ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Oszusty nie polecam graÄ tylko Åciagaja pieniadze. GraÅem 3 dni z rzedu pierwsze 2 dni zabieraÅo i zwracaÅo na 3 dzieÅ caÅy czas jadÅo w 15 minut 1000zÅ mi zabraÅo do tego przez te 3 dni co graÅem 3 r... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ÅÄ czna suma wszystkich wpÅat
ÅÄ
czna suma wszystkich wpÅat: 5397.25
ÅÄ
czna suma wszystkich wypÅat: 1785.4zÅ
Pozdro to mówi samo za siebie. Same puste spiny zero FS, oszuÅci i zÅodzieje. Najgorsze kasyno na rynku
Nie dajcie siÄ nabieraÄ
Nie dajcie siÄ nabieraÄ, na poczÄ tku zacznÄ dawaÄ, ÅŒeby zmanipulowaÄ mózg, ÅŒebyÅ chciaÅ wiÄcej i wiÄcej, na koÅcu popadasz w naÅóg, wygrane zaczynajÄ uzaleÅŒniaÄ, a jaka strata kiedy przestajÄ oddawaÄ, robisz wszystko, ÅŒeby tylko zagraÄ bo przecieÅŒ w koÅcu oddadzÄ ! PrzecieÅŒ muszÄ .. otóŌ nie, wyczyszczÄ CiÄ i zniszczÄ , zostaniesz z dÅugami i brakiem dalszej chÄci do ÅŒycia.. Trzeba umieÄ siÄ zatrzymaÄ, ale bardzo Åatwo wpaÅÄ w naÅóg, nawet nie zdajÄ c sobie sprawy kiedy straciÅo siÄ wszystko co miaÅo. System jest bardzo zÅoÅŒony i skomplikowany, doskonale zaprogramowany na zarobek i Twoja poraÅŒkÄ, owszem zdÄ ÅŒÄ siÄ konta którym uda siÄ wygraÄ pokaźnÄ sumÄ, ale to raz na nie wiem ile tysiÄcy kont.. UwaÅŒajcie, bo z totalem jesteÅcie skazani na poraÅŒkÄ.
Totalny kryminaÅ tu powinien groziÄâŠ
Totalny kryminaÅ tu powinien groziÄ wszystkim ,którzy biorÄ udziaÅ w funkcjonowaniu Tc.Oberlojntant ,idealnie opisaÅeÅ cykle w tym cyrku .Tak to wÅaÅnie tam wyglÄ da,ideolo.Dodam tylko ,ÅŒe to okienko na wygranie ochÅapów to jest za kaÅŒdym razem inny dzieÅ w miesiÄ cu,coby nikt siÄ nie poÅapaÅ :-) w ciula to my ich ,a nie Oni nas ;-) wierze w Ciebie ,ÅŒe wstÄ pisz w moje szeregi i dasz im dÅugiego bana ,zaczniesz oddychaÄ spokojnie .
MyÅlaÅem
MyÅlaÅem, ÅŒe bandyta tylko na mnie siÄ uwziÄ Å i czesze mnie z pieniÄdzy ile wlezie. Jednak jest wiÄcej ofiar monopolu. Ela perfekcyjnie przeÅwietliÅa machloje TC. Wszystko siÄ zgadza w Twoim wpisie. CaÅy zÅodziejski proces odbywa siÄ takimi samymi cyklami juÅŒ od kilku lat. Tam doszÅo do tak perwersyjnej, ÅŒenujÄ cej ustawki, ÅŒe po pierwszych dwóch spinach juÅŒ wiadomo jak bÄdzie siÄ dalej toczyÄ gra na konkretnym slocie. I nie tylko slocie. MoÅŒna nawet przewidzieÄ, ÅŒe tego dnia wszystkie gry sÄ przestawione na wygranÄ kasyna. W takim dniu choÄbyÅ wpÅaciÅ sto tysiÄcy to dostaniesz maksimum dwa razy darmowe obroty, z których wygrana wyniesie 10-15 zÅotych. Takich dni w cyklu miesiÄcznym jest ok.29. Pojawia siÄ okienko z wygranymi, ale Åatwo przewidzieÄ, ÅŒe polowanie na nie to bardzo nieopÅacalny interes. JuÅŒ kiedyÅ pisaÅem jak to wyglÄ daÅo u mnie: wygrywaÅem 1000 zÅotych, nastÄpnie przegrywaÅem w nastÄpnych dniach 5-7 tysiÄcy i znowu wygrana 