レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Generelt dÃ¥rlig behandling. Modtaget med hÃ¥rd kritik grundet en reklamation. Blev bedt om at stoppe med at lyve om hvordan stangen var knÊkket. Stangen var 2 uger gammel og pÃ¥ fÞrste tur knÊkker den.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super service! Deres kundeservice er topklasse. De responderede lynhurtigt på email, fulgte selv op på retursag og generelt yder en god service!

Havde kÞbt en fiskestang og vÊret meget tilfreds med kvalitet, levering og hurtig forsendelse. DesvÊrre knÊkkede stangen i yderste led (4delt) allerede efter kort tid til min store overraskelse i e... もっず芋る

䌁業情報

1. 釣具店

圓該䌁業による蚘述

Stort udvalg i alle de kendte mÊrker som Shimano, Simms, Hardy, Sage, Abu Garcia, Berkley, SavageGear, Daiwa, Ron Thompson, Patagonia, Guideline og mange flere. Vi findes både som webshop og fysisk butik, så uanset om du vil handle online eller fysisk, så er vi klar til at hjÊlpe dig.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

77件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Bedrageri

Generelt dårlig behandling. Modtaget med hård kritik grundet en reklamation. Blev bedt om at stoppe med at lyve om hvordan stangen var knÊkket. Stangen var 2 uger gammel og på fÞrste tur knÊkker den. Ekspedienten bag kassen gav mig en ny, hvilket var god service men efterfÞlgende fik jeg en meget lang og nedladende mail om at lÞgne og dit og dat ikke accepteres og at det ikke var en reklamation. Da de påstod jeg havde fortalt noget andet tidligere over telefonen. Totalt dårlig service vil aldrig anbefale nogle at handle der. Udover det var butikken pÊn og ren med et udmÊrket udvalg. Ville dog anbefale at man kÞre til andre butikker hvis man vil have god service samt en unik butiksoplevelse med ordentligt vejledning. Sjovt jeg har samme oplevelse som Troels beskriver. Bedrevidende og nedladende! Simpelthen for dårligt af hele butikken og isÊr chefen. Uforståeligt hvordan man kan se sig selv i Þjnene ved og drive sådan en forretning. Da man kommer ind i butikken igen oplever man at personalet bliver skÊldt ud og svinet til grundet en ligende situation. Usmageligt at sådan en butik eksistere. Det eneste butikken i Slagelse kan er at du kan se på varerne. Hverken sÊrlig kompetent personale eller stor viden om deres produkter og servicen er heller ikke god.

2026幎1月15日

Hej Mads

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at lÊse om din oplevelse, da det ikke afspejler den service, vi Þnsker at give i butikken.

Jeg har dog ikke kunnet finde en sag i vores system, der matcher din beskrivelse af en reklamation på en fiskestang.

Derudover vil jeg gerne prÊcisere, at det ikke kan vÊre mig, du har vÊret i kontakt med i den forbindelse. Jeg er indehaver af butikken, og jeg har ikke haft kundekontakt omkring en sådan sag i den periode, du beskriver.

Derfor er jeg i tvivl om, hvad der konkret er sket, og vil meget gerne i dialog med dig for at få sagen undersÞgt nÊrmere.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail eller telefon, så vi kan få klarlagt forlÞbet og finde en lÞsning, hvis der er sket en misforståelse.

Vi vil samtidig gerne understrege, at vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ en respektfuld tone – bÃ¥de overfor vores kunder og internt blandt medarbejdere.

Jim Jensen
Topgrej

Ejer

Ejers opfÞrelse virker bedrevidende og kommer med trusler vedr reklamation

2026幎4月11日

Hej Troels

Vi er naturligvis kede af, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse – men vi er nÞdt til at korrigere nogle af de ting, du beskriver.

Du indleverede dit waderssÊt til reklamation tirsdag eftermiddag, og allerede fredag havde producenten godkendt en ombytning til et nyt sÊt.

Det er efter vores vurdering en hurtig behandlingstid, sÊrligt når produktet fÞrst skal tÞrres og derefter sendes til vurdering.

Da du kontaktede os fredag, oplevede vores medarbejder desvÊrre samtalen som meget hård i tonen, i en grad hvor hun fÞlte sig utilpas.
Det er selvfÞlgelig ikke en situation, vi Þnsker for nogen af vores ansatte.

Da du lÞrdag var i butikken, blev du roligt gjort opmÊrksom på denne oplevelse, af vores chef.
Der blev ikke fremsat trusler – men blot tydeligt sagt, at en sÃ¥dan tone overfor vores medarbejdere ikke accepteres, og at gentagelse kan betyde, at man ikke lÊngere er velkommen i butikken.
Det er en grÊnse, vi står fast på for at sikre et trygt arbejdsmiljÞ.

Vi medarbejdere, som var til stede i butikken og hÞrte samtalen, oplevede håndteringen som rolig og professionel.

Flere kunder i butikken gav efterfÞlgende også udtryk for, at situationen blev håndteret på en god og ordentlig måde, og roste vores chef for det.

Samtidig vil vi gerne understrege, at din reklamation blev behandlet hurtigt og korrekt, og at du fik udleveret et nyt waderssÊt.

