Jeg har fÃ¥et lavet microblading brynâŠ
Jeg har fået lavet microblading bryn hos Emily To Preen Beauty , jeg er yderst tilfreds med resultatet, et helt andet ansigts udtryk og meget naturligt .
Kan varmt anbefales .
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Kan varmt anbefales .
Jeg kan varmt anbefale Topreenbeauty.
Jeg kom til sÞdeste Emily efter en tidligere behandling et andet sted, som jeg desvÊrre ikke var tilfreds med. Jeg havde ikke meget fylde eller facon v/ egne bryn, og resultatet fra den tidligere behandler var ikke blevet, som jeg havde håbet. Emily formåede dog at rette det flot op og skabe de smukkeste microblading-bryn med fine, naturlige hårstrå og en flot fylde, der passer perfekt til mit ansigt.
Emily er utrolig professionel, grundig og dygtig til sit håndvÊrk. Hun tager sig tid til at lytte til Þnsker og rådgiver Êrligt undervejs. Fra fÞrste Þjeblik fÞlte jeg mig tryg i hendes hÊnder, og hele oplevelsen var både behagelig og professionel.
Jeg er så glad for mit resultat og får mange komplimenter for mine bryn. Hvis du overvejer microblading, kan jeg på det varmeste anbefale Emily hos Topreenbeauty.
Tak for de fineste bryn Emily ð€â€ïž
Jeg fik rettet og fyldt mine bryn. Jeg havde med tiden fÃ¥et lidt âhullerâ i brynene og disse blev fyldt ud og rettet pÊnt til. Jeg er vild med hvor naturligt det kan gÞres.
NÊste projekt hos Emily er at fÃ¥ rettet lÊbeliljen. Jeg er tidligere blevet bidt af en hund og mangler âformenâ. Dette projekt har Emily vovet sig at kastet sig ud i, og jeg glÊder mig SÃ
meget ððŒð
Emily er super dygtig er meget tilfreds med mine bryn. Top professionel behandling ð€©
Jeg har fået lavet bryn hos To Preen Beauty og Emily er ikke kun virkelig dygtig det var også en super god oplevelse. Når man ser billeder af de lÊber Emily laver må det vÊre nÊste projekt. Jeg kan varmt anbefale To Preen Beauty.
Meget dygtig og professionel.
Kan helt klart anbefales ððŒ