Professionel håndvÊrker
Professionel håndvÊrker. Vi har haft en dejlig oplevelse i forbindelse med nyt gulv i stuen, renovering af udvendige fuger. De kan kun anbefales herfra.
Fik lavet kÞkken , god pris, professionelle mennesker, alt spillede, kan helt bestemt
Anbefales
Utrolig uprofessionelt hÃ¥ndvÊrker, mÞder ikke til aftalte tider og giver ikke besked om hvorfor han ikke mÞder op, lyver om at âbareâ lige skulle hente noget i byggemarked og kommer tilbage igen, uden at komme, eller give besked.
Efter cigaret skodder i tagrende, bede, grÊs og indkÞrselen. Noget at det som var blevet lavet har måttes kasseres af ny håndvÊrker, da det har vÊre så dårligt lavet og dermed spild af dyre gode materialer. Derudover spÞrger han lÞbene om penge da hans selv åbenbart mangler dem i midten af måneden. På trods af der var en klar aftale om betaling når arbejdet var udfÞrt. Heldigvis stoppede jeg projektet da jeg hurtigt kunne fornemme hvad der var ved at forgå. Kan kun vÊre enig med de andre anmeldelser her inde⊠kÊmpe fusker
Der er vist kun en ting at sige, vÊlg ikke dette selskab til din nÊste opgave.
Helt forfÊrdeligt firma
Ejer, Jonas snyder og bedrager! Han lover guld og grÞnne skove, men intet af det holder. Vi skulle have nyt badevÊrelse, men han Þdelagde mere end han byggede op og vi måtte betale et andet firma for at rette op på hans skader. Når man beder om pengene igen, så lukker han sit firma og starter et nyt!
Hold jer langt vÊk!
har fået monteret hoveddÞre og vinduer. FÞrst bliver der sendt en mand ud som ikke en gang er tÞmrer. Han monterer en dÞr på en hel dag, med min hjÊlp endda. Han laver vel en 8-10 huller i dÞren fordi han ikke har de rigtige skruer med.
DernÊst kommer chefen og en anden, hans makker fuger bare mange cm ud på mursten. Den store dÞr som chefen har monteret forkert er nu her 1œ år efter begyndt at vÊre lÞs. Så jeg skal nok få den afmontere og monteret igen korrekt af et ordentligt firma..
At man kan give det firma én stjerne, skal de sådan set bare vÊre glade for. Nul havde vÊret på sin plads.
Bruger diverse facebookgrupper som sin egen private reklamesÞjle, og kalder mig derefter en snavnss i privatbesked. En rigtig guttermand der ved hvordan man skal kÞre sit firma i sÊnk
Bundråddent det hele.
Hvis man kigger på nedenstående kommentarer så giver det et meget godt billede.
Ejeren af total byg har så valgt at give sig selv 5 stjerner og skrive at det er en falsk profil og at man skal se bort fra anmeldelserne.
Falsk/forkert profil eller ej, så er de andre kommentarer jo reelle nok og drejer sig om ejeren Ulrik.
Trustpilot tillader i Þvrigt ikke at man giver sig selv anmeldelser. Så de burde fjerne hans anmeldelse. Så folk kan få et reelt billede af virksomheden.
Han ejer også et rengÞringsfirma, hvis I slår det op, så er det samme triste oplevelser kunderne har.
Stop med at stÞtte disse svindlere.
KATASTROFE firma!
BEMÃRK: De gik konkurs og er startet op igen.
De lavede det vÊrste klamphug af et tag for mig, utÊt, skÊvt & ulovligt, de påstod bare at "det ikke er fÊrdigt"!
Syn & skÞnsmand kom frem til at det ville koste 450.000,- at gÞre det fÊrdigt, -eller ca. det dobbelte af hvad det koster at rive det ned og lave et nyt.
Så erklÊrede de sig konkurs og starede op igen med samme firmanavn, hjemmeside, biler & klamphug.
Efter sigende har de allerede en del sager på halsen.
KÊre alle
Kan fortÊlle at der ligger afgÞrelse fra byggeriets ankenÊvn og firmaet forsikring.
Byggeriets ankenÊvn har givet medhold i alvorlig byggesjusk, som koster 300.000 kr. at udbedre og forsikringen har skÞnnet at alt indvendig vil koste godt 300.000 kr. incl. genhusning i 2 mdr.
Så Þnsker i et helt hjem - så vÊlg ikke dette firma total-byg.com.
Vi har fået nyt badevÊrelse samt sidebenens parketgulv og fået installeret spot i hele hytten.
Tusind tak for et flot og veludfÞrt stykke arbejde.