Banner for Tandprotetikeren

Tandprotetikeren レビュヌ 780

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tandprotetikeren ringsted Har kun fÞlt at de har vÊret meget hjÊlpsomme og gode til at forklare hele forlÞbet .det er den beste beslutning jeg har taget og fÃ¥ lavet min protese .og tandlÊgerne i... もっず芋る

TPT pÃ¥ Torvet i Haslev er altid serviceminded og hjÊlpsomme. Mine forespÞrgsler bliver altid lÞst a.s.a.p. Af Denise eller en anden af de sÞde kollega. Det er en fornÞjelse at ringe og tale med M... もっず芋る

Tandprotetikeren ringsted Giver os en rigtig god service imÞdekommende og empatisk indgang til vores behandling. Det drejer sig om min mand,som er patien og jeg som hustru oplever en uanmindelig go... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan varmt anbefales at bruge TandproTetikeren i Fredericia v. Helle. Lige fra fÞrste besÞg med megen usikkerhed fra min side med en del spÞrgsmÃ¥l og til nu , hvor delprotese er kommet i og rettet til... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 歯科医院

圓該䌁業による蚘述

Har du mistet en, flere eller mange af dine tÊnder, kan du ogsÃ¥ have mistet muligheden for eller lysten til mange af de ting, som du sÊtter pris pÃ¥ – fx. at kunne spise et Êble, tage pÃ¥ restaurant og spise en god bÞf. Du kan ogsÃ¥ have mistet lysten til at vÊre i sociale sammenhÊnge eller bare at gÃ¥ til kÞbmanden. Vi kan hjÊlpe dig hos Tandprotetikeren – og give dig smilet og livsglÊden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sÊtter en Êre i at lÞse prÊcis dine udfordringer pÃ¥ det fagligt hÞjeste niveau.

Tandprotetikeren tilbyder

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÊlper dig med at sÞge tilskud
Hvis du er berettiget til det, hjÊlper vi dig med at sÞge tilskud.
FÞrste konsultation gratis
Vi tilbyder dig en gratis konsultation, hvor vi kigger på dine tÊnder og mundforhold. På baggrund af dette og en dialog med dig, udarbejder vi et forslag til en behandlingsplan og et prisoverslag.
Tilfredshedsgaranti
Hos os får du fuld tilfredshedsgaranti gennem de fÞrste tre måneder med din nye tandprotese. Så hvis den ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.
Vi holder dig i hånden hele vejen
Vi hjÊlper dig hele vejen igennem din behandling og sÞrger for, at du er velinformeret om forlÞbet. Vi koordinerer ogsÃ¥ din behandling med din tandlÊge – og hvis du ikke har en tandlÊge, hjÊlper vi dig med at finde en. Og vi slipper dig ikke, nÃ¥r du gÃ¥r ud af dÞren med din nye tandprotese, men er altid til rÃ¥dighed med eftersyn, justeringer, udskiftninger og rÃ¥dgivning.
Serviceaftale
Vi tilbyder dig en serviceaftale, som indeholder mange fordele, og som sikrer, at din tandprotese altid passer dig perfekt. Aftalen indeholder blandt andet lÞbende nÞdvendige justeringer og tilpasninger, fjernelse af tandsten og belÊgninger, kontrolbesÞg og korrektioner, alle nÞdvendige behandlinger, ny tandprotese af samme type efter behov. Og så er der 2 protesetandbÞrster om året og en rÊkke attraktive rabatter med i aftalen.
LandsdÊkkende garanti
Du får 5 års landsdÊkkende garanti på din tandprotese, en garanti, der også fÞlger med dig på ferie, rejse og flytning inden for Danmarks grÊnser.

Garanti

5 års landsdÊkkende garanti og 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti

5 års landsdÊkkende garanti og 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti
Hos Tandprotetikeren tilbyder vi fuld tilfredshedsgaranti gennem de fÞrste tre måneder med dine nye tandproteser. Det betyder at skulle proteserne ikke leve op til dine forventninger, så kan du få det betalte honorar igen. Og vi tilbyder yderligere 5-års garanti. Garantien beskytter dig, hvis der mod forventningerne opstår skader på protesen, der skyldes fejl eller mangler ved de anvendte materialer eller ved fremstillingsprocessen. Garantien fÞlger også med dig på ferie, rejse og ved flytning inden for Danmarks grÊnser.

Promotion box for Tandprotetikeren

Vi hjÊlper dig med at sÞge tilskud

- hvis du er berettiget til det

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

780件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 75に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Jeg havde skadet et tand og bedt om at

Jeg havde skadet et tand og bedt om at får den 4 dage fÞr aftalen, da jeg skulle virkelig bruge den hurtigst muligt.
Mega professionelle og mega sÞde!
Mette fra Tandprotetikeren NÊstved har vÊret simpelthen den bedste!!!

2025幎9月4日

Hej

Mange tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Mvh. Tandprotetikeren

God service fantastisk personale. Altid SÞde og imÞdekommende.

Tandprotetikeren Ringsted. Altid sÞde og imÞdekommende. Man fÞler nÊsten at man er en del af en familie.
På trods af rimelig lang afstand, så bliver jeg ved med at komme.

Hej Dorte

Super sÞde personale

Super sÞde personale
Arbejder meget professionelt
Dejlig oplevelse

Hej John

Mvh. Tandprotetikeren

Altid fantastisk og hÞj faglig

Altid fantastisk og hÞj faglig professionel service.
Jeg bliver altid mÞdt i ÞjenhÞjde og med et stort smil, om jeg kommer uanmeldt eller et planlagt konsultation, bliver jeg altid mÞdt med en stor faglighed, og en imÞdekommenhed.
Jeg er så glad for at jeg er blevet anbefalet TPT i HÞrsholm.

Hej Signe

Trygt og godt

Altid sÞde. Altid hurtig tid. Altid professionel vejledning og meget trygt.

!!!!

Super flinkt personale og god kundeservice. Man fÞler sig altid godt behandlet hos dem 👌

2025幎9月1日

Hej Michael

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Var ved protetikeren i Ringsted for at få lavet tjek. Blev mÞdt med smil og kom ind til tiden hos Josephine. Som er meget professionel, glad og smilende.

2025幎8月14日

Hej Alexia

Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Ringsted tandprotetikeren

Ringsted tandprotetikeren
Jeg er meget til fresh med at kommer her oppe tpt Ringsted de er meget sÞde og venlige .klart anbefale.

2025幎8月14日

Hej Lisa

NykÞbing Falster Øv

Det er godt nok skuffede.
Personalet er dog sÞde nok, men....
Nu har jeg blot idag spildt 2 timer i telefon kÞ UDEN at komme i kontakt med dem😡 sidste uge ringede jeg ogsÃ¥ forgÊves.
Jeg sidder tilbage med to proteser som ikke virker. Overmunden er alt for stor og det er umuligt at spise med delpotesen i undermunden, uden al mad skubber den af og jeg mÃ¥ spytte alt ud. Jeg er SÅ SKUFFET. Mine egne tÊnder var meget Þdelagte, men stadig bedre end det jeg er endt med..... ØvØvØv

2025幎8月8日

Hej Marlene

Tak for din anmeldelse - også selvom det kun blev til 1 stjerne.

Det er uheldigt, at du har oplevet at skulle vente ved telefonen, og det kan vi kun beklage.

Klinikken vil meget gerne hjÊlpe dig, så du er meget velkommen til at ringe igen på 54 82 43 10 for en dialog og for at finde en tid, så du kan få afhjulpet problemerne.

Tandproteken i Ringsted

Et dejligt roligt sted
Behageligt og venligt personale
Man fornemmer dygtighed og stor kompetence .

2025幎8月8日

Hej Thomas

Mvh. Tandprotetikeren

Nye proteser som kan ikke sidde i munden

Nye proteser som kan ikke sidde i undermunden fordi den er bare skÊvt , deres forklaring er at min mor skal kÞber sig til nye sÊt proteser selvom min mor har aldrig brugte dem
sagen er i 2020 hvor Covid har ramt Danmark og på det tidpunkt 03-2020 fik min mor laveret sit nye proteser men den kunne hun ikke brug overhodet , efter genåbning måtte jeg henvender mig forhold til reklamation , de var hjemme hus os 7 gange og de har prÞvet alt med slibning til limning men de var selv klar over at de har lavet en fejl , de har også taget protesen med på kliniken men dette har ikke givet nogler af sig . helt til sidst sige de at vi må kÞber os til nye proteser idet det er sket en Êndring i munden selv om min mor har aldrig brugte dem, tak for sÞnt service og forståelse

2025幎8月6日

Tandprotetikeren からの回答

For at kunne vurdere og besvare din anmeldelse, er vi nÞdt til vide, hvem du er og hvilken klinik, du har vÊret på.

Vi kan ikke finde hverken dig, din mor eller behandlingen, når du blot noterer afsender som Hundige Bilcenter?

Giver du dig til kende, kan vi svare seriÞst i forhold til din oplevelse. Og så kan vi også vÊre sikre på, at det rent faktisk er Tandprotetikeren, du og din mor har vÊret hos.

Så vil du uddybe her eller sende en mail til sekretariatet@tpt.dk eller den pågÊldende klinik, så vil du hÞre nÊrmere.

Og har du vÊret hos os, kommer vi med et forslag til, hvad vi kan gÞre, så du bliver tilfreds.

Super tilfreds i RÞdovre

God oplevelse hos i RÞdovre Centrum. Har både vÊret hos Claus og Deniz og er så tilfreds med det hele.

2025幎7月31日

Hej Lone

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os i RÞdovre.

Mvh. Tandprotetikeren

advarsel vis du ikke Þnsker kontakt jeg

advarsel vis du ikke Þnsker kontakt jeg har kun mÞdt mendsker jeg er ikke bare et nr nej er på for navvn har fået lavet over og under mund er super til frÊds jeg kan ikke sÊtte in finger på denne klignigt den får 5 stenger +er super tilfreds mvh Per holm

2025幎7月29日

Hej Per

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Er helt tilfreds med Ringsted

Er helt tilfreds med Ringsted

2025幎7月28日

Hej Jannet

Tak for din anmeldelse. Vi undrer os lidt over, at det kun er blevet til 2 stjerner, når du samtidig skriver, at du har vÊret helt tilfreds med din oplevelse hos vores kollegaer i Ringsted.

Er det mon en fejl? Hvis ja - ville vi vÊre meget taknemmelige, hvis du kunne tildele os et par ekstra stjerner, da det ellers kan vÊre en smule misvisende.

På forhånd tak.

Super behandling

Super behandling.
Er lige blevet fÊrdig med min behandling hos Sidsel, Tandprotetikeren i Aarhus C.
Blevet guidet super godt hele vejen.
Det er fantastisk at have tÊnder igen.
Kan kun anbefale Tandprotetikeren

2025幎7月10日

Hej Gitte

Mange tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos vores kollegaer i Aarhus.

Femstjernet behandling

Har netop afsluttet et behandlingsforlÞb hos Tandprotetikeren i RÞdovre Centrum.
Meget venlig og fokuseret behandling. Alt foregik i en hyggelig og afslappet atmosfÊre, uden der blev gået på kompromis med omhyggelighed eller kvalitet. Blev grundigt informeret om hele forlÞbet og fik besvaret alle spÞrgsmål i forbindelse med behandlingen.
En klar anbefaling herfra!

2025幎7月14日

Hej Gitte

Mange tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos vores kollegaer i RÞdovre.

God oplevelse i RÞdovre

Jeg har vÊret i et forlÞb hos Deniz I RÞdovreCentrum. Hele stemningen da jeg ankom til klinikken var venlig og imÞdekommende. Deniz var professionel, smilende og gjorde det til en god oplevelse. De 5 stjerner er velfortjente.

2025幎5月12日

Hej Vibeke

Tak for din fine anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Min nye tÊnder

PÃ¥ grund af min gammel livsstil,min helbred og min tandlÊgeskrÊk jeg mistede mange af min egen tÊnder🥺,det var ret forfÊrdeligt og min livskvalitet blev dÃ¥rligere!Jeg var totalt deprimeret,mistede min selvtillid,kunne ikke spise normalt og jeg stoppede med at smile!😢 Uheldigvis det hele var kun begyndelse fordi jeg var ret uheldigt med min egen valget af tandlÊger sÃ¥ jeg skiftede dem(tandlÊger) tit + de proteser som blev lavet af forkert tandlÊger begyndte at knÊkke ret hurtigt!I Ã¥r jeg har fundet en Tandtekniker over Instagram,selvom jeg havde ikke stÞrre forventninger jeg har givet dem en chance og,det var en jackpot!Jeg mÞdte tandtekniker som hedder Alexander og pÃ¥ en eller anden mÃ¥de det hele fÞltes rigtig og sÃ¥ resten er historien!😉
Nu da jeg fik min nye tÊnder som jeg bliver rigtig glad for endelig jeg er tilfreds med min valget for at tar direkte til Tandtekniker og deres klinik pÃ¥ Østerbro!
Jeg vil gerne siger tusind tak en gang til Alexander og hans team men også til en god kundeservice hvilken er også ret vigtigt for mig!
PS. Undskyld jeg skrev sÃ¥ meget,det var ret nÞdvendigt og til Alexander,🙏🏻tak en gang til!🫶🏻💐

2025幎6月24日

Hej Sanja

Tak for din fine anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos Alexander og vores kollegaer på Østerbro.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。