Jeg har fået lavet en speciel hylde i kirsebÊrtrÊ med sÊrlige krav til udfÞrelsen. Den er fantastisk flot lavet, og samarbejdet med firmaet har vÊret helt i top.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg var en smule bekymret, efter at have lÊst om trÊ af dÃ¥rlig kvalitet pÃ¥ flere anmeldelser herinde. ForsÞgte alligevel, og har absolut ingen klager. TrÊet og hÃ¥ndvÊrket er helt i top (kÞbt vinreol... ãã£ãšèŠã
PÃ¥ deres hjemmeside viser billedet at deres hÞjdemÃ¥ler er 195cm hÞj, nÃ¥r man modtager den er den kun 190cm. NÃ¥r man ringer og gÞr opmÊrksom pÃ¥ dette, ved ejeren udemÊrket at varen ikke er som vist pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Bestilte to varer og fik dagen efter pÃ¥ sms at vide, at den ene vare var udsolgt og den anden tidligst kunne leveres om 1 mÃ¥ned. Jeg valgte helt at annullere min ordre og bad om at fÃ¥ pengene, som va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TrÊ Design er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i produktion af mÞbler og tilbehÞr i trÊ af hÞj kvalitet. Deres produktsortiment omfatter elegante hylder, kÞkkenrulleholdere og magasinholdere, alle fremstillet af massivt trÊ såsom eg og valnÞd, ofte kombineret med lÊderstropper for et moderne og funktionelt design. Virksomheden er stolt af sine danskdesign produkter og tilbyder ugentlig levering for at sikre kundetilfredshed.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig uprofessionelt !!
Virkelig uprofessionel !!
Vi bestilte en hylde, som skulle laves på specialmål. Korrespondance foregik på mail. Vi fornemmede lidt, at det var lidt op ad bakke, så vi gjorde os ekstra umage med at pointere, mål, type, behandling osv.
Det hylde vi modtog, var slet ikke det vi havde bestilt, og som det de viser på deres hjemmeside.
1. Hylden var uden skilt.
Svar: Vi har ikke flere skilte.
2. Hylden var olieret, selvom vi i mailen med FED SKRIFT havde bedt om ubehandlet.
3. Hylden var ikke med gennemborede huller, som ellers tydeligt fremgår af hjemmesiden.
Svar 1. (Pr tlf.). Det må vÊre en fejl, send lige fotos.
Svar 2. (Efter vi havde sendt fotos). Vi laver dem ikke med synlige huller mere.
Vi har fået at vide, at vi bare kan returnere hylden, og når de har modtaget, kan vi få pengene tilbage. Ikke noget tilbud om betaling af porto eller bare så meget som en beklagelse eller undskyldning.
Vi pointerede i mailkorrespondancen, at HVIS de var i tvivl om noget (der var kun 3 ting af tage stilling til), så var de velkommen til at ringe.
Det kan ikke vÊre sÊrlig svÊrt at lÊse folks bestilling, notere det, og producere det ud fra det.
Virkelig dårlig service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