レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Eviteqs tjener penge pÃ¥ at sÊlger meget billige el-tjek og sÃ¥ finder alle de fejl de overhovedet kan, sÃ¥ sender de en rapport med en stor overskrift hvor der stÃ¥r "IKKE GODKENDT" sammen med et meget d... もっず芋る

Vi skulle udbedre nogle gule/rÞde anmÊrkninger pÃ¥ elrapport efter kÞb af hus. Vi var heldige at fÃ¥ Harald ud til at kigge rapporten igennem og komme med forslag til forbedringer og hvilke ting der v... もっず芋る

KÊre Eviteq. BesÞget af elektrikeren SÞren, i forbindelse med vores installation af tre faser til EL komfur, var bare en rigtig god oplevelse. SÞren er en hÞflig, seriÞs, faglig kompetent og v... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 電気工

圓該䌁業による蚘述

Du kan bestille elektrikerbesÞg via telefon eller online. Vores priser er til at forstå med fast opstarts- og timepris samt materialer. Og du får ingen ekstraregning for kÞrsel: KÞrsel er nemlig med i vores faste opstartspris. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med dine el-opgaver.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

364件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 57に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

De finder så mange fejl som muligt ved el-tjek

Eviteqs tjener penge på at sÊlger meget billige el-tjek og så finder alle de fejl de overhovedet kan, så sender de en rapport med en stor overskrift hvor der står "IKKE GODKENDT" sammen med et meget dyrt tilbud om at fikse fejlene. De har interesse i at finde fejl ved el-tjek fordi de tjener penge på at fikse dem. Min egen elektriker fortalte mig at de er berygtede i branchen for det her.

2026幎3月19日

3-4 reklamationer

Vi havde Eviteq til at udfÞre en opgave med at trÊkke nye ledninger, spot mv i et kÞkken alrum og stue.
Der var flere reklamationer undervejs herunder stikkontakter i forskellige hÞjder, aftaler der ikke blev overholdt ift. manglende strÞm henover weekenden. Dertil blev spots monteret med huller omkring og de fÞrnÊvnte reparation af hÞjde på stikkontakt, som har vanskeliggjort et pÊnt finish. De skal have ros for at reagere på reklamationer, men det er uprofessionelt at der skal vÊre 3-4 reklamationer til et projekt der skulle varer 2-2,5 arbejdsdage.

2025幎11月6日

Fleksibel og hurtig hjÊlp

Super god oplevelse med Eviteq! Hurtig og effektiv udrykning – selv pÃ¥ en helligdag – og som sÊdvanlig professionel service hele vejen. Problemet blev lÞst effektivt, og kommunikationen var klar og tryg. Kan klart anbefales.

2026幎4月4日

Dygtige folk

totalt hjÊlpsomme og venlige elektrikere, som lyttede ordentligt efter hvad jeg havde brug for hjÊlp til og som havde styr på deres fag.

2026幎3月20日
自発的なレビュヌ

Dårlig udfÞrt arbejde og elendig service.

Det viser sig at det netvÊrk de skulle have installeret hos os, var en dårligere udgave end den vi havde bestilt og fået bekrÊftet. Desuden var opgaven spÊkket med fejl, som ledninger der kÞrer sammne med strÞmledninger. Stik der ikke er lavet. Stik der var dårligt lavet. KnÊk på ledninger der også hÊmmer dem. 3 andre elektrikere der siger det er noget bras og stadig ingen hjÊlp at hente, så nu ender det med en retsag. Tak for det, Eviteq....

2025幎3月27日

Dårlig udfÞrsel og service

Ny stikkontakt skulle bores hul til og monteres; hullet blev lavet kÊmpestort, så vi stod tilbage med et noget stÞrre murer- og malerarbejde end nÞdvendigt (ud fra hvad vi har oplevet ved lignende opgaver). Derudover blev vores spartelarbejde Þdelagt ved slutmonteringen, og de ville hverken hjÊlpe eller give nogen penge retur for alt besvÊret.
Derudover virker det forkert, at man skal betale på dagen, arbejdet udfÞres - uden faktura eller at arbejdet er helt fÊrdigt.
Jeg vil IKKE anbefale, at man bruger dem overhovedet. Service og kommunikationen efterfÞlgende har vÊret under al kritik.

