TourCompass レビュヌ 738

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr sÃ¥ nöjda med vÃ¥r safariresa till Serengeti och sedan Zanzibar! Allt funkade helt perfekt! Vi kÀnde oss sÃ¥ vÀl omhÀndertagna och vÀlkomna hela vÀgen. VÃ¥r fantastiska guide pÃ¥ safarin, Tenga, var... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

NÀr man reser med Tour Compass kÀnner man sig trygg. Senast nu i Vietnam dÀr vi var i tvÃ¥ veckor. Alla arrangemang fungerade som utlovat, guider och chaufförer var proffsiga och tillmötesgÃ¥ende. Tycke... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Allt fungerade jÀttebra, tydligt med tider, bra Lodger ,vÀrldens bÀsta guide och chaufför pÃ¥ safarin, Prince som tog hand om oss 2 i 6 dagar och sÃ¥g till att vi fick se alla djuren pÃ¥ bÀsta och sÀkra... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

TourCompass に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TourCompass strÀvar efter att vara reseexperter Ã¥t dig. Vi gör det enkelt för dig att förvandla dina resedrömmar till unika och oförglömliga upplevelser. Vi har sammanstÀllt vÃ¥ra fantastiska resor tillsammans med vÃ¥ra pÃ¥litliga och lÃ¥ngvariga lokala partner. Resorna Àr framtagna mot bakgrund av 15 Ã¥rs erfarenhet och kundkommentarer – vi vet vad som fungerar sÃ¥ att du i lugn och ro kan koncentrera dig pÃ¥ det viktigaste: att fÃ¥ en oförglömlig resa.

Vi vet att ”Àventyr” betyder nÃ¥got annorlunda för var och en av oss och förstÃ¥r att det kan vara svÃ¥rt – eller kanske övervÀldigande – att planera helt rÀtt resa för dig och dina nÀrmaste. Vi erbjuder Àventyrsresor som passar dina behov, oavsett om det betyder en safari i Afrika, en resa genom regnskogen i Amazonas eller att uppleva det mystiska och storslagna Asien.

4.9

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr sÃ¥ nöjda med vÃ¥r safariresa till

Vi Àr så nöjda med vår safariresa till Serengeti och sedan Zanzibar! Allt funkade helt perfekt! Vi kÀnde oss så vÀl omhÀndertagna och vÀlkomna hela vÀgen. Vår fantastiska guide på safarin, Tenga, var så kunnig och tog så vÀl hand om oss, och vÀldigt fin service och bemötande på alla våra boende. Rekommenderar verkligen!!

2026幎3月23日

Fantastisk och hÀrlig upplevelse i Kenya och Zanzibar

Allt fungerade jÀttebra, tydligt med tider, bra Lodger ,vÀrldens bÀsta guide och chaufför på safarin, Prince som tog hand om oss 2 i 6 dagar och såg till att vi fick se alla djuren på bÀsta och sÀkraste sÀttet.
Kan varmt rekommendera att åka med Tour Compass.

2026幎3月25日

Hej Maria,
Stort tack för din fina recension! Det glÀder oss att höra att ni Àr nöjda med både guiden, lodger, och sjÀlva arrangemanget. Det betyder mycket för oss att höra att ni haft en så positiv upplevelse.
Varmt vÀlkomna tillbaka nÀr det Àr dags att boka nÀsta spÀnnande resa!

Äventyr och trygghet pÃ¥ samma gÃ¥ng. NÀr man reser med Tour Compass kÀnner

NÀr man reser med Tour Compass kÀnner man sig trygg. Senast nu i Vietnam dÀr vi var i två veckor. Alla arrangemang fungerade som utlovat, guider och chaufförer var proffsiga och tillmötesgående. Tycker också om ert upplÀgg med lagom många organiserade utflykter vilket ger möjligheter till egna initiativ. Kan bara tacka och buga för två fantastiska veckor i er regi

2026幎3月4日

Hej Eva-Pia!
Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss verkligen att ni kÀnde er trygga under resan och att allt fungerade som ni förvÀntade er.
Tack för att ni delade er upplevelse – det betyder mycket för oss.
Vi ser fram emot att få hjÀlpa er med fler fantastiska resor i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Proffsigt enkelt och allt fungerade

Proffsigt enkelt och allt fungerade perfekt från bokning till genomförande.
Kan verkligen rekommendera.

2026幎3月16日

Hej HÃ¥kan,

Tack så mycket för att du delar din upplevelse av oss, det uppskattar vi verkligen! Vi Àr så glada att höra att ni haft en hÀrlig resa, och vi hoppas förstås att vi får lov att hjÀlpa er igen, nÀsta gång reslusten gör sig påmind.

5぀星のうち5の評䟡

En riktigt fint planerad resa

En riktigt fint planerad resa - Vietnam ifrÃ¥n norr till söder. Massor av fint att se. Lagom avvÀgning arrangerat och ”egna” dagar. Arrangören tog suverÀnt ansvar nÀr hemresan behövde bokas om pga krigsutbrott.

2026幎2月25日

Hej Maja,
VÀlkomna hem och tusen tack för de fina orden. Vad hÀrligt att höra att ni haft en bra resa i Vietnam. Vi Àr också vÀldigt glada att vi kunde lösa situationen för er på hemresan, trots de svåra omstÀndigheterna.
Jag hoppas att vi får lov att hjÀlpa er nÀsta gång ni ska ut och se mera av vÀrlden.

Det var verkligen ett bra upplÀgg med Öhoppning i Indonesien

Det var verkligen ett bra upplÀgg med tre nÀtter pÃ¥ varje plats x 4, med start pÃ¥ Bali gjorde att semestern var helt avkopplande för det var nya platser och man kÀnde inte kravet pÃ¥ ”att mÃ¥ste se mer”, utan var nöjd med att ha lugn och ro i omgivningen. En otrolig avkoppling med bl a snorkling i otroliga vatten.

2026幎2月27日

Hej Titti,
Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi Àr glada att höra att du haft en bra resa, med lagom många upplevelser och Àven en god portion avslappning. Snorklingen Àr fantastisk i det området, hÀrligt att ni testade det.
Vi hoppas att du hör av dig nÀr nÀsta Àventyr ska bokas i framtiden! Vi hjÀlper dig gÀrna!

Safari Tanzania

Informationen och hjÀlpen innan resan var jÀttebra.
Och under resan fungerade allt också perfekt. Inget strul alls.
Vi åkte på safari i Tanzania och avslutade resan med solsemester på Zanzibar.

2026幎2月25日

Hej Ulf,
Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi Àr så glada att höra att du haft en toppen safariupplevelse med oss, och att allt har fungerat perfekt på er resa!
Vi hoppas att få vÀlkomna er tillbaka på fler spÀnnande Àventyr i framtiden!

Min tredje resa med Tourcompass - Sydafrika

Min tredje resa med Tourcompass. Denna gång blev det till Sydafrika med Krugerparken, Kapstaden och Vinlandet i resplanen. Nöjd denna gång också över upplÀgget och hur smidigt allt fungerar. VÀrt varenda krona att boka långresor utanför Europa med TourCompass för att få uppleva mycket i det specifika landet. Rekommenderar verkligen detta företaget

2026幎2月19日

Hej Kicki,
Tusen tack för de fina ord och toppbetyget - det Àr vi så glada och tacksamma över. Vi Àr glada för att du haft Ànnu en fantastisk resa med minnesvÀrda upplevelser.

Vi hoppas att höra ifrån dig snart igen, nÀr nÀsta drömresa ska planeras.

Safariresa i Kenya och Tanzania med avslut på Zanzibar

Alla transfer fungerade perfekt. PålÀsta skickliga guider tillika chaufförer. Varierande uppskattade resmål i bl a Serengeti och Masai Mara son bjöd på både Big 5 och Ugly 5. Tillika långa rader av återvÀndare djur från migrationen. MÀktiga och magiska upplevelser på savannen. Zanzibar ett bra avslut efter innehållsrika dagar med djuren.

