企業が回答しました
Jeg kan kun give min køreskole de allerbedste anbefalinger! 🙌 Jeg havde Bjørn til teori, og det var uden tvivl noget af det bedste ved hele forløbet. Han havde en fantastisk humor, var altid i... もっと見る
企業が回答しました
Elvis var en meget god kørelærer, havde ham både praktisk og i teori. Han er god til at lære og give konstruktiv feedback under kørsel. Teoritimer blev også spiced op med snacks og sodavand hvil... もっと見る
企業が回答しました
Den mest kompetente køreskole i Helsingør Jeg havde en fantastisk oplevelse hos trafikskolen 3000 Underviserne var både seriøse og sjove, hvilket gjorde hele forløbet både nemt og trygt. Både Morte... もっと見る
企業が回答しました
Trafikskolen3060/3000 er en moderne og ambitiøs køreskole med afdelinger i Espergærde og Helsingør. Vort mål er at fastholde og styrke vores position som en af de førende køreskoler i det nordsjællandske område. Vi er 100% fokuseret på at tilbyde kørekort til personbil, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af hold, kørelærere i topklasse, og stor variation i udvalget af skolevogne. I 2019 var vi landets første til at tilbyde automatgears kørekort i elbil. Hos Trafikskolen3060/3000 har vi det meget forpligtende motto 'Eleven er kongen', hvilket gennemsyrer alt hvad vi gør.
Bybjergvej 6, 3060, Espergærde, デンマーク
Jeg kan kun give min køreskole de allerbedste anbefalinger! 🙌
Jeg havde Bjørn til teori, og det var uden tvivl noget af det bedste ved hele forløbet. Han havde en fantastisk humor, var altid i godt humør og virkelig god til at forklare tingene på en måde, man forstod – også med slang og eksempler, der gjorde det hele mere levende. Der var altid kolde sodavand og snacks, og stemningen var så god, at det faktisk var hyggeligt at møde op til teori. Samtidig var undervisningen super lærerig, og han var virkelig dygtig til at få alle med, så ingen følte sig hægtet af – selv når det blev lidt svært.
Jeg savnede faktisk teoriundervisningen, da jeg var færdig og havde bestået min teoriprøve!
Til køretimerne havde jeg Morten, og jeg må bare sige: uden ham (og hans lækre Tesla 😄) havde jeg ikke haft mit kørekort i dag. Timerne var både lærerige, sjove og meget ærlige, og han har virkelig haft tålmodighed med mig hele vejen igennem.
Alt i alt har det været en mega god oplevelse fra start til slut, og jeg vil 100% anbefale denne køreskole til alle, der vil have en tryg, lærerig og samtidig sjov vej til kørekortet! 🚗💨 der er ingen tvivl om jeg ville savne Morten og Bjørn. Men nu vinkes vi ved på vejen. Tak for hjælpen gutter.

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Rigtigt god oplevelse og klar anbefaling af denne køreskole!!! Jeg vil gerne takke Morten for nogle rigtig gode teori og køretimer med både snacks og sodavand til at gøre det hele lidt sjovere. Det resulterede i at jeg følte mig forberedt og klar til begge prøver som jeg bestod i første omgang! Super oplevelse hele vejen igennem! 5/5 stjerner uden tvivl!!

Trafikskolen3060/3000 からの回答
min oplevelse var perfekt, virkelig søde og gode kørelærer. KÆMPE ANBEFALING!!!

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Mega fede lærer som er meget engageret i deres undervisning og at lære fra sig som gør det til et sjovt og nemt forløb. Kun gode anmeldelser herfra:)

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Bestod første gang - kørte med Morten og havde teori med Bjørn. Begge to rutinerede og søde. Kæmpe anbefalelse herfra😆

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Virkelig god køreskole, jeg tog turbohold i sommerferien og det synes jeg virkede meget godt, man bliver meget godt forberedt til både teori- og køreprøve med god undervisning. Der var også altid sodavand og snacks til teoritimerne som gjorde det hyggeligere. Kan klart anbefales.

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Rigtig god undervisning, med god fleksibilitet. Jeg tog selv deres turboforløb og bestod begge prøver i første huk. Jeg er meget tilfreds med mit forløb og jeg anbefaler det helt klart.

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Tog deres turbo-hold og synes det var super godt. Det er nogle gode og søde teori/køre-lærere

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Jeg tog turbohold i sommerferien, og det var fantastisk. Kørelærerne er virkelig gode og kvalificerede. De gør en godt forberedt til både teori- og køreprøve.

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Da jeg skulle til at få mit kørekort i en periode af mit liv som var rigtig travlt valgte jeg at tage lynkursus på denne trafik skole, det gjorde jeg af grunden at det var tæt på hvor jeg boede og nogle af mine venner havde anbefalet det. Jeg fandt så meget hurtigt ud af hvorfor de anbefalede lige denne trafikskole. Alle instruktører i dette institut var super velkomne, sjove og generelt rare at være sammen med, de lærte den basale viden og gik gradvist op, for en som ikke kendte noget som helst til bliver det en stor hjælp. Jeg har så også fundet ud af sammenlignet med andre lynkurser har det her været meget bedre end nogle af mine andre venner som bor lidt længere væk og derfor tog kørekort et andet sted, men ihvertfald er det meget struktureret og hvis man har brug for noget som helst hjælp kan man altid komme at spørge om lærende om noget.

Kæmpe anbefaling!!
Jeg var rigtig glad for mit valg af trafikskolen 3060.
Uanset hvad, blev man taget i hånden i gennem hele forløbet.
Meget fleksible kørelærere, som havde forståelse for at man også havde andet i hverdagen.
Alt med booking er let og overskueligt, både ift. køretimer og deres eget førstehjælpskursus.

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Kan kun anbefale Trafikskolen 3060/3000.
Teorien har været så grundigt forklaret, at hele holdet bestod teori i første omgang. Alle undervisere er søde og pædagogiske, og da min kørelærer stoppede undervejs, stod de på “spring” for at finde en ny kørelærer, jeg følte mig tryg ved.

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Jeg valgte at tage mit kørekort hos Trafikskolen 3060, og har været rigtig glad for det. Måden det foregår på med at booke manøvrebane, fremtidige kørsler osv. er bare super nem. Derudover er der nogle sjove, glade kørelærere til at undervise, hvilket gør undervisningen sjovere og nemmere, og oplevelsen med at tage kørekort bedre.

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Der er styr på tingene hele vejen igennem, både på manøvrebanen og glatbanen – undervisningen er professionel, grundig og tryg. Til teoritimerne havde jeg Elvis, som virkelig gør undervisningen levende og underholdende. Han har en fantastisk evne til at formidle stoffet med god humør, så tiden flyver afsted, men man lærer stadig en masse.
Jeg sluttede mit forløb af med Klaus som kørelærer, og det har været en kæmpe fornøjelse. Han er utrolig rar, tålmodig og dygtig til at lære fra sig, og man føler sig hurtigt tryg bag rattet. Der var plads til både læring og gode samtaler undervejs, og det gjorde hele oplevelsen endnu bedre.
En virkelig god og professionel køreskole med gode og imødekommende undervisere – fem stjerner herfra!🤩

Rigtig god Køreskole
Dygtige køre og teori lærer
Især Bjørn som var min kørelærer var rigtig god til at forklare en hvordan man gjorde de forskellige ting og gav gode tips.
+han gav altid noget at drikke eller Mcd
Bestod både teori og køreprøve første forsøg.

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Køreskolen 3060/3000 er fantastisk! Man er i trygge rammer hele vejen i gennem, hurtig service og generelt bare super gode og hyggelige lektioner. Man kan mærke der bliver taget højde for ens behov og ønsker😃 10/10 !!!

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Fantastisk undervisning fra start til slut, med søde lærer og gode forhold for os der skal tage kørekort.

Trafikskolen3060/3000 からの回答
Uden tvivl Helsingørs bedste køreskole!
Lærerne var søde og gode, og især teori undervisningen var fantastisk, så alle på holdet bestod i første forsøg! Undervisningen er mega god til unge, så den kan klart anbefales! Helt klart pengene værd!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。