レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg startede med et langtidsblodsukker 83 er nu kommet ned pÃ¥ 46 nu her et 1 Ã¥r senere. Det viser sig jeg har haft db 2 i ca. 10 Ã¥r, uden at lÊgerne har reageret pÃ¥ min blodprÞve. Efter jeg sÃ¥ fik DB... もっず芋る

Jeg, en kvinde pÃ¥ 73 Ã¥r har pÃ¥ 5 mdr. sÊnket mit langtids- blodsukker fra 41 til 39. Ved det 1/2 Ã¥rlige blodprÞvetjek pÃ¥ lÊgehuset, oplyste sygeplejersken mig om, at jeg var pÃ¥ vej til prÊ-di... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har igennem adskillige mÃ¥neder fulgt Triba konceptet med det formÃ¥l at reducere mit blodsukker. Dette er sket bl.a. ved en LCHF (low carb high fat) diÊt. Jeg har undervejs brugt en kontinuerlig bl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Triba kan give sÃ¥ meget mere end forventet. Via 8 mÃ¥neders plus medlemskab skete fÞlgende: Mit langtidsblodsukker faldt fra 44 til 39. Og sÃ¥ er der rÞget 8 kg. pÃ¥ 8 mÃ¥neder. Og som bonus har jeg ogsÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 糖尿病センタヌ
  2. 代替医療の療逊垫
  3. 医療コンサルタント
  4. 栄逊士
  5. 劎働安党衛生

圓該䌁業による蚘述

Fri dig selv for byrderne fra type 2-diabetes med Tribas forlÞb der fokuserer på de underlÊggende årsager og rigtig kost.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

123件のレビュヌ

Jeg startede med et langtidsblodsukker

Jeg startede med et langtidsblodsukker 83 er nu kommet ned på 46 nu her et 1 år senere. Det viser sig jeg har haft db 2 i ca. 10 år, uden at lÊgerne har reageret på min blodprÞve. Efter jeg så fik DB2 dianosen sÞgte jeg oplysninger og fandt facebookgruppen Diabetes 2 -DK og opdagede Triba.
Triba har hjulpet mig til at få styr på mit blodsukker, kommet med råd om kost. Jeg har fået en god hjÊlp og vejledning her.

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ

Triba kan give så meget mere end

Triba kan give så meget mere end forventet. Via 8 måneders plus medlemskab skete fÞlgende: Mit langtidsblodsukker faldt fra 44 til 39. Og så er der rÞget 8 kg. på 8 måneder. Og som bonus har jeg også fået god hjÊlp til IBS af diÊtisten. Den varmeste anbefaling fra mig, der troede det ville vÊre svÊrt. Det er det ikke!

2026幎3月25日

KÊre Lene

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.

Det er fantastisk at hÞre, at du har fået endnu mere ud af forlÞbet end forventet. Et fald i langtidsblodsukker fra 44 til 39 og et vÊgttab på 8 kilo på 8 måneder er rigtig flotte resultater.

Vi er også glade for, at du har fået hjÊlp til din IBS undervejs. Det betyder meget for os at kunne stÞtte hele vejen rundt og ikke kun fokusere på blodsukkeret.

Og hvor er det dejligt at hÞre, at det ikke har fÞltes svÊrt. Det er netop det, vi Þnsker at vise at en ny livsstil godt kan vÊre både enkel og holdbar.

Tusind tak for din varme anbefaling.

Team Triba

Langtids-blodsukker faldt fra 41 til 39 på 5 mdr.

Jeg, en kvinde på 73 år har på 5 mdr. sÊnket mit langtids- blodsukker fra 41 til 39.
Ved det 1/2 årlige blodprÞvetjek på lÊgehuset, oplyste sygeplejersken mig om, at jeg var på vej til prÊ-diabetes.
Det gav motivationen til at afprÞve TRIBA’s kursus:
Spis dig fri for type2-diabetes.
De Êndrede kostråd, 3 daglige måltider med et hÞjere indtag af protein, fedt og grÞntsager samt udeladelse af diverse meltyper, mÊlk, pasta, ris, kartofler o. lign, har gjort den store forskel:
- mindre krops-uro
- sover bedre om natten
- mere stabilt fordÞjelses-system
- mere styrke i krop og muskler ved Fitness.

2026幎3月11日

Hej
Tusind tak for din fine og inspirerende anmeldelse.

Det er rigtig flot at du har sÊnket dit langtidsblodsukker fra 41 til 39 og dermed bevÊget dig vÊk fra prÊdiabetes. Det viser tydeligt hvad selv mindre justeringer kan gÞre når de bliver holdt over tid.

