Verkeerde kleur plant is geleverd en ik probeer al meer dan een maand contact te krijgen, maar krijg gewoon geen gehoor. 3x gebeld op verschillende werkdagen, telefoonnummer niet bereikbaar. 3x gemail... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Planten werden door dhl ondersteboven en op de zijkant opgestapeld, vreesde dat de planten beschadigd zouden zijn. Maar na openen bleken ze ingenieus verpakt, hulde! Het zijn kleine plantjes, maar kle... もっと見る
Het is helemaal top maar even gewacht met een review. Wilde eerst zien hoe de planten het gingen doen nadat ze in de grond gezet werden. Dit is een grote aanrader, goed verzorgd, prima handleiding p... もっと見る
Mooie planten. Net jammer dat er qua communicatie wat mist: bij de bestelling kon ik een bepaalde dag aangeven om te leveren. Levering vond drie dagen eerder plaats terwijl ik toch diverse keren ging... もっと見る
企業情報
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mediterraans border pakket
Borderpakket is geleverd. Zat netjes verpakt. Snelle levering. Ideaal met beplantingsplan. Wij zien benieuwd hoe het er uitziet deze zomer
Voor herhaling vatbaar
Snelle levering. Goede communicatie met betrekking tot de vorst en het planten van de Helleborussen. Mooie planten.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Goede afhandeling order, snelle levering en als klap op de vuurpijl ook nog over de mail een beplantingsplan. Klasse!!!
Prima service
Plantjes zien er goed uit
Plantjes zien er goed uit, goed verpakt, snelle service, goede prijs
Leuk bedrijf online maar slecht…
Leuk bedrijf online maar slecht bereikbaar.
Wilde nog wat planten bijbestellen en kreeg geen enkel gehoor. Uiteindelijk bleken mijn berichten en mails toch binnen te zijn gekomen en is het in orde gekomen. Teveel betaalde verzendkosten netjes teruggekregen. Planten zijn klein maar zullen t wel doen. Goed ingepakt en keurig aangekomen. Geef ze t voordeel van de twijfel!!!
Alles was netjes verpakt en slaat goed…
Alles was netjes verpakt en slaat goed aan. En snel.
Beste koop!
Planten uitstekend verpakt en in goede conditie, ondanks dat verzending naar Frankrijk 5 dagen duurde. In vergelijking met andere sites (ook Franse sites) is Topplantenshop verreweg de goedkoopste en is de kwaliteit van de gekochte planten uitstekend! Een absolute aanrader!
Uitgebreid assortiment, geleverd zoals beloofd.
Uitgebreid assortiment, website was makkelijk en de levering was snel. Tevens voldeden de plantjes aan de beschrijving.
Planten in top conditie en korte leveringstijd!
De geleverde planten waren in top conditie en zijn inmiddels prachtig aangegroeid.
Verpakking van de planten: top.
Leveringstijd: rechtstreeks na bestelling, dus top.
Goede eerste indruk
Plantjes werden binnen 1 week geleverd. Diverse soorten. Keurig afgeleverd in beschermende verpakking. Plantjes zijn wel erg klein/jong.
Hoop dat het er volgend jaar wat robuuster uitziet in de border.
Frisse, mooie plantjes .
We vonden dat de plantjes er erg fris uitzagen en ze hadden genoeg water gehad. Ook fijn dat we een beplantingsplan hebben gekregen.
zeer goed verpakt
het was een snelle levering en wat een mooie verse plantjes en prachtig verpakt zo kon er niets gebeuren , ik kijk al naar het voorjaar uit dat ze uitkomen
Degelijke verpakking
Heel snelle levering en de planten waren heel degelijk en vochtig genoeg verpakt in een soort folievorm die stevig genoeg is om kneuzingen te voorkomen Top!
Netjes en op tijd geleverd maar helaas…
Netjes en op tijd geleverd maar helaas waren de plantjes door elkaar heen gegaan, overal in de doos aarde, de plantjes waren ook beschadigd helaas. Nu lekker in de grond en fleuren ze weer op…
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。