2026幎1月22日

Hej Elisabeth!

Stort tack för din fina recension! Det glÀder oss att höra att ni Àr nöjda med både arrangemanget och servicen, och våra guider. Det betyder mycket för oss att höra att ni haft en så positiv upplevelse i både Kanya & Tanzania.
Varmt vÀlkomna tillbaka nÀr det Àr dags för nÀsta spÀnnande Àventyr!

5぀星のうち5の評䟡

resepaket med spÀnnande upplevelser och

resepaket med spÀnnande upplevelser och bra guider

2026幎1月31日

Hej Sey,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi Àr glada att höra att du haft en toppenresa med oss.
Vi hoppas att få vÀlkomna dig på fler Àventyr i framtiden!

Fyra Nationalparker + Zanzibar

Har nu varit hemma en vecka och försökt att smÀlta alla fantastiska intryck från Safariresan i Tanzania samt sol och bad på Zanzibar.
Hela resan från start till slut var helt fantastisk!
Toppbetyg till alla från Sandra som sålde resan till alla som tog hand om oss på resans vÀg.

En extra stor eloge till vår helt otroliga guide Issa Dubat. Han gav oss verkligen det dÀr lilla extra som man inte förvÀntat sig. Bla extra tidiga mornar och gott snack vid middagsbordet dÀr han förklarade en massa saker kring djur och natur.
Har ni planer på att åka på safari kan TourCompass verkligen varmt rekommenderas!!

2026幎1月23日

Hej Björn!

Stort tack för dina fina ord och positiva omdömme– det Àr vi mycket tacksamma för! Vi Àr sÃ¥ glada att höra att hela resan till Tanzania och vistelsen pÃ¥ Zanzibar blev en upplevelse att minnas. Det betyder mycket för oss att ni kÀnde er vÀl omhÀndertagna hela vÀgen, frÃ¥n första kontakten till alla som tog hand om er under resan.

Vi hoppas att vi får hjÀlpa er att planera nÀsta drömresa nÀr det blir dags igen!

Tanzania+Zanzibar

En otrolig resa dÀr förvÀntningarna övertrÀffades flera gånger om. Vi hade otrolig tur och fick se och uppleva nÀstintill allt man kunde tÀnka sig innan avfÀrd!

Extra tack till vår guide Issa som med ett leende alltid tog sig tid för att göra upplevelsen så bra som möjligt, kan verkligen rekomendera honom!

2026幎1月24日

Hej Nellie,
Tusen tack för de fina ord och toppbetyg - det Àr vi så glada och tacksamma över! Det Àr fantastiskt att höra att resan övertrÀffade era förvÀntningar och att ni fick uppleva så mycket . Vi blir extra glada över att höra att guiden bidrog med sitt engagemang för att göra upplevelsen så minnesvÀrd.

Varmt vÀlkomna tillbaka nÀr det Àr dags för nÀsta spÀnnande Àventyr!

Safari och Zanzibar

Underbar resa, dÀr allt flöt på smidigt. Bra information innan och lÀtt att forma sin egen resa. Fantastisk safari dÀr vår guide gjorde sitt yttersta för att vi skulle få se så mycket som möjligt!

2026幎1月23日

Hej Gabrielle,
Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Det glÀder oss verkligen att resan levde upp till era förvÀntningar och att informationen före avresan var tydlig. Vi blir extra glada att höra att safarin blev fantastisk och att er guide gjorde allt för att ni skulle fÃ¥ se sÃ¥ mycket som möjligt – det Àr precis sÃ¥dan service vi vill att vÃ¥ra gÀster ska uppleva.
Vi hoppas få möjligheten att hjÀlpa er med nÀsta Àventyr också!

5぀星のうち5の評䟡

En fantastisk upplevelse dÀr allt fungerade helt perfekt

Allt fungerade helt perfekt med alla resor, hotell, lodger och guider i Costa Rica. Guiderna som TourCompass anlitat var alla kunniga inom sina olika områden och dessutom trevliga. Valet av de olika naturreservaten, platserna och de olika formera av boende var helt perfekt genomtÀnkt och Àven de olika tillvalen var utvalda med bra omdöme. Kommer att resa med TourCompass igen och kommer att resa till Costa Rica igen.

