レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi kÞbte en Polo GT hos ham i 2-DÞrs til min bror, og det gik rigtig fint og alt gik som det skulle. SÃ¥ alt i alt 5-Stjerner herfra bÃ¥de i forhold til service og bilen. :) Jeg kan sagtens anbe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Den bedste oplevelse man kunne tÊnke sig nÃ¥r det kommer til service og alt det indebÊre. Vi skulle ha set pÃ¥ vores bremser samt lavet service. Alt dette bliver gjort til fuld tilfredshed og en rigtig... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Tradebase har biler til et hvert behov Brugte biler behÞver ikke vÊre mindre eksklusive end nye. Tradebase er bilforhandle der tilbyder brugte biler i sÊrklasse. Hos Tradebase aps finder du et stort udvalg af personbiler i alle mÊrker og prisklasser – fra kr. 15.000 til kr. 600000 kr.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

KÞb af Polo

Så alt i alt 5-Stjerner herfra både i forhold til service og bilen. :)

Jeg kan sagtens anbefale ham til andre.

2025幎4月1日

Jeg vil varmt anbefale Tradebase

Jeg vil varmt anbefale Tradebase, som har udvist en imponerende arbejdsindsats og dedikation. Deres evne til at lÞse udfordringer med både kreativitet og professionalisme er virkelig bemÊrkelsesvÊrdig. Jeg har fuld tillid til, at de vil fortsÊtte med at levere fremragende resultater i fremtiden!

2025幎4月6日
5぀星のうち5の評䟡

Den bedste oplevelse man kunne tÊnke

Den bedste oplevelse man kunne tÊnke sig når det kommer til service og alt det indebÊre.
Vi skulle ha set på vores bremser samt lavet service. Alt dette bliver gjort til fuld tilfredshed og en rigtig flot pris, ikke nok med det fik vi skulle også fjernet nogle ridser og lavet aircondition.. bedre service finder man sku ikke

2024幎2月19日

Ærlig og professionel behandling

Vi fik Martin til at kÞbe en Êldre Audi A4 til os. Hurtigt og effektivt blev der handlet en bil som overholdte budgettet.
God service hvis der skulle komme nogle små ting i starten og altid til at få fat i.
Ville helt klart få Martin til at handle en brugt bil for os igen

2023幎10月1日
5぀星のうち5の評䟡

Great car at a great price

I will recommend Martin and Tradebase to all my friends here in Aarhus - he is very competent and very reliable. We bought a great car at a great price from him, and he helped us with the registration and insurance as we had just moved here from the United States.

2023幎11月27日

Ærlig og tryg oplevelse

Vi kÞbte en brugt polo.
Der var Êrlighed fra start til slut omkring evt. fejl og mangler.
Efter en måned kunne vi konstatere at et af el vinduerne på badsÊdet fejlede en gang i mellem.
Ligeledes havde vi en sÊdevarme som ikke virkede.

Begge ting blev skiftet uden beregning og ikke mindst uden diskussion. SÃ¥ alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse. Vi kan kun anbefale.

2023幎9月4日
5぀星のうち5の評䟡

Vi hos Minidesign.dk har fundet vores faste bil indkÞber!

Vi har nu kÞbt 4 biler hos Tradebase (Martin) over en periode. Og mÃ¥ erkende at her er der bare styr pÃ¥ tingene! Ingen mangler! Service helt iOrden! LÊkre rene biler.! OgsÃ¥ er det bare rart endelig at finde en Êrlig og menneskelig bilsÊlger! Det er langt fra sidste gang vi handler hos Tradebase (Martin og Co ) Kan varmt anbefales 💙🇩🇰

2023幎9月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス