Eviteqs tjener penge pÃ¥ at sÊlger meget billige el-tjek og sÃ¥ finder alle de fejl de overhovedet kan, sÃ¥ sender de en rapport med en stor overskrift hvor der stÃ¥r "IKKE GODKENDT" sammen med et meget d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi skulle udbedre nogle gule/rÞde anmÊrkninger pÃ¥ elrapport efter kÞb af hus. Vi var heldige at fÃ¥ Harald ud til at kigge rapporten igennem og komme med forslag til forbedringer og hvilke ting der v... ãã£ãšèŠã
KÊre Eviteq. BesÞget af elektrikeren SÞren, i forbindelse med vores installation af tre faser til EL komfur, var bare en rigtig god oplevelse. SÞren er en hÞflig, seriÞs, faglig kompetent og v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Du kan bestille elektrikerbesÞg via telefon eller online. Vores priser er til at forstå med fast opstarts- og timepris samt materialer. Og du får ingen ekstraregning for kÞrsel: KÞrsel er nemlig med i vores faste opstartspris. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med dine el-opgaver.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De finder så mange fejl som muligt ved el-tjek
Eviteqs tjener penge på at sÊlger meget billige el-tjek og så finder alle de fejl de overhovedet kan, så sender de en rapport med en stor overskrift hvor der står "IKKE GODKENDT" sammen med et meget dyrt tilbud om at fikse fejlene. De har interesse i at finde fejl ved el-tjek fordi de tjener penge på at fikse dem. Min egen elektriker fortalte mig at de er berygtede i branchen for det her.
Godt og professionelt arbejde
3-4 reklamationer
Vi havde Eviteq til at udfÞre en opgave med at trÊkke nye ledninger, spot mv i et kÞkken alrum og stue.
Der var flere reklamationer undervejs herunder stikkontakter i forskellige hÞjder, aftaler der ikke blev overholdt ift. manglende strÞm henover weekenden. Dertil blev spots monteret med huller omkring og de fÞrnÊvnte reparation af hÞjde på stikkontakt, som har vanskeliggjort et pÊnt finish. De skal have ros for at reagere på reklamationer, men det er uprofessionelt at der skal vÊre 3-4 reklamationer til et projekt der skulle varer 2-2,5 arbejdsdage.
Fleksibel og hurtig hjÊlp
Super god oplevelse med Eviteq! Hurtig og effektiv udrykning â selv pÃ¥ en helligdag â og som sÊdvanlig professionel service hele vejen. Problemet blev lÞst effektivt, og kommunikationen var klar og tryg. Kan klart anbefales.
Dygtige folk
totalt hjÊlpsomme og venlige elektrikere, som lyttede ordentligt efter hvad jeg havde brug for hjÊlp til og som havde styr på deres fag.
Dårlig udfÞrt arbejde og elendig service.
Det viser sig at det netvÊrk de skulle have installeret hos os, var en dårligere udgave end den vi havde bestilt og fået bekrÊftet. Desuden var opgaven spÊkket med fejl, som ledninger der kÞrer sammne med strÞmledninger. Stik der ikke er lavet. Stik der var dårligt lavet. KnÊk på ledninger der også hÊmmer dem. 3 andre elektrikere der siger det er noget bras og stadig ingen hjÊlp at hente, så nu ender det med en retsag. Tak for det, Eviteq....
Dårlig udfÞrsel og service
Ny stikkontakt skulle bores hul til og monteres; hullet blev lavet kÊmpestort, så vi stod tilbage med et noget stÞrre murer- og malerarbejde end nÞdvendigt (ud fra hvad vi har oplevet ved lignende opgaver). Derudover blev vores spartelarbejde Þdelagt ved slutmonteringen, og de ville hverken hjÊlpe eller give nogen penge retur for alt besvÊret.
Derudover virker det forkert, at man skal betale på dagen, arbejdet udfÞres - uden faktura eller at arbejdet er helt fÊrdigt.
Jeg vil IKKE anbefale, at man bruger dem overhovedet. Service og kommunikationen efterfÞlgende har vÊret under al kritik.
StrÞmafbrydelser sent om aftenen
Harald som kom ud til os var grundig og effektiv. Vi havde strÞmafbrydelser sent om aftenen. Han kom ud og hjalp os med at find samt skifte hoved sikringer. Kan anbefales
Det blev en ommer
Det blev en ommer. Eviteq er nemlig ikke godkendt til at lave VVS-rapporten ifm. salg af lejlighed/andel. ÃvÞvÞv.
Betaling uden faktura
Skulle betale 5.300 kr på elektrikerens håndholdte kortmaskine lige efter arbejdet blev udfÞrt - uden jeg kunne få en faktura. Fik fÞrst faktura efter 4 dage hvor der optrådte en diamantskive til rillefrÊser og lÞn til 2 elektrikere i 2 timer . De havde slet ikke brugt en rillefrÊser og den ene elektriker havde max vÊret der i 20 minutter . Efter 2 klager fik jeg refunderet 2000kr og fÞrst efter 3 uger og 2 rykkere gik pengene ind på min konto.

