TOP El-Teknik ApS - Elektriker KÞbenhavn レビュヌ

䌁業情報

1. 電気工
  2. 電気機噚蚭眮サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi sÊtter en stor Êre i et godt stykke håndvÊrk. Som el installatÞr udfÞrer TOP El-Teknik alle typer af elinstallationer både i og uden for private hjem.

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

DÃ¥rlig service og behandling

Vi havde besÞg af Top El-teknik ad to omgange, selvom det kun burde have vÊret ét enkelt besÞg.

Vores lampeudtag virkede ikke i stuen, og vi mistÊnkte samtidig, at der skulle trÊkkes nye elkabler pÃ¥ grund af nogle knitrende lyde inde i vÊggen, hvilket tydede pÃ¥ en lÞs forbindelse. De sendte to medarbejdere – en lÊrling og en elektriker – som vurderede, at en udskiftning af lampeudtaget ville lÞse problemet. Vi havde fuld tillid til deres vurdering, da de er eksperter inden for deres fag.

De skiftede udtaget, men de knitrende lyde i vÊggen fortsatte. De understregede dog, at det ikke ville påvirke lampeudtaget, og forlod derefter hurtigt stedet. Der gik ikke mere end 30 minutter, fÞr vores spisebordslampe begyndte at flimre, og problemet var tilbage.

Vi kontaktede dem igen, og efter et par dage kom de samme personer tilbage. Denne gang sagde de, at der skulle trÊkkes nye elkabler – prÊcis som vi havde foreslÃ¥et fra starten. Det tog dem lang tid at udfÞre arbejdet, men det blev fÊrdiggjort, og de forlod igen stedet hurtigt. Denne gang fungerede installationen dog, da de gik.

Det stÞrste problem opstod, da der gik over en måned, uden at vi modtog en regning. Vi modtog den fÞrst, efter at min partner selv kontaktede ejeren og spurgte, hvor den blev af. Vi tÞr ikke tÊnke på, hvor lang tid der ville vÊre gået, hvis vi ikke selv havde taget fat i dem.

Vi konstaterede også hurtigt skader i lejligheden, som var opstået i forbindelse med arbejdet.

Den mest vÊsentlige skade er et stort hak i vores egetrÊsgulv, som formentlig er opstået, fordi en af elektrikerne har tabt en hammer. Da der er tale om et gammelt kÞbenhavner-egetrÊsgulv, som er meget blÞdt, er skaden så dyb, at den ikke kan udbedres med en almindelig slibning. Det pågÊldende brÊt vil sandsynligvis skulle udskiftes. Vi blev ikke informeret om skaden.

Derudover har vi opdaget hvide malingrester på gulvet, som stammer fra bunden af den stige, der blev brugt under arbejdet. Resterne kan ikke fjernes ved almindelig vask og vil formentlig krÊve en let slibning for at kunne udbedres.

Da vi forelagde disse forhold for ejeren, var deres eneste svar, at “det er ikke noget, de erindrer er sket”.

Det betyder, at de ikke blot undlod at udfÞre arbejdet korrekt fÞrste gang, men ogsÃ¥ krÊvede to besÞg for at lÞse en opgave, som burde vÊre blevet udfÞrt ved fÞrste besÞg – og som vi ovenikÞbet skulle betale ekstra for.

Ejeren var på ingen måde villig til at give en prisnedsÊttelse efter dette forlÞb, og de kunne end ikke selv fremsende regningen.

Det er bestemt ikke et firma, vi vil anbefale i fremtiden.

2026幎1月28日
TOP El-Teknik ApS - Elektriker KÞbenhavn ロゎ

TOP El-Teknik ApS - Elektriker KÞbenhavn からの回答

Hej

Vi må desvÊrre konstatere, at denne anmeldelse indeholder en rÊkke faktuelle fejl og ikke giver et retvisende billede af forlÞbet.

