Tandprotetikeren ringsted Har kun fÞlt at de har vÊret meget hjÊlpsomme og gode til at forklare hele forlÞbet .det er den beste beslutning jeg har taget og fÃ¥ lavet min protese .og tandlÊgerne i... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TPT pÃ¥ Torvet i Haslev er altid serviceminded og hjÊlpsomme. Mine forespÞrgsler bliver altid lÞst a.s.a.p. Af Denise eller en anden af de sÞde kollega. Det er en fornÞjelse at ringe og tale med M... ãã£ãšèŠã
Tandprotetikeren ringsted Giver os en rigtig god service imÞdekommende og empatisk indgang til vores behandling. Det drejer sig om min mand,som er patien og jeg som hustru oplever en uanmindelig go... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefales at bruge TandproTetikeren i Fredericia v. Helle. Lige fra fÞrste besÞg med megen usikkerhed fra min side med en del spÞrgsmÃ¥l og til nu , hvor delprotese er kommet i og rettet til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Har du mistet en, flere eller mange af dine tÊnder, kan du ogsÃ¥ have mistet muligheden for eller lysten til mange af de ting, som du sÊtter pris pÃ¥ â fx. at kunne spise et Êble, tage pÃ¥ restaurant og spise en god bÞf. Du kan ogsÃ¥ have mistet lysten til at vÊre i sociale sammenhÊnge eller bare at gÃ¥ til kÞbmanden. Vi kan hjÊlpe dig hos Tandprotetikeren â og give dig smilet og livsglÊden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sÊtter en Êre i at lÞse prÊcis dine udfordringer pÃ¥ det fagligt hÞjeste niveau.
Tandprotetikeren tilbyder
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Vi hjÊlper dig med at sÞge tilskud
- Hvis du er berettiget til det, hjÊlper vi dig med at sÞge tilskud.
- FÞrste konsultation gratis
- Vi tilbyder dig en gratis konsultation, hvor vi kigger på dine tÊnder og mundforhold. På baggrund af dette og en dialog med dig, udarbejder vi et forslag til en behandlingsplan og et prisoverslag.
- Tilfredshedsgaranti
- Hos os får du fuld tilfredshedsgaranti gennem de fÞrste tre måneder med din nye tandprotese. Så hvis den ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.
- Vi holder dig i hånden hele vejen
- Vi hjÊlper dig hele vejen igennem din behandling og sÞrger for, at du er velinformeret om forlÞbet. Vi koordinerer ogsÃ¥ din behandling med din tandlÊge â og hvis du ikke har en tandlÊge, hjÊlper vi dig med at finde en. Og vi slipper dig ikke, nÃ¥r du gÃ¥r ud af dÞren med din nye tandprotese, men er altid til rÃ¥dighed med eftersyn, justeringer, udskiftninger og rÃ¥dgivning.
- Serviceaftale
- Vi tilbyder dig en serviceaftale, som indeholder mange fordele, og som sikrer, at din tandprotese altid passer dig perfekt. Aftalen indeholder blandt andet lÞbende nÞdvendige justeringer og tilpasninger, fjernelse af tandsten og belÊgninger, kontrolbesÞg og korrektioner, alle nÞdvendige behandlinger, ny tandprotese af samme type efter behov. Og så er der 2 protesetandbÞrster om året og en rÊkke attraktive rabatter med i aftalen.
- LandsdÊkkende garanti
- Du får 5 års landsdÊkkende garanti på din tandprotese, en garanti, der også fÞlger med dig på ferie, rejse og flytning inden for Danmarks grÊnser.
Garanti
5 års landsdÊkkende garanti og 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti

é£çµ¡å
Langelinie 79, 5230, Odense M, ãã³ããŒã¯
- 66190914
- sociale.medier@tpt.dk
- tpt.dk

Vi hjÊlper dig med at sÞge tilskud
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg havde skadet et tand og bedt om atâŠ
Jeg havde skadet et tand og bedt om at får den 4 dage fÞr aftalen, da jeg skulle virkelig bruge den hurtigst muligt.
Mega professionelle og mega sÞde!
Mette fra Tandprotetikeren NÊstved har vÊret simpelthen den bedste!!!

Tandprotetikeren ããã®åç
God service fantastisk personale. Altid SÞde og imÞdekommende.
Tandprotetikeren Ringsted. Altid sÞde og imÞdekommende. Man fÞler nÊsten at man er en del af en familie.
På trods af rimelig lang afstand, så bliver jeg ved med at komme.

Super sÞde personale
Super sÞde personale
Arbejder meget professionelt
Dejlig oplevelse

Tandprotetikeren ããã®åç
Altid fantastisk og hÞj fagligâŠ
Altid fantastisk og hÞj faglig professionel service.
Jeg bliver altid mÞdt i ÞjenhÞjde og med et stort smil, om jeg kommer uanmeldt eller et planlagt konsultation, bliver jeg altid mÞdt med en stor faglighed, og en imÞdekommenhed.
Jeg er så glad for at jeg er blevet anbefalet TPT i HÞrsholm.

Trygt og godt
Altid sÞde. Altid hurtig tid. Altid professionel vejledning og meget trygt.

!!!!
Super flinkt personale og god kundeservice. Man fÞler sig altid godt behandlet hos dem ð

Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Var ved protetikeren i Ringsted for at få lavet tjek. Blev mÞdt med smil og kom ind til tiden hos Josephine. Som er meget professionel, glad og smilende.

Tandprotetikeren ããã®åç
Dygtige behagelige og kompetentâŠÃ rlig eftersyn
Dygtige behagelige og kompetent behandling i Ringsted

Ringsted tandprotetikeren
Ringsted tandprotetikeren
Jeg er meget til fresh med at kommer her oppe tpt Ringsted de er meget sÞde og venlige .klart anbefale.

NykÞbing Falster Ãv
Det er godt nok skuffede.
Personalet er dog sÞde nok, men....
Nu har jeg blot idag spildt 2 timer i telefon kÞ UDEN at komme i kontakt med demð¡ sidste uge ringede jeg ogsÃ¥ forgÊves.
Jeg sidder tilbage med to proteser som ikke virker. Overmunden er alt for stor og det er umuligt at spise med delpotesen i undermunden, uden al mad skubber den af og jeg mÃ¥ spytte alt ud. Jeg er SÃ
SKUFFET. Mine egne tÊnder var meget Þdelagte, men stadig bedre end det jeg er endt med..... ÃvÃvÃv

Tandproteken i Ringsted
Et dejligt roligt sted
Behageligt og venligt personale
Man fornemmer dygtighed og stor kompetence .

Tandprotetikeren ããã®åç
Nye proteser som kan ikke sidde i munden
Nye proteser som kan ikke sidde i undermunden fordi den er bare skÊvt , deres forklaring er at min mor skal kÞber sig til nye sÊt proteser selvom min mor har aldrig brugte dem
sagen er i 2020 hvor Covid har ramt Danmark og på det tidpunkt 03-2020 fik min mor laveret sit nye proteser men den kunne hun ikke brug overhodet , efter genåbning måtte jeg henvender mig forhold til reklamation , de var hjemme hus os 7 gange og de har prÞvet alt med slibning til limning men de var selv klar over at de har lavet en fejl , de har også taget protesen med på kliniken men dette har ikke givet nogler af sig . helt til sidst sige de at vi må kÞber os til nye proteser idet det er sket en Êndring i munden selv om min mor har aldrig brugte dem, tak for sÞnt service og forståelse

Super tilfreds i RÞdovre
God oplevelse hos i RÞdovre Centrum. Har både vÊret hos Claus og Deniz og er så tilfreds med det hele.

Tandprotetikeren ããã®åç
advarsel vis du ikke Þnsker kontakt jegâŠ
advarsel vis du ikke Þnsker kontakt jeg har kun mÞdt mendsker jeg er ikke bare et nr nej er på for navvn har fået lavet over og under mund er super til frÊds jeg kan ikke sÊtte in finger på denne klignigt den får 5 stenger +er super tilfreds mvh Per holm

Tandprotetikeren ããã®åç
Det er virkeligt behageligt at kommeâŠ
Det er virkeligt behageligt at komme hos jer i jeres klinik i Ringsted.

Super behandling
Super behandling.
Er lige blevet fÊrdig med min behandling hos Sidsel, Tandprotetikeren i Aarhus C.
Blevet guidet super godt hele vejen.
Det er fantastisk at have tÊnder igen.
Kan kun anbefale Tandprotetikeren

Femstjernet behandling
Har netop afsluttet et behandlingsforlÞb hos Tandprotetikeren i RÞdovre Centrum.
Meget venlig og fokuseret behandling. Alt foregik i en hyggelig og afslappet atmosfÊre, uden der blev gået på kompromis med omhyggelighed eller kvalitet. Blev grundigt informeret om hele forlÞbet og fik besvaret alle spÞrgsmål i forbindelse med behandlingen.
En klar anbefaling herfra!

God oplevelse i RÞdovre
Jeg har vÊret i et forlÞb hos Deniz I RÞdovreCentrum. Hele stemningen da jeg ankom til klinikken var venlig og imÞdekommende. Deniz var professionel, smilende og gjorde det til en god oplevelse. De 5 stjerner er velfortjente.

Min nye tÊnder
PÃ¥ grund af min gammel livsstil,min helbred og min tandlÊgeskrÊk jeg mistede mange af min egen tÊnderð¥º,det var ret forfÊrdeligt og min livskvalitet blev dÃ¥rligere!Jeg var totalt deprimeret,mistede min selvtillid,kunne ikke spise normalt og jeg stoppede med at smile!ð¢ Uheldigvis det hele var kun begyndelse fordi jeg var ret uheldigt med min egen valget af tandlÊger sÃ¥ jeg skiftede dem(tandlÊger) tit + de proteser som blev lavet af forkert tandlÊger begyndte at knÊkke ret hurtigt!I Ã¥r jeg har fundet en Tandtekniker over Instagram,selvom jeg havde ikke stÞrre forventninger jeg har givet dem en chance og,det var en jackpot!Jeg mÞdte tandtekniker som hedder Alexander og pÃ¥ en eller anden mÃ¥de det hele fÞltes rigtig og sÃ¥ resten er historien!ð
Nu da jeg fik min nye tÊnder som jeg bliver rigtig glad for endelig jeg er tilfreds med min valget for at tar direkte til Tandtekniker og deres klinik pÃ¥ Ãsterbro!
Jeg vil gerne siger tusind tak en gang til Alexander og hans team men også til en god kundeservice hvilken er også ret vigtigt for mig!
PS. Undskyld jeg skrev sÃ¥ meget,det var ret nÞdvendigt og til Alexander,ðð»tak en gang til!ð«¶ð»ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