レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig info pÃ¥ hemsidan om förseningar i leveranser. Hade jag vetat det hade jag inte bestÀllt hÀr. Jag bestÀllde den 1:e december (order 3000967569 ) och har inte ens fÃ¥tt att den skickats Ànnu. Jag b... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛向けのおもちゃ屋
  2. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr en del av Skandinaviens största leksakskedja pÃ¥ nÀtet, och har tagit Sverige med storm de senaste tvÃ¥ Ã¥ren. Vi satsar hÃ¥rt och fortsÀtter vÃ¥r resa mot högre höjder. HÀr hittar du trendiga produkter frÃ¥n kÀnda varumÀrken – till lÃ¥ga priser!

4.0

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fantastisk service

Fantastisk service! Jag Àr verkligen imponerad av hur snabbt och vÀnligt allt hanterades. Trots ett litet problem blev jag mycket nöjd med resultatet. Jag kommer absolut att handla hÀr igen och rekommenderar företaget varmt!

2026幎3月19日

Hej Tatiana,

Stort tack för dina fina ord! Vi Àr vÀldigt glada att du Àr nöjd.

5぀星のうち5の評䟡

Toyspace har en fantastisk kundservice

Toyspace har en fantastisk kundservice. Köpte klappar till barnen som visade sig vara av sÀmre kvalitet Àn förvÀntat. Kontaktade Toyspace via deras support. Fick snabb Ã¥terkoppling och otroligt fin och professionell service hela vÀgen. Över förvÀntan mÃ¥ste jag sÀga! Att kvaliteten brast pÃ¥ produkterna Àr ju inte Toyspaces fel utan tillverkarens men Toyspace ordnade det med bravur utan att jag som kund blev drabbad. Hatten av! Jag kommer handla av dem igen, gjort det tidigare och det har alltid fungerat fint. Ett företag att lita pÃ¥! Tack för all hjÀlp!

2026幎2月17日

Hej S.b.

Tack snÀlla för ditt fina omdöme.❀
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med oss och vår kundtjÀnst, det betyder mycket för oss!

5぀星のうち5の評䟡

Min son fick en julklapp av sin mormor

Min son fick en julklapp av sin mormor som tyvÀrr var defekt. Den service vi fick vid reklamation var exemplarisk. Inget tjafs utan en ny vara skickades på direkten, dessutom till ny adress. Har en otroligt tacksam son hemma och en mormor som ska köpa mer från Toyspace framöver.

2026幎1月29日

Hej Emelie,

Tack snÀlla för ditt fina omdöme.❀
Vad hÀrligt att höra att både din son och mormor blev nöjda.

Varmt vÀlkomna tillbaka till oss!

Med vÀnliga hÀlsningar,

Bra hantering vid reklamation

Snabb service och hantering vid reklamation av vara. Reservdel gick inte att bestÀlla från tillverkare och fick dÀrför en helt ny vara skickad till mig
kostnadsfritt.

2026幎1月26日

Hej Tobias.

5぀星のうち5の評䟡

Har handlat många gånger av ToySpace

Har handlat många gånger av ToySpace pga konkurrenskraftiga priser, brett utbud och nyheter! Denna gången uppstod ett problem med skada på varan och döm om min förvåning om bemötande. Supersnabbt svar, konkreta förslag på lösningar d v s inte bara skicka tillbaka (i detta fall hade det inte löst mitt problem) Att allt efter jag gett mitt val gick så snabbt nÀr det handlar om att ersÀtta kunden Àr mÀkta förvånande!!

Stående applåder nu har ni verkligen stÀrkt er ytterligare hos en trogen kund

OTROLIGT nöjd!

2026幎1月16日

Hej Annelie,

Fantastisk kundservice nÀr leksaken

Fantastisk kundservice nÀr leksaken inte fungerade som den skulle, super smidigt och trevligt bemötande!

2026幎1月6日

Hej Emelie.

perfekt nÀthandel !

Bra sortiment till vettiga priser och om något går lite snett rÀttar Toyspaces kundtjÀnst till det på ett snabbt och professionellt sÀtt.

2026幎1月2日

Hej Torsten.

Superduper

SÃ¥ nöjd med alla köp jag gjort. Bra priser! Mycket produkter att vÀlja pÃ¥! Grym kundtjÀnst och Ã¥terkoppling. Inga konstigheter med ersÀttning nÀr saker inte fungerar som det skulle heller. 10 av 10 och kommer fortsÀtta vÀlja dem nÀr de har varan jag söker och handla Àr ✌🏻😃⭐

2025幎12月25日

Hej Matilda.