2026幎2月4日

Betaling uden faktura

Skulle betale 5.300 kr på elektrikerens håndholdte kortmaskine lige efter arbejdet blev udfÞrt - uden jeg kunne få en faktura. Fik fÞrst faktura efter 4 dage hvor der optrådte en diamantskive til rillefrÊser og lÞn til 2 elektrikere i 2 timer . De havde slet ikke brugt en rillefrÊser og den ene elektriker havde max vÊret der i 20 minutter . Efter 2 klager fik jeg refunderet 2000kr og fÞrst efter 3 uger og 2 rykkere gik pengene ind på min konto.

2026幎2月5日

Hej Lina

Vi må indrÞmme, at det er Êrgerligt for os at modtage jeres henvendelse, da vi oplever, at vi har gjort vores bedste for at imÞdekomme jer og finde en god lÞsning undervejs i forlÞbet.
Vi havde medbragt rillefrÊser, da det i den oprindelige opgavebeskrivelse fra jer fremgik, at der var Þnske om rillefrÊsning til ledninger. Når dette Þnskes, bliver gebyret automatisk tilfÞjet opgaven. Vores montÞr vurderede dog på stedet, at arbejdet drejede sig om et mindre område, og valgte derfor at udfÞre arbejdet manuelt. Dette blev gjort for at levere en bedre service, da manuel udfÞrelse i dette tilfÊlde medfÞrer vÊsentligt mindre stÞv og rengÞring for jer som kunde.
Der blev anvendt materialer til opgaven, og derfor var den ene montÞr vÊk for at hente disse undervejs i arbejdet.
Efter dialog med vores montÞr samt gennemgang af jeres oplevelse med min chef valgte vi straks at imÞdekomme jer. Vi tilbÞd at fÊrdiggÞre den sidste del af opgaven uden beregning, hvilket I Þnskede. EfterfÞlgende skrev jeg til jer sammen med vores bogholder (cc) vedrÞrende den aftalte kreditnota, som herefter blev behandlet.
Vi oplever derfor, at vi har imÞdekommet jeres henvendelse og afsluttet sagen på en ordentlig og tilfredsstillende måde.

Mvh Laura - Eviteq Kundeservice

Vi skulle udbedre nogle gule/rÞde

Vi skulle udbedre nogle gule/rÞde anmÊrkninger på elrapport efter kÞb af hus. Vi var heldige at få Harald ud til at kigge rapporten igennem og komme med forslag til forbedringer og hvilke ting der var akutte. Vi fik hjÊlp af Harald til alt fra lampeophÊng, tjek af stikkontakter, fjernelse af ulovlige installationer og installering af eloplader til bilen. Gennem hele forlÞbet, er vi blevet informeret om tidspunkter, forsinkelser og en fornuftig pris - der blev overholdt.
God kundeservice der ringer og svarer på beskeder med det samme.
Vi er glade kunder

2026幎2月9日
自発的なレビュヌ

Good service but a bit overpriced.

I would recommend Eviteq for plumbing and electrical inspections.

After the inspection, the electrical panel had to be replaced. I think the quoted price was 20-30% higher than the market price, so I'm not giving them 5 stars.

The final outcome and service was good.

The electrician, Mody, was professional, friendly, and very polite.

2026幎2月5日

Kan IKKE anbefales

Efter aftale med virksomheden lovede de at sÊtte spot op i en opsat plade uden problemer. Den var sat op af en tÞmrer og malet af et malerfirma. Vores tÞmrer ringede også til firmaet for at vÊre helt sikker. Alligevel bores der et rundt hul i den flotte nye plade, og vi får besked på, at vi kan kontakte vores maler for at sÊtte den lille plade i, fure og male for egen regning. Arbejdstiden var rigtig mange timer, så det blev en dyr og ikke sÊrlig pÊn oplevelse. Jeg undrede mig nu også over vigtigheden af at skulle betale på dagen uden at have set det, men kun fået en opringning. Jeg forstår bedre nu, hvorfor man skal betale på dagen. De Þvrige håndvÊrkere, vi har brugt, sender en regning efter arbejdet er udfÞrt. Vi kommer ALDRIG til at bruge Eviteq igen.

