Jeg bestilte to ledlamper med vifte. Har mottatt en. Den virket lyset pÃ¥ i noen sekunder men idet jeg satte pÃ¥ vifte ble det mÞrkt. NÃ¥ er det ikke mulig Ã¥ fÃ¥ liv i den igjen. SelvfÞlgelig kan dette... ãã£ãšèŠã
Ville returnere produktet med angrerett da det overhodet ikke var slik som beskrevet, men lignet pÃ¥ noe man kan bestille for 40 kr pÃ¥ Temu. (Jeg betalte 450). De svarer raskt pÃ¥ fÞrste henvendelse an... ãã£ãšèŠã
Da er Trimove i hus, Ã¥ den var ikke stor, veldig hendig Ã¥ holde i hÃ¥nden, samtidig med at du har hunden i fangen ( ja liten hund her ) Ã¥ siden jeg har syn kun pÃ¥ ett Þyet sÃ¥ var dette et utrolig fint... ãã£ãšèŠã
Fungerer vel som den skal. Ikke forvent at dette er en magisk pille for en Þdelagt harddisk; harddisken mÃ¥ vÊre fysisk i orden. I tillegg vil du trenge gjenopprettingssoftware fra en annen plass ders... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ENKEL OG RYDDIG HANDEL
ENKEL OG RYDDIG HANDEL, OG TRACKING AV VAREN. Varen var av god kvalitet.
Oversiktlig og greit og absolutt trygt!
Oversiktlig og greit. Virker som Trimove er et selskap man kan stole på. Det eneste jeg reagerer på at det tok lang tid fra jeg bestilte til jeg fikk det levert.
Ellers var "reklamen" veldig lik det jeg faktisk fikk. Bra! :)
SÃ¥ jeg kan greit anbefale Trimove til andre!
Best nr er : 411786
Adr: Snipeveien 8c 3470 Slemmestad.
Kjapp levering og produktet var somâŠ
Kjapp levering og produktet var som forventet!
God nettbutikk
Hadde problemer med å finne app, ble lÞst på mail.
Bra produkt
Bra produkt. Passet og lett å koble til kranen. Tok litt tid fÞr produktet kom frem. Alt i alt fornÞyd.
Virker som en smart lÞsning men den bleâŠ
Virker som en smart lÞsning men den ble litt stor for den vasken/kranen jeg hadde beregnet å ha den på. Tok lang tid å få den tilsendt
Dette var genialt og lett å bruke
Dette var genialt og lett å bruke. Enkelt å klippe i og enkelt å fjerne basisen fÞr du klistrer det på. Gaming stolen til min sÞnn ser ut som ny. Takk
Gir kjappe svar og eg fekk kansellertâŠ
Gir kjappe svar og eg fekk kansellert feil bestilling ( min feil) og tilbakebetalt belÞpet i lÞpet av nokre dager. Ny bestilling send og venter på levering. (Bestilling nr 411765)
Varen samsvarer ikke med annonse.
Varen samsvarer ikke med annonse.
Bra med tilbakemeldinger pÃ¥âŠ
Bra med tilbakemeldinger på bestillingen- og den kom frem
De passer ikke til norske kraner
De passer ikke til norske kraner. SÃ¥ her i huset kan jeg ikke bruke den. ð©ð¥
Det var synd.
Hilsen Wenche
God kundeopplevelse
Enkel bestilling og rask levering
God info om sendingen
God info om sendingen, men det tok alt for lang tid fÞr den ankom poststedet. Varen var OK.
Helt ubrukelig passer ikke på kranen
A++++++++++++ Quick delivery andâŠ
A++++++++++++ Quick delivery and product as promised
FornÞyd
Jeg fikk det jeg hadde bestilt. Det kom rett i postkassen .Alltid spennende om det fungerer når en bestiller på nett.Men det gjorde det. Varen ser ut slik den gjorde i annonsen.