レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig och missnöjd Jag köpte 2 bilar frÃ¥n Toyota BÀckebol GÖTEBORG och jag tycker att de Àr ute efter pengar och inte att ge dig bra service istÀllet, detta gÀller sÀljarna mycket falsk lee... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mycke trevlig och kunnig personal men hemsk miljö efter renovering. Extrem stark vit ljus som man fÃ¥r migren av. Det var sÃ¥ bra innan, mysig och mjuk ljus Efter min sista besök 25/2 vill jag inte Àng... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Vill ”varna” för att leasa nya Toyota Yaris som piper för ALLT, hela tiden. VÃ¥r andra bil Àr en ny Volvo och den piper lite - men det gÃ¥r inte att jÀmföra. Barnen vill inte köra min bil ens, pipen Àr... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Men Toyota MÀrsta! Det sitter en flicka i framkant i butiken och jag tror att hon, bl a har att hÀlsa oss kunder vÀlkomna. Jag gÃ¥r fram och tillbaka och tittar pÃ¥ bilarna. Hon tittar konstant ner i bo... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. トペタ ディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÀlkommen till Toyota. Utforska bilmodeller, hybrider och aktuella kampanjer. Bygg din bil, boka provkörning och service eller kontakta återförsÀljare.

• MadenvÀgen 7, 174 55, スりェヌデン

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Toyota Askling Bil AB i Norrköping

För två år sedan lÀmnade vi in en Toyota Auris för reparation efter en incident.
Den hÀmtades nÀr den var klar och på vÀgen dÀrifrån föll det ena framdÀcket helt av. Bilen tippade och stod dÀr på gatan. Ingen personskada annat Àn shock av det intrÀffade.
Dock var det ej på en motorvÀg eller något utan en vanlig vÀg. VAD hade hÀnt om dÀcket ramlat av på en 80-vÀg? MotorvÀg?
BÀrgningsbil fick föra tillbaka bilen til Toyota (Askling Bil AB i Norrköping) som då fixade detta gratis (ja fattades bara annat) I det skedet blev det lovat att en gratis, GRATIS = kostnadsfri, service skulle ges vid tillfÀlle. INGEN ANNAN kompensation gavs - och knappt en ursÀkt på en så fruktansvÀrt allvarlig ovh i mina ögons vÀldigt slarvig hÀndelse. Kunde kostat liv som jag ser det, och sådant misstag får INTE göras.
Så till den utlovade servicen... Denna service gjordes igår och bilen hÀmtades idag. Priset blev runt 11.000 kronor. ??!!
Vid påminnelse om det tidigare intrÀffade kunde chefen inte komma ihåg detta då han "har över 3000 kunder". Hur många av dom har TAPPAT dÀcket?
Han kunde dra av 1000 kronor? Det kallade han en "bra deal".
Är det vad en sÃ¥dan hÀr incident Àr vÀrd?
Nej Askling Bil i Norrköping har INGEN servicetÀnk alls kÀnns det som. TÀnk efter INNAN ni lÀmnar in någon bil hÀr - det kan hÀnda er.

2024幎11月19日

HÀssleholm Toyota Service sucks

I serviced my car on 17th of April 2024 at HÀssleholm Toyota Bills. On 21st of September I was filling in wind screen water to my car, and I noticed two dangling connectors just behind the radiator panel. When I looked into the connectors, I guessed they were belonging to the cooling fans. I have used my car for months, thousands of kilometers without these cooling fans off and got no alarm signals in the user panel of my 2022 model car! How come would it be possible that Toyota’s certified technicians left these two important connectors unplugged? If I were on a long trip in hot summer days and my car overheated and I was stranded on the road, who would be responsible? In addition, how come a 2022 model Toyota cannot detect such a fatal error? I am totally dissapointed with your service in Sweden, I paid tones of money for the servicing but the result was a scandal! I will not trust you anymore!

