レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllde lÀderreparationssats 28 jan. Strax efter fick jag ett artigt E-mail frÃ¥n "Alice", som beklagade den lÃ¥nga leverans tiden pga pandemin. Betalade fakturan 1 mars ,trots att jag inte fÃ¥tt l... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

OBS OBS OBS! VARNING VARNING! SNÄLLAA KÖP INGET FRÅN DESSA BEDRAGARNA! DESSA MÄNNISKOR SOM DRIVER DENNA FALSKA FÖRETAGET HAR VARKEN SAMVETE ELLER HEDER I KROPPEN, DE ÄR INGA MÄNNISKOR UTAN TORPED... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta e-handel nÃ¥gonsin! Jag vill returnera mina varor och har bestÀllt retursedel pÃ¥ hemsidan. Har efter mer en 1 vecka inte fÃ¥tt en sÃ¥dan. Nu finns inte den funktionen retur lÀngre pÃ¥ deras hemsida... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

OBS OBS OBS!

OBS OBS OBS!
VARNING VARNING!

SNÄLLAA KÖP INGET FRÅN DESSA BEDRAGARNA! DESSA MÄNNISKOR SOM DRIVER DENNA FALSKA FÖRETAGET HAR VARKEN SAMVETE ELLER HEDER I KROPPEN, DE ÄR INGA MÄNNISKOR UTAN TORPEDER!
KÖPTE 3 PAR SKOR OCH NÄR JAG FICK DE VISADE DET SIG SKORNA VAR CHINA S. SVARTA SKOR MED VIT TRÅD, SÄMSTA MATERIAL OSV MM.

2023幎10月28日
5぀星のうち1の評䟡

Det hÀr Àr den sÀmsta sidan jag varit

Det hÀr Àr den sÀmsta sidan jag varit med om! BestÀllde ett par skor. Det tog över en mÃ¥nad att fÃ¥ dom. Efter 5 gÃ¥ngers anvÀndande har sulorna spruckit pÃ¥ bÃ¥da skorna. Enligt deras policy sÃ¥ ser dom det som att jag har orsakat den skadan pÃ¥ skorna. Helt orimligt att man lyckas sprÀcka sulorna pÃ¥ ett par skor sjÀlv efter nÃ¥gra gÃ¥ngers anvÀndning om man inte hÃ¥ller pÃ¥ med extremsport
 SÃ¥ 400 kronor ner i papperskorgen
 handla inte hÀrifrÃ¥n!

2023幎1月3日

VARNING FÖR DEN HÄR JÄV-A SK-T SIDAN

VARNING FÖR DEN HÄR JÄV-A SK-T SIDAN DOM BLÅSER FOLK OCH HÅLLER INTE SINA LÖFTEN RÅKADE KÖPA 2JÄV-A FLYGANDE PLAST BOLLAR SOM BLINKAR VAR MENINGEN ATT BARA KÖPA EN SÅ JAG SKREV OCH DOM SKREV ATT DET INTE VAR NÅGRA PROBLEM ATT ÅTERSKICKA FELKÖP.. MEN FI-TJÄVE-N LJÖG ISTÄLLET FICK JAG ETT 50%ERBJUDANDE PÅ NÄSTA KÖP OCH DET VÄGRADE JAG EFTERSOM ATT JAG BLIVIT LOVAD ATT FÅ GÖRA ETT ÅTERKÖP SEN DRIBBLADE FIT-AN OM ATT JAG SKULLE FÅ 32%AV PENGARNA TILLBAKA VILKET HELLER INTE HÄNDE SÅ NU BER JAG ER ALLA MISSNÖJDA KUNDER ATT LETA REDA PÅ VARENDA OMDÖMES SIDOR OCH VARNA. OCH ÄVEN VÄNDA ER TILL KONSUMENTVERKET. VORE ÄVEN TACKSAM FÖR ADRESS TILL FÖRETAGS ÄGAREN FÖR DET HÄR KOMMER JAG F-N INTE SLÄPPA!!

2022幎2月2日

Rena rama bluffen

Rena rama bluffen! Har bestÀllt ett par snörskor i oktober och har fortfarande inte fått dom. Mailade till dom och fick till svars att dom skulle utreda saken ren lögn kommer polisanmÀla saken som bedrÀgeri.

