Me di alta por error,les escribà y me solucionaron el problema devolviéndome el dinero sin ningún tipo de preocupación por mi parte. Fueron rápidos, atentos y profesionales. Gracias.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I was pleased with prompt reply from Imani who assures me my accidental double payment will be refunded soon
le systÚme d'abonnement n'est pas claire ! je me suis retrouvée prélevé pour une carte cadeau au lieu d'avoir un jeu ! mais le SAV m'a promis un remboursement intégral !
Great customer support by Mr. Saint, thanks for resolving my problem.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
La he utilizado poco
La he utilizado poco. No me era necesario su uso.
Muchas gracias.
Schnelle Antwort auf E-Mail Anfrage
Schnelle Antwort auf E-Mail Anfrage
ÎÎÎÎÎ ÎΣ΀ΠΠΡÎΣΩΠÎÎÎ
Î ÎÎÎ¥ ÎÎÎÎ ÎÎΥΠÎΡÎ΀ÎΣΠΠÎÎÎ΀ΩΠÎΠΠ΀ÎÎ KEVIN.
ÎÎŸÏ ÏηÏεÏήΞηκα αÏÏ ÏηΜ ÎºÏ Ïία ÎÏή αλλά ÏεâŠ
ÎΟÏ
ÏηÏεÏήΞηκα αÏÏ ÏηΜ κÏ
Ïία ÎÏή αλλά Ïε γεΜικÎÏ Î³ÏαΌΌÎÏ ÎŽÎµÎœ είΜαι βοηΞηÏÎ¹ÎºÏ Ïο site ÏÎ±Ï Îº ΎεΜ ÎŒÏοÏοÏÏα Μα Î²Î³Î¬Î»Ï Î¬ÎºÏη Ïε ÏÏι αÏοÏά ÏηΜ αÏοΎÎÏΌεÏ
Ïη ÏÎ·Ï ÎºÎ¬ÏÏÎ±Ï ÎŒÎ¿Ï
ΊÏ
Ïικά κ ΎεΜ ÎγιΜε ÏοÏΠγιαÏί αÏλά κοÏοÏΎεÏοÏ
Μ!!!
Sto chiedendo l" annullamento del contratto e Claore mi sta aiutando
Sto chiedendo l" annullamento del contratto e Claire
Si voglio annullare il mio account
Brilliant company
They helped me sort out all of my problems within only a few hours. great service and great company
Misleading experience.
I followed what was supposed to be a legitimate link from a UK based music store to buy a speaker. I followed all of the payment stages which confirmed what I was supposed to be buying. There was no speaker. It was a way to sell me credit. Most misleading. Fortunately one of the advisors Jeremy has confirmed he will refund my money,
Opinión real
Me parecio una buena pagina para futuras ocasiones. En este momento no la necesito
Muchos productos diferentes
Alero helped me solving my problem
Alero helped me solving my problem
Paramı iade edin lÃŒtfen teÅekkÃŒrler elsa
TeÅekkÃŒrler herÅey için hesabımdan haberim yokken para çekiliyor iade ederseniz memnun olurum elsa
Chest of drawers from b and q
I
was purchasing a chest of drawers from b and q and now it's gone to this store I've purchased twice so I would like my money back
Didn't understand it you had to pay more then one payment
Did understand it was than one payment was not explained well enough
TrÚs compréhensible,je suis trÚsâŠ
TrÚs compréhensible,je suis trÚs satisfaite
Great support received from Kai.
Expérience trop courte, je nâai pas dâavis à ce sujet une seule vie câest votre sérieux et votre réactivité
Petite retraite et moyen financier, limité je réfléchirai plus tard à vos propositions. Et je vous remercie de votre réaction. TrÚs cordialement.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