Vi er også meget glade for at hÞre om de andre forbedringer du oplever som bedre sÞvn mere ro i kroppen en mere stabil fordÞjelse og Þget styrke. Det er netop de samlede gevinster der gÞr forskellen i hverdagen.

Tak fordi du deler din oplevelse og viser at det aldrig er for sent at skabe positive forandringer.

HjÊlp til ny livsstil 😀

Har fået hjÊlp til at Êndre mine kostvaner ved hjÊlp fra diÊtist og gjort at jeg stiller spÞrgsmål ang min medicin, men også at mit blodsukker er faldet, så stor ros til triba.

2025幎3月10日

Hej Gitte

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du har fået hjÊlp til at Êndre dine kostvaner og samtidig fÞler dig mere tryg ved at stille spÞrgsmål til din medicin. Det er en vigtig del af rejsen at blive nysgerrig og tage aktiv del i sin egen sundhed.

At dit blodsukker er faldet er et rigtig flot resultat, og vi er glade for at have kunnet stÞtte dig på vejen mod en ny livsstil.

Tak for dine ord og din ros.

En gave til mig selv.

I efteråret 2025 blev mit langtidsblodsukker målt til 53, da jeg gerne ville undgå medicin prÞvede jeg at undersÞge om der fandtes andre muligheder, der stÞdte jeg på et foredrag med Jane Kusk " spis dig fri af diabetes 2, og var straks klar over det måtte jeg prÞve.
Og så startede min rejse med Triba, og hvilken ny verden der startede, ny viden tikkede ind med hensyn til omlÊgning af kost, og ny viden omkring diabetes 2. Siden har jeg haft månedlige samtaler med Michella, dette har givet mange in put, og lyttet til forskellige Webinar, dette giver svar på de spÞrgsmål der dukker op i forlÞbet. Jeg prÞvede at holde kostrådene så godt det kunne lade sig gÞre i december måned, og masser af motion, tabte ret hurtig 10 kilo, og fik det markant bedre på flere områder.
Den 20 januar var det så tid til nye blodprÞver, og det var en glÊdelig overraskelse at langtidsblodsukkeret var nede på 40, samt kolesterol tal også var vÊsentlig forbedret. men rejsen slutter ikke der, livsstil Êndringerne skal holdes så man ikke falder tilbage i den gamle vane, intet er nemt, men med hjÊlpen fra holdet hos Triba overvindes forhindringerne. Samtalerne sammen med Michella giver ny energi, hendes viden og indfÞling er rigtig vigtig i sådan et forlÞb. En stor tak skal lyde herfra.

2026幎2月15日

KÊre Per

Tusind tak for din smukke og Êrlige fortÊlling. At kalde det en gave til dig selv siger det hele.

Det er virkelig imponerende at se din udvikling fra et langtidsblodsukker på 53 til 40 på så kort tid. Samtidig et vÊgttab på 10 kilo og forbedrede kolesteroltal er et stÊrkt bevis på hvad målrettet livsstilsÊndring kan gÞre. Endnu vigtigere er det at hÞre at du har fået det markant bedre og har fået ny energi.

Vi er meget glade for at du har haft glÊde af den lÞbende undervisning webinarerne og samtalerne med Michella. Forandring krÊver både viden stÞtte og vedholdenhed og du har virkelig taget det til dig.

Du har helt ret i at rejsen fortsÊtter. Livsstil skal vedligeholdes men du står nu med redskaberne og erfaringen til at holde fast.

Tusind tak for din tillid og dine varme ord.

Fantastisk Diabetes type 2 forlÞb med Triba

Hej Triba og medlemmer
Jeg fik konstateret diabetes type 2 i august 2024 med et langtids blodsukker på 66 mmol/mol.
Jeg begyndte behandling metformin, og kolesterolsÊnkende og blodtryksÊnkende medicin.
Mine symptomer var trÊthed, hyppige tisseri, klÞe i benene om natten, samt at tÊerne faktisk sov.
Efter et år på medicin var mit langtidsblodsukker faldet til 52 mmmo/mol og lå på dette niveau. Mit kolesterol var blevet normal, og mit blodtryk var faldende, men stadigvÊk forhÞjet.
Så hÞrte jeg om Triba. Jeg tilmeldte mig som +medlem, da Jane forklarede at de behandler årsagen til diabetes type 2, og ikke kun symptom behandling.
Jeg blev tilmeldt Triba programmet i september 2025.
Jeg prÞvede i forvejen at faste 16 timer i dÞgnet, men det var svÊrt. Jeg begyndte at Êndre min kost efter kyndig vejledning fra både Jane og mine meget gode konsultationer med Michella.
Nu her i februar 2026 er mit langtidsblodsukker faldet til 45 mmol/mol og kolesterolet er normal, men jeg har stadigvÊk lidt forhÞjet blodtryk, og sidst men ikke mindst, så har jeg halveret min metformin medicin, og jeg har tabt mig 12 kg.
Jeg har fået det meget bedre fysisk og psykisk med mere energi og mod på livet igen, og er heller ikke så trÊt lÊngere.
Men rejsen stopper ikke her, jeg vil fortsÊtte det gode forlÞb, og jeg forventer at mit langtidsblodsukker bliver normalt, samt at jeg taber mig yderligere.
Jeg er meget glad for at jeg tilmeldte mig Triba, og for mig ville det nok have vÊret svÊrt at opnå den positive Êndring uden den stÞtte og vejledning jeg havde brug for, til at gennemfÞre den livsstilsÊndring, som gav mig mere livsglÊde og velvÊre igen.
Mange hilsner
Bjarne

2026幎2月1日

KÊre Bjarne
Tusind tak for din meget Êrlige og stÊrke fortÊlling Bjarne.

Det gÞr stort indtryk at lÊse om din rejse og den forandring du har skabt. Fra et langtidsblodsukker på 66 til 45 samtidig med et vÊgttab på 12 kilo og en halvering af Metformin er et virkelig flot resultat. Endnu vigtigere er det at hÞre hvordan både dine fysiske symptomer og dit mentale overskud har Êndret sig så markant. Mere energi mindre trÊthed og mere mod på livet er prÊcis det vi Þnsker at stÞtte mennesker i at genfinde.

Vi er glade for at du har oplevet vÊrdien af at arbejde med årsagen til type 2 diabetes og at du har fÞlt dig godt stÞttet af både Jane Michella og resten af teamet. En livsstilsÊndring er en proces og det betyder meget at du ikke har stået alene undervejs.

Din motivation og dit blik fremad er inspirerende og vi er helt enige i at rejsen ikke stopper her. Vi glÊder os til fortsat at stÞtte dig mod endnu bedre balance og mere livsglÊde.

Tak fordi du deler din historie med os og med fÊllesskabet.

Mange venlige hilsner
Team Triba

Spis dig fri af diabetes

I november fik jeg konstateret type 2-diabetes, og det blev startskuddet til en personlig mission: Jeg ville forstÃ¥, hvad jeg selv kunne gÞre for at undgÃ¥ medicin og i stedet tage kontrollen tilbage gennem livsstilsÊndringer. Undervejs blev jeg sÊrligt inspireret af Jane Kudsk’s bog Spis dig fri af diabetes, som Ã¥bnede mine Þjne for nye muligheder.
I januar meldte jeg mig ind i Triba, og det har vÊret en af de bedste beslutninger, jeg har taget for min sundhed. Ved at fÞlge deres anbefalinger til kostomlÊgning og trÊning er mit blodsukker allerede faldet fra diabetes-niveau til prÊdiabetes. Det er en kÊmpe sejr og et tydeligt bevis på, at deres tilgang virker.
Jeg fortsÊtter med fuld motivation – bÃ¥de for at fÃ¥ mit blodsukker endnu lÊngere ned og for at opnÃ¥ et sundere vÊgttab. Triba har givet mig vÊrktÞjer til at nÃ¥ resultater, og jeg kan varmt anbefale det til andre, der Þnsker at tage ansvar for deres egen sundhed.

2026幎1月2日

KÊre Michael
Tusind tak for din stÊrke og meget motiverende anmeldelse.

Det er virkelig inspirerende at lÊse hvordan du fra starten satte dig for at tage ansvar og forstå hvad du selv kunne gÞre for din sundhed. At dit blodsukker allerede er gået fra diabetesniveau til prÊdiabetes er en stor sejr og et tydeligt resultat af din indsats og vedholdenhed.

Vi er glade for at hÞre at Janes bog gav dig inspiration og at medlemskabet hos Triba har givet dig de konkrete vÊrktÞjer til både kost og trÊning. Netop kombinationen af viden handling og motivation er kernen i vores arbejde.

Tak fordi du deler din rejse og giver håb videre til andre. Vi Þnsker dig fortsat stor succes og glÊder os til at fÞlge dine nÊste skridt.

