De bestelling ging vlot. De communicatie verliep zoals het moet, vriendelijk en beleefd. De bezorgdienst deed ook zorgvuldig hun plicht en ook joviaal.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Organisatie en properheid was prima. Hotelkok heeft ook goed werk geleverd. Minpuntjes: 1/lawaai in de eetruimte. 2/ Skiroom: onvoldoende ruimte om je skiboots aan te doen . Te weinig plaats... もっと見る
Heb deze winter in meerdere landen gebruik gemaakt van hun simkaarten in mijn router, werkte prima.
企業情報
当該企業による記述
At Travel Detail, we believe great journeys deserve exceptional companions. Our collection of handcrafted leather travel bags and accessories is created for discerning travelers who appreciate authentic materials, meticulous craftsmanship, and enduring elegance. Made from premium leather and designed to last a lifetime, each piece reflects a commitment to quality, sophistication, and the art of travel.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De riem die ik heb besteld is helaas…
De riem die ik heb besteld is helaas nooit geleverd.
In eerste instantie heb ik contact opgenomen omdat het lang (een maand) duurde voordat de riem werd geleverd. De riem bleek niet meer leverbaar en ik kon kiezen voor een andere riem. Dit heb ik gedaan en deze is nooit geleverd. Sindsdien krijg ik geen contact meer met travel detail. Niet via het contactformulier en ook niet via de mail. Jammer dat dit soort oplichtingssites bestaan....
rugzak besteld, nooit geleverd noch geld retour
rugzak besteld, toen kwam de melding dat de levering ca 11 dagen zou kunnen duren. Daarop heb ik dezelfde minuten gereageerd dat de bestelling geannuleerd mag worden.
zie onderstaande antwoord. Sindsdien nooit meer iets vernomen helaas. geld kwijt :( geen contact mogelijk
: Travel-Detail NL
Verzonden: dinsdag 7 januari 2025 19:30
Onderwerp: RE: Jouw bestelling is onderweg
Beste Peter,
Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat het erg teleurstellend is dat je bestelling later aankomt dan gehoopt.
Helaas kunnen we de bestelling niet meer annuleren, omdat deze al is verwerkt en ons magazijn heeft verlaten. Onze excuses voor de situatie en het ongemak dat dit veroorzaakt.
Zodra je de bestelling hebt ontvangen, kun je contact met ons opnemen om het retourproces in gang te zetten. Wij helpen je dan graag verder om alles zo soepel mogelijk af te handelen.
Nogmaals onze excuses en bedankt voor je begrip.
Lisette van Travel-Detail
Oplichterij
2 Tassen besteld, waarvan 1 is geleverd. De andere tas is gewoon nooit aangekomen. Daarbij is de prijs/kwaliteit niet oké. Wat eerder is gemeld, gewoon aziatische troep.
Ik krijg geen contact met ze, ook niet per mail of het contactformulier op de website.
Oplichterij dus.
Oplichters
Kleding besteld, veel betaald voor shein of temu troep wat arriveerde. Klacht ingediend. Allerlei opties ik kon omruilen, (kreeg je vast weer troep) l, terugsturen maar kost je veel geld aan verzendkosten naar China of korting of houden en dan kreeg ik 25% terug. Uiteindelijk gekozen voor korting want terugsturen was duurder. Nu 3 maanden verder, geen geld terug, en als ik nu terug email werkt hun e-mailadres niet meer. Dus mensen nooit hier bestellen
Product niet geleverd en geen reactie.
Ik heb drie camera's besteld en nog steeds niet aangekregen. Ik heb een mail gestuurd, maar geen reactie. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben zonder product. Deze handelaar staat op mijn zwarte lijst. Wegblijven dus.
Uiteindelijk heb ik de camera gekregen in een beschadigde verpakking. Geen reactie gekregen op mijn mails.
Update: 3 camera's getest. Geen 1 werkt. Het zijn dure usbkabels geweest.
Ik heb een jas besteld 59,95,er staat…
Ik heb een jas besteld 59,95,er staat dat ie wordt verzonden maar helaas na bijna 4 weken nog niks ,ook geen reactie op de mail erg spijtig.
Vervolgens geen jas en 60 euro lichter
slechte producten
slechte producten, geen contact voor retour. niet bereikbaar.
geen spullen bestellen!!!!
Op 12/12/2024 een set joggingbroeken…
Op 12/12/2024 een set joggingbroeken besteld bij Travel-Detail.
Op 30/12/2024 gemaild met de vraag of het pakket onderweg was.
De bestelling zou spijtig genoeg verloren zijn gegaan. Maar ik mocht zonder extra kosten een andere set bestellen die nog wel voorradig waren.
Dit heb ik gedaan.
