䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. フィットネス甚品店

圓該䌁業による蚘述

Top Zero er en dansk virksomhed, der gÞr avanceret sundhedsdata enkel og tilgÊngelig — uden abonnement. Vores Smart Ring er en let titanium-ring pÃ¥ kun 3 gram, der mÃ¥ler din sÞvn, hvilepuls, HRV, temperatur og aktivitet 24/7. Hver morgen fÃ¥r du én samlet Readiness-score fra 0 til 100, der viser prÊcis, hvor meget kroppen kan give i dag — og hvad du kan justere for at sove dybere og restituere hurtigere. I modsÊtning til smart-ure er der ingen skÊrm, ingen notifikationer og ingen daglig opladning. Ringen er vandtÊt ned til 50 meter og har op til syv dages batteritid. Al data samles i én dansk app uden skjulte gebyrer, og jo lÊngere du bruger ringen, desto skarpere bliver indsigterne, fordi den lÊrer dit unikke mÞnster at kende. Vi sender fra Danmark med PostNord — ordrer inden kl. 14 afsendes samme dag med 1–2 hverdages levering. Alle ringe leveres med gratis stÞrrelseskit, trÃ¥dlÞs oplader-dock, livstids app-opdateringer og 2 Ã¥rs garanti. Du fÃ¥r desuden 30 dages tilfredshedsgaranti: mÊrker du ingen forskel, tager vi ringen retur uden spÞrgsmÃ¥l. Vi svarer selv pÃ¥ alle henvendelser og prioriterer god, personlig kundeservice.

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Forandret familiefar

For 3 uger siden vidste jeg ikke hvad en sÞvnscore var. Jeg er gået fra en sÞvnscore de fÞrste 5 dage på omkring 50 og nu efter et par uger siger den 89. Jeg fÞler mig Êrligt forandret efter jeg har fokus på min sÞvn. KÊmpe anbefaling herfra

2026幎7月24日
自発的なレビュヌ