Team Triba

Triba har givet mig så meget ny viden😊

Jeg meldte mig som Triba Plus medlem juli 2025 pga en prÊdiabetes med langtidsblodsukker på 47.
For inden havde jeg lÊst Jane Kudsk’ bog “Spis dig fri for type2 diabetes” Her blev jeg inspireret til mit medlemsskab og det har bestemt ikke skuffet.
Uge for uge har jeg fået ny viden om hvordan jeg har kunnet Êndre på min livsstil og det har virket! Langtidsblodsukker nede på 42 og et vÊgttab efter tre måneder.
Det er ved at leve efter Tribas kostprincipper som stadig tillader at man spiser lÊkker mad og altid kan spise sig mÊt.
Det er fantastisk!
Jeg har fået mere energi, har tabt mig og frem for alt har jeg fået troen på at det kan lade sig gÞre at spise sig til et liv uden diabetes2.
Jeg har hele vejen igennem oplevet en stor opbakning fra Tribas fantastiske team, de er der når det er svÊrt.
Der er sjove fÊlles webinarer hvor man mÞder andre Triba medlemmer og det giver en fÞlelse af ikke at vÊre alene om det som er svÊrt. Der er fine lÊkre opskrifter man kan benytte sig af.
Kort og godt en personlig rejse som jeg idag ikke vil vÊre foruden.
Jeg giver hermed Triba min varmeste anbefaling.😊

Med venlig hilsen Marianne Jensen

2026幎1月2日

KÊre Marianne

Tusind tak for din skÞnne og meget inspirerende anmeldelse Marianne.

Det gÞr os virkelig glade at lÊse hvordan du har taget viden til dig uge for uge og omsat den til en livsstilsÊndring der virker for dig. At dit langtidsblodsukker er faldet fra 47 til 42 på tre måneder og at du samtidig har opnået et vÊgttab er et rigtig flot resultat.

Vi er isÊr glade for at hÞre at du oplever mÊthed madglÊde og mere energi undervejs. Det er helt centralt for os at vejen mod bedre sundhed skal vÊre både bÊredygtig og rar at gå.

Tak fordi du også fremhÊver fÊllesskabet og stÞtten fra teamet. At fÞle sig set og ikke stå alene betyder meget når man er i gang med en personlig forandring.

Tusind tak for din varme anbefaling og fordi du deler din rejse.

OpfÞlgning, Motiverende

Det er vurderet pÃ¥ fantastisk service, kan hjÊlpe os “lidt Êldre” med at forstÃ¥ og forklare tingene, bÃ¥de IT, sundhed og laver opdateringer pÃ¥ vores blodprÞver og lÊgebesÞg, betyder meget at man bliver motiveret.

2025幎11月18日

Hej Arne

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder virkelig meget at hÞre at du fÞler dig godt hjulpet hele vejen rundt både med IT forståelse sundhed gennemgang af blodprÞver og forberedelse til lÊgebesÞg. Det er vigtigt for os at alle uanset alder fÞler sig trygge og mÞdt i ÞjenhÞjde og hvor er det dejligt at du oplever netop det.

At du samtidig fÞler dig motiveret viser hvor stÊrkt et stykke arbejde du selv gÞr. Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Ud af diabetes2, helt uden medicin

Jeg har fået fantastisk god vejledning og undervisning i hvordan jeg kan få nedbragt mit blodsukker, så jeg på sigt helt kan undvÊre medicin. En bekrÊftelse på at det KAN lade sig gÞre at blive fri for medicin. FÊllesskabet er også guld vÊrd. Uden jer sad jeg nok fast i medicinmÞllen. Det kan klart anbefales.

2025幎11月19日

Hej Helle

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse.

Det glÊder os dybt at hÞre at vejledning og undervisning har hjulpet dig til at sÊnke dit blodsukker og samtidig givet dig troen på at du på sigt kan blive helt medicinfri. Det er prÊcis den mulighed vi Þnsker at give alle der kommer til os.

Hvor er det også dejligt at fÊllesskabet betyder noget for dig. Det kan vÊre helt afgÞrende at mÊrke at man ikke står alene og du beskriver det så fint.

Tak fordi du deler og giver inspiration videre til andre der måske fÞler sig fanget i medicinspiralen.

Triba reddede mit liv

Triba reddede mit liv. Ganske enkelt og nemt var det efter 12 år med diabetes og masser af slemme bivirkninger pga medicin.
Meld dig trygt ind og få al den viden og hjÊlp som overhovedet er mulig. Man KAN altså spise sig rask

2025幎11月18日

Hej Nan

Tusind tak for din anmeldelse.

Det gÞr et stort indtryk at lÊse at du oplever at Triba har reddet dit liv efter mange år med diabetes og ubehagelige bivirkninger fra medicin. Det er en stÊrk og modig beslutning at tage fat om roden og arbejde med kosten og din besked viser hvor meget der kan lade sig gÞre når man får den rette viden og stÞtte.

Vi er taknemmelige for din tillid og stolte af at du har fået så stor effekt af forlÞbet. Tak fordi du deler din oplevelse og giver håb videre til andre.