2026幎1月13日
自発的なレビュヌ

Vi havde et lille problem som vi ikke

Vi havde et lille problem som vi ikke mÊrkede til, men som skulle laves da vi sÊlger vores lejlighed og en vurderingsmand anbefalede det skulle laves.

Vi får en ung fyr ud der ikke virker til at vide hvad han laver og siden da går vores strÞm i tide og utide. I dag gik strÞmmen til kÞkkenet. Da der er kÞleskab fryser mm. synes vi det er et ret stort problem og ringede derfor til Eviteq, men der var ingen hjÊlp at hente. Vi fik afhvide at vi kunne skrive en mail og at der nok ville blive svaret på den i lÞbet af et par dage, og så kunne vi få en tid.

Vores oplevelse har virkelig vÊret elendig og nu stÃ¥r vi og har smidt ud for 1000 kroner. mad, pga de har “fikset” vores strÞm.

Tak for elendigheden.

2025幎12月17日

Hej Benjamin,
Vi har gennemgået sagen, men kan desvÊrre ikke umiddelbart genkende den beskrevne oplevelse. Vi har hverken kunnet finde dit navn eller sagen i vores kundedatabase, og vi har ikke tidligere modtaget klagen direkte.

Inden nytår har vi via Trustpilot efterspurgt yderligere oplysninger for at kunne undersÞge sagen nÊrmere, men disse oplysninger er desvÊrre blevet afvist fra din side, og vi har derfor fortsat ikke haft mulighed for at identificere sagen.

For at vi kan indgå i en konstruktiv dialog og finde en lÞsning, vil vi derfor bede dig om at kontakte os direkte på bestilling@eviteq.dk og fremsende din faktura eller andre relevante oplysninger, så vi kan identificere sagen korrekt.

Vi er meget interesserede i at hÞre nÊrmere om din oplevelse og finde en lÞsning, men dette forudsÊtter, at vi har de nÞdvendige informationer.

Vi ser frem til at hÞre fra dig.

Laura Eviteq
Kundeservice
bestilling@eviteq.dk

Sikke en god service

Sikke en god service - bestilte tid online dagen fÞr, og det fungerede bare
I Þvrigt mega effektive, fik ordnet det jeg skulle på 1/2 time, og blev kun afregnet for 1/2 time
Er virkelig tilfreds og havde oplevelse af et meget fair og reelt firma

2025幎11月11日

Hej Maria,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine venlige ord! Det betyder meget for os, at du oplevede både effektivitet, fairness og god service. Vi er glade for, at alt blev lÞst hurtigt og tilfredsstillende. Du er altid velkommen igen.

De bedste hilsner Laura Eviteq

Kom som aftalt

Kom som aftalt, venlig og fiksede tingene

2025幎11月7日

Hej SÞren

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at alt forlÞb som aftalt, og at du havde en god oplevelse. Det sÊtter vi stor pris på. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Mange Hilsner Laura Eviteq

Tak for hjÊlpen det var rart at opleve

Tak for hjÊlpen det var rart at opleve at selv en lille opgave blev taget seriÞs.

2025幎10月28日

Eviteq ApS からの回答

Tak for din positive feedback. - Vi er glade for, at du fÞlte dig taget seriÞst - også med en mindre opgave. Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give alle vores kunder. Tak fordi du valgte os.

Mange hilsner Laura Eviteq

Fantastisk professionel firma

Der var en kompetent og klar vejledning fra opkald til elektrikeren kompetent frem.
Elektrikeren var hÞflig og virkelig omhyggelig, og gav os klar besked om vores valgmuligheder.
Så en supergod oplevelse, på trods af vi måtte tilkalde akut elektriker, som jo sjÊldent i sig selv er et godt udgangspunkt.

2025幎10月23日

Hej Annette,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sÊtter stor pris på, at du fremhÊver både kommunikationen og elektrikeren - det betyder meget for os. Vi er glade for, at du fik en god oplevelse, selv i en akut situation.

De bedste hilsner Laura Eviteq

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。