Otrolig proffsig kundservice!

Jag köpte sÀllskapsspelet Loopin’ Louie frÃ¥n ToySpace till min dotter. NÀr spelet kom fram visade det sig tyvÀrr att motorn var trasig, men efter att jag kontaktade kundservice fick jag supersnabb respons. Utan minsta krÃ¥ngel skickade de ett nytt spel direkt! Fantastisk service och vÀldigt proffsigt bemötande. Jag Àr supernöjd och kommer definitivt att handla hos ToySpace igen!

2025幎12月29日

Hej Emil.

Grym service

NÀr jag öppnade mitt paket hade jag fått fel produkt. Jag kontaktade kundservice och fick svar på 10 minuter. Det hade skett ett misstag på lagret nÀr det packades så jag fick tillbaka pengarna och behövde inte skicka tillbaka produkten jag fått. Har aldrig varit med om så bra service som jag fick av toyspace!

2025幎12月15日

Hej Linda,

Tack snÀlla för ditt fina omdöme ❀
Vi Àr verkligen glada att vi kunde hjÀlpa dig snabbt och att det löste sig på ett smidigt sÀtt, Àven om det blev fel från början.

Tack för att du gav oss chansen att rÀtta till misstaget – och varmt vÀlkommen tillbaka till oss för fler trevliga köp!

UtmÀrkt på alla sÀtt!!

Snabbt svar på mail, snabb leverans och bÀst pris. UtmÀrkt på alla sÀtt!!

2025幎12月23日

Hej Johannes.

Tack för ditt trevliga omdöme ❀
Så roligt att höra att du Àr nöjd med både oss och dina köp hos oss.

Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Absolut inget att klaga på :)

Absolut inget att klaga på :)

Visst, leveransen tog nån dag extra men jag fick ett lugnande mail om att de hade extra mycket att göra nu vid jul. Fick leveransen nån dag senare!

2025幎12月20日

Hej Jonas.

Tack för ditt trevliga omdöme. ❀
Så roligt att höra att du Àr nöjd med ditt köp hos oss, trots något lÀngre leveranstid Àn normalt.

Vi önskar dig vÀlkommen åter!

Förtroende bortblåst...

6 dagars svarstid nÀr man undrar vad som hÀnt med ordern som ska hinna fram till jul...den skulle ju redan vara levererad. Har ni inte större respekt Àn så för era kunder?? Förtroendet som bortblåst. Kommer inte återkomma som kund.

2025幎12月15日

Hej Lotten.

Tack för att du delar din upplevelse – och vi beklagar verkligen att din bestÀllning var försenad. Du ska ha fÃ¥tt svar frÃ¥n oss inom fÃ¥ timmar och Àven ditt paket levererat. ❀

Ta gÀrna kontakt med vår kundtjÀnst på support@toyspace.se vid övriga frågor om din bestÀllning eller leverans.

5぀星のうち2の評䟡

"2-3 dagar" var egentligen 10 dagar

Ordern som skulle levereras på "2-3 dagar" kom efter 10 dagar.

I ren presentpanik fick jag efter 7 dygn i status "packing" backupbestÀlla samma varor från hjÀlten Boozt, som skickade redan dagen dÀrpå. Nu sitter jag hÀr i sista stund inför avresa inför jul med dubletter och har inte tid att returnera till Toyspace som var den av de två som faktiskt tabbat sig.

Dels ska man ha mailkontakt för att initiera returen (kommer ta ett par dagar)
Dels ska man ha tillgång till skrivare (kommer ta ett par dagar)
Dels ska man ta sig till Bring vilket i min stadsdel Àr omstÀndigt
Dels kostar returen 79kr

Jag övervÀgde att inte hÀmta ut paketet men det tar de en avgift a 299kr för.

Så det blir tyvÀrr Boozt som levererade blixtsnabbt som får ta smÀllen med den hÀr returen :(

2025幎12月5日

Hej Susanne.

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att leveransen tog betydligt lÀngre tid Àn utlovat och att detta satte dig i en stressig situation inför jul. Det Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill ge, sÀrskilt nÀr det gÀller presenter med tidsramar.