Jeg har haft besÞg af Harald over 2âŠ
Jeg har haft besÞg af Harald over 2 gange - begge gange meget venlig, effektiv og fleksibel på lÞsninger. Vil helt klart ringe igen, hvis der skulle vÊre behov for det!
Vi skulle udbedre nogle gule/rÞdeâŠ
Vi skulle udbedre nogle gule/rÞde anmÊrkninger på elrapport efter kÞb af hus. Vi var heldige at få Harald ud til at kigge rapporten igennem og komme med forslag til forbedringer og hvilke ting der var akutte. Vi fik hjÊlp af Harald til alt fra lampeophÊng, tjek af stikkontakter, fjernelse af ulovlige installationer og installering af eloplader til bilen. Gennem hele forlÞbet, er vi blevet informeret om tidspunkter, forsinkelser og en fornuftig pris - der blev overholdt.
God kundeservice der ringer og svarer på beskeder med det samme.
Vi er glade kunder
Good service but a bit overpriced.
I would recommend Eviteq for plumbing and electrical inspections.
After the inspection, the electrical panel had to be replaced. I think the quoted price was 20-30% higher than the market price, so I'm not giving them 5 stars.
The final outcome and service was good.
The electrician, Mody, was professional, friendly, and very polite.
Kan IKKE anbefales
Efter aftale med virksomheden lovede de at sÊtte spot op i en opsat plade uden problemer. Den var sat op af en tÞmrer og malet af et malerfirma. Vores tÞmrer ringede også til firmaet for at vÊre helt sikker. Alligevel bores der et rundt hul i den flotte nye plade, og vi får besked på, at vi kan kontakte vores maler for at sÊtte den lille plade i, fure og male for egen regning. Arbejdstiden var rigtig mange timer, så det blev en dyr og ikke sÊrlig pÊn oplevelse. Jeg undrede mig nu også over vigtigheden af at skulle betale på dagen uden at have set det, men kun fået en opringning. Jeg forstår bedre nu, hvorfor man skal betale på dagen. De Þvrige håndvÊrkere, vi har brugt, sender en regning efter arbejdet er udfÞrt. Vi kommer ALDRIG til at bruge Eviteq igen.
Vi havde et lille problem som vi ikkeâŠ
Vi havde et lille problem som vi ikke mÊrkede til, men som skulle laves da vi sÊlger vores lejlighed og en vurderingsmand anbefalede det skulle laves.
Vi får en ung fyr ud der ikke virker til at vide hvad han laver og siden da går vores strÞm i tide og utide. I dag gik strÞmmen til kÞkkenet. Da der er kÞleskab fryser mm. synes vi det er et ret stort problem og ringede derfor til Eviteq, men der var ingen hjÊlp at hente. Vi fik afhvide at vi kunne skrive en mail og at der nok ville blive svaret på den i lÞbet af et par dage, og så kunne vi få en tid.
Vores oplevelse har virkelig vÊret elendig og nu stÃ¥r vi og har smidt ud for 1000 kroner. mad, pga de har âfiksetâ vores strÞm.
Tak for elendigheden.

God oplevelse
God oplevelse. Nemt at booke tid på ens Þnskede tidspunkt. God kommunikation inden besÞg og undervejs. Harald var rigtig behagelig, og udfÞrte det Þnskede arbejde.
Sikke en god service
Sikke en god service - bestilte tid online dagen fÞr, og det fungerede bare
I Þvrigt mega effektive, fik ordnet det jeg skulle på 1/2 time, og blev kun afregnet for 1/2 time
Er virkelig tilfreds og havde oplevelse af et meget fair og reelt firma

Eviteq ApS ããã®åç
Tak for hjÊlpen det var rart at opleveâŠ
Tak for hjÊlpen det var rart at opleve at selv en lille opgave blev taget seriÞs.

Fantastisk professionel firma
Der var en kompetent og klar vejledning fra opkald til elektrikeren kompetent frem.
Elektrikeren var hÞflig og virkelig omhyggelig, og gav os klar besked om vores valgmuligheder.
Så en supergod oplevelse, på trods af vi måtte tilkalde akut elektriker, som jo sjÊldent i sig selv er et godt udgangspunkt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