Jeg købte 2 Dewalt batterier. Efter 5 dage var varen ikke afsendt og jeg bad om at annulere ordren. Der blev svaret at de netop var afsendt, så OK til dette. Da jeg modtager batterierne kan jeg konst... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super hurtig ekspedition efter, efter min vare ikke var blevet registreret i jeres system. Havde varen 3 dage efter trods forsinkelse. Mange tak.
Gode produkter til konkurrencedygtige priser. Hurtig levering. Alt i alt en webshop, som jeg gerne handler hos igen.
Har købt DeWalt værktøj til markedets laveste pris og de sendte værktøjet samme dag. Der er bare ikke noget at brokke sig over.. ;-)
企業情報
当該企業による記述
Hos Toolhus sætter vi en ære i at levere topværktøj til bundpriser. Vores lille familie af fagfolk har en rig og passioneret baggrund inden for brug og handel med elværktøj. Nogle af de elværktøjsmærker, som vi tilbyder, er Milwaukee, DeWALT og Makita. Det meste af vores produktsortiment er batteridrevet, men vores vigtigste energikilde er kundens tilfredshed. Det er derfor, vi vil benytte chancen til at takke dig personligt og give dig et løfte - så længe du stoler på os, vil vi blive ved med at yde den service, du fortjener.
Trindsøvej 6, 1., 8000, Aarhus C, デンマーク
- info@toolhus.dk
- toolhus.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Let at handle der - hurtig og effektiv…
Let at handle der og hurtig og effektiv hjemmelevering
Jeg købte 2 Dewalt batterier
Da jeg modtager batterierne kan jeg konstatere at det ene er fra 2022 og det andet fra 2024. Det er lige at strække den langt nok synes jeg. De fungerer dog indtil videre fint. Jeg spurgte firmaet om det er normalt med så gamle varer, og fik besked om at de har flere leverandører, og hvis jeg fik problemer skulle jeg henvende mig.
Hele forløbet kørte bare på skinner
Købte varen søndag aften
Købte varen søndag aften. Så jeg tænkte jeg havde den tirsdag men nej den kom først fredag og jeg måtte selv kontakte for at høre hvor langt min pakke var. Intet tracking nr eller noget. Pakken var heller ik pakket særligt godt ind
hurtig ordre og forsendelse
Fint og trygt sted at handle
Fint og trygt sted at handle
levering dog længere end normalt, men det er ok i mine øjne hvis ikke det haster.
Super hurtig levering.
Hurtig til at få varerne sendt,
Hurtig til at få varerne sendt,
Savner dog muligheden for telefonisk kontakt.
Meget langsom behandling af…
Meget langsom behandling af bestillingen. Måtte rykke for handling
Jeg kan ikke anbefale at handle her.

Toolhus ApS からの回答
Ingen problemer af nogen art fin pris…
Ingen problemer af nogen art fin pris hurtig afsendelse vil handle der igen
Alt som aftalt.
Oplader til Batteriet blev væk med…
Oplader til Batteriet blev væk med forsendelse
men fik en ny tilsendt med det samme

Toolhus ApS からの回答
God pris og hurtig levering
Det gik som det skulle og fik varen…
Det gik som det skulle og fik varen dagen efter så alt perfekt der 👌
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。