2022幎1月15日

Lurad

BestÀllde en nackkudde I september och har fortfarande inte fått den. Valde få varan först och sen betala. De drog pengarna från kontot och ingen kudde Àn! FruktansvÀrt dåligt!!!!!!! Borde finnas minus på omdömet!

2021幎12月5日

Om det gick

Om det gick, skulle inte ens en stjÀrna gÀlla för vad jag tycker! BestÀllde en linneblus, betalade 355:- och fick en liten t-shirt! Att skicka tillbaka - till Kina - verkar vara dödfött! Vilket lurendrejeri!

2021幎6月16日

SkrÀp och lurendrejeri!!!

TyvÀrr kan man inte ge betyg som Àr mindre Àn en stjÀrna!! Var med om exakt samma sak som Camilla nedan (samma mÀtverktyg). JÀttelång leveranstid jÀmfört med utlovat och nÀr grejerna kom var det absolut bara odugligt skrÀp. DÀrefter helt omöjligt att få kontakt med företaget...Ànda tills jag genom klarna fick tag i en ny mailadress, kunde få i en retursedel och fick fakturan pausad. 20-talet mail och flera timmars jobb!! Han fått returen på skrÀpet godkÀnd men måste fortfarande betala 79 kr för returfrakten trots att det inte var samma verktyg som utlovades på bilden och i filmen...och nu orkar jag inte bråka mer.

2021幎4月11日
5぀星のうち4の評䟡

LÀderreparationssats

BestÀllde lÀderreparationssats 28 jan.
Strax efter fick jag ett artigt E-mail från "Alice", som beklagade den långa leverans tiden pga pandemin. Betalade fakturan 1 mars ,trots att jag inte fått leveransen. Kontaktade dem igen ang. leveransen. Mailet besvarades artigt av "Isak", som också berÀttade att leveransen varpå vÀg. Paketet kom 9 mars direkt till min postlåda.
BestÀllningen motsvarade helt mina förvÀntningar !
DÀrför vill jag rekommendera detta företag, och Àven ge positivt "feedback" om TrendySaker till mina vÀnner och bekanta !
Jan.L

2021幎3月9日

Lurendrejeri tyvÀrr

BestÀllde fodrade leggings, ett skÀmt! Korta i benen (och då Àr jag bara 161 cm sjÀlv!) och löjligt korta i midjan (under troskanten), kan inte förstå hur en produkt ens kan vara så urkass. Leveransen kom helt utan orderbekrÀftelse, och det går inte att nå dem nu för företaget har lÀgligt nog gått upp i rök (förra numret, hemsidan och mailadressen funkar inte). LÀser hÀr att de tydligen har för vana att göra så (tydligen byta namn och lura folk), önskar att jag hade lÀst recentionerna innan.

2021幎2月24日
5぀星のうち1の評䟡

SkÀmt företag som byter namn!

Köpte ett mÀtinstrument dÀrifrån. Såg smidigt och bra ut på filmer som fanns i samband med annonsen. IstÀllet kom det någon ynklig plast leksak ihop skruvad med plastknoppar, nått som Àr vÀrt en 10:-. Började skriva till företaget om retur. Endast en robot som svarade tillbaka. Har skrivit många gånger, har aldrig fått ett vettigt svar. Tillslut anmÀlde jag till klarna. DÀr ligger den pausad. Får se om de får tag i företaget.

2021幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

Detta Àr det sÀmsta jag nÃ¥gonsin varit

Detta Àr det sÀmsta jag någonsin varit med om. BestÀllde i Augusti förra året och det Ànda jag har fått Àr en faktura från Klarna! De har bytt namn flera gånger sedan dess så det var inte lÀtt att hitta ordern på mail för inget stÀmmer. De har tydligen mycket att göra på lagret och har kunder på tur innan mig. Hoppas jag förstår att de gör så gott de kan.

2021幎2月22日

Trendii.se

trendysaker.se som har Àndrat namn till trendii.se nu Àr inte profesionella. Jag fick leveransen efter 4 månader som var inte alls samma på bilden o stÀmmer inte alls med beskrivningen och jag kunde inte kontakta med de efter som de hade bytt namn,domain ock kontalt uppgifter... Shoppa aldrig från Gigantic aps, de lurar folk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021幎2月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス