Hej Casper
Tak for din anmeldelse og for din ordre hos os.
Vi er kede af at hÞre, at du er skuffet over, at vi ikke kunne tilbyde gratis påspoling af line i forbindelse med dit kÞb.
Som vi tidligere har beskrevet, havde du allerede opnået en meget stor besparelse på dine varer.
Din Shimano Lunamis 9â6â stang kÞbte du til 2.499 kr., hvilket var hele 900 kr. billigere end vores nÊrmeste konkurrent og 1.200 kr. under vejledende pris.
Det var desuden den sidste dag, vi kunne tilbyde den pris, inden den steg igen dagen efter. Din Shimano Vanford kÞbte du også til markedets bedste pris med en besparelse på 600 kr.
Da du spurgte til mulighed for gratis pÃ¥spoling, forklarede vi bÃ¥de pr. mail og telefon, hvorfor det desvÊrre ikke kunne lade sig gÞre â og her tilkendegav du selv, at det var helt i orden.
Den line, du Þnskede monteret, var desuden Sufix 131 til 2,25 kr. pr. meter, hvilket ville have betydet en rabat på ca. 340 kr. for 150 meter line alene. Dette koster desvÊrre mere end 100 kr. som du skriver, i indkÞb, samt tiden på at spolen den på.
Når vi tilbyder så store rabatter som du har fået på isÊr stangen, betyder det, at vi sÊlger varerne med meget lav eller ingen avance. Hertil kommer fragt, emballage, betalingsgebyrer og tid til pluk og pakning. Vi forstår godt Þnsket om lidt ekstra service, isÊr ved stÞrre kÞb, men i dette tilfÊlde havde vi desvÊrre ikke mulighed for at tilbyde gratis line uden at tabe penge på ordren.
Vi sÊtter pris på din Êrlighed og tager selvfÞlgelig din feedback til os. Vi håber, du bliver glad for dit nye grej og vil overveje at handle hos os igen i fremtiden.
Jim Jensen
Topgrej.dk / kundeservice