BedrÀgeri! BestÀllde plastblommor som absolut inte stÀmmer överens med bilden. KrÀver pengarna tillbaka men erbjuds ny vara. Ingen ny vara kommer. FÃ¥r skriftligt besked efter mÃ¥nga mail att pengarna... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag bestÀllde konstgjorda blommor och nÀr de kom fram hade de knappt nÃ¥gon likhet med bilderna frÃ¥n hemsidan. NÀr jag ville reklamera varorna fick jag till svar att jag fick returnera sjÀlv och stÃ¥ fö... ãã£ãšèŠã
Trodde att lyktorna skulle vara av glas. Men nÀr de kom visade det sig att de var av plast. Men det var inte till nÃ¥gon nackdel dÃ¥ jag har dem ute och behöver inte vara rÀdd att de ska gÃ¥ sönder om d... ãã£ãšèŠã
LÀtt att bestÀlla, bra fungerande hemsida. Lyktan har ett mycket fint sken och efterliknar en ljuslÃ¥ga pÃ¥ ett naturtroget sÀtt. Ett extra plus för att man ocksÃ¥ kan ladda med USB. Detta dÃ¥ dagarna... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÀldigt fina lyktor och ett plus Àr attâŠ
VÀldigt fina lyktor och ett plus Àr att de går att ladda manuellt oxå nÀr inte solen rÀcker till.
Ãrlighet
Underbar flammande lampa lyser så fint på kvÀllen
Underbar upplevelse i höstmörkret med dessa flammande lyktor .. kommer att bli kanon till vintern på snödrivorna eftersom jag bor i norra delen av landet .. har köpt 17 st ska förÀra nÀra och kÀra
De flammande "levande" dansande lågorna gör hela upplevelsen underbar
Jag Àr vÀldigt nöjd med lyktorna jagâŠ
Jag Àr vÀldigt nöjd med lyktorna jag bestÀllde, leveransen gick relativt snabbt och Lyktorna lyser jÀttefint nu nÀr det börjar bli lite mörkare ute
Supernöjd
Trodde att lyktorna skulle vara av glas. Men nÀr de kom visade det sig att de var av plast. Men det var inte till någon nackdel då jag har dem ute och behöver inte vara rÀdd att de ska gå sönder om de skulle blåsa omkull
De lyser så himla fint och lÀnge. Till och med min man tycker de Àr jÀttefina som annars inte Àr mycket för ljuslyktor
Det gick snabbt att få dom, och Àr jÀttefina
Det gick snabbt att få dom
VÀldigt vacker design pÃ¥ mycket utavâŠ
VÀldigt vacker design på mycket utav sortimentet
Toppenfina lampor med snabb leveransâŠ
Toppenfina lampor med snabb leverans och bra pris !
JÀttefina lampor och tÀnds varje kvÀllâŠ
JÀttefina lampor och tÀnds varje kvÀll ð med ett ljuvligt flammande sken ð
ÃLSKAR lyktorna!!
Har köpt lyktorna. Ger ett sÃ¥nt otroligt fint sken, och dem passade sÃ¥ bra till bÃ¥de uteplatsen och inne pÃ¥ mitt soffbord. Kommer förgylla alla mina höstkvÀllar hemma. Tack Trendify â€ïž
Underbara lyktor
Underbara lyktor, lyser precis som de lovar. Ãr 100% nöjd med alla mina lyktor.
Smidig leverans och allt gick som detâŠ
Smidig leverans och allt gick som det skulle. Rekommenderar!
Supernöjd med både produkt och service
Lamporna lyser fint hela kvÀllen. En av dem var skadad vid leverans men jag fick snabbt hjÀlp och en ny skickades direkt. VÀldigt bra service och trevligt bemötande.
Snabb leverans och bra kvalité, super nöjd med mitt köp.
Bra företag
Jag tycker att dom skickade varorna snabbt, så bra service. NÀr lamporna kom så blev jag så nöjd, helt underbara lampor jag bara Àlskar dom.
Ãr super nöjd
Ãr super nöjd
Ett stort pluss att man kan ladda dem då solen lyser med frånvaro
Mycket vackra lyktor som jag verkligenâŠ
Mycket vackra lyktor som jag verkligen kan rekommendera till alla
VarningâŠ
Får upp varningsmeddelande nÀr jag tÀnkte bestÀlla om att sidan Àr bluff och att jag genast skulle logga ut från sidan
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