2026幎1月31日

TourCompass からの回答

Stort tack för din fantastiska återkoppling! Det glÀder oss att höra att allt fungerade helt perfekt under er vistelse i Costa Rica. Vi lÀgger stor vikt på att skapa genomtÀnkta och minnesvÀrda reseupplevelser, så din feedback betyder mycket för oss.

Du Àr varmt vÀlkommen att höra av dig nÀr det Àr dags att planera nÀsta Àventyr!

All kommunikation var suverÀn

All kommunikation var suverÀn ! Allt klaffade nÀr det gÀller tider , upphÀmtning, guidning etc.

2026幎2月5日

Hej Rikard!

Tack för de 5 stjÀrnorna! Vad hÀrligt att höra att du hade en minnesvÀrd upplevelse. Vi Àr så glada för att allt från kommunikation, till transfer ocg guider fungerade smidigt.

Vi hoppas att du vill kontakta oss igen nÀr nÀsta resa ska planeras och bokas.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt möte med bergsgorillorna i Bwindi

Vi har bott på fantastiska hotell, haft kompetenta och trevliga guider. Har sett alla djuren från bÀsta möjliga platser, inklusive från luftballong. Men trots allt Àr mötet med bergsgorillorna absolut det bÀsta minnet!!
Tack för Ànnu en fantastisk resa, nu vi planerar vi nÀsta.

2026幎1月28日

Hej Nina,

Stort tack för era fina ord och toppbetyg.

Vi Àr glada att ni haft en fantastisk resa, och extra roligt att mötet med bergsgorillorna blev ert starkaste minne.

Tack för att ni reste med oss – vi ser fram emot att hjÀlpa er att planera nÀsta Àventyr!

VÀnliga hÀlsningar

Malysias höjdpunkter med Langkawi

Vi hade en fantastisk resa med Malaysias höjdpunkter och Langkawi. Allt från flyg/transporter och guidningar funkade perfekt. Supertrevliga inhemska guider och Malaysia Àr helt underbart land att turista i.

2026幎1月8日

Hej Sofia,
Tusen tack för din fina feedback! Vi blir verkligen glada över att höra att ni hade en fantastisk resa och att allt fungerade perfekt.
Vi hoppas få hjÀlpa er med fler hÀrliga resor i framtiden.

Med vÀnlig hÀslning

En fantastisk resa

En fantastisk resa! Från första kontakt till sista dag fick vi jÀttebra service. Vi kunde specialutforma vår resa med en extra dag i Serengeti vilket gav oss en överraskning. Vi var ensamma kvar på Campen och personalen gjorde en, Busch Dinner åt oss under bar himmel. Vi såg otroligt mycket djur, vår guide var superkunnig och kunde svara på alla våra frågor.

2026幎1月12日

Hej Mats Ola,

Tusen tack för de fina ord och toppbetyg - det Àr vi så glada och tacksamma över. Vilken fin överraskning med Bush breakfast och hÀrligt att höra att ni sett så många djur och hade en duktig guide.

Vi hoppas att skapa fler reseupplevelser med er igen i framtiden!

Med vÀnlig hÀslning

Trygghet

Alltid i goda hÀnder

2026幎1月22日

Hej Mikael,

Tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att du Àr nöjd med din resa , det betyder mycket för oss att du kÀnde dig trygg!
Hoppas du vill kontakta oss igen nÀr nÀsta Àventyr ska planeras.

5぀星のうち5の評䟡

Bra från början till slut

Bra från början till slut. Vi kÀnde oss mycket vÀl omhÀndertagna och guiderna var toppen på plats.

2025幎12月28日

Hej Kaj,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi Àr glada att höra att du haft en toppenupplevelse med oss och att allt har fungerat bra igenom hela resan.

Vi hoppas att få vÀlkomna er på fler Àventyr i framtiden!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。