レビュアーのコメントを見てみましょう
Var litt sent ute med å bestille koffert til turen. Sendte mail til travelstuff og spurte om en koffert kom til å komme frem innen jeg dro på tur om 1 uke. Fikk til svar at dette burde gå. Jeg bestilt... もっと見る
Må få skryte av veldig god service. Var litt sent ute med å bestille bl.a. noe jeg jeg gjerne ville gi bort noen dager etter bestilling. Spurte derfor om det var mulig med prioritering. Bestilte... もっと見る
企業が回答しました
Fornøyd
Produktene er som beskrevet, og opplever god kvalitet til god pris.
Kundeservice er av beste sort, hyggelig, rask og løsningsorientert.

Travelstuff.no からの回答
Anbefaler ikke denne nettbutikken
Anbefaler ikke denne nettbutikken hvis de fortsatt har Ketel som kundebehandler. Bestilte varer 24. november, men hadde fortsatt ikke fått noe den 20. desember. Fikk til slutt varene 29. desember, men hadde da vært nødt til å kjøpe nye julegaver. Siden det ikke er mulig å gi tilsvar til påstandene til kundebehandler Ketel under her, må jeg redigere anmeldelsen. Denne nettbutikken vil jeg ikke anbefale å handle fra, har ikke sett værre kundebehandling. Ketel her kommer med grov løgn i tilbakemeldingen. 1. Han påstår at jeg strør (han skriver stør, men går ut fra at han mener "strør") om meg med negative omtaler om andre firmaer. Er kun en(1) annen negativ omtale om et annet firma fra meg her. Definisjonen på "strør" for Ketel er nok noe annet enn det jeg definerer det som.
2. Den andre påstanden han kommer med som indikerer at jeg har stjålet varene er sjokkerende og grov løgn. Den 20.12.22 fikk jeg en mail fra Ketel som følger; "Postnord som har rotet det til. Har 40 sendinger fra 12. desember under etterlysning. Har ikke mer på lager nå, men tilbakebetaler ordre, så du får begge sendingene gratis når de dukker opp en eller annen gang".
Det står ikke noe om at de skulle ha beskjed fra meg om jeg fikk varene, og eventuelt sende det i retur. Jeg kommer aldri til å handle fra denne nettbutikken igjen, og jeg vil ikke anbefale andre å gjøre det heller, siden man kan risikere å bli uthengt som løgner og tyv av ansatte.

Travelstuff.no からの回答
Enormt treig forsendelse
Utrolig kjipt at det står at pakken skal ta maks 5 virkedager til den er i posten også får jeg den ikke på 18 dager og må bare kansellere bestillingen. Siden den ikke kom før jeg skulle dra på tur..
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice! Jeg bestilte en stor peis hos travelstuff som jeg fikk levert på døren allerede dagen etter! I forkant hadde jeg en del spørsmål ang peisen på Mail, som jeg også fikk svar på med en gang! Veldig pålitelig firma, og ikke minst kjempehyggelig eier! Jeg handler gjerne fra deg igjen! Tusen takk for hyggelig handel :)
Travelstuff.no er en fantastisk…
Travelstuff.no er en fantastisk nettbutikk! Særlig når det haster og ferien er rundt hjøret kan man ringe eller sende mail og få hjelp raskt! Ikke nok med det : jeg bor i Oslo og kunne hente produkter på lageret deres på Bryn! De har meget gode priser og hyggelige medarbeidere som sørger for extra god service! JEG ANBEFALER på det sterkeste å handle hos dem! 5 STJERNER!!!
Perfekt!
Ekstremt rask ekspedering, og problemfri levering rett i postkassa. Ser det er mange negative anmeldelser her, men kan ikke forstå dette. Jeg vil ha null problemer med å handle her igjen, og er veldig fornøyd!
Leveransen manglet et produkt
Leveransen manglet et produkt. Da jeg kontaktet kundeservice så fikk jeg beskjed om at produktet var feilaktig blitt sendt til en annen kunde. Det var en kjapp beklagelse med beskjed om at det ikke var mulig å oppdrive flere før jul og de trakk beløpet fra min regning. Dette var en julegave som jeg var svært fornøyd med å ha sikret. Det ble ikke tilbudt noen form for kompensasjon. Jeg ser at feil i leveranse er kommentert av andre.
Upåklagelig kundeservice
Veldig bra kundeservice da jeg var uheldig med produktene jeg hadde kjøpt. Veldig bra håndtert. Rask levering. Rask tilbakemelding på kundeservice. Trygg plass å handle fra, skulle du være uheldig ordner de opp. Veldig fornøyd med å handle herifra. Kommer til å handle her igjen. 10/10
Munnbind
Kjøpte to munnbind i tøy herfra. Den første pakken ble borte i Posten og kundeservice var utrolig raske og veldige hyggelige på mail. De sendte nye umiddelbart og de kom raskt.
Når de nye munnbindene kom var det kun med filter til det ene og stroppen på det andre var røket. Igjen var kundeservice helt fantastiske, og det er årsaken til stjernene. Produktene anbefales ikke og vi brukte angrefristen, men kundeservice er upåklagelig!
Fikk feil leveranse
Bestilte en koffert som kom i feil farge enn den som var bestilt. Det stod riktig farge på esken, men kofferten inni var feil. Tok kontakt med kundeservice som ikke beklaget feilen, og tilbydde en dårlig løsning for å rette opp feilen. Kommer til å være skeptisk til å handle her igjen.
God nettbutikk
Travelstuff.no har en oversiktlig og innbydende nettbutikk. Alle bestilte varer ble levert til meg samlet, seks dager etter kjøpet. Varene virker å være i god kvalitet. Jeg er fornøyd :)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。