For det fÞrste har vi ikke haft nogen dialog med dig. Al kontakt, bestilling og efterfÞlgende korrespondance er udelukkende foregået med din partner.

Det fremgÃ¥r tydeligt af den oprindelige henvendelse, at opgaven var: “Vi vil gerne have udskiftet et gammelt lampeudtag”, da det ikke virkede. Det var sÃ¥ledes den konkrete opgave, vi blev bestilt til at udfÞre.

Det blev samtidig skriftligt oplyst, at en udskiftning af lampeudtaget ikke nÞdvendigvis ville afhjÊlpe eventuelle Þvrige fejl i installationen, og at sådanne forhold i givet fald ville skulle udbedres separat. Det er derfor ikke korrekt, at opgaven burde have vÊret lÞst ved ét besÞg.

Efter fÞrste besÞg fungerede installationen som forventet. I kontaktede os efterfÞlgende igen med yderligere problemer, hvorefter vi ved andet besÞg konstaterede fejl i de gamle stofledninger, som blev udbedret. Dette er helt normal fremgangsmåde ved fejlsÞgning på Êldre installationer.

Det fremgÃ¥r desuden af jeres egen skriftlige henvendelse efter arbejdet, at I var “overordnet meget tilfredse med det udfÞrte arbejde”, hvilket ikke stemmer overens med den fremstilling, der gives i anmeldelsen.

VedrÞrende den påståede skade på gulvet blev denne fÞrst rejst 6 uger efter arbejdet var udfÞrt. Det må anses som en vÊsentlig tidsmÊssig forsinkelse, og det fremgår desuden af jeres egen mail, at forholdet ikke kan dokumenteres. På den baggrund kan vi naturligvis ikke anerkende, at skaden skulle vÊre opstået i forbindelse med vores arbejde.

Det bemÊrkes også, at forhold omkring malingrester ikke tidligere er blevet oplyst til os i den skriftlige dialog, men fÞrst fremgår i denne anmeldelse.

Vores montÞrer kan ikke genkende, at der skulle vÊre sket en skade under arbejdet, og vi har en fast procedure om altid at informere kunden, hvis noget beskadiges.

Samlet set finder vi derfor ikke, at anmeldelsen er retvisende eller baseret på et korrekt gengivet forlÞb.

Simon BjÞrn TÞttrup
TOP El-Teknik ApS

Jeg fik udfÞrt fejlfinding og udbedring

Jeg fik udfÞrt fejlfinding og udbedring pÃ¥ mit ventilationsanlÊg af TOP Elteknik. Jeg valgte firmaet pÃ¥ baggrund af en anbefaling fra en anden, og det viste sig at vÊre et rigtig godt valg. Allerede fra starten gjorde de det klart, at de havde travlt, men at de ville sÞrge for at komme forbi og fÃ¥ arbejdet udfÞrt – og det holdt de.

Kommunikationen var meget tilfredsstillende hele vejen igennem, og jeg fÞlte mig godt informeret om forlÞbet. Det var også en positiv oplevelse, at firmaet efter et par måneder selv tog kontakt for at hÞre, om alt stadig fungerede som det skulle.

Jeg kan varmt anbefale TOP Elteknik for deres professionalisme, gode kommunikation og ikke mindst deres opfÞlgning efter endt arbejde.

2025幎1月16日

Pas på ved eltjek

Pas på ved eltjek! Forretningsmodellen er et billig tjek, uklar rapport og dyre udbedringer.

Vi valgte Top El fordi de skriver, at de kan udfÞre eltjek nÊste hverdag og sende skemaet samme dag, det er udfÞrt.

Med besvÊr får vi lavet en aftale. Ved gennemgangen er eklektikeren helt fåmÊlt med, hvad der er af fejl, men nÊvner at der bliver sendt en rapport og tilbud om udbedring. Her nÊvner han også, at prisen for eltjek vil blive modregnet, hvis man takker ja til tilbuddet.