Vi er stolte af vores chef og den måde, situationen blev håndteret på – både professionelt og respektfuldt.

Topgrej

Fremragende og personlig service

Fremragende og personlig service – jeg handler her igen!

TopGrej.dk leverede en service ud over det sÊdvanlige! Jeg havde et problem med min Savage Gear-stang, og de tog straks fat i sagen. Ikke nok med at de fik en ny bunddel pÃ¥ vej fra producenten – de sendte ogsÃ¥ en reservedel fra deres eget lager med det samme efter at de havde fÃ¥et positiv tilbagemelding fra Savage Gear

Deres opfÞlgning var bÃ¥de hurtig og kontinuerlig. Jeg fÞlte mig hele tiden informeret og godt hjulpet – og det hele blev gjort med en personlig og imÞdekommende tone, som man sjÊldent mÞder.

TopGrej.dk får mine varmeste anbefalinger – jeg handler helt sikkert her igen!

2025幎6月23日

Rigtig god oplevelse!

Jeg kÞbte en rigtig lÊkker jakke i shoppen, der desvÊrre viste sig at vÊre for stor til mig. Der var ingen problemer med ombytning til en mindre, deres kundeservice var lynhurtig og meget behagelig, og de sendte den nye jakke afsted samme dag, som de modtog den returnerede jakke. Nu har jeg den dejlige jakke i den stÞrrelse, der passer mig bedst og jeg er meget glad for handlen og den gode service, de ydede. Tusind tak!! :-)

2025幎6月19日

Tiptopgrej

Har vÊret inde i forretningen en håndfuld gange og fået gode varer til fair priser med hjem.
En bestilling af en Geoff skjorte gik i kludder pga misforståelser, men ingen sure miner og ingen problemer. Kan kun anbefale TopGrej.

2025幎6月6日
自発的なレビュヌ

Der bliver ikke givet noget ekstra.

Jeg kÞbte fiskegrej for 4100kr og spurgte om de kunne spole lidt fletline på uden beregning nu hvor jeg havde brugt så mange penge. Fik et langt mailsvar tilbage om hvorfor det ikke kunne lade sig gÞre da delene alligevel var på tilbud.

Jeg synes det er nÊrigt og dårlig forretningsforståelse. Men dem om det.

Jeg kÞber ofte spontant lidt grej, men kommer da til at gå uden om den butik fremadrettet. 100kr sparet for dem er nu en kunde mistet. Min kammerat som også lige er begyndt at fiske er ved at kigge på opgraderinger. Jeg ved det godt hvor jeg ikke peger ham hen.

De har leveret mine ting som de skulle så ingen klager der.

2025幎4月22日

Hej Casper

Tak for din anmeldelse og for din ordre hos os.

Vi er kede af at hÞre, at du er skuffet over, at vi ikke kunne tilbyde gratis påspoling af line i forbindelse med dit kÞb.
Som vi tidligere har beskrevet, havde du allerede opnået en meget stor besparelse på dine varer.

Din Shimano Lunamis 9’6” stang kÞbte du til 2.499 kr., hvilket var hele 900 kr. billigere end vores nÊrmeste konkurrent og 1.200 kr. under vejledende pris.
Det var desuden den sidste dag, vi kunne tilbyde den pris, inden den steg igen dagen efter. Din Shimano Vanford kÞbte du også til markedets bedste pris med en besparelse på 600 kr.

Da du spurgte til mulighed for gratis pÃ¥spoling, forklarede vi bÃ¥de pr. mail og telefon, hvorfor det desvÊrre ikke kunne lade sig gÞre — og her tilkendegav du selv, at det var helt i orden.
Den line, du Þnskede monteret, var desuden Sufix 131 til 2,25 kr. pr. meter, hvilket ville have betydet en rabat på ca. 340 kr. for 150 meter line alene. Dette koster desvÊrre mere end 100 kr. som du skriver, i indkÞb, samt tiden på at spolen den på.

Når vi tilbyder så store rabatter som du har fået på isÊr stangen, betyder det, at vi sÊlger varerne med meget lav eller ingen avance. Hertil kommer fragt, emballage, betalingsgebyrer og tid til pluk og pakning. Vi forstår godt Þnsket om lidt ekstra service, isÊr ved stÞrre kÞb, men i dette tilfÊlde havde vi desvÊrre ikke mulighed for at tilbyde gratis line uden at tabe penge på ordren.

Vi sÊtter pris på din Êrlighed og tager selvfÞlgelig din feedback til os. Vi håber, du bliver glad for dit nye grej og vil overveje at handle hos os igen i fremtiden.

Jim Jensen
Topgrej.dk / kundeservice

Hurtig hjÊlp.

Vores pakke var blevet udleveret til en anden hos pakkeshop - Og de var ikke til meget hjÊlp med at finde den.
Heldigvis tog Topgrej over med det samme vi henvendte os til dem, og sendte os nye varer.
De er allerede modtaget nu og vi er meget tilfredse.
DesvÊrre der det jo fÞrst når ting går galt at man finder ud af om det firma man handler med er et ordentligt firma. Og det er klart her Topgrej få sine 5 stjerner.
Tak fordi I handlede hurtigt.

2024幎9月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。