Vi kÞbte en Polo GT hos ham i 2-DÞrs til min bror, og det gik rigtig fint og alt gik som det skulle. SÃ¥ alt i alt 5-Stjerner herfra bÃ¥de i forhold til service og bilen. :) Jeg kan sagtens anbe... ãã£ãšèŠã
Den bedste oplevelse man kunne tÊnke sig nÃ¥r det kommer til service og alt det indebÊre. Vi skulle ha set pÃ¥ vores bremser samt lavet service. Alt dette bliver gjort til fuld tilfredshed og en rigtig... ãã£ãšèŠã
God service, fleksibel med leverings dato, gode priser på ekstra dele og reparationer, fair pris for bilen.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tradebase har biler til et hvert behov Brugte biler behÞver ikke vÊre mindre eksklusive end nye. Tradebase er bilforhandle der tilbyder brugte biler i sÊrklasse. Hos Tradebase aps finder du et stort udvalg af personbiler i alle mÊrker og prisklasser â fra kr. 15.000 til kr. 600000 kr.
SÞnderskovvej 15 B, 8362, HÞrninig, ãã³ããŒã¯
- 87482000
- post@tradebase.dk
- tradebase.dk
KÞb af Polo
Så alt i alt 5-Stjerner herfra både i forhold til service og bilen. :)
Jeg kan sagtens anbefale ham til andre.
Jeg vil varmt anbefale Tradebase
Jeg vil varmt anbefale Tradebase, som har udvist en imponerende arbejdsindsats og dedikation. Deres evne til at lÞse udfordringer med både kreativitet og professionalisme er virkelig bemÊrkelsesvÊrdig. Jeg har fuld tillid til, at de vil fortsÊtte med at levere fremragende resultater i fremtiden!
Martin fra Trade Base hjalp mig med atâŠ
Martin fra Trade Base hjalp mig med at sÊlge min VW Up - det tog under en uge og jeg solgte den til prisen. Kanon service!
Kanon service
Jeg har flere gange fået lavet bil, hos Tradebase.
Super kompetent, rigtig god service.
Kvalitets reservedele, og fair priser.
Martin er yderst kompetent og dygtig
Martin er yderst kompetent og dygtig, han er meget Êrlig, imÞdekommende og hjÊlpsom, service er bare i top ððŒ Man fÃ¥r bedste rÃ¥dgivning og bil der matcher ens behov og budget. Kan varmt anbefales! ððŒ
Fed oplevelse
FÃ¥r en fed bil til fornuftige penge. FÃ¥r en fed service. FÃ¥r et fedt humÞr. Det kunne ikke vÊre meget federeððŒ
Den bedste oplevelse man kunne tÊnkeâŠ
Den bedste oplevelse man kunne tÊnke sig når det kommer til service og alt det indebÊre.
Vi skulle ha set på vores bremser samt lavet service. Alt dette bliver gjort til fuld tilfredshed og en rigtig flot pris, ikke nok med det fik vi skulle også fjernet nogle ridser og lavet aircondition.. bedre service finder man sku ikke
Ãrlig og professionel behandling
Vi fik Martin til at kÞbe en Êldre Audi A4 til os. Hurtigt og effektivt blev der handlet en bil som overholdte budgettet.
God service hvis der skulle komme nogle små ting i starten og altid til at få fat i.
Ville helt klart få Martin til at handle en brugt bil for os igen
Great car at a great price
I will recommend Martin and Tradebase to all my friends here in Aarhus - he is very competent and very reliable. We bought a great car at a great price from him, and he helped us with the registration and insurance as we had just moved here from the United States.
Jeg har kÞbt flere biler af Martin
Jeg har kÞbt flere biler af Martin, super flink og loyal gut. Holder sin aftaler og bestemt ikke sidste gang, der bliver handlet hos ham.
Her fÞler man sig tryg og i gode hÊnder.
Jeg kÞbte en brugt Polo for 6 - 7 mdr siden hvor batteriet dÞde i denne uge. Et opkald til Martin og batteriet blev skiftet til et nyt, omgående og uden vrÞvl.
Martin er uhyre kompetent oget behageligt menneske at kommunikere med.
Kan kun varmt anbefale Martin og Tradebase.
Ãrlig og tryg oplevelse
Vi kÞbte en brugt polo.
Der var Êrlighed fra start til slut omkring evt. fejl og mangler.
Efter en måned kunne vi konstatere at et af el vinduerne på badsÊdet fejlede en gang i mellem.
Ligeledes havde vi en sÊdevarme som ikke virkede.
Begge ting blev skiftet uden beregning og ikke mindst uden diskussion. SÃ¥ alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse. Vi kan kun anbefale.
ImÞdekommende og kompetent
Tradebase (Martin) var super kompetent og havde styr på sagerne. Var ekstremt tilfreds med kundeservicen og bilen spiller selvfÞlgelig også Max!
Vi hos Minidesign.dk har fundet vores faste bil indkÞber!
Vi har nu kÞbt 4 biler hos Tradebase (Martin) over en periode. Og mÃ¥ erkende at her er der bare styr pÃ¥ tingene! Ingen mangler! Service helt iOrden! LÊkre rene biler.! OgsÃ¥ er det bare rart endelig at finde en Êrlig og menneskelig bilsÊlger! Det er langt fra sidste gang vi handler hos Tradebase (Martin og Co ) Kan varmt anbefales ðð©ð°
Kanon service
Dejlig imÞdekommende frisk fyr. Vi er meget glade for den bil vi kÞbte af Martin
Nem og hurtig bilhandel.
Nem og hurtig bilhandel.
Bilen var Iorden og nysynet på dagen jeg kÞbte den