 41-45, 24939, Flensburg, ドイツ
- info@toni.shop
- toni.shop
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fik alt jeg havde bestilt
Besked med tracking nummer når varen bliver afsendt ville være rart 🙂
Alt i alt en positiv oplevelse herfra 👍
Fik 3 pakker med kylling og 1 med okse
Fik 3 pakker med kylling og 1 med okse. Det skulle have været 2 af hver.
Ich habe eine Vielzahl von Süßigkeiten…
Ich habe eine Vielzahl von Süßigkeiten gekauft, und sie haben alle fantastisch geschmeckt! Eine köstliche Auswahl an süßen Leckereien zum Genießen.
Vare til god pris
Vare til god pris, der blev leveret indenfor rimelig tid. Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Igen god service!
Bestilte vare den 17.7 for 1879,69
Bestilte vare den 17.7 for 1879,69
Pengene blev trukket samme dag,
fik en mail at jeg ville høre nærmere.
Siden har jeg intet hørt.
Har skrevet 4 gange og bedt om link til gls tracking.
Har intet hørt.
T R I S T
Får efter 10 dage besked om at pakken kan hentes i kiosk
betalte 112 kr. for levering til døren.
Hvad sker der for jer ??

TONI Shop からの回答
God indkøbsmulighed og gode priser
God indkøbsmulighed og gode priser
Dog er levering lang tid, men virker fint
God levering, men dårlig svar ved fejl
Fik min bestilling hurtigt, men flere sodavand var gået i stykker undervejs og GLS havde pakket en pakke om. Skrev med det samme til jer da jeg kom hjem og modtog mine varer, men har ikke hørt fra jer. Og jeg har skrevet til jer 4 gange nu siden torsdag.
Billige varer leveret lige til døren
Billige varer leveret lige til døren. Venligt og smilende GLS bud.
Meget utilfreds
Hvordan kan man være tilfreds, når man bestiller d. 2,7, i trækker pengene d. 4.7 og man IKKE får sine vare leveret, og ingen beskeder om noget som helst. Jeg er meget skuffet over jer, øv øv
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse, professionel hele vejen igennem, kan KUN anbefale dette firma, så er deres priser gode.
Levering med GLS, top dollar.
Det var nemt og hurtig levering ikke…
Det var nemt og hurtig levering ikke sidste gang jeg handler hos Toni
Super godt hele vejen!
Super hurtig levering 🤩
Pakken er stadig ikke kommet
Pakken er stadig ikke kommet, selvom der stod at den ville blive leveret mellem den den 28-30.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。