Laptop hp elitebook 840
Bij PostNL ging het niet helemaal goed. Top laptop ondernam snel actie, Hierdoor was er toch nog een vlotte levering. Helemaal tevreden met het product.
TopLaptop staat voor bewust, betrouwbaar en betaalbaar. Wij geven laptops een tweede leven: elk toestel wordt technisch getest, professioneel schoongemaakt en â waar nodig â voorzien van nieuwe onderdelen. Zo krijg je een refurbished laptop die voelt als nieuw, met de prestaties die je nodig hebt voor studie, werk of thuis. Kies je voor TopLaptop, dan kies je niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor minder e-waste en een duurzamere IT-keuze. Onze belofte is simpel: geen gedoe. We maken het kopen en gebruiken van een refurbished laptop net zo zorgeloos als bij nieuw. Veel van onze modellen leveren we met tot 3 jaar âGeen Gedoe Garantieâ: duidelijke voorwaarden, snelle afhandeling en hulp door echte technici. Daarnaast zijn onze laptops altijd Windows 11-geschikt, zodat je vandaag én morgen up-to-date en veilig blijft werken. Elke laptop leveren we gebruiksklaar met een schone installatie, zodat je direct aan de slag kunt. Waarom klanten voor TopLaptop kiezen: ⢠Uitstekende prijs/kwaliteit: zakelijke topmodellen voor een scherpe prijs. ⢠Tot 3 jaar garantie: onze âGeen Gedoe Garantieâ op veel laptops. ⢠Windows 11 proof: gegarandeerde compatibiliteit en actuele updates. ⢠Technische service: snel bereikbaar, eerlijk advies, coulante support. ⢠Zorgvuldig refurbished: grondig getest, schoon en betrouwbaar. Of je nu particulier bent of kleinzakelijk bestelt: bij TopLaptop krijg je meer laptop voor minder geld, mét de service en zekerheid die je verwacht. Dat is refurbished zónder compromissen â en vooral: zonder gedoe.
Arnhem, ãªã©ã³ã
Snelle levering notebook en heldere communicatie aangaande de levering. Boyd pakt het serieus aan en dat is aan alles te zien. Heb niets op te merken en heb er vertrouwen in dat als er wat aan de hand is de ondersteuning er zal zijn. Boyd ga zo door!
Voor mij is TopLaptop dé plek voor aankoop van een refurbished top(s) laptop!!
Ontzettend blij met de service die ik heb ontvangen bij de aankoop van mijn refurbished HP ZBook Fury 17 G7. Boyd is een echte hardware professional die weet waar hij het over heeft. Vanaf het eerste contact was hij vriendelijk, luisterde goed naar mijn wensen en dacht actief mee om de beste configuratie voor mijn behoeften te vinden.
De combinatie van een i7-10 CPU, 32GB RAM, 1TB SSD met NIVIDIA RTX 5000 videokaart, aangevuld met een extra TB SSD scratch disk biedt voor mijn fotografie en video hobby uitstekende prestaties.
En dat alles voor een zeer scherpe prijs waarbij we ook nog eens bezig zijn met een verantwoord hergebruiken!!
Vóórdat de laptop de deur uitging is eerst alles door TopLaptop nog eens dubbel getest en bij ontvangst was het voor mij, ook kijkend naar de verpakking, of alles splinternieuw vanuit de fabriek kwam. Thuis alles aangesloten op het dockingstation en vanaf het eerste begin werkt alles perfect!! Daar bovenop krijg ik nog eens 3 jaar garantie.
Daarom enorm dankbaar voor mân Top Laptop!! Ik voel dat ik echt geholpen werd door iemand die zijn vak verstaat en zich inzet voor klanttevredenheid. Ik kan Boyd en deze service van TopLaptop zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, krachtige laptop tegen een geweldige prijs.
Dus verdient TopLaptop de volledige 5 sterren!!
Uitstekende hulp en service
Boyd heeft een laptop geleverd met de door ons gewenste aanpassingen en bovendien een kleine storing volledig naar wens opgelost.
Goede en transparante communicatie .
Chapeau.
Ik was nooit van de refurbish. Dit is de eerste keer dat ik een refurbished apparaat heb gekocht en wel een laptop. De laptop ziet eruit als nieuw! Werkt volledig naar 't zin en de verkoper heeft in het begin mij hulp geboden met de vragen die ik had.
Zeer tevreden!
Goede en scherpe prijzen! Na bestelling nog wat contact gehad en dit verliep snel en soepel. Heeft kennis van zaken. Aanrader!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã