Trinity Furniture Solutions レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Door Tjeerd hebben de tafel kunnen maken die we voor ogen hadden! Een vorm en afmeting die alleen op maat gemaakt kon worden. Er is echt een prachtig blad geleverd!

5぀星のうち4の評䟡

Prima bedrijf waar ik zeker nog eens zou bestellen. De site is goed en duidelijk, ook was mijn bestelling gauw geleverd. Ik heb helaas beschadigde producten ontvangen en heb daarom een mailtje gestuur... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering en goeden klantenservice! helaas was 1tafelpoot een beetje beschadigd en hadden wij geen zin om deze te retourneren. Ze waren echter wel heel goed ingepakt. Dus ik denk als voor verzen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 䜜り付け家具提䟛業者
  2. オフィス機噚提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Wij maken voor u tafels, tafel-en bureaubladen op maat in elke vorm, afmeting en uitvoering. Wij willen onze klanten tafels of tafelbladen leveren die zich onderscheiden in vorm en materiaal. Tafels die van topkwaliteit zijn en dezelfde kwaliteit hebben als topmerken in de meubelindustrie. En tegen een redelijke prijs. Omdat de bureau en tafelbladen op maat gemaakt worden is er een enorme keuze in de vorm, dikte en toplaag van de bladen. U heeft de keuze uit meubellinoleum, HPL, Fenix en houtfineer.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb het pakje nog niet ontvangen

Nu alles goed ontvangen bedankt

2024幎12月1日

Geachte mevrouw Dobbelaere,
de tafelpoten zijn afgelopen vrijdag aan u verzonden. De poten waren niet op voorraad en daardoor heeft het iets langer geduurd.

met vriendelijke groet,
Trinity Furniture Solutions

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, prachtige tafels op maat

Ik heb bij Trinity een tafel op maat besteld, onderstel, tafelblad en blad"bekleding" kan je hier zelf samenstellen. De keuze is groot, maten, materialen, kleuren. Dat is echt geweldig. Mijn tafel had een linoleum blad en helaas is daar tijdens het transport een beschadigingetje in gekomen. Na overleg hierover is mij kostenloos een nieuw tafelblad toegezegd en dat is 5 weken later afgeleverd en gemonteerd. Ben er erg blij mee

2024幎3月12日

Trinity Furniture Solutions からの回答

bedankt Martine! Hoewel we klachten uiteraard willen voorkomen, lossen we klachten altijd op. Soms kunnen we besluiten om een nieuw tafelblad te leveren.
Uiteindelijk willen we dat een klant tevreden is met een van onze tafels/tafelbladen!

Trinity Furniture Solutions

5぀星のうち5の評䟡

Eerste ervaring met Trinity.

Eerste ervaring met Trinity.
Was op zoek naar een fijne, relatief dunne bureau mat zonder scherpe randen of die 'kruimelt (kurk). Moet comfortabel aanvoelen. Gevonden bij Trinity en bestelt via de site. Is keurig verpakt geleverd op aangegeven datum. Helemaal perfect.

2024幎4月15日

Prachtige tafel!

Goede informatie op de website over de tafel die ik kocht. Communicatie verliep vlot en correct. Levertijd klopte volgens afspraak.
Prachtige tafel, mooie afwerking. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

2024幎3月15日
5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben stad en land afgereisd maar bij Trinity gevonden!

Wij hebben stad en land afgereisd om een ronde tafel in de gewenste afmeting, afwerking en kleur te krijgen. Nergens te vinden, maar via Google kwamen we bij Trinity terecht. Daar kan alles! We hebben een tafel met tulpvoet besteld in HPL en in onze gewenste kleur en grootte. Deze werd snel geleverd en thuis gemonteerd tegen een zeer concurrerende prijs.

2023幎6月7日
5぀星のうち5の評䟡

Prachtig tafelblad, dik tevreden!

Wij wilden een blad op een oude poot van een tafel van Leolux laten maken. Toevallig, via Google, bij Trinity terecht gekomen. Zij hebben een prachtig ovalen blad voor ons gemaakt met een verjongde rand en fenix afwerking. Ontzettend mooi geworden, deze tafel heeft niemand.

2023幎5月26日

Wat een fijne zaak

Wat een fijne zaak. Of je nu belt of email stuurt , je krijgt meteen bericht terug. Super!!!
Hele vlotte verzending , alles zeer zorgvuldig verpakt ik had mijn bestelling met 2 dagen in huis
De meubelpootjes zijn van zeer goede kwaliteit echt heel mooi afgewerkt ook
Ik bedank hun voor de uitstekende services,en zal ze ook zeker aanbevelen. Top bedrijf dit. Ben er zeer blij mee

2023幎5月11日

Trinity Furniture Solutions からの回答

Dank voor de complimenten!
Elke dag spannen we ons in om het beste te geven aan onze klanten!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。