企業情報

1. 家具店
  2. リビングルーム用家具の店

当該企業による記述

Kvalitetsmöbler och heminredning alltid till rätt pris.

2.0

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Er helt sikkert FUSK!

Er helt sikkert FUSK!

Du kan ikke engang skrive en mail til dem, eller komme i kontakt,

Min ordre er simpelthen gået i stå.

Anbefaler ikke denne shop Grrrr!

2025年11月28日

Jag fick fel vara.

Jag fick fel vara.. efter jag la min önskade prudukt i varukorgen och beställde så blev det en annan prudukt i leveransbekräftelsen.. jag printade varan innan jag beställde den så kan klart se att bilden blev utbytt och idag kom den felaktiga varan.. jag är så orolig nu att jag blivit blåst av detta företaget

2024年9月24日

Disappointing experience

I ordered Oakley shoes. According to the description written on their website, the shoes are "grey/blue". I received white instead of grey. I contacted the support team, and they said the item is correct and that if I want, I can return the shoes at my own expense.

2024年7月11日
5つ星のうち5の評価

Bra service

Tyvärr var produkten trasig, men servicen från Tradein var suverän.

2022年9月7日

Hej Carin,

Tack för att du tog din tid att lämna ditt omdöme! :)

5つ星のうち2の評価

Framgick inte av bilderna hur liten och…

Framgick inte av bilderna hur liten och klent material det var. Flera delar var trasiga när jag öppnade förpackningen. Dvs de levererades så, inte någon transportskada.

2022年9月7日

Hej Mikael,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att produkterna inte motsvarade era förväntningar.
Jag ser att reklamationsavdelningen har varit i kontakt med er kring ärendet och erbjudit er flera lösningsmöjligheter därmed har följande utförts:
• Vi har bokat hämtning av varan.
• Fakturan har annullerats.
• Kostnadsfri leverans och retur utan att ni fick lägga en enda krona.

Skönt i alla fall att lämna tillbaka odlingslådorna som är beställda vid fel tillfälle.

Önskar er en fortsatt trevlig dag!

Skuffende.

Skuffende.
Leveringstid er ca. en måned og vil du sende retur skal du betale mere end 100 kr og du skal vente mere end en måned for at de behandler din retur sag.
Det her online shop er samme som hedder Dressinn.

2022年5月25日
5つ星のうち5の評価

Allt bra

Allt bra inget att klaga på

2022年4月19日

Hej Kent,

Tack för ditt omdöme!

Vi uppskattar verkligen din kommentar! :)

5つ星のうち4の評価

Snabb

Snabb, smidig betalning och leverans.

2022年3月1日

Hej Thomas,

Tack för att du tog din tid att lämna ditt omdöme! :)

Dåliga produkter

2022年2月8日

Hej Binyam,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du känner dig missnöjd med våra >50 000 produkter. Vi har gjort allt för att hjälpa dig och det har inte kostat dig något att lämna tillbaka redan monterad vara där vi själva har bokar hämtning och ni behövde bara packa in varan innan den blev upphämtad.
Skulle du för övrigt ha några frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att höra av dig till oss så ska vi hjälpa dig.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

5つ星のうち1の評価

Jag köpte skolskåpet och jag hittade…

Jag köpte skolskåpet och jag hittade denna sönder.!!
Vad ska jag göra????

2021年10月28日

Hej Shahraban Mohsin,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att varan har gått sönder under transporten.
Det händer tyvärr då och då att varorna skadas, försvinner vid leveransen eller dyl...men det ordnar vi alltid.

Jag ser att reklamationsavdelningen har kontaktat er kring detta ärende och erbjudit er flera lösningsmöjligheter därmed
ni har accepterat ekonomisk ersättning och fakturan har reducerats enl. er önskemål.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

Läcker som ett såll.

Felaktig monteringsbeskrivning.
Läcker som ett såll.

2021年9月26日

Hej Kenth,

Tack för att ni tog er tiden att lämna feedback. Vi beklagar och kommer att vidarebefordra feedbacken till vår leverantör.
Kontakta gärna vår kundtjänst via e-post så kan vi erbjuda en liten kompensering alternativt rabatt till nästa köp.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。