Vi får en rapport meget forsinket, hvori det er uklart, hvad der skal laves. Prisen anslås til 3.250.

De sender 2 mand (en meget grÞn lÊrling og ung elektriker, hvoraf ingen af dem har lavet eltjekket). Fejlene omhandler små og meget få ting, som krympeplast, skruehuller der skal fuges med akrylfuge mv. Det tager dem under 1 time, hvor meget af tiden gik med overhovedet at finde ud af, hvad der skulle laves. Selv måtte jeg assistere med fejebakke, papir, og opvarme deres fugemasse. Af materialer brugte de lidt akrylfuge og en afstandsklods til 9 kr. Rammerne bliver sat sjusket på efterfÞlgende.

Med omfang af opgaven, tÊnker jeg selvfÞlgelig er sket et fejlskÞn af opgaven – omfanget er helt uigennemsigtigt i rapporten, men man mÃ¥ vel stole pÃ¥ at fagpersonen laver en fair vurdering. Vi har kommunikeret pÃ¥ SMS, sÃ¥ jeg skriver en tilbage, den bliver ignoreret. Jeg ringer, hvor Top El holder fast i prisen.

Alt i alt, 3.250 kr. for under 1 times arbejde og minimalt brug af materialer. Eltjekket bliver ikke modregnet tilbudet, selvom vi får det af vide under eltjekket. Rapporten sendes ikke samme dag, selvom det står i materialet. Du har ingen gennemsigtighed, kun en uklar rapport, som i virkeligheden dÊkker over få og banale fejl.

Forestil dig, at gÃ¥ til en mekaniker, der tilbyder et billigt bilsyn, men bagefter pÃ¥stÃ¥r, at bilen har “kritiske fejl”. Han giver dig en uklar rapport og tilbyder at udbedre fejlen – men nÃ¥r arbejdet er fÊrdigt, viser det sig, at det bare var en lÞs skrue og en vask af forruden, og han tager en ublu pris for arbejdet. Ikke i orden.

2025幎2月20日

Svare bare ikke

Snakkede med Top E-teknink for snart 3 uger siden, da jeg Þnskede opsÊtning af 2 DUKA-ventilationer. Valgte dette firma - bl.a. pga. de gode anmeldelser her.
Havde en god samtale med firmaet. Sendte (som de bad om) foto og nÊrmere beskrivelser af opg. + nogle yderligere småopg. med udskiftning af lidt kontakter mv. Da jeg efter 5 dage endnu ikke havde modtaget et tilbud, så tog jeg telefonisk kontakt igen.
Fik oplyst, at de havde modtaget min mail - jeg ville få et tilbud samme dag. Da jeg endnu ikke havde hÞrt noget ca. 5 dage efter, så skrev jeg til dem igen. Har endnu ikke hÞrt fra dem....
Hermed en lille advarsel til alle andre. Dette er ikke et 5-stjernet sted - langt fra. De har åbenbart travlt, men i stedet for at oplyse dette, så har de spildt min tid i flere uger. Var aldrig blevet sur, hvis de blot havde oplyst, at de havde for travlt til at give tilbud.
Har heldigvis nu (på kun 1 dag) modtaget svar fra et andet firma, der nu kommer og lÞser opgaven (en opg. der kunne vÊre lÞst allerede, hvis blot jeg ikke havde troet at Top El-teknink var et top firma, når de havde så mange fine anmeldelser).

2023幎5月10日

Fantastisk service

Super behagelig oplevelse. Flot udfÞrt arbejde og oprydning. En af de bedste håndvÊrkere som jeg har vÊret i kontakt med. Vil helt sikkert bruge dem igen nÊste gang jeg har brug for en elektrikker.