Team Triba

Et forlÞb hos Triba har min varmeste anbefaling - er du i tvivl så prÞv :-)

Jeg har haft diabetes 2 i to år og fik medicin i form af Metformin og Forxiga. Det har generet mig at gå fra at vÊre rask til pludselig at vÊre afhÊngig af medicin hver dag. Efter noget tids sÞgen fik jeg Þje på Triba og alt hvad jeg lÊste og hÞrte gennem intro snak med Jane gjorde at jeg fik lyst til bede dem om hjÊlp.
Jeg startede på at fÞlge Triba's kostprincipper den 22/7 og i den fÞrste periode på 3 mdr (hvor jeg ud af de 3 mdr var 3 uger på ferie) er mit gennemsnitsblodsukkeret faldet fra 8 til 6,5. - mit langtidsblodsukker er faldet fra 49 til 39 og jeg har tabt 7 kg. det er bare såååå fedt og motiverende og jeg er super tilfreds med den hjÊlp og motivation jeg har fået. Til kontrollen hos min lÊge besluttede vi at prÞve at skÊre i min daglige diabetes medicin. Jeg har det rigtig godt, jeg har fået mere energi og er så glad for de resultater jeg har opnået på ganske kort tid. Tak til Triba's hold :-)

2025幎10月14日

KÊre Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er helt fantastisk at lÊse hvordan du har taget styringen tilbage efter to år med diabetes og daglig medicin. At du på bare tre måneder med vores kostprincipper har sÊnket dit gennemsnitsblodsukker fra otte til seks komma fem samtidig med at dit langtidsblodsukker er faldet fra ni og fyrre til ni og tredive viser en imponerende indsats. Og oven i det et vÊgttab på syv kilo som du selv har arbejdet dig til mens du endda var på ferie undervejs.

Vi er glade for at du har fÞlt dig både stÞttet og motiveret i forlÞbet og hvor er det stÊrkt at du og din lÊge allerede har kunnet begynde at trappe i medicinen. Det er en kÊmpe milepÊl og et tydeligt tegn på at kroppen responderer rigtig godt.

Tak fordi du valgte os og tak for tilliden. Vi glÊder os til at fÞlge dig videre på rejsen.

En god oplevelse med Triba

Jeg vil gerne lige dele min oplevelse med at blive medlem af Triba, jeg var meget i tvivl om det var helt rigtige jeg gjorde, men jeg blev godt modtaget af teamet bag Triba med diverse oplysninger omkring forlÞbet, nu spiser jeg efter de fedeste opskrifter der fÞlger med i medlemskabet, og tÊnk jeg er på 3-4 uge i forlÞbet og spiser masser af mad men har alligevel smidt én 4 kg det er da helt fantastisk og jeg som der har kÊmpet med vÊgten i mange år glÊder mig til at se nÊste kontrol hos lÊgen

2025幎11月11日

Hej Hardi

Tusind tak fordi du deler din oplevelse.

Det er så dejligt at hÞre at du fra fÞrste dag har fÞlt dig taget godt imod og at du nu står midt i et forlÞb som både giver tryghed og mÊrkbare resultater. At du allerede efter tre til fire uger spiser dejlig mad, fÞler dig mÊt og samtidig har tabt fire kilo er virkelig flot. Det viser at du arbejder målrettet og at kroppen kvitterer for din indsats.

Det bliver spÊndende at hÞre om din nÊste kontrol hos lÊgen og vi glÊder os til at stÞtte dig hele vejen.

Tak for din tillid til os og stort tillykke med den stÊrke start.

De bedste hilsner
Team Triba

Fald i blidsukker og blodtryk

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse om at mit langtidsblodsukker er gået fra 42 til 36, ved hjÊlp af Triba.
Jeg har nu vÊret ved lÊgen igen, og denne gang er det faldet til 32.
Jeg har også forhÞjet blodtryk, og er blevet sat yderligere ned i blodtryksmedicin samtidig. Så det er en utrolig dejlig "bivirkning" af at fÞlge Triba.
Jeg skal til lÊgen igen i starten af nÊste måned, for at få kontrolleret det igen, om medicinen skal sÊttes ned igen.
Jeg har også haft downperioder, hvor det ikke helt kÞrer efter planen i mit hoved, der har jeg så kunnet få en dejlig, empatisk vejledning/guidning gennem de fantastiske vejledere der er tilknyttet Triba.
Hele programmet er tilpasset, så det passer til dig og personalet ved Triba, er der for at hjÊlpe dig, ligegyldig hvor stort/småt dit problem er, og de tager dig virkelig seriÞs.
1000 tak til allen ansatte ved Triba, I gÞr en kÊmpe forskel.

2025幎10月9日

KÊre Keld

Tusind tak for endnu en dejlig opdatering fra dig. Vi er virkelig glade for at hÞre hvordan dine flotte resultater fortsÊtter. Et langtidsblodsukker på 32 og samtidig lavere blodtryk er en fantastisk udvikling og et tydeligt bevis på at din indsats virker.

Det er også stÊrkt at du deler at der kan vÊre perioder hvor det hele fÞles lidt svÊrere. At du rÊkker ud i de perioder og får stÞtte er lige prÊcis det programmet er designet til. Du skal ikke stå alene og det er helt naturligt at rejsen går op og ned undervejs.

Vi tager dig og dine mål dybt alvorligt og det er en stor glÊde at se dig rykke dig så flot. Tak fordi du er en del af fÊllesskabet og tak for dine varme ord

Jeg fik konstateret diabetes d 17/6-25

Jeg fik konstateret diabetes d 17/6-25. Jeg kÞbte samme dag bogen: spis dig fri af type 2 diabetes og implementerede den nye kost i lÞbet af en uge. Det er fantastisk den hjÊlp og viden man fÃ¥r i triba. Efter 4 mdr er mit blodsukker faldet fra 61 til 33 og al inflammation i kroppen forsvundet og et vÊgttab pÃ¥ 9 kg. What’s not to like🀗 Tusind tak til teamet fordi I findes ❀
Ret

2025幎10月23日

Hej Leila

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og fordi du deler din rejse med os.

At du så hurtigt tog handling og Êndrede din kost er virkelig imponerende. Og dine resultater efter bare fire måneder taler for sig selv. Et fald i langtidsblodsukker fra 61 til 33, ingen tegn på inflammation lÊngere og et flot vÊgttab oveni det hele er simpelthen fantastisk.

Det gÞr os så glade at hÞre at du fÞler dig godt hjulpet og klÊdt på med viden. Du tager styringen og det er en fornÞjelse at fÞlge med i dine fremskridt.

Tak fordi du er med hos os og for din varme hilsen. Vi hepper på dig hele vejen

Team Triba

HÞj faglighed og motiverende stÞtte

Hos Triba er udgangspunktet stor viden og hÞj faglighed, kombineret med et Êrligt Þnske om at hjÊlpe mennesker med for hÞjt blodsukker.
Jeg har udover adgang til et meget fint og informativt materiale i form af videoer og webinarer fået stor stÞtte fra Tribas diÊtist. De to ting i kombination har givet mig en stÞrre indsigt i sammenhÊngen mellem kost og helbred og har gjort det nemt at foretage de Êndringer, der skulle til.
Mit udgangspunkt var blodsukker på prÊdiabetes-stadiet, men på tre måneder har jeg bragt det ned i normalområdet. Levertallet, som min lÊge ikke mente kunne påvirkes vha. kosten, er nu også i normalområdet for fÞrste gang i flere år.
Jeg er taknemmelig for, at jeg odagede Triba!

2025幎10月15日

Hej Vibeke

Tusind tak for din flotte og rÞrende anmeldelse.

Det betyder enormt meget for os at hÞre hvordan du både har fÞlt dig godt stÞttet og samtidig er blevet klogere på din egen krop. Du har virkelig taget viden i brug og det ses tydeligt i dine resultater.

At du på så kort tid har sÊnket dit blodsukker fra prÊdiabetes til normalområdet og oveni fået et levertal tilbage i normal balance er en kÊmpe sejr. Det er helt fantastisk at du har bevist for både dig selv og din lÊge at kosten kan gÞre en stor forskel for helbredet.

Tak fordi du fandt os og fordi du deler din rejse. Vi er glade for at gå vejen sammen med dig og vi glÊder os til at stÞtte dig videre fremover

Efter at have hÞrt Janes "Spis dig fri

Efter at have hÞrt Janes "Spis dig fri for type 2 diabetes" , gav denne så god og informativ viden, at jeg besluttede at tilmelde mig online forlÞbet hos Triba. Sparringen med Micehella omkring kosten har vÊret fantastisk med masser af gode råd og vejledning. Jeg trÊner meget og har behov for den rigtige kost, for at holde blodsukker og triglycerid på det rigtige niveau. Masser af fantastisk online viden - et virkelig godt setup med Triba. Har man ikke type 2 diabetes vil man helt sikkert kunne bruge hjÊlpen til kost og viden samt ikke mindst fra Janes bog. Triba går blot endnu dybere i viden. Tak Triba :-)

2025幎10月6日

Hej Flemming

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er en stor glÊde at hÞre, at du har haft så god gavn af både Janes bog og vores online forlÞb. Vi er glade for, at du oplever sparringen med Michella som vÊrdifuld, og at den har hjulpet dig med at finde den rette kost til at stÞtte både din trÊning og dit blodsukker.

