Zeer positieve ervaring met Toptijd! Vanaf het eerste contact voelde het goed. Merril is een ontzettend geduldige en professionele man die echt de tijd voor je neemt. Bij de aanschaf van ee... もっと見る
企業が回答しました
Na lang wikken en wegen besloten om voor mijn eerste Rolex te gaan "shoppen". Samen met mijn vrouw vanochtend naar Zoetermeer gereden en dit bleek een zeer goede keuze. Gastvrij ontvangen en er werd... もっと見る
企業が回答しました
Zeer goed ontvangen door Merill. Gaf ons alle nodige uitleg over het klokje, onderhoud, enz. Zeer goed gevoel bij deze verkoop en een hele leuke babbel gehad over verschillende andere zaken. Alhoewel... もっと見る
企業が回答しました
Vandaag m'n eerste Rolex aangeschaft! Via een lid van 'Dutch Rolex Forum' op Facebook ben ik hier terecht gekomen. Een hele aardige, geduldige en spontane meneer met verstand en passie voor horloge'... もっと見る
企業が回答しました
Exclusieve Rolex horloges kopen en verkopen met vertrouwen. Toptijd is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van authentieke Rolex-horloges. Het bedrijf biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve en hoogwaardige horloges voor verzamelaars en liefhebbers. Echtheid, transparantie en persoonlijke service vormen de kern, zodat klanten met vertrouwen een Rolex aanschaffen of verkopen.
Kelvinstraat 5K, 2723RJ, Zoetermeer, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I have bought a ROLEX Daytona to a very fair price at Toptijd.
The contact was great and very professional. The watch was delivered to Munich fully secured. Condition is new and unworn as listed in the offering.
I would highly recommend buying a watch from Merrill and will probably buy my next rolex here as well!

Toptijd からの回答
Ik ben sinds vandaag de trotse bezitter de hulk Rolex en de prachtige Rolex Daytona Paul Newman. Beiden aangeschaft bij Merrill. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Hartelijke ontvangst, nette , reele prijzen en honderd procent betrouwbaar!! Band van de Hulk werd ter plekke op maat gemaakt, alle papieren konden worden geverifieerd en ik ben weer heel wat wijzer geworden van het merk Rolex an sich.
Ik kan niet anders dan Merrill van harte aanbevelen. Ik heb begrepen dat hij binnenkort zijn eigen Galery gaat starten en ik zal daar bij gelegenheid zeker wel eens langsgaan, in ieder geval bij de opening.
Merrill , veel succes met Toptijd en we’ll keep on touch!
Groeten, Andre

Toptijd からの回答
Fijn om zaken mee te doen. Nette biedingen, afspraken nakomen en fijne manier van communiceren

Toptijd からの回答
Alles was vlotjes en netjes op eerlijke manier, het is mijn eerste rolex, maar gaat niet het laatste zijn. Ik ga zeker nog is in contact komen met toptijd wanneer ik mijn tweede rolex wil halen!
Grtjs x

Toptijd からの回答
Wij zijn 100% tevreden over de service wat ons is aangeboden. Wij komen dan ook zeker weer terug.
Dankjewel

Toptijd からの回答
Top service en kwaliteit. Kwam mee voor extra controle, zeer prettig in omgang. Kwam na ons toe zonder hier moeilijk over te doen en kosten of iets voor te verrekenen. Top service en kwaliteit. Afgesproken bij Gassan, wat voor ons beide een unieke ervaring was.

Toptijd からの回答
5 Sterren voor de prettige en plezierige afwikkeling! Het juiste adres voor goede service.

Toptijd からの回答
Super vlotte en aangename verkoop. Geweldig dat ik mij zelfs niet moest verplaatsen om mijn
Uurwerk te verkopen. Een voorbeeld voor andere handelaars!! Top!!

Toptijd からの回答
Netjes en keurig met geduld geholpen. . Er wordt de tijd voor je genomen. De volgende keer doe ik graag weer opnieuw zaken met Toptijd.nl

Toptijd からの回答
I bought a nice Rolex Daytona at a fair price!
A pleasure to deal with and extremely happy with my purchase.
Communication with Merrill was first class. He is very knowledgeable, extremely helpful and professional.
I picked up the watch in Zoetermeer! We had a very nice conversation! The coffee was good too!
Cannot recommend these guy enough. Thank you Merrill!
If I am looking for a Rolex again, I will definitely contact Toptijd!

Super dank Merrill,
Van het eerste mailcontact tot aan de laatste handdruk een correcte en zeer prettige ervaring!

Toptijd からの回答
Correcte afwikkeling, zoals je verwacht, zoals het hoort, maar zoals de meeste het helaas niet begrepen hebben. Deze firma wel!

Toptijd からの回答
Ik heb via Toptijd de hand weten te leggen op een nieuwe GMT-Master II 'Batman'. Ontvangst was hartelijk en meteen vertrouwd.
Merrill van Toptijd, is in tegenstelling tot het gros van andere 'handelaren' die alleen maar snel geld willen maken, een echte liefhebber van mooie horloges, met écht kennis van zaken. Hij nam alle tijd om alles uit te leggen en mooie verhalen te delen over mooie klokken. Het was gewoon een soort feestelijk gebeuren om het horloge te mogen ontvangen uit zijn handen. Het is dat ik na een uur weer weg moest, maar eigenlijk kwamen we tijd te kort. Topgozer en absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar exclusieve horloges. Voor mijn volgende aankoop kom ik hier zeker weer terug.

Toptijd からの回答
Zeer tevreden en zeer goed geholpen !
En een mooi horloge en belangrijk een
Goede prijs
Merrill je ziet me zeker terug
En een happy newyear 2020 !
Mvgr
Hènk K

Toptijd からの回答
Super goede ervaring met Top Tijd, Merrill reageert snel en adequaat en heeft scherpe prijzen. Net een splinternieuwe Dea Dweller James Cameron van hem ontvangen.
Op naar de volgende.

Toptijd からの回答
Wederom bedankt voor de goede uitleg en TOP-service, tot de volgende keer!

Toptijd からの回答
Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen betrouwbaar en komt afspraken goed na !!!

Toptijd からの回答
Todo perfecto, envío a tiempo a España y reloj en perfecto estado!
recomendado totalmente

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。