2022幎11月8日
自発的なレビュヌ

Var i dialog med firmaet omkring et

Var i dialog med firmaet omkring et tilbud pÃ¥ en stÞrre opgave. De blev akkurat slÃ¥et pÃ¥ mÃ¥lstregen i pris, men jeg overvejede nÊsten at vÊlge dem alligevel, da de – I modsÊtning til utallige hÃ¥ndvÊrksfirmaer, jeg har anvendt gennem Ã¥rene – besvarer alle mails hurtigt, hÞfligt og med alle nÞdvendige detaljer. De vil klart vÊre et af de fÞrste firmaer, jeg kontakter, nÊste gang jeg skal have lavet en elopgave.

2021幎11月27日

Duka One S6W og HPFI installation

TOP El-teknik installerede to Duka One ventilatorer i vores kÊlder samt udkiftede vores HPFI relÊ. Det er noget af et monstrum af en boremaskine men den bliver spÊndt fast efter alle kunstens regler med stÞtte på loft, vÊgge og gulv så hullerne kan bores fint og proffesionelt. De dygtige installatÞrer fandt en god lÞsning så ledingen til den ene ventilator kunne fÞres skjult i hulmuren i trapperummet. De ryddede pÊnt op og leverede et flot resultat. Vi har allerede bestemt at hyre TOP El-Teknik igen til endnu en ventilator vi vil have sat op.

2021幎2月22日

Meget tilfreds!

Jeg har fået lavet lidt arbejde på mine stikkontakter samt fået installeret DUKA ventilationskanaler i kÊlderen. Alt har vÊret super! De har overholdt aftaler til punkt og prikke, de har vÊret super effektive (og dermed mega okay med pris), kommunikationen under arbejdet har vÊret alletiders, og resultatet er blevet så pÊnt! Og så ydede de super vejledning - jeg havde nogle ideer, som de mÞdte, men fortalte mig, hvordan kunne blive endnu bedre, og jeg er så glad for resultatet. Alt i alt, ville jeg absolut gå til dem en anden gang!

2020幎11月3日
自発的なレビュヌ

Super veludfÞrt arbejde til god pris!

Super veludfÞrt arbejde til god pris!
Jeg havde haft tre elektrikere (fra 3byggetilbud) på besÞg i forhold til at få installeret ventilation i vores kÊlder. Alle tre håndvÊrkere vendte tilbage med tilbud som var til den dyre side, og som bl.a. indebar, at der skulle trÊkkes ledninger langs vÊgge og lofter.
Ved et tilfÊlde stÞdte jeg på Top El-Teknik - som specialiserer sig i netop ventilation. Jeg fik kyndig vejledning over telefonen til at vÊlge nogle mere passende ventilatorer. Trods lidt dyrere ventilatorer, var deres tilbud stadig vÊsentligt billigere end de andre elektrikeres, og de kunne udfÞre opgaven hurtigt.
Det hele blev installeret uden at trÊkke synlige ledninger. Ventilationen har nu kÞrt i knapt en måned - og det spiller!!

Jeg kan varmt anbefale Top El-Teknik.

2020幎5月22日

Profesionelle el arbejde

De fem stjerner gives til TOP El-Teknik, grundet deres professionelle tilgang til det udfÞrende arbejde og deres samarbejde med andre håndvÊrkere. Kan klart anbefale TOP El-Teknik.

2020幎1月15日
自発的なレビュヌ

Perfekt service og solidt arbejde👍

Top-service hele vejen igennem, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Jeg fik lavet 6 stikkontakter og arbejdet er perfekt udfÞrt. Desuden var oprydningen i top. Jeg kunne slet ikke se, at der havde vÊret håndvÊrkere. Top-el Teknik er klart vÊrd at benytte sig af!

2019幎8月15日
TOP El-Teknik ApS - Elektriker KÞbenhavn ロゎ

TOP El-Teknik ApS - Elektriker KÞbenhavn からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Anna, den sÊtter vi virkelig pris på.

Mvh
Simon BjÞrn TÞttrup