Note: I have taken fotos of the situation as an evidence

2024幎9月20日
5぀星のうち5の評䟡

Europeiska motor LidingövÀgen Sthlm

Europeiska motor LidingövÀgen Sthlm
SuverÀn kundmottagare Christer med Team. HjÀlper mig med min Landcruiser.
Avgassystemet behöver fixas.. just nu kollar man vad som skall bestÀllas etc etc.. "sÀtt Dig ner o vi skall hur vi kan hjÀlpa Dig".. kÀnns tryggt..allt detta utan fõrbestÀlld tid..!!!/ Hans Severin

2024幎8月14日

Nyckelproblem till Lexus

Vi köpte vår Lexus NX för 2.5 månader sedan.
Bilen levererades med endast en nyckel.
Det Àr opraktiskt då vi Àr två personer som anvÀnder bilen.
Jag har varit i kontakt med Toyota/Lexus Sverige centralt.
De vet inte nÀr vi kan få en nyckel nummer två.
Tråkigt Àr det att de endast skyller vidare på lokala leverantören som endast kan kontra med att de vÀntar på besked från Toyota/Lexus centralt.
Vår familj har haft många Toyotas och Lexus upp genom åren men nu verkar det som om den tidigare så berömde Toyota/Lexus servicen inte verkar finnas kvar.

2024幎6月25日

Ej utförda åtgÀrder. Byte till vinterdÀck och Rekonditionering

Jag har haft två mycket! dåliga erfarenheter av Toyota I Kungens Kurva. Den första och mest allvarliga var nÀr jag inom ramen för mitt servicevtal lÀmnade in min bil för byte till vinterdÀck i november 2023. NÀr jag under maj 2024 lÀmnade in bilen för byte till sommardÀck visade det sig man inte hade gjort bytet vinterdÀck utan lÀmnat tillbaka bilen med sommardÀcken på. Jag hade alltså hela vintern kört omkring på sommardÀck i tron att det var sk FriktionsdÀck.Detta gjorde mig mycket besviken på Toyota som jag varit kund hos under cirka femton år (tre bilar). Verkstadschefen gjorde förvisso en "pudel" och bad om ursÀkt, men erbjöd inte någon kompensation - jag hade ju betalat för dÀcksförvaring. Vilket jag tyckte var en smula mÀrkligt.

NÀr jag efter någon månad bestÀllde en vanlig service talade jag med receptionisten och berÀttade om debaklet med dÀcken. Hon erbjöd sig då att Toyota skulle göra en sk Rekonditionering som kompensation för försummelsen med dÀcken. Jag accepterade detta och lÀmnade in bilen för service bara för att upptÀcka att man inte hade gjort någon Rekonditionering.

NÀr jag ringde för att fråga om bilen var klar så sa man bara att man inte hade gjort den överenskomna åtgÀrden och fick jag hÀmta bilen utan att den blivit åtgÀrdad enligt Toyotas eget erbjudande.

Under ganska kort tid har alltså Verkstaden på Toyota i Kungens Kurva försummat att göra det vi hade kommit överens om vid två på varandra följande verkstads-besök. Det Àr svårt att inte fundera på hur verkstaden har gjort med listan av åtgÀrder som servicebesöket skall innebÀra, och hur det ser ut med företagets kvalitetsrutiner

AnmÀrkningsvÀrt dåligt tycker jag och har jag dÀrför beslutat att aldrig mer anlita Toyota i Kungens Kurva. Och att varna alla jag kÀnner för att anlita Toyota i Kungens kurva.

Tråkigt. I alla år har jag haft goda erfarenheter av Kungens Kurva. Det hela kÀnns extra pinsamt nÀr jag beaktar den anmÀrkningsvÀrt höga svansföring som företaget har nÀr det gÀller kvalitet och service.

Med vÀnliga hÀlsningar
Stefan Binbach Engqvist

2024幎5月24日
5぀星のうち1の評䟡

Svårt att komma fram till toyota rissne på telefon.

Jag ville boka tid för stenskottlagning och ringde toyota rissne flera ggr efter 10 minuts vÀntan så blir du vidare kopplat till vÀxel som ber dig att ringa senare samma sak hÀnder nÀr du ringer senare igen, jag lÀmnade två ggr meddelande och bad om blir uppringd och ingen ringde. Har mÀrkt att det går fort och verkstaden svarar snabbare nÀr det gÀller ordinarie servicebokning övriga Àrenden Àr mindre viktig och ingen svarar nÀr du ringer. Jag som kund vill gÀrna se förbÀttring.

