Väldigt fint hotell rent o snyggt. Personalen var så hjälpsamma. Jag har tidigare rest med Tripx och kommer välja er i fortsättningen eftersom då vi fick problem med vår transfer så fick vi hjälp... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Den här resan kunde inte ha varit bättre. Resan inklusive transfer fungerade utmärkt. Boendet på det trivsamma hotellet hade bemötande och service på det mest positiva och trevliga sätt. Konceptet... もっと見る
Double check TripX information. 80.2 kilometer is not "near the airport" A relaxing weekend has become very expensive just to reach the hotel. The hotel´s website was not functioning when we booked,... もっと見る
Hej, vi är nöjda med TripX. det var första gången vi reste med TripX. det var bra pris på resan. det enda problematiken med resor INTE bara För TripX är att det är många företag ( flygbolag, hot... もっと見る
企業情報
TripX Travel について
当該企業による記述
- Flight + hotel always included
- More than 130 destinations and 3000 handpicked hotels
- Dansk/Svensk/Norsk customer service
- Guaranteed best price on package holidays!
Visit us at:
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Enkel och rätt pris
Vår resa fungerade alldeles utmärkt…
Vår resa fungerade alldeles utmärkt från bokning till hemkomst. Enkelt och smidigt. Sarajevo var spännande och hotellet Aziza var bra. Rymliga rum och mycket bra frukost. Rekommenderar denna resa.
Bardzo zadowolona 😁 platnosc za podróż…
Bardzo zadowolona 😁 platnosc za podróż szybka i bezproblemowa . Polecany hotel idealny . Wszystko zgodne z opisem na stronie Tripex Travel . Bardzo polecam !!!!
Alt fungerer både før og under rejsen. Let at tjekke ind online via app
Alt fungerede fra bestilling til og under rejsen. Rejsen svarede til beskrivelsen. Hotellet er godt og med fantastisk beliggenhed
Maden er varieret og buffet. Vi har i år brugt TripX to gange og er fuld ud tilfredse
⚠️ Advarsel til andre reisende!!
⚠️ Advarsel til andre reisende!!
Jeg vil advare andre mot å bestille gjennom TripX
Oppholdet mitt var en stor skuffelse:
Rommet var skittent og slitt
Dusjen fungerte ikke (kun kaldt vann)
Maten var dårlig og virket lite hygienisk
Etter to dager ble jeg alvorlig syk med diaré og måtte få medisinsk oppfølging etter hjemkomst
Jeg sendte en detaljert klage til TripX, men de avviste saken uten å ta ansvar, til tross for at flere reisende har hatt lignende opplevelser.
Jeg deler dette for at andre skal være klar over risikoen og kunne ta et bedre valg før de bestiller.
Alt spillede – hotel, mad og oplevelser!
Vi boede 5 nætter på Hotel Algarve Casino, og det har været helt fantastisk fra start til slut. Hotellet er officielt 5-stjernet, men fortjener uden tvivl 10 ud af 10 i min bog. Service, komfort, udsigt og stemning var helt i top, og personalet gjorde oplevelsen ekstra speciel.
Morgenmaden var helt fantastisk – frisk, varieret og med alt hvad man kunne ønske sig. Der manglede virkelig ingenting!
Vi kombinerede opholdet med forskellige udflugter i området – Portimão, Ferragudo, Alvor og Lagos – og det hele var planlagt helt perfekt. Turene var smukke, afslappende og varierede, og vi fik oplevet både natur, byliv, strand, kultur og hyggelige lokale restauranter.
Hele rejsen kørte glat og føltes gennemtænkt fra A til Z. Vi følte os trygge og godt taget imod hele vejen igennem.
Beställningen gick smidigt
Beställningen gick smidigt. Incheckningen hemifrån fungerade bra. Transfern bekväm med taxi. Hotellet och maten god och varierande. Vi uppskattade underhållningen och bastun.
Malta
Mycket bra info om resan via mail. För mycket att göra själv med incheckning, transfer, sittplatser på flyget m m.
It was easy to book and good information
It was easy to book and the information was good. No problems. there was reminders in the inbox and liks to "Get your guide" which helped planning a good trip. The only thing that could be better is more visable information on how to do online checkin with Ryanair. You need to use their e-mail, not your own...
No problems Worked Hotel was excellent…
No problems Worked Hotel was excellent ,Staff very nice and food was good, ate to much .Buss outside of hotel to