䌁業情報

1. 趣味・工芞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Trailerplus.nl de webshop voor Aanhanger onderdelen en Boottrailer onderdelen. Vanaf € 75,- gratis verzending.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Over bestellen

Over bestellen, verpakken en ontvangen niets dan lof. Over het artikel, ook al was het maar 22 euro, wat minder lof. Een neuswiel voor onze caravan met zwengel en luchtband. Ruim 2 weken geleden gemonteerd en op straat een buitengewoon fijn resultaat. Na in Frankrijk door nat gras trekken met de caravan (geen movers) staat het wiel scheef op de as. En na de vakantie met naar huis gaan de band half leeg. 22 euro, je mag niks verwachten maar je doet het wel.

2025幎8月9日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte communicatie

Artikel volgens site op voorraad, bij bestellen niet op voorraad.
Geen bericht niet op voorraad.
Geen reactie op de chatbox.
Geen reactie na telefonisch contact hierover.
Geen reactie op mijn e-mail met vraag hierover.

2025幎7月4日
5぀星のうち2の評䟡

Goede klanten service, veel werk

Producten waren snel en zeer goed verpakt geleverd, echter had ik een zeer defecte item ontvangen en wou ik dat daar iets mee zou gebeuren (retour/refund voor alleen dat product), echter zijn we nu al bijna een maand verder en heb ik niets gehoord. Het process was ook vervelend, want ik moest fotos sturen van de doos, pakbon, inpak materiaal en verzendlabel, terwijl hun mailbox geen grote fotos accepteerd. Kan het niet aanraden om hier iets te kopen als je een vlekkeloos retour process wilt ervaren.

2025幎5月13日
5぀星のうち1の評䟡

Geen goede ervaring

Ik krijg de vraag om een review te schrijven terwijl er nog altijd niets geleverd werd na meer dan een week na betaling. Deze review is daarom uiteraard heel negatief want ik heb wel betaald maar na meer dan een week nog altijd niets ontvangen!!! 0
op 10 service. Ik vraag mijn geld terug en zal anders dagvaarden.

2024幎9月1日

correcte aflevering

Ik heb het hele weekend een boze man op de bank , want trailer plus levert en verkeerde bestelling en niet compleet .
update:
Ik hoor net van mijn man dat Patrick de eigenaar kontakt heeft opgenomen en dat alsnog de ontbrekende spullen worden afgestuurd.
update:
Alles keurig nageleverd , dank je.

2024幎8月9日

Remkabels vervangen.

Vorig jaar met vouwwagen op vakantie. Bij terugkeer na de superhete zomer soms +40°C had ik de indruk dat de remmen niet goed meer werkten. Dankzij duidelijke informatieve video's op YouTube heb ik zelf het probleem kunnen oplossen. Er was een remkabel beschadigd. Ineens het juiste model besteld en na een snelle levering heb ik ze kunnen vervangen. Nu kunnen we weer met een veilig gevoel op vakantie vertrekken.😉

2024幎7月18日

goede as

Zeer correct. Ook naar levering toe duidelijke website Je merkt dat men de zaken onder controle heeft. TOP!!!
goede maten snelle levering

2024幎5月1日

Ben zeer tevreden

Reservewiel voor de aanhanger bestelt bij trailerplus en ook een hele mooie ruime disselbak van stabilo zeer snel geleverd goede prijzen niet te duur leuke korting na eerste bestelling vriendelijke mensen
Hele beste service blij mee ga zeker mijn aanhanger spullen weer bestellen bij trailer plus

2024幎3月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス