Tandprotetikeren ringsted Har kun fÞlt at de har vÊret meget hjÊlpsomme og gode til at forklare hele forlÞbet .det er den beste beslutning jeg har taget og fÃ¥ lavet min protese .og tandlÊgerne i... ãã£ãšèŠã

TPT pÃ¥ Torvet i Haslev er altid serviceminded og hjÊlpsomme. Mine forespÞrgsler bliver altid lÞst a.s.a.p. Af Denise eller en anden af de sÞde kollega. Det er en fornÞjelse at ringe og tale med M... ãã£ãšèŠã
Tandprotetikeren ringsted Giver os en rigtig god service imÞdekommende og empatisk indgang til vores behandling. Det drejer sig om min mand,som er patien og jeg som hustru oplever en uanmindelig go... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefales at bruge TandproTetikeren i Fredericia v. Helle. Lige fra fÞrste besÞg med megen usikkerhed fra min side med en del spÞrgsmÃ¥l og til nu , hvor delprotese er kommet i og rettet til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Har du mistet en, flere eller mange af dine tÊnder, kan du ogsÃ¥ have mistet muligheden for eller lysten til mange af de ting, som du sÊtter pris pÃ¥ â fx. at kunne spise et Êble, tage pÃ¥ restaurant og spise en god bÞf. Du kan ogsÃ¥ have mistet lysten til at vÊre i sociale sammenhÊnge eller bare at gÃ¥ til kÞbmanden. Vi kan hjÊlpe dig hos Tandprotetikeren â og give dig smilet og livsglÊden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sÊtter en Êre i at lÞse prÊcis dine udfordringer pÃ¥ det fagligt hÞjeste niveau.
Tandprotetikeren tilbyder
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Vi hjÊlper dig med at sÞge tilskud
- Hvis du er berettiget til det, hjÊlper vi dig med at sÞge tilskud.
- FÞrste konsultation gratis
- Vi tilbyder dig en gratis konsultation, hvor vi kigger på dine tÊnder og mundforhold. På baggrund af dette og en dialog med dig, udarbejder vi et forslag til en behandlingsplan og et prisoverslag.
- Tilfredshedsgaranti
- Hos os får du fuld tilfredshedsgaranti gennem de fÞrste tre måneder med din nye tandprotese. Så hvis den ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.
- Vi holder dig i hånden hele vejen
- Vi hjÊlper dig hele vejen igennem din behandling og sÞrger for, at du er velinformeret om forlÞbet. Vi koordinerer ogsÃ¥ din behandling med din tandlÊge â og hvis du ikke har en tandlÊge, hjÊlper vi dig med at finde en. Og vi slipper dig ikke, nÃ¥r du gÃ¥r ud af dÞren med din nye tandprotese, men er altid til rÃ¥dighed med eftersyn, justeringer, udskiftninger og rÃ¥dgivning.
- Serviceaftale
- Vi tilbyder dig en serviceaftale, som indeholder mange fordele, og som sikrer, at din tandprotese altid passer dig perfekt. Aftalen indeholder blandt andet lÞbende nÞdvendige justeringer og tilpasninger, fjernelse af tandsten og belÊgninger, kontrolbesÞg og korrektioner, alle nÞdvendige behandlinger, ny tandprotese af samme type efter behov. Og så er der 2 protesetandbÞrster om året og en rÊkke attraktive rabatter med i aftalen.
- LandsdÊkkende garanti
- Du får 5 års landsdÊkkende garanti på din tandprotese, en garanti, der også fÞlger med dig på ferie, rejse og flytning inden for Danmarks grÊnser.
Garanti
5 års landsdÊkkende garanti og 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti

Langelinie 79, 5230, Odense M, ãã³ããŒã¯
- 66190914
- sociale.medier@tpt.dk
- tpt.dk

Vi hjÊlper dig med at sÞge tilskud
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg kan kun anbefale minâŠ
Jeg kan kun anbefale min TandproTetikeren PakhusgÃ¥rden rugÃ¥rdsvej 103 i Odense. Jeg har fÃ¥et sÃ¥dan en god behandling samt service som jeg stadigvÊk har. ðð

3. SÊt tÊnder
De er meget servicemindet, og meget professionelle

Tandprotetikeren ããã®åç
Tak for en meget fantastisk behandlingð
Tak for en fantastisk professionel behandling fra start til slut i henholdsvis HelsingÞr og RÞdovre, hvor personalet altid var venlige og imÞdekommende og lokalerne lyse og indbydende. Virkelig flot resultat, hvor jeg fÞlte mig i trygge hÊnder og kan derfor varmt anbefale TandproTetikeren

Tandprotikeren i HÞrsholm
Tandprotikeren i HÞrsholm , der service i hÞj kvalitet og utrolig dygtige medarbejdere! Kan klart anbefales ! ðð

Fantastisk oplevelse
Man får den mest fantastiske behandling hos tandprotetikeren i HÞrsholm, sÞdt og imÞdekommende personale. Kan kun anbefale dem

Professionalisme med et SMIL
Professionalisme, altid med et smil
Jeg har vÊret igennem den helt store tur, alle tÊnder revet ud, og nye klik-proteser.
Men uanset om jeg kommer for at få rette mine proteser (for 117. gang) eller har knÊkket en protese, bliver jeg altid mÞdt med et smil, og får den skÞnneste varmeste behandling, hos Jenny og hendes piger.
Bedre behandling kan man ikke få i Danmark

Tandprotetikeren ããã®åç
Er meget tilfreds med min protese
Er meget tilfreds med min protese. Medarbejderne er altid parat til at hjÊlpe.