Det betyder meget for os, at du fremhÊver den faglige viden og opbygningen af forlÞbet. Vi lÊgger stor vÊgt på, at alt hvad vi laver, skal vÊre både evidensbaseret og praktisk anvendeligt, så det kan skabe reel forskel i hverdagen.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling. Vi Þnsker dig fortsat alt det bedste i din trÊning og på din sundhedsrejse.

Har man type 2 diabetes så kender man

Har man type 2 diabetes sÃ¥ kender man alt til de mange besÞg ved lÊgen for at fÃ¥ mÃ¥lt langtidsblodsukkeret – lÊgerne kan hjÊlpe dig med medicin sÃ¥ langtidsblodsukkeret kommer i kontrol.
De officielle kostrÃ¥d fÃ¥r man ogsÃ¥ lige med pÃ¥ vejen – kostpyramiden og husk at spise magert og meget grÞnt. Er ens blodsukker ikke i normalomrÃ¥det fÃ¥r man mere medicin & piller.

Det man kan gÞre for sig selv er at spise mad der ikke forhÞjer dit blodsukker – og ligesÃ¥ drikkevarer.
Det er her Triba Plus og deres Team kan hjÊlpe dig. De har DiÊtister og LÊger der tager udgangspunkt i den enkelte person – og lÊgger en plan der fungerer bÃ¥de pÃ¥ jobbet og de travle dage.

Resultaterne taler for sig selv i mit tilfÊlde – fasteblodsukkeret blev reduceret voldsomt allerede den fÞrste uge og efter 3 mdr. faldt mit langtidsblodsukker fra 47 til 42 sÃ¥ der blev lagt en plan for at trappe ned i medicin. Tabte ligeledes 11 kilo pÃ¥ 4 mdr. sÃ¥ blodtrykssÊnkende medicin blev helt slÞjfet.

Som medlem af Triba Plus er der tilknyttet DiÊtister der vejleder mht. mad & drikke – LÊger har de ogsÃ¥ hvis man har sÊrlige behov – og en chatside hvor man fÃ¥r et fÊllesskab med opskrifter og tips & triks fra andre brugere. Der er meget materiale man selv skal se i form af video materiale – og 1 gang om mÃ¥neden har man videosamtale med DiÊtisten for at se om planen holder og om noget skal justeres.

Man skal slet ikke vÊre sÃ¥ fedtforskrÊkket – og trangen til sÞde sager forsvinder helt nÃ¥r man spiser mere fedt. Der er intet der skal vejes og jeg spiser hver aften noget de kalder ”Chafler” med sukkerfrit syltetÞj og flÞdeskum til kaffen. Whats not to like. Jeg spiser stadig pizza – men den er hjemmelavet fordi bunden skal laves uden mel.

Jeg har 12 par LewiÂŽs cowboybukser i garderobeskabet som er 30 Ã¥r gamle minimum –
dem kan jeg passe nu og få kilo lÊngere ned så kan jeg holde ud af have dem på hele dagen.

Planen var kun at forbedre langtidsblodsukkeret med kosten – vÊgttabet kom som en bonus fordi kroppen kommer i bedre balance.

Fortiden kan man ikke lave om pÃ¥ – men jeg ville Þnske jeg havde lÊrt det her for 20 Ã¥r siden.

2025幎10月4日

KÊre Lars

Tusind tak for din fantastiske og grundige anmeldelse.

Det er virkelig inspirerende at lÊse, hvordan du har taget styringen over din sundhed og opnået så flotte resultater. Et fald i langtidsblodsukker fra 47 til 42, markant lavere fasteblodsukker allerede efter fÞrste uge og et vÊgttab på 11 kilo på fire måneder er imponerende. At du ovenikÞbet har kunnet trappe ned i medicin og helt droppe blodtrykssÊnkende piller viser, hvor effektivt det kan vÊre at arbejde med årsagen i stedet for symptomerne.

Vi er glade for, at du fremhÊver helheden i Triba Plus, samarbejdet mellem diÊtister, lÊger og fÊllesskabet med andre deltagere. Det betyder meget for os, at du har oplevet stÞtte, viden og konkrete redskaber, som fungerer i en travl hverdag og gÞr det muligt at nyde maden undervejs.

Det er fantastisk at hÞre, at du ikke lÊngere er fedtforskrÊkket, at sÞdetrangen er forsvundet, og at glÊden ved mad stadig fylder. Historien om dine gamle Levi’s bukser er bÃ¥de sjov og motiverende, et levende bevis pÃ¥, at sundhed og livskvalitet kan gÃ¥ hÃ¥nd i hÃ¥nd!

Tusind tak fordi du deler din rejse og giver andre mod på at tage det fÞrste skridt. Vi Þnsker dig fortsat alt det bedste.