2024幎4月12日
5぀星のうち1の評䟡

Jag köpte min yaris som fullservad

Jag köpte min yaris som fullservad, då biltrean sagt att nÀr det Àr dags då brukar vi skicka påminnelse om servisen!
men det blev inte så och jag hade helt enkelt vÀntade på påminnelsen.
Nu efter mer Àn 1 år sÀger toyota att dem har tagit bort garantier på grund av missade servisen och vill inte acceptera att det Àr dem som skulle skicka typ påminnelse.

2024幎3月18日

NOLL TILL TOYOTA

Hej
Jag vill kommentera ”Lars Soreby” omdöme, det stÀmmer 100% o vÀntetiden kan vara lÀngre o nÀr man ringer till de fÃ¥r man olika lögner, jag lÀmnade ocksÃ¥ min Toyota hos BR Stockholm AB i Farsta o frÃ¥n skadebesiktningen tills bilen var klart tog inte mer Àn 10 dagar.
Kolla vem gav 5 stjÀrnor !!!!

2024幎3月8日

Har vÀntat i 6 veckor pÃ¥ tid för

Har vÀntat i 6 veckor på tid för besiktning av parkeringsskada (från 4 januari 24 tills nu) och sedan ska man vÀnta i ca 2 månader till för att få en tid för reparationen, problemet att de ljuger hela tiden och hittar på olika förklaringar !!!
Ska till BR Stockholm AB i Farsta o gör ”SKADEBESIKTNING” o skiter i Toyota helt enkelt.

2024幎2月15日

BristfÀllig service Toyota BÀckebol

Fick underkÀnt på besiktningen en vecka efter att ha servat bilen hos Toyota BÀckebol. Medarbetaren kallade Toyotas Trygghetsservice för en OLJESERVICE, vilket ledde till att ingen undersökning av parkeringsbromsen genomfördes! Inte ens låg batterispÀnning hade dem koll på!

2024幎2月7日

Lack och plåtverkstad Toyota Europeiska motor

Toyota bra bil men ALDRIG MER TOYOTA i Sverige - ALDRIG MER EUROPEISKA MOTOR

LÀmnar in bilen för att få skadan åtgÀrdat (plåtskada) de sÀger att de fixar men fanns repor som var kvar samt att lacken hade runnit (oprofessionellt så det skriker om det) inte alls trevliga i bemötandet nÀr man försöker prata om missnöjet och åtgÀrderna får man krÀva! NÀr det inte Àr jag som kund som gjort felen.

Vid ett annat tillfÀlle lÀmnade vi in bilen i en annan verkstad Europeiska motor - samma dåliga bemötande med inkompetenta unga tjejer som tar emot kunder i receptionen för skadeverkstad. Mycket dåligt.

2023幎8月14日
5぀星のうち1の評䟡

Tjejen som satt på receptionen i Toyota

Tjejen som satt på receptionen i Toyota Kungenskurva borde ABSOLUT gå på en GRUNDLÄGGANDE KURS hur man tar hand om kunder
Hennes attityd och hennes otrevliga sÀtt att behandla kunderna på ett nedvÀrderande sÀtt Àr ABSOLUT ingen bra reklam för TOYOTA.
Hon kan inte utgå från att alla kan vilka regler som gÀller på Toyota
Hon måste informera om att det kommer att kosta så pass mycket innan hon ber en att skriva på ordern.
Som tur var så uppmÀrksammade vi kostnaden innan och ifrågasÀtta det hela med att hon borde ha informerat om det innan hon ber oss att skriva under.
Hon var oproffsigt i sitt sÀtt att hantera olika situationer
Jag ÄLSKAR TOYOTA men kommer ALDRIG att sÀtta min fot i TOYOTA KUNGENSKURVA sÃ¥ lÀnge OKUNNIG och OTREVLIG person sitter pÃ¥ receptionen
Hasan

2023幎11月21日