Half januari heb ik verschillende keren terug gemaild maar daar kwam geen enkele reactie meer op.
Het is nu 11 februari en ik geloof niet dat die er nog zal komen.
Spijtig dat ik minimum 1 ster moet geven.
Travel-Detail heeft deze in mijn ogen zeker niet verdiend.
Slechte service en kwaliteit
Slechte service en kwaliteit. Je moet op eigen kosten retour sturen naar China en wat je betaald voor product is veel te duur.
Het product is beschadigd
Het product is beschadigd.
Tevens klopt de maar en het materiaal niet met de beschrijving.
Op geen enkele manier krijg ik contact.
Product besteld dat niet is wat ik verwacht en geen mogelijkheid tot retour sturen
Product besteld dat niet is wat ik ervan verwacht.
Gevraagd om retour te sturen maar ik krijg geen reactie. Vervolgens wou ik een reminder sturen maar nu is het email adres opeens onbereikbaar.
Slechte service en producten.
Slechte service en kwaliteit
De jas die besteld was, viel te klein uit, de kwaliteit was ook niet wat verwacht werd voor het bedrag. Meteen contact opgenomen om deze terug te sturen. Dit was geen probleem, moest ik alleen eerst fotos sturen van het product. Daarna kreeg ik ineens de optie terug sturen op eigen kosten naar Azië of omruilen voor een ander product van de site.
Na meerdere malen verschillende maten opgevraagd te hebben waarbij ik vrij snel, meestal binnen een paar uur, reactie kreeg had ik eindelijk een andere jas gevonden die mij wel goed zou passen. Hun hiervan op de hoogte gesteld en sindsdien krijg ik eerst een aantal dagen geen reactie, herinnering per mail gestuurd. Nu is het emailadres niet meer in gebruik.
Ook via een ander emailadres geprobeerd maar de berichten komen niet meer aan helaas.
ik zou nul sterren willen geven
ik zou nul sterren willen geven. ik
had 2 cashemere pulls
besteld en na drie weken krijg ik twee aartslelijke goedkope acryl pulls van
china aan
Ik wilde ze terugsturen maar kost me 81 euro en mijn pulls waren 90 euro .
zij antwoorden niet meer op mijn mails om een andere oplossing aan te bieden
MIJDEN ALS DE PEST DEZE
WEBSITE
Dames winterjas erbarmelijk
Dames winterjas slechte kwaliteit is zelfs niet als trui te dragen, nooit meer op deze website iets kopen, spijtig dat ik hier geen foto's kan plaatsen van het verschil tussen geleverd product en hun pub foto, echt niet om aan te zien, de voering pluist enorm, hun retourbeleid is op eigen kosten terug naar China sturen met risico van geen terugbetaling,
Hevig teleurgesteld
Hevig teleurgesteld, nog steeds niets ontvangen. Had ik maar eerst de reviews gelezen. Dit dus nooit meer. Doen zich voor als chique modezaak, maar het komt uit China. Nu maar hopen dat het product goed is en geen rommel.
NIET DOEN !!!
NIET DOEN ! NIET DOEN ! NIET DOEN !
Ze doen zich voor als een Nederlandse firma, maar in feite komen alle producten uit China. Die kan je dus voor een fractie van de prijs zelf bestellen bij temu of Ali Expres. Ben nu al een maand aan het wachten op een artikel. Ik verwacht er inmiddels niks meer van.
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit, heb me laten vangen. Niet doen, en indien niet goed moet je op eigen kosten naar CHINA sturen!!! €60 verzendingskosten en het product kost zoveel niet... echt afzetterij! Zou niet mogen
Flut bedrijf
Flut bedrijf! Labels op de verkeerde plek. Ritssluiting verkeerd maat klopt niks van en contact maken duurt eeuwen!! Koop er niks!!
Retourbeleid van niks en vertrouw het ook niet.
Truien in de fik gezet had ik er toch nog iets warmte van!
Geen ster waard
Geen ster waard
Duurt lang
Helemaal niet retour (terug naar china op eigen kosten sturen)
Chinese spullen slechte kwaliteit
Nooit hier iets kopen!!!
Belachelijke lange levertijd
Ik sluit me aan bij alle eerder ingediende negatieve reviews. Zeer slechte ervaring ,(2-3 dagen verwerking van de bestelling en 8-11 dagen levertijd????). Heb mij bestelling niet ontvangen en aangezien ik binnenkort op reis ga,hoef ik die ook niet meer. Heb direct een retour procedure gestart maar verwacht hier niet veel van. Zeker niet na het lezen van eerdere ervaringen. Jammer dat ik dit niet eerder had gelezen. Dit soort bedrijven zouden verboden moeten worden.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。