1000 i znowu non stop przegrane i tak koÅo fortuny zÅodzieja siÄ krÄci. Åatwo policzyÄ kto w tej zabawie wygrywa tym bardziej, ÅŒe u tych oszustów nie ma co liczyÄ na spektakularne wygrane rzÄdu JackPot czy Grand. One istniejÄ tylko w grafice,a w rzeczywistoÅci pewnie dla rodzin i znajomych tych padalców. Nie chce mi siÄ juÅŒ wnikaÄ w techniczne aspekty tego zÅodziejskiego procederu. KaÅŒdy, kto pogrÄ ÅŒyÅ siÄ w tym bagnie, zna dobrze zacinajÄ ce siÄ w najwaÅŒniejszych momentach gry, czy chamsko przeskakujÄ ce symbole, kiedy juÅŒ byÅy w bonusowym ukÅadzie. Mamy tu do czynienia z monopolistÄ umoczonym w polityce i najlepiej go unikaÄ dla swojego dobra. Bez konkurencyjnych, legalnych kasyn lepiej nie bÄdzie, chyba, ÅŒe przestaniemy tylko pisaÄ, a zaczniemy z nimi powaÅŒnie walczyÄ.
OszuÅci wygraÅem 18 tys a zÅodzieje nieâŠ
OszuÅci wygraÅem 18 tys a zÅodzieje nie chcÄ wypÅaciÄ ciÄ gle ÅŒe mam podesÅaÄ im wyciÄ gi itd nie grajcie tam ludzie bo to oszuÅci
Po wypÅacie totalnie nic nie wchodzi
Po wypÅacie totalnie nic nie wchodzi! Nawet jakbyÅ 1000 wpÅaciÅ to totalnie ÅŒadnego bonusu nie ma, scam w biaÅy dzieÅ, niby zaleÅŒy od szczÄÅcia ? Gó*wno prawda...Nie polecam
NajwiÄkszy scam jaki istnieje
NajwiÄkszy scam jaki istnieje, takiego kasyna to unikaÄ jak ognia albo raka
Hehe nooo poraÅŒka
Hehe nooo poraÅŒka, nie wspominam dobrze, uwolniÅem siÄ od tego totalnego scamu i nie wpÅacam juÅŒ pieniÄdzy dla darmozjadów.
Oszust i naciÄ gaczeð€¬
Powiem tak 300 zÅ w parÄ minut jak zaczÄÅo dawaÄ tak w momencie bÄbny same leciaÅy i nie chciaÅy siÄ zatrzymaÄ wiÄc wyszÅam z gry i znów weszÅam i to samo tak ÅŒe 3 razy jak nie to to wylogowanie z gry nie da siÄ pograÄ same puste obroty i tak od dÅuÅŒszego czasu zÅodzieje ð€¬
SpieprzaÄ z tego dziadostwa
MoÅŒe tak by napisaÄ pismo do NIKU co myÅlicie? Szkoda ÅŒe Banasia juÅŒ nie ma ale moÅŒe warto? NapisaÄ w kilkanaÅcie osób i wysÅaÄ linka do trusty pilot niech poczytajÄ bÄdÄ wiedzieli czego szukaÄ bo inaczej bÄdzie zawsze w plecy, kaÅŒdy tutaj wie ÅŒe w kasynie czasem siÄ przegrywa ale nie zawsze tak jak tc
ZÅodzieje nie grajcie tu 16 depozytów iâŠ
ZÅodzieje nie grajcie tu 16 depozytów i nic zÅodzieje
Manipulacja grÄ KING OF OLYMPUS
Pierwszy raz grajÄ c w grÄ KING OF OLYMPUS na stawce 0,50 zÅ / za obrót bÄbnem trafiÅem 4 symbole SCATTER / bonusowe dodatkowe obroty z których wygraÅem ok. 120 zÅ. Ostatni raz grajÄ c w tÄ grÄ juÅŒ na stawce 100 zÅ / za obrót teÅŒ trafiÅem 4 symbole SCATTER / bonusowe obroty, z których wygraÅem 150 zÅ !!!! Tak dziaÅajÄ wÅaÅnie parszywcy z totala, najpierw podpuszczajÄ , manipulujÄ , a potem rujnujÄ kaÅŒdego po kolei na wyÅŒszych stawkach. Opinie na trust pilot sÄ bezcennymi wskazówkami a ich autorzy sÄ jedynym wiarygodnym źródÅem informacji o tym totalnym gòwnie.
