Fedt lille kamera med rigtig mange kvaliteter! Det holder strÞm lÊnge, er nemt at bruge og sÊtte op og video kvaliteten er super til prisen. Det gÞr det nemt at lave seje POV optagelser, og endnu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god kundeservice!! Efter bestilling fik jeg hurtigt leveret min ordre. Dog virkede min tlf og trailcam ikke optimalt sammen. Jeg tog kontakt til kundeservice og vi blev enige om at jeg skulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fedt kamera Hurtig levering, hjÊlpsom med opstart, hurtige svar pÃ¥ mailen ogsÃ¥ udenfor alm arbejdstid, bare rigtig god support. Kameraet er nemt at have med, holder strÞm i +60 min ved optagelse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
kvaliteten af optagelserne er upÃ¥klagelige, men hele det med at det skal forbinde til en app pÃ¥ telefonen ikke har virket sÊrligt godt! Optagelserne ligger endvidere i smÃ¥ film af 15 minutter. Selve... ãã£ãšèŠã
Trailcam er din kompakte fÞlgesvend â nem og begyndervenlig til kÞreturen, trÊning, fisketuren eller selv til bÞrn der starter ud med optagelser. Optag, livestream og del fra appen â fÃ¥ prÊcis det du behÞver, uden unÞdvendige features.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 16ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Great little camera well disgused so very unintrusive and cannot wait to see what wild life I get in our garden
kvaliteten af optagelserne er upåklagelige, men hele det med at det skal forbinde til en app på telefonen ikke har virket sÊrligt godt! Optagelserne ligger endvidere i små film af 15 minutter. Selve appen har nogle grundlÊggende funktioner, men hvis man virkelig vil lege med det, så koster det et abonnement og det kunne jeg godt have vÊret foruden
Kameraet virker fint indendÞre med fint Wifi signal.
så snart vi tog det med på ski, optog det kun 10 sek og slukkede derefter.
Det fungere bare optimalt med magnet holderen du klikker kameraet fast i og derudover er der flere accessories med i pakken til at monterer kameraet pÃ¥ alle mulige andre mÃ¥der⊠meget tilfreds ð€
Kvaliteten bliver dårlig når man lÞber med danser billede rund. Syns det bliver gjort bedre i video og omtale på hjemmeside end hva det er.
Det får 2 stjerner da det er nemt at sette op og nemt at håndtere video.
Mit holder kun strÞm i 1-1,25 timer så venter svar på hva de siger
Kunne ikke få det til virke, men hurtigt efter henvendelse til Trailcam fik jeg godt service og nu virker action cameraet som forventet
Mvh.
Rasmus HÞgly
Fantastisk service. Firmaet gjorde alt hvad de kunne
for at jeg fik min pakke inden jul. Tak
Bestilte et kamera og SD kort sÞndag d.14/12 og pengene blev trukket d.15/12 fra mit kort men her d.17/12 er varerne stadig ikke afsendt og står bare som bekrÊftet. Mig bekendt må man ikke trÊkke pengene fÞr end varen afsendes.
Bestilte et kamera med oplyst 1-2 dages leveringstid. Efter bestilling fik jeg en mail om Êndret leveringstid til 5-7 hverdage, hvilket betyder, at pakken ikke når frem inden den skal bruges som fÞdselsdagsgave. En Êrgerlig oplevelse som kunne have vÊret undgået med korrekt påfÞrt leveringstid.
Hurtig levering ⊠suber billed kvalitet meget tilfreds ððððð herfrað¥°

Trailcam ããã®åç
Jeg kan kun vÊre tilfreds trods jeg ikke har modtaget min vare endnu ð
Bestilte i dag og fik ikke Êndret min gamle adresse til den nye
Skynder mig at skrive en e-mail og der bliver ringet hurtigt retur
DesvÊrre havde jeg ikke min tlf pÃ¥ mig men sÃ¥ kom der en e-mail med at jeg skulle slappe helt af for de sender til min nye adresse ðððŒ
Det er da top service âïž âïž âïž âïž âïž

Rigtig god kundeservice!!
Efter bestilling fik jeg hurtigt leveret min ordre. Dog virkede min tlf og trailcam ikke optimalt sammen. Jeg tog kontakt til kundeservice og vi blev enige om at jeg skulle sende mine produkter retur og kort efter modtog jeg mine penge. Tak!

Trailcam ããã®åç
Jeg bliver sjÊldent overrasket positivt, men her må jeg giver MAX stjerner. Et serviceniveau ud over det forventede. SelvfÞlgelig fungerede betaling og levering - men jeg havde glemt at bestille et SD-kort, hvilket de opdagede og spurgte om jeg ville have dette med.

Trailcam ããã®åç
Hurtig levering, venlig og god betjening da jeg spurgte om dansk brugsanvisning, god service

Trailcam ããã®åç
Hurtig levering og glÊder mig utroligt meget til at teste det og alt var med i parken