Vi förstår frustrationen kring returprocessen och de extra kostnader och moment som det innebÀr, och tar med oss din feedback för att se hur vi kan bli tydligare och smidigare framöver.

Tack för att du tog dig tid att skriva – vi Àr ledsna för besvÀret detta orsakade.

5぀星のうち3の評䟡

Försenade ordrar och dålig kommunikation

Jag lade tvÃ¥ bestÀllningar hos Toyspace den 7 december 2025. Enligt deras egna uppgifter ska leverans till Stockholm ta 2–3 dagar. Flera dagar senare stod bÃ¥da fortfarande bara som “packing” utan spÃ¥rning eller nÃ¥gon som helst uppdatering.

Det hÀr hade kanske varit mindre irriterande om varorna inte varit tidskritiska. I mitt fall handlade det bland annat om en present som behövdes till helgen och en LEGO-julkalender, som ju tappar poÀngen om den inte kommer i början av december. Nu måste jag i stÀllet i sista stund ordna med ersÀttningsgrejer.

Det som stör mest Àr inte bara förseningarna utan bristen på information. Jag får ingen automatisk avisering om att något Àr försenat, inga nya preliminÀra datum, jag måste sjÀlv jaga kundtjÀnst och dessutom argumentera för varför jag inte ska betala frakt nÀr de vill dela upp eller avboka delar av ordern på grund av sin egen försening.

Jag förstår att julhandeln Àr intensiv, men då får man också vara Àrlig med leveranstider och ha en plan nÀr det kör ihop sig. Som det Àr nu vågar jag inte bestÀlla tidskÀnsliga saker hÀr igen. Det funkar sÀkert om man inte bryr sig om nÀr paketet kommer, men för mig har förtroendet fått sig en rejÀl törn.

Edit:
Efter min första recension, dÀr jag gav 1 stjÀrna, har Toyspace hört av sig. Kundservice bad om ursÀkt, tog ansvar för förseningen och den bristande kommunikationen och lÀt mig avboka mina bestÀllningar utan krångel. Det uppskattar jag och höjer dÀrför betyget till 3 stjÀrnor.

Grundproblemet kvarstår dock: varorna, bland annat en present och en LEGO-julkalender som var tidskritiska, skickades inte i tid och jag fick ingen information om att leveransen skulle bli försenad. Jag behövde sjÀlv jaga uppdateringar och ordna ersÀttningsgrejer i sista stund.

Sammanfattningsvis Àr det fortfarande en besvikelse nÀr det gÀller den ursprungliga leveransen och kommunikationen, men ett stort plus för bemötandet från kundservice och att det gick smidigt att avboka. Jag kan absolut tÀnka mig att handla hÀr igen, men kommer vara försiktig med tidskÀnsliga köp.

2025幎12月11日

Hej Erik.

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår verkligen din frustration, sÀrskilt eftersom du tidigare haft goda erfarenheter av oss. Du har helt rÀtt i att perioder som Black Week återkommer varje år, och vi tar fullt ansvar för att vi denna gång inte har lyckats hantera belastningen tillrÀckligt bra. Det gÀller både leveranstiderna och den långa svarstiden från vår kundservice.

Vi beklagar verkligen att din order, som var tÀnkt som en present, inte har skickats i tid, och att detta har påverkat ditt förtroende för oss. Vi arbetar intensivt med att komma ikapp och förbÀttra både leveransflödet och kommunikationen framåt.

Tack för att du tog dig tid att sÀga ifrÃ¥n – vi tar till oss kritiken.

5぀星のうち1の評䟡

Vet inte vad som hÀnt med Toyspace ?

Vet inte vad som hÀnt med Toyspace ?
Alltid ansett dom vara en trygg webbshop dÀr man dom gånger man bestÀllt fått sin order inom rimlig tid

Måste ha hÀnt något mer Àn som dom skriver att det Àr mycket efter Black Week som gör att dom inte hinner med.
Varje år Àr det vÀl Black Week eller liknande så då borde man vÀl ha lite framförhållning och se till att man har personal redo så man kan leverera till sina kunder ??

Att nÀr man skickar fråga till Toyspaces support och får till svar att det kan dröja upp till 6 dagar innan man får respons Àr helt galet dåligt av en webbshop som har haft ett bra rykte som Toyspace haft

VÀntar på order jag la 3/12 men fortfarande packing som status !!!

Skulle vara en present tills imorgon den 12/12 !!

Inte bra och tyvÀrr tror jag ni förlorar många kunder på det hÀr kaoset som hÀnt

2025幎12月11日

Hej Christer.

Tack för din Àrliga feedback.

Vi Àr verkligen ledsna över att din upplevelse inte levt upp till det du tidigare har upplevt hos oss. Förseningarna och den långa svarstiden från kundservice Àr inte acceptabelt, och vi tar fullt ansvar för detta. Vi arbetar intensivt med att förbÀttra både leveransflödet och kommunikationen framöver.

Vi beklagar verkligen att detta påverkat din bestÀllning och din tillit till oss, och tackar för att du tog dig tid att sÀga ifrån.

Ha en riktigt fin dag!

BestÀllde den 2 december,2 st matlÃ¥dor

BestÀllde den 2 december,2 st matlådor för barn,som jag ska ge i julklapp till mina barnbarn.Ingenting hÀnder,mer Àn att kundtjÀnst lovar att de ska vara levererat innan jul!Hoppas det stÀmmer nu då! Hade jag vetat detta hade jag inte bestÀllt från er,står ju på hemsidan att det tar 2-3 dagar!

2025幎12月10日

Hej Anna.

Vi har haft ett ovanligt högt tryck hos oss, vilket tyvÀrr har påverkat våra leveranstiderna hos oss och vi gör allt vi kan för att få ivÀg alla paket så snabbt som möjlig.

Om du vill att vi kontrollerar din bestÀllning, får du gÀrna kontakta oss på support@toyspace.se, så hjÀlper vi dig med en uppdatering.

Tack för ditt tålamod!

5぀星のうち1の評䟡

Dålig info på hemsidan om förseningar

Dålig info på hemsidan om förseningar i leveranser. Hade jag vetat det hade jag inte bestÀllt hÀr. Jag bestÀllde den 1:e december (order 3000967569 ) och har inte ens fått att den skickats Ànnu. Jag behöver leksakerna senast fredag den 12:e. denna vecka då det Àr en födelsedagspresent inte en julklapp. Mailat kundservice och får autosvar att det tar upp till 6! Dagar att få svar och det finns inget telefonnummer. Men att det kommer till jul. Men jag behöver det till denna helgen redan!

2025幎12月8日

Hej Josefin.

Kan se att du ska ha fått svar från oss och att Àrendet Àr behandlat.

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllt en DraktrÀnaren docka som vi

BestÀllt en DraktrÀnaren docka som vi ska ge bort i julklapp de va över en vecka sedan. Otroligt osÀkert att bestÀlla hos toyspace, då vi inte fått nåt paket Ànnu. Vill bara vara sÀker på att få det innan jul!!!

2025幎12月9日

Hej Marie!

Tack för att du delar din upplevelse – och vi beklagar verkligen att din bestÀllning dröjer. Vi förstÃ¥r helt att det kÀnns extra stressande nÀr det gÀller en julklapp.

Vi har haft ett ovanligt högt tryck hos oss, vilket tyvÀrr har påverkat våra leveranstider. Din order Àr dock inte borttappad, och vi gör allt vi kan för att få ivÀg alla paket så snabbt som möjligt så att de hinner fram innan jul. Du kommer att ha ditt paket före julafton.

Tack för ditt tålamod!

5぀星のうち1の評䟡

Jag har bestÀllt ett dockskÃ¥p för en

Jag har bestÀllt ett dockskåp för en vecka sedan och min order Àr inte ens skickad Àn. NÀr det står leverans 2-3 dagar så Àr detta inte ok. Inte ett företag att lita på.

2025幎12月6日

Hej Hanna.

Tack för att du delar din upplevelse – och vi beklagar verkligen att din bestÀllning Àr försenad. Det Àr helt förstÃ¥eligt att du reagerar nÀr leveranstiden inte stÀmmer överens med det som angavs vid köpet. SÃ¥ ska det inte vara.

Efter Black Week och i samband med julhandeln har vi haft ett ovanligt högt tryck, vilket tyvÀrr har pÃ¥verkat packningstiderna mer Àn vi önskat. Det Àr absolut ingen ursÀkt, men en förklaring – och vi arbetar för fullt med att komma ikapp och fÃ¥ ivÀg alla bestÀllningar sÃ¥ snabbt som möjligt.

Ta gÀrna kontakt med vår kundtjÀnst på support@toyspace.se vid frågor om din bestÀllning eller leverans.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。