Bez realnych szans na wygrana
Najgorsze kasyno internetowe w Polsce
Najgorsze kasyno internetowe w Polsce, chyba nic wiÄcej nie trzeba dodaÄ, myÅl ÅŒe wiÄkszoÅÄ zgodzi siÄ ze mnÄ . OszuÅci i zÅodzieje
ZLODZIEJE
nie dajÄ wygraÄ maÅo tego to jeszcze zauwaÅŒyÅem na koncie ÅŒe okradajÄ nawet za pÅatnoÅci kartÄ 10%od wpÅaty zabierajÄ na drugi dzieÅ dopiero ÅŒeby siÄ nie poÅapaÄ ZÅODZIEJE NAWET NIE ODPISUJÄ
Nie ma sensu tutaj graÄ co do groszaâŠ
Nie ma sensu tutaj graÄ co do grosza ciÄ okradnÄ , zabiorÄ wszystko z zimnÄ krwiÄ ZÅodzieje OszuÅci oby kiedyÅ odpowiedzieli za to razem z rzÄ dem
Macie racje .Oszukuja nie wiadomo ileâŠ
Macie racje .Oszukuja nie wiadomo ile sie wplaci za stake 3zl przy 10 free spins wygrywa siÄ 21 zl! To jest oszustwo totalne!!! Ja wpÅaciÅam 500zl a wygraÅam 18zl !!! UwaÅŒajcie na tÄ firmÄ!!!
gram na totalu od poczÄ tku i od dwóchâŠ
gram na totalu od poczÄ tku i od dwóch lat co najmniej nie da siÄ nic wygraÄ, zmieniony jest system grania, który jest chamsko zrobiony na AI tak ÅŒe ciÄ zerÅŒnÄ do zera na sucho.
Szybko wpÅaty zjada ,nie idzie pobawiÄâŠ
Szybko wpÅaty zjada ,nie idzie pobawiÄ siÄ . Bonusy nie warto braÄ bo nie ma szans ÅŒeby zrobiÄ wymagany obrót . PÅaci siÄ za zabawÄ której tu nie ma
Witam po dÅuÅŒszej przerwie wczorajâŠ
Witam po dÅuÅŒszej przerwie wczoraj wrzuciÅem ÅÄ cznie 3500zl 35razy po 100 zÅ grywam w dwie gry Jackpot Bells i Sizzling hot deluxe powiem wam tak zadzwoniÅem wczoraj do Totala pani gburowata odpowiada nie stworzone bajeczki ze to wszystko los szczÄÅcia 35 razy wpÅata po 100 zÅ stawka po 2 zÅ na Jackpot bella i 5 zÅ na Sizzling hot w obu przypadkach zaliczyÅem wygranych na 632zÅ z 3500zl ogromna iloÅÄ pustych spinów ogromna,stówa za stówa leci powiem tak graÅem na innych kasynach i naprawdÄ oddawaÅo moze nie byÅo kokosów ale byÅeÅ w stanie coÅ odegraÄ pobawiÄ sie na Totalu tylko wrzucasz i widzisz jak saldo spieprza do zera kolejna stówa i znowu nic podsumowanie konta ÅŒeby daÅo wam do myÅlenia wypÅacaÅem wszystko powyÅŒej 100zl wygranej od salda poczÄ tkowego WPÅATY 93230ZL WYGRANE 39150ZL CZYLI 50TYS W PLECY BOLI MNIE TYLKO JEDNO TO POTENTAT KTORY ROBI NAS W BAMBUKO RTP WOGOLE NIE DZIALA U NICH POZDRO
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