Stadig medicinfri

I august 2023 fik jeg konstateret diabetes 2 med et langtidsblodsukker på 53. Jeg lÊste bogen om at blive fri af diabetes og aftalte ned min lÊge at jeg fik 3 mdr. til at forsÞge at få mit blodsukker ned uden medicin. Jeg begyndte straks at efterleve principperne og efter 3 mdr. var mit tal nu 38 og vÊgten reduceret med 10 kg. Nu 2 år senere er jeg stadig medicinfri, langtidsblodsukker 39 og 15 kg lettere. Det virker at efterleve Tribas kostprincipper - og jeg nyder virkelig at fx. nÞdder og mandler, et stykke mÞrkt chokolade, fed ost og en klat flÞdeskum er tilladt. Det opvejer langt de ting som jeg skal undgå. Tak til Triba

2025幎9月30日

KÊre Anne-Louise

Tusind tak for din inspirerende anmeldelse.

Det er fantastisk at hÞre, hvordan du tog ansvar for din sundhed fra starten og opnåede så flotte resultater på kun tre måneder. At du stadig to år senere er medicinfri, har et stabilt langtidsblodsukker på 39 og et vÊgttab på 15 kilo er en utrolig prÊstation.

Vi er glade for, at du oplever, at Tribas kostprincipper er både effektive og til at leve med. Det glÊder os isÊr, at du nyder den frihed der ligger i at kunne spise lÊkre og mÊttende fÞdevarer, samtidig med at du holder dit blodsukker stabilt.

Tak fordi du deler din historie. Den er et stÊrkt bevis på, at varige resultater er mulige, når man finder en livsstil der virker i praksis.

Team Triba

At ”Spise sig ud af type 2-diabetes.

Hvis man Þnsker at ”Spise sig ud af diabetes 2”, kan jeg pÃ¥ det varmeste anbefale et Triba Health medlemskab. Det hjÊlper en til en helt ny livsstil.
Konceptet bygger på Jane Kudsks mangeårige erfaring med diabetesbehandling, samt fÞrende international forskning.
Bliv meget klogere pÃ¥ Tribas hjemmeside. Og lÊs eventuelt Janes fantastiske bog ”Spis dig fri for type 2-diabetes”.

Min historie er, at jeg har haft type 2-diabetes i syv år. Fået mere og mere medicin grundet stigende blodsukker. Mit langtidsblodsukker har hele tiden ligget på 48 – 54 hbA1c.
Allerede efter 2 uger på Tribas LCHF kost, begyndte mit blodsukker at falde drastisk, og blev helt normalt på mine teststrimler hjemme. Jeg trappede ud af noget af medicinen og efter 1œ måned var mit hb1Ac hos lÊgen 41.
Det er helt fantastisk. Jeg har fået min gode gamle energi og humÞr tilbage, er mÊt og godt tilpas og ser meget optimistisk på fremtiden.
Trapper nu yderligere ned i medicinen og får taget ny blodprÞve om 3 mdr.
Håber måske helt at kunne undvÊre medicin!

Jeg har lyst til at fremhÊve den personlig stÞtte og vejledning man får fra fÞrste fÊrd hos Triba..
Det giver en stor tryghed.
Alle de sundshedsfaglige specialister stÃ¥r til rÃ¥dighed – alt afhÊngig af hvilken stÞtte og viden man har behov for.

Man får en masse teoretisk og praktisk viden fra online videoer og webinarer af forskellige specialister,
Alt sammen på en pÊdagoisk og forståelig måde. Materialet ligger tilgÊngeligt på medlemssiden, hvis man skulle have brug for at gense noget igen.

Helt personligt fik jeg stor hjÊlp af Klinisk DiÊtist og Coach, Michella Baunsgaard.
Hun var altid klar på min personlige chat, med stÞtte og uddybende svar på mine spÞrgsmål.

Mange har også stor hjÊlp af den fÊlles chat, hvor man kan kommunikere med ligesindede.

Lisbeth.

2025幎9月24日

Triba からの回答

Tusind tak for din flotte og inspirerende anmeldelse, Lisbeth.

Det er fantastisk at hÞre om din rejse, og hvor hurtigt du har oplevet resultater med Tribas tilgang. At dit langtidsblodsukker er faldet fra 48-54 til 41 på så kort tid er en imponerende prÊstation. Det glÊder os også, at du mÊrker mere energi, godt humÞr og stÞrre livsglÊde,det er netop det, vi Þnsker for alle vores medlemmer.

Vi er glade for, at du fremhÊver både den personlige stÞtte og den faglige viden, som er kernen i vores arbejde. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig tryg og godt hjulpet af Michella og resten af teamet undervejs.

Tak fordi du deler din historie og for at du giver andre mod på at tage skridtet mod en ny livsstil. Vi Þnsker dig fortsat held og lykke med de nÊste milepÊle på din rejse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。