ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeker inhuren voor je last minute kunst transport. Echt een toppertje! Pim is communicatief, zorgvuldig en optijd. Blij mee! :-)
Grote aanrader! Over het algemeen zijn de mensen die transport verzorgen en uitvoeren eerder grijze muizen dan sprankelende persoonlijkheden. Maar Pim wist zowel in contact als tijdens transport n... ãã£ãšèŠã
Semester9, hartelijk dank voor jullie geweldige wijze van het transporteren van mijn schilderijen. Op tijd, keurige aflevering en alles zoals afgesproken. Ga zo door.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
In 2020 we began organizing exhibitions for emerging artists under the name semester9. What started as a cultural initiative has grown into a full-service practice with an eye for detail. Through years of collaboration with artists, museums, and collectors, weâve gained firsthand insight into the unique challenges of art transport. Weâve seen how essential a well-organized, reliable, and meticulous logistical process truly is. Today, we bring that same expertise to every transport, whether it involves a single artwork or an entire exhibition.
é£çµ¡å
Zesde Vogelstraat, 1022 XE, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- transport@semester9.com
- transport.semester9.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Topper voor last minute kunst transport!
Geweldig
Geweldig! Kan niet beter! Voor iedereen aan te raden die van kwaliteit, goede afspraak en eerlijkheid houd! Goede communicatie, met mij en ook weer met mijn Gallery in t buitenland. Zal voortaan altijd bij S9 mijn werk vervoeren!
Semester9,goed werk
Goed geregeld transport met Pim
niet alleen het kunstwerk vervoeren ook het afleveren en installeren van het werk ging goed , precies en netjes.
Een echte aanrader.
Fijne samenwerking
Fijne samenwerking, op tijd, snel en meedenkend!!
Kennis en kunde = âïžâïžâïžâïžâïž
Heel fijn dat de transporteur goede kennis van zaken heeft en je compleet kan ontzorgen.
Vakkundig en flexibel
Pim is zeer vakkundig, flexibel, vriendelijk en behulpzaam. Een professionele hulp bij (vaak stressvol) transport naar en van kunstbeurzen!
Trustworthy shipper
We have been assited by this shipper in various succesful cases. We recommend them based on the quality of communication, effactive exacution of the time-sensitive transportation tasks, and competitive fees.
Last minute transport mogelijk voor eenâŠ
Last minute transport mogelijk voor een goede prijs. De Art Handler was goed te bereiken en het was netjes en op tijd afgeleverd.
Art transport done right!
I would absolutely recommend Semster9 both for larger institutions and individual artists. It is hard to find smaller companies that do the logistics right, and S9 really makes art transport smooth and effortless for the client from the get-go to finish. Delivered on time & safely, offering solutions for last-minute orders, and maintaining clear friendly communication!
A fantastic experience moving artwork
A fantastic experience moving artwork. Not often do you receive this kind of service. Looked after from start to finish with some tricky works to shift internationally. Will use on the regular. Everything arrived as it should and no hassle put into my hands.
Vakkundig en betrouwbaar
Bij transport met kunstwerken is zorgvuldigheid en aandacht voor het werk van groot belang. Semester 9 transport kan beide bieden met een snelle en betrouwbare behandeling en service. Ook last-minute!
Uitstekend!
Hele goede ervaring met Semester 9! Pim heeft voor mij een transport naar Bologna gedaan. Hij was heel erg betrokken en flexibel. Hele fijne communicatie. Het transport bestond uit heel veel losse delen en Pim heeft het allemaal heel mooi in de auto weten te passen. Ik zou zeker vaker werken met Semester 9
Super snelle en zorgvuldige service!
Super snelle en zorgvuldige service!
Uitstekende organisatie
Zeer tevreden met de transport diensten van Semester9. Je kunt ervan uitgaan dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Het transport wordt telkens bekwaam en tijdig volbracht. Bovendien is het contact professioneel en vlot. Ook een last-minute opdracht was geen enkel probleem.
Al met al meer dan tevreden en ik beveel Semester9 van harte aan.
Op tijd, vriendelijk en betrouwbaar!
Op tijd, vriendelijk en betrouwbaar! Dank!
Kunsttransport
Fijn en goed verzorgd transport voor een tentoonstelling. Zelfs op korte termijn vriendelijk en adequaat gehandeld. Goed verzorgd en altijd goed gemutst.
Goede service, zorgvuldige behandeling van onze goederen en stipt op tijd.
Fantastic service
Fantastic service. Really friendly people who are good problem solvers. Hire them if you want safe and trustworthy transportation of artworks.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