SÞde folk der kommer hvergang og sÃ¥ erâŠ
SÞde folk der kommer hvergang og så er det Þkologisk rengÞring jeg syntes ligesom at det er noget friskere på en eller anden måde TAK til jer.

Topp RengÞring - Ãkologisk RengÞring ããã®åç
Vi lever af kundetilfredshed Hos Topp RengÞring har vi siden 2012, altid haft kundens behov i fokus. Vi har til huse i Slagelse på VestsjÊlland. Vores medarbejdere har en forudsigelig hverdag og får en god lÞn. Vi mener, at når vores medarbejdere trives bedst muligt, og fÞler sig vÊrdsat og påskÞnnet, så yder de også den bedste service over for vores, og deres, kunder. Vi arbejder altid for at skabe en god tillid til kunder, kollegaer og ledere imellem. Med tilfredse medarbejdere og dermed også tilfredse kunder, så lÞftes vores virksomhed til det niveau som er vores vision. Visionen i Topp RengÞring er veludfÞrt kvalitetsrengÞring med sÊrlig sans for detaljen, samtidig med at vi passer på miljÞet ved at vi anvender Þkologiske og biologisk nedbrydelige rengÞringsmidler fra tyske Sonett. Ligesom vores vision også er at skabe en arbejdsplads som rygtet vil fortÊlle, er en dejlig arbejdsplads, som ligger sig i selen for at både kunder og medarbejdere er glade og tilfredse. Hos os kan det meste lade sig gÞre, og vi gÞr et arbejde i at forventningsafstemme med vores kunder gennem en god og nÊrvÊrende dialog. Vi lÞser opgaver over hele SjÊlland hvad enten det drejer sig om privatrengÞring eller erhvervsrengÞring. Vi er også godkendte fritvalgsleverandÞrer i Slagelse Kommune Vi er sÊrligt specialiserede i klinikrengÞring som f.eks. lÊge- og tandlÊgeklinikker som krÊver sÊrlige kompetencer i, og opmÊrksomhed på hygiejne. Vi oplÊrer selv vores personale i disse kompetencer. Vi servicerer også ganske mange private hjem med vores kompetente rengÞringsservice. Kort sagt kan du vÊre sikker på at fÞlgende punkter er opfyldt hvis du vÊlger os til at lÞse en rengÞringsopgave for dig: God dialog BÊredygtighed/miljÞbevidsthed Medarbejder trivsel Tillid HÞj arbejdsmoral Grundighed Kundetilfredshed
ByhÞjvej 7, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯

Topp RengÞring - Ãkologisk RengÞring ããã®åç