企業情報

1. eコマース代理店
  2. eコマース ソリューション提供業者
  3. ソフトウェア企業

当該企業による記述

TRIC Solutions er et af Danmarks mest erfarne Magento-bureauer og leverer dermed nogle af markedets bedste løsninger til din nye eller eksisterende webshop.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk Magento-partner – ærlig, hjælpsom og kompetent

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med tric Solution omkring min Magento-shop, og jeg er utrolig tilfreds. De er ekstremt effektive og leverer opgaverne lynende hurtigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det, der gør dem særligt anbefalelsesværdige, er deres forståelse for vores behov som kunde og deres villighed til at hjælpe gennem hele processen. Jeg føler mig altid informeret og i trygge hænder, og jeg har oplevet, at de ikke snyder os – måske noget, jeg har oplevet hos andre leverandører.

De forstår Magento og alt, der har med udvikling at gøre, og deres rådgivning virker altid gennemtænkt og brugervenlig. Kommunikation og samarbejde er i top, og jeg kan klart anbefale tric Solution til andre, der søger en pålidelig og kompetent partner til deres Magento-projekter.

Mvh Omar Hardan - CEO Os Frisørartikler

2025年8月13日

Stor Anbefaling af Tric

Stor Anbefaling af Tric, som forretning og samarbejdspartner. Jeg har arbejdet sammen med Tric siden 2016 og har kun godt at sige. De er løsningsorienterede og fikser tingene, også når det brændet på.

2023年11月14日

Så skete det igen ...

Man kan jo undre sig over, at selv efter mere ned 15 års samarbejde, stadigvæk kan blive imponeret over den seriøsitet og ekspertise som TRIC Solutions gang på gang viser.

Havde fået problemer med diverse ordrebekræftelser til mine webshopkunder, at de ikke blev leveret grundet serverproblemer. Talte med Michael i telefonen og inden dagen var omme, spillede det hele max igen 💪

Har sagt det mange gange før, men gør det gerne igen ... JEG SKIFTER ALDRIG OVER TIL ET ANDET BUREAU 😁

De venligste hilsner fra
Steen, indehaver af shapeup.dk

2023年9月13日

Meget professionelt!

Jeg har brugt TRIC Solutions gennem mange år. Alt kan lade sig gøre, og de tager altid alle opgaver seriøst. Deres kompetencer og professionalisme er helt ekstraordinær og langt udover, hvad man kan forvente. Jeg vil til enhver tid anbefale TRIC til alle, jeg møder på min vej.

Jesper, Gbasesport.dk

2023年6月7日

Velfungerede og billige moduler

Samarbejdet med TRIC har fungeret upåklageligt. Postnord ændrer praksis og TRIC laver hurtigt en ny opdateret der gør at vi nu igen er oppe at køre med vores integrationer. Topkarakter.

Thomas Hansen Adm. Direktør Badgeland A/S

2022年6月3日

Kompetent udviklings-partner

Jeg har benyttet TRIC som udviklingsbureau til Magento gennem 1½ år, og de får mine bedste anbefalinger.

Forud for at benytte TRIC som partner har jeg prøvet:

- Et lille dansk bureau som jeg troede var gode (fordi jeg ikke havde prøvet andre)
- En dansk freelancer
- Et dansk-ejet bureau i udlandet

Efter skiftet til TRIC er alt omkring udvikling blevet langt nemmere. De er kompetente, og så har de noget som jeg ikke er stødt på hos andre bureauer - forståelse for hvad der er vigtigt ved det at drive en webshop.

Derfor er de gode at sparre med om nye tiltag, funktioner og problemstillinger.

Er de billige? Formentligt ikke. Mine timepris var omkring det halve ved det bureau jeg skiftede fra.

Til gengæld bruger jeg nu langt mindre tid på kommunikation og fejlbeskrivelse fordi opgaven bliver forstået og løst korrekt i første forsøg.

2021年3月27日

Professionelt bureau

Professionelt bureau, der altid er hjælpsomme og er gode til at tænke uden for boksen og komme med feedback til løsninger. Absolute i top klasse i magento webshops

2021年1月20日

Kan klart anbefales

Nogle fine fyre, som har forstand på det de laver.
Bruger TRIC til hele vores hjemmeside og er derfor ofte i kontakt med dem.
Vi finder altid frem til løsninger på vores ønsker og udfordringer og de kommer gerne med feedback og idéer til vores side.

2020年9月29日

Professionelle og super hjælpsomme

Professionelle og super hjælpsomme, vi har haft brugt et modul til Magento 2 fra Tric i snart 1½ år nu og hver gang vi har haft udfordringer har de hjulpet og vejledt på en behagelig samt forståelig måde, så man ikke drukner i fagsprog og termer.

2019年12月18日

Kompetent og imponerede service

Jeg har købt flere af TRIC extensions til Magento for diverse kunder, og flere gange haft brug for deres support i forbindelse med opsætninger og opdateringer.
For nyligt blev jeg hjulpet fredag eftermiddag, hvor en server opdatering fra vores host gjorde at vores kunder ikke kunne ligge ordre med GLS pakkeshop leveringer. TRIC kontakte mig og fik nummeret til vores hostingpartner, hvor de sammen løste de opgaven inden for et par timer så vi kunne holde weekend med ro i maven og ordre i butikken.
Man kan mærke TRIC er en dansk virksomhed som har forståelse for din forretning og hvor vigtig omsætning er. Jeg har aldrig oplevet så fuldendt service fra en Extension leverandør og den pris de tager for deres produkter står slet ikke mål med den ubegrænsede service som leveres - fantastisk!
En speciel tak til Kristian som gav lidt af sin fredag aften og redde os for en fejl, som slet ikke havde noget TRIC at gøre til at starte med! Tak Kristian.

2016年10月29日

Yderst kompetente og effektive Magento-eksperter

Hurtig og effektiv udvikling og problemløsning kendetegner min erfaring med Tric Solutions. Senest blev der taget hånd om et meget akut problem med vores hjemmeside udenfor almindelig åbningstid. Den slags ekstra-service når det virkelig gælder er værdsat, og det gør mig helt tryg ved vores gode samarbejde.

2016年3月1日
5つ星のうち3の評価

Husk tilbud før bestilling

Hej. Jeg har brugt Tric Solution til at løse nogle opgaver vedr. opstart af min nye webshop. Jeg blev dem anbefalet og var derfor rolig omkring firmaet. Jeg vil dog her anbefale alle at gøre brug af at få et tilbud fra Dem før opgaven bestilles. Det er sikkert det samme der gælder for alle disse udvikler firmaer, men jeg 'røg' i med begge ben. Så resultatet blev nogle uforudsete store regninger, som jeg ikke havde set komme. Så derfor skal mit råd lyde - husk at spøre på pris og ca. forbrug af tid.
Jeg har kun givet 3 stjerner, da jeg syntes, at mine behov ikke er blevet efterkommet i den grad jeg forventer et professionelt firma at reagere ud fra. Jeg havde gerne set større forståelse for mine input omkring tidsforbrug.
Og helt generelt mener jeg også at en uge i snit om at reagere på mails er for lang tid.

2013年1月26日

Trustpilot エクスペリエンス