TopSupplies ApS レビュヌ 230

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde en fantastisk god oplevelse i forbindelse med kÞb af promotionartikler. Jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l inden bestilling, og de var bÃ¥de nemme at komme i kontakt med og meget hjÊlpsomme.... もっず芋る

䌁業が回答したした

God og lynhurtig service ift. vareprÞver. Vores levering ankom allerede få dage efter endelig ordre. Super fin kvalitet - og bare super service fra start til slut.

䌁業が回答したした

Har brugt Top-Supplies flere gange, og anbefalet dem vidt og bredt. Gode produkter, fin pris, ingen skjulte gebyrer. Det allerbedste er dog kundeservice. De gÃ¥r simpelthen den ekstra meter for at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Aarhus LinedanZe.dk har i Ã¥r kÞbt dansetasker - samt skoposer til alle vores 120 dansere - og der var vild jubel og stor begejstring for den flotte gave. Vores handel med TopSupplies har vÊret sup... もっず芋る

䌁業情報

1. 販売促進物品店

圓該䌁業による蚘述

TopSupplies strÊber sig efter at skabe vÊrdi i hverdagen for vores kunder, ved at tilbyde pålidelige lÞsninger indenfor reklameartikler med logo, der vil gÞre en forskel i din virksomhed. Vi arbejder udelukkende med B2B og forstår de sÊrlige behov, der opstår, når drift, kvalitet og tid spiller en central rolle i forretningen. Vores sortiment er sammensat med fokus på funktionalitet, holdbarhed og vÊrdi, så du som kunde kan vÊre sikker på at få produkter, der skaber vÊrdi i praksis. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, lÊgger vi vÊgt på at tilbyde fleksible lÞsninger, der passer til netop jeres behov. For os er god service mere end hurtig ekspedition. Det handler om at vÊre en pålidelig samarbejdspartner, som forstår din forretning og kan rådgive, når det er nÞdvendigt. Vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem tÊt dialog, gennemsigtighed og gensidig respekt, og det er også her vi ser de bedste resultater. Vi er stolte af de mange relationer, vi opbygger med vores kunder, og vi tror på, at tillid, kvalitet og nÊrhed er fundamentet for langvarige partnerskaber. Hos TopSupplies får du en professionel partner, der arbejder for at understÞtte din virksomhed og skabe vÊrdi, og dette gÊlder både i dag og på lang sigt.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

230件のレビュヌ

service

2026幎3月18日

TopSupplies ApS からの回答

Tak for din anmeldelse, Maja!

Det glÊder os, at du er tilfreds med servicen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.😊

Lynhurtig og professionel service

God og lynhurtig service ift. vareprÞver.

2026幎3月18日

TopSupplies ApS からの回答

Hej Kia, tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer.

Vi er glade for, at både processen med vareprÞverne, den hurtige levering og kvaliteten sad lige i skabet. Det er prÊcis den oplevelse, vi gerne vil give hele vejen igennem.

Ha en skÞn pÃ¥ske. Vi hÃ¥ber, at vi snart kan hjÊlpe dig igen 😊

De bedste hilsner fra Katrine, TopSupplies

hurtigt proces, professionel sparing og kreativitet

Jeg havde en fantastisk god oplevelse i forbindelse med kÞb af promotionartikler. Jeg havde nogle spÞrgsmål inden bestilling, og de var både nemme at komme i kontakt med og meget hjÊlpsomme.

Jeg oplevede en hurtig professionel og Êrlig rådgivning hele vejen igennem , hvor de tog sig tid til at forstå mit behov. Man kunne tydeligt mÊrke, at de har mange års erfaring inden for området.

Opgaven blev lÞst hurtigt og uden problemer. der var super kort leveringstid og varen kom til tiden .Og jeg fik samtidig nogle gode idéer til andre produkter, som jeg kan bruge nÊste gang.

Alt i alt en meget positiv oplevelse , og bestemt et firma, jeg vil overveje at bruge igen.

2026幎3月11日
自発的なレビュヌ

TopSupplies ApS からの回答

Hej Kamilla, tusind tak for den fine anmeldelse😊

Vi er rigtig glade for, at du oplevede god rådgivning, en hurtig proces og nogle brugbare idéer undervejs. Det er vigtigt for os at forstå behovet ordentligt, så vi kan finde de helt rigtige reklameartikler.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ samarbejdet – vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen nÊste gang.

Kan kun anbefale TopSupplies

Kan kun anbefale TopSupplies
Fik den bedste rådgivning og hjÊlp. Jeg var i en meget presset situation, hvor tiden var meget knap.
Alt klappede og var klart fÞr tiden, så det var en kÊmpe succes.

/Actief Hartmanns

2026幎2月17日

TopSupplies ApS からの回答

Hej Pia, tusind tak for de fine ord!

Vi elsker glade kunder og gÞr os umage for at det lykkedes, sÃ¥ det er utroligt dejligt at hÞre, at det var en kÊmpe succes. Vi glÊder os til mere samarbejde fremover 😊

Ha en skÞn dag 😊

Jeg har kÞbt reklameartikler (huer

Jeg har kÞbt reklameartikler (huer, T-shirts, hoodies, krus, m.m.) af TopSupplies. Jeg oplevede professionel rådgivning, hurtig levering og kvaliteten af det leverede er virkelig hÞj. I har virkelig styr på det i laver, og den service i levere.. Tak.

2026幎2月23日

TopSupplies ApS からの回答

Hvor bliver vi glade for at lÊse din anmeldelse – tusind tak!

Det betyder meget for os, at I oplever både professionel rådgivning, hurtig levering og hÞj kvalitet på produkterne. Vi gÞr os umage hele vejen rundt, så det er skÞnt at hÞre, at det kan mÊrkes.

Ha en skÞn dag 😊

Flotte krus!

Vores flotte krus er så populÊre at de simpelthen "forsvinder" fra virksomheden. Vi er så glade for "igen" at kunne bestille vores flotte krus fra TopSupplies!

2026幎2月12日

TopSupplies ApS からの回答

Tusind tak for stjernerne og den fine anmeldelse, Hanne!
Hvor er det dejligt at hÞre, at krusene er sÃ¥ populÊre hos jer – det gÞr os virkelig glade.

Tak fordi I igen har valgt at bestille hos os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ samarbejdet og hjÊlper selvfÞlgelig gerne, nÃ¥r det er tid til en ny omgang krus. 😊

De bedste hilsner fra Katrine, TopSupplies

Altid hurtige svar på spÞrgsmål

Altid hurtige svar på spÞrgsmål. Signe er lydhÞr overfor Þnsker. Hurtig levering

2026幎1月16日

Tak for de pÊne ord 😊
Det betyder meget for os, at både dialog og levering har fungeret som forventet. Vi håber, at hjÊlpe dig igen snart.

Rigtig god dag / Hilsen TopSupplies

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Produktet var prÊcist som aftalt og som forventet.

2025幎12月10日

TopSupplies ApS からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, Dorthe!
Det betyder meget for os, at bÃ¥de service, levering og produkt levede op til dine forventninger. Tak fordi du handlede hos TopSupplies – vi hÃ¥ber at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Vi Þnsker dig/jer en glÊdelig jul og et godt nytÃ¥r😊
- Katrine, TopSupplies

Virkeligt flot produkt

Virkeligt flot produkt, jeg bestilte notesblokke med tryk på. Topsuppliers var flinke og rettede til et par gange indtil vi var helt enige om hvordan det skulle vÊre.
Jeg kunne ikke få oplyst trackingnummer, men fik at vide hvilken da varerne blev sendt.

2025幎12月5日

TopSupplies ApS からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi vÊrdsÊtter din feedback meget! Det er dejligt at kunne hjÊlpe med et godt produkt og en god service – vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen, nÃ¥r notesblokkene er sluppet op. Rigtig god dag! 😊

TopSupplies ApS からの回答

Tusind tak for de fem stjerner, Bianca!
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi gÃ¥r meget op i, at alt spiller – sÃ¥ det er virkelig dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen nÊste gang!

En anbefaling herfra

- God service: De svarer hurtigt, vejleder godt og sender gerne vareprÞver.
- Hurtig levering: Da vores deadline var urimelig kort, gav de den ekstra gas for at nå det.
- Gode produkter: Vi har bestilt både krus og bolsjer, og begge dele er et hit på arbejdspladsen. IsÊr bolsjerne har fået ben at gå på.

2025幎9月5日
自発的なレビュヌ

TopSupplies ApS からの回答

Tusind tak, Maria, for den flotte anmeldelse og de venlige ord! 🙏
Det betyder meget at hÞre, at I har haft en god oplevelse hele vejen rundt – bÃ¥de med service, levering og produkter.
Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og jeg håber, vi får fornÞjelsen af at hjÊlpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner fra
Katrine, TopSupplies

Super god service

2025幎10月27日

TopSupplies ApS からの回答

Tusind tak for stjernerne og den fine anmeldelse, Birgit!
Det gÞr os glade at hÞre, at du er tilfreds – vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de kvalitet og god service.
Vi hÃ¥ber, vi snart fÃ¥r lov at hjÊlpe dig igen med nye reklameartikler. 😊
De bedste hilsner fra Katrine, TopSupplies

Tak for en god service...

God service og forståelse i udfordringer ved fragt.

2025幎10月24日

TopSupplies ApS からの回答

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner, Thomas!
Det betyder virkelig meget for os, at du er tilfreds med servicen. Vi gÞr os umage for, at alt spiller – sÃ¥ det er skÞnt at hÞre, at du har haft en god oplevelse 😊
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen nÊste gang!

Super kvalitet

Super kvalitet og hurtig levering 👍

2025幎9月29日

TopSupplies ApS からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, Olga! Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og give os topkarakter.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid til os – og vi er glade for, at du er tilfreds med dine reklameartikler.
Vi håber, du vender tilbage, når du får brug for flere idéer eller produkter!

Hurtigt, nemt og gnidningsfrit

Hurtig proces ved genbestilling. Og levering i god tid fÞr aftalt tid. Det var hurtigt, nemt og gnidningsfrit.

2025幎9月26日

TopSupplies ApS からの回答

Mange tak for anmeldelsen! Vi vÊrdsÊtter din feedback meget! Det er dejligt at kunne hjÊlpe med et godt produkt og en hurtig service – vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen, hvis behovet opstÃ¥r. Rigtig god mandag! :)

:-( ...

Blev misinformeret omkring et muligt produkt jeg skulle have. får af vide jeg skal oploade mit logo og der kommer en pris på 25.000 +
Da jeg siger den lige skal vende med Þverste ledelse får jeg af vide at jeg så skal betale for grafiker osv = 750,-.
Får af vide at jeg bare kunne lÊse det med småt nedenfor :-(
Derfor ikke helt tilfreds, beklager

2025幎9月16日

Hej Jimmi,

Det er ikke helt sådan min opfattelse af forlÞbet er.

Der kom ikke "pludselig" fÞrst en pris da du sendte mig designet. Alle priser står meget tydelig på alle varer.

Og den stod selvfÞlgelig også da du puttede din bestilling i kurven.

Man må formode at pris mm er godkendt af dig og dit bagland inden du laver den endelige bestilling.

For at håndtere din bestilling beder jeg om dit design som du sender.

Da jeg kommer retur med din korrektur, skriver du at du ikke må bestille for din chef, det er for dyrt. Det tyder på at prisen desvÊrre ikke var clearet inden du satte bestillingen i gang.

Jeg forstår godt du er utilfreds med at skulle betale for grafikerens arbejde nu du ikke Þnskede varen alligevel - men vi får desvÊrre ikke det grafiske arbejde lavet gratis på de mere komplicerede artikler som en julekalender er.

Derfor tillader vi os at viderefakturere deres arbejde på 499,-

Jeg kan heller ikke se eller nikke genkendende til at nogen har fortalt dig at du "bare" kan lÊse det med småt.

Men du har helt ret i at det ikke står med store bogstaver, men at det står i vores betingelser, da det ikke er noget vi nogensinde har haft brug for i de 23 år jeg har haft forretningen.

Bedste hilsner fra TopSupplies
Signe Bennekou

Super hurtige svar og

Super hurtige svar og produktion/forsendelse af produkter. De thermo mugs, vi har bestilt, ser rigtig flot ud!

2025幎8月24日

Hej Laura

TopSupplies takker dig, fordi du tog dig tid til at anmelde os pÃ¥ Trustpilot. Vi er glade for at hÞre, at termokrussene var i god kvalitet og med hurtig levering samt at du fik serviceminded betjening. Vi hÃ¥ber pÃ¥ at kunne hilse pÃ¥ dig igen som kunde en gang i fremtiden, hvis du igen skulle fÃ¥ behov for tryksager. 😊

Med venlig hilsen,
Katrine, TopSupplies

Venlighed og god behandling

Venlighed og god behandling

2025幎8月22日

TopSupplies ApS からの回答

Hej Lisbeth, tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer.

Vi gÞr vores allerbedste for at have glade kunder, så det er dejligt at hÞre, at du er en af dem.

Ha en skÞn dag og hÃ¥ber vi snart kan hjÊlpe dig igen 😊

De bedste hilsner fra Katrine / TopSupplies.

God positiv kommunikation hele vejen

God positiv kommunikation hele vejen igennem forlÞbet. Men hjemmesiden oplyser ikke at man skal bruge en bestemt fil, for det logo som skal trykkes. Der gik også et stykke tid fÞr det blev oplyst at varen faktisk var udsolgt. Lidt svÊrt at sÞge på websiden, produceret antal, hvilke er på lager, evt. leveringstid.

2025幎7月29日

TopSupplies ApS からの回答

Hej Michael, som jeg også har skrevet til dig på din mail, så er jeg ked af din oplevelse, som faktisk også kommer meget bag på mig, sÊrligt fordi det ikke er korrekt.

Det var lidt bÞvlet med logoet ja, fordi du ikke havde dit logoet i den vektoriseret trykklar fil som vi skriver meget tydeligt på alle vores varer (i samme knap som hvor du uploader dit logo) at vi har brug for ?

Det har du nok overset og det er Êrgerligt at få 3-stjerner for :-)

Det hele tog tid og varen blev udsolgt i mellemtiden i den proces..

De bedste hilsner fra Signe / TopSupplies ApS

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。