レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super goede ervaring met deze webshop. Wilde een makkelijk 06-nummer. Inclusief verzenden maar 10 euro (incl 5 euro beltegoed)! Gisteren besteld, vandaag al in huis. Super service! Simkaart we... もっず芋る

4.0

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Beltegoed minder.

simkaart is al geactiveerd. Dat vind ik niet leuk, ik wil het zelf hebben en doen. Nog anders : ze zeiden dat de simkaart een beltegoed heeft van 2,50 euro. Maar toen de simkaart kwam en ik het controleerde - het is 0,7 euro, zeiden ze dat ze tegoed gebruikten om het nummer te activeren, ik begrijp het - maar ze zouden niet moeten zeggen beltegoed: 2,50 euro, zou moeten zeggen afhankelijk van de dag!

2024幎12月17日

Pas op KLARNA

Via dit nummer (nog niets ontvangen) woerden er relaties met KLARNA bank en sofort betalen gemaakt. Ik heb gewoon met Ideal €10.10 betaald en daarna kreeg ik angstige berichten dat ik een KLARNA account had. Die boeven hebben zonder dat het bewijs daartoe kon leveren al een € 90 van mijn ING bankrekening weggetoverd. Dus altijd als ik Klarna zie dan ben ik weg : internet uitzetten en opnieuw inloggen. Maar ik heb nu dus een account. Ik ga het niet openen want dat kost denk ik geld. En van Sofort las ik dat €1,25 verzendkosten moet betalen

2024幎2月24日

Topbedrijfje

Topbedrijfje, simkaarten altijd de volgende dag in huis, goede prijs / kwaliteit en altijd aangetekend verzonden. Reageert snel bij vragen en denkt mee over pakketten.

2024幎1月31日
5぀星のうち2の評䟡

Sim kaart was al geactiveerd en verlopen

Ik had een serie van 5 opeenvolgende 06 nummers besteld voor het hele gezin voor onze terugkeer naar Nederland. 1 nummer bleek vreemd genoeg al in mei 2022 te zijn geactiveerd en was daardoor verlopen. Helaas had ik al verhuisberichten gestuurd naast dat 1 gezinslid nu een ander nummer ging krijgen. In eerste instantie was top06 behulpzaam naar er bleek geen oplossing mogelijk. Daarna was de oplossing dat ik een ander nummer bij ze kon kopen onder aftrek van 1/5e van mijn aankoopbedrag en kon ik bijbetalen voor een relatief simpel te onthouden nummer. Ik had echter een serie besteld en ben hier geheel niet blij mee. Wellicht konden ze er niets aan doen dat de sim als was geactiveerd, maar ik heb er een slecht gevoel aan overgehouden en het heeft me veel tijd en energie gekost. Ik kan top06 dan ook niet aanbevelen.

2023幎8月13日
5぀星のうち5の評䟡

Helaas kan iedereen een recensie

Helaas kan iedereen een recensie schrijven op Trustpilot zonder dat deze geverifieerd word. Dit account is niet geclaimd en dat betekend dat Top06.nl geen lid is van Trustpilot en daardoor geen eerlijk antwoord hier op kan geven. Ook kunnen de recensies geplaatst worden door mensen die geen klant zijn bij Top06.nl en andere bedoelingen hebben met deze meestal negatieve recensies.

Wilt u een eerlijk beeld kijk dan op Webwinkelkeur waarbij Top06.nl is aangesloten.

2021幎12月25日
5぀星のうち5の評䟡

Hele goede service, goede prijs!

Op zoek naar een mooi nieuw nummer kwam ik bij top06.nl terecht. Er was zeer veel keuze met uiteenlopende prijzen. Na de koop werd de sim-card, samen met een setje adapters, een sleuteltje en uitgebreide handleiding afgeleverd. Alles werkt perfect. Via de mail kreeg ik het klantnummer van de sim-card, waardoor ik al voor ontvangst van het pakket bij mijn huidige provider een verzoek tot nummer overname kon starten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

2021幎3月20日

Koop hier geen simkaart

Koop geen simkaart hier, mijn Simkaart was van 2014 (ongeldig dus) na contact met tmobile
Vertelde de medewerker dat het nummer al jaren in gebruik is.

Oplossing van top06 (niets koop maar een nieuwe) of neem contact op met tmobile

Er worden simkaarten verkocht die al in gebruik zijn
waardoor je geen gebruik kan maken van de geleverde simkaart

Pas op met de sale simkaarten van slim Sim 06

2019幎3月19日

Cool!

Super goede ervaring met deze webshop.
Wilde een makkelijk 06-nummer.
Inclusief verzenden maar 10 euro (incl 5 euro beltegoed)!
Gisteren besteld, vandaag al in huis.

Super service! Simkaart werkt perfect. Datum gebruik tot november 2013 maar eigenaar van deze webshop zorgt ervoor dat de sim geactiveerd is en blijft. (je krijgt dus geen onbruikbare sim ookal is het nummer in bijv. 2012 vrijgegeven/verkocht)

Op Google gezocht naar het nummer maar kon niks vinden dus dan zit het wel goed :)

2016幎10月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