Tandprotetikeren ããã®åç
Venlig og hurtig behandling hosâŠ
Venlig og hurtig behandling hos tandprotektikeren i Fredericia, kan kun anbefale dem.

Verdens bedste tandprotetiker
Jeg har personligt vÊret inde ved Michael Wiernek og fået en helprotese. Han er et fantastisk menneske, der tÊnker med hjertet. Jeg har fået en helt suveren behandling og det er et meget meget flot arbejde han laver. Prisen er også god. Jeg fÞler mig tryg og meget godt behandlet, hele vejen igennem. Tak for jer.Beliggenheden er super god. Den ligger lige overfor banegården og hvis man selv er i bil, så kan man parkere i Bruuns galleri.

Nu er jeg kommet ved TPT i Horsens iâŠ
Nu er jeg kommet ved TPT i Horsens i lang tid og jeg har kun ros til Evin, jeg er altid blevet behandlet godt professionel og dygtig altid med et smil og det fra fÞrste dag og efter fÞlgende besÞg, var der så sent som i går for at få tilrettet min protese, blev virkelig glad for det gode stykke arbejde, nu sidder protesen helt perfekt igen, så det kan kun varmt anbefales at besÞge Evin og TPT i Horsens

Tandprotetikeren ããã®åç
Har dÞjet i lang tid med lÞse proteser
Har dÞjet i lang tid med lÞse proteser. Tandprotetikeren i HÞrsholm anbefalede implantater i over og undermund. Jeg blev fÊrdig lige fÞr jul og det har fungeret helt fantastisk. Ville Þnske jeg havde taget den beslutning for lang tid siden. Indgrebet tog 1,5 time for 8 implantater og var helt fri for smerter. Nu kan jeg endelig tygge alt. Tak for god behandlingð

Tandprotetikeren ããã®åç
Jeg har fÃ¥et lavet proteser flereâŠ
Jeg har fået lavet proteser flere steder og kan bare sige, at de bedste proteser har jeg fået lavet hos Tandprotetikeren HelsingÞr. Alt fungerer perfekt og servicen er i top. Kan anbefales 100%. Nu skal min onkel også have nye tÊnder i Sundhedshuset.

God og hurtig expedition
God og hurtig expedition .
SÞde Mette er oplevelsen i sig selv ð
FÞler mig godt tilpas her - og velkommen .
Nok mest fordi jeg jo er en god betaler ð
Men tolker det som det er mig og ikke mine penge de er tosset med
Vil da tilfÞje at damen ved skranken er en sur tante - men vi har vel alle noget at slås med

Tandprotetikeren ããã®åç
Super rare og framragende service

Tandprotetikeren ããã®åç
Super god behandling og service.
Super god behandling og service.

Tandprotetikeren ããã®åç
Fantastisk service og det sÞdesteâŠ
Fantastisk service og det sÞdeste personale.

Tandprotetikeren ããã®åç
Virkelig god oplevelse og behageligtâŠ
Virkelig god oplevelse og behageligt personale hos Tandpotetikeren i HÞrsholm

Tandprotetikeren ããã®åç
Jeg valge Tandprotetikeren i à rhus
Jeg valge Tandprotetikeren i à rhus, da jeg i en alder af 56 fandt ud af, at jeg resten af mine dage skulle bruge proteser. Jeg valgte dem specifikt (selvom jeg bor i vejle), fordi de bruger at scanne mundhulen digitalt fremfor âbareâ at tage et aftryk. Jeg Þnskede at undgÃ¥ at skulle bÞvle med proteselim i fremtiden. At fÃ¥ proteser der passede pÃ¥ en prik sÃ¥ledes at limen ikke blev nÞdvendig. I hvertfald ikke forlÞbig. Jeg er blevet taget i hÃ¥nden hele vejen igennem. De er sÞde og samtidigt top professionelle, og jeg har fÞlt mig tryg. Mit valg har ogsÃ¥ gjort at jeg har fÃ¥et lov til at have stor indflydelse pÃ¥ hvordan mine endelige tÊnder kommer til at se ud. Har nu set og prÞvet en prÞve af dem. Jeg er simpelthen Sà tilfreds med mit valg af Tandprotetikeren i à rhus. Det har muligvis kostet lidt ekstra, men det er det hele vÊrd.