レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Na vele jaren met eenzelfde merk hoge schoenen gelopen te hebben, ging de kwaliteit bij elk nieuw paar (drie jaar met één paar) achteruit. Bij mijn laatste ervaring braken één voor één de haakjes af (... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋
  2. 衣料品店
  3. アりトドア衣料・甚品店
  4. 靎工堎
  5. 婊人服店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin’ altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan...

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Purchase but no delivery

Bought an article on their website and supposed to be delivered by ColisPrive in France but I've never received my purchase. When tracking my order, ColisPrive mentioned that I wasn't home but I'm doing home office 5 days a week full time. No one rang my door bell, no one showed up and no one called to inform about the delivery. It's impossible to contact Travelinoutdoor through their online form as not working. Noone feels accountable nor responsible for the delivery on schedule but Travelinoutdoor already cashed my payment. I'll file a complaint

2026幎4月29日
5぀星のうち4の評䟡

Het is echt een geweldige schoen

Het is echt een geweldige schoen . Heel goede pasvorm door de lage opening van de veter daardoor op mijn voet passend te maken
 het is een heel lichte schoen en de kleurstelling vind ik prachtig
Ps. Voor mij zit in deze schoen de hiel hoogte ook goed

2026幎4月17日

Prima service

Prima service. Onze bestelling vorderde niet goed en bleef op order ontvangen staan. Bij navraag via klantenservice direct opgepakt en binnen 24 uur een nette reactie ontvangen, een paar uur later ontving ik de orderbevestiging met melding dat de order was verwerkt.

2026幎4月1日
5぀星のうち5の評䟡

Heerlijk schoenen voor een mooie prijs

Heerlijk schoenen voor een mooie prijs. Ik vond het erg lastig om bij wandelschoenen een mooie prijs kwaliteit verhouding te vinden tot ik het merk Traveling tegen kwam, mijn voeten zijn blij en mij portomonee ook!
Ze zijn mooi, zitten heerlijk ondersteunen waar nodig, zijn water dicht en heerlijk stevig.

Ook worden ze snel en netjes verzonden! Ik ben super tevreden!

2026幎3月18日

Heerlijk lopende laarsjes

Heerlijk lopende laarsjes. Naast dat ze er prachtig uitzien, zitten ze goed, warme voeten met alleen een panty aan.
Eerste keer aan ging wat stroef. Maar na 20 km ermee gelopen te hebben. Heerlijk.
Prima pasvorm

2026幎3月4日

Uitstekend!!!!

Het was mijn eerste aankoop bij Travelinoutdoor, bestelling werd correct en snel geleverd, ik ben heel tevreden met mijn nieuwe veterboots !!!

2026幎2月19日

Fantastische boots

Heel mooie aanbieding gekregen voor een paar zeer stevige en goede boots. Had deze toevallig net nodig voor het lopen met de hond in deze barre weersomstandigheden. Keuze snel gemaakt en vlot geleverd. Zeer tevreden mee.

2026幎2月19日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, mooie degelijke en warme schoenen ontvangen tegen een schappelijke prijs.

Heb nog een 2e paar besteld voor de afwisseling,

2026幎1月29日
5぀星のうち4の評䟡

Zeer degelijke jassen

Zeer degelijke jassen, mooie snit, toffe kleuren;
De mannenmaten komen goed overeen.

De damesmaten vallen iets te klein uit en ook het feit dat ze gecentreerd zijn in de taille

Altijd leuk als er maten bij zijn voor kleine dames

2026幎2月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