レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Topkwaliteit voor de echte koffieliefhebber Als echte koffiedrinker heb ik al heel wat verschillende bonen geprobeerd, maar deze springen er echt uit. De bonen zijn vers, mooi gebrand en zorgen voor... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Bestellen ging makkelijk, kreeg ook snel een bevestiging. Echter duurde het wat langer dan normaal voordat ik mijn bestelling ontving. Ook werd ik daar niet van op de hoogte gesteld. Ik kreeg pas een... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ze waren correct en namen alle tijd voor me omdat ik visueel beperkt ben kan ik natuurlijk niet zo goed zelfstandig op de webshop. Dankzij hun geduld en medewerking kon ik toch een bestelling plaatsen... もっと見る

企業情報

1. コーヒー焙煎機
  2. コーヒー卸売業者

当該企業による記述

Toscanelli laat u of uw bedrijf genieten van verse koffie. Wij leveren verse koffiebonen aan de gehele Benelux. Onze koffie wordt dagelijks gebrand in eigen branderij. Tevens kunnen wij u ook voorzien van italiaanse espresso machines.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Beste Paul,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review!
Ook willen wij u bedanken voor het herhaaldelijk bestellen van onze koffiecapsules.
Wij hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Het team - Toscanelli

Koffie van goed kwaliteit

Koffie van goed kwaliteit, betaalbaar en super lekker. Koffie goed verpakt en optijd persoonlijk bij ons thuis bezorgd.

Ga zo door heren!! 👏🏼👏🏼🫡

2023年9月28日

Beste,

Fijn dat u heeft gekozen voor de koffie van Toscanelli!
Wij danken u voor het schrijven van de positieve review.
Tot de volgende keer!

Groetjes,

Toscanelli

Lekkere koffie

Lekkere koffie, snelle levering

2023年9月11日

Beste Wessel,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Wij hopen u graag weer van dienst te mogen zijn!☕️

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie, snelle levering, prachtige prijs!

2023年9月3日

Beste Malik,

Bedankt voor deze geweldige review!
Fijn dat de koffiecups hebben gesmaakt.
We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Groetjes,

Toscanelli

Heerlijke pittige koffie

Makkelijke manier van bestellen
Prima koffie.
Bestelling wordt tot en met Post.nl goed begeleid

2023年5月26日

Beste Wim,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.
We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

5つ星のうち5の評価

Heerlijk verse koffie van top kwaliteit!

Heerlijke verse koffie! Na het proefpakket geproefd te hebben heb ik een abonnement genomen voor de Mon Jardin. Handig om wekelijks verse koffie bezorgd te krijgen zo heb ik altijd verse koffie in huis! mijn complimenten! Ps: De donuts waren overheerlijk net zoals vroeger!

2023年2月11日

Bedankt voor de review!
Fijn dat de Mon Jardin blend goed is bevallen, en dat u daardoor gelijk hebt gekozen voor een Toscanelli abonnement.
Wij willen u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in Toscanelli.
Geniet van de koffie!

5つ星のうち5の評価

heerlijke bonen en snelle en…

heerlijke bonen en snelle en vriendelijke service

2023年2月2日

Beste Gertjan,

Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Dit stellen wij zeer op prijs. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!”

5つ星のうち5の評価

De eerste keer bij Toscanelli besteld…

De eerste keer bij Toscanelli besteld en we waren zeer verrast. De koffie was vers en smaakvol.
Ook hebben gratis een pakje Amerikaanse donuts gehad voor bij de koffie!
Hartstikke bedankt toscanelli en tot snel!

2023年1月29日

Beste,

Bedankt voor het plaatsen van deze geweldige positieve review. Fijn dat de donuts, en koffie hebben gesmaakt!’’

5つ星のうち5の評価

Ze waren correct en namen alle tijd…

2022年12月19日

Beste Nasra,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. De reden dat wij geduldig zijn, is omdat we met geweldige klanten als u te maken hebben. Wij stellen het zeer op prijs dat u alsnog een order hebt kunnen plaatsen. Wij hopen u de volgende keer graag weer van dienst te kunnen zijn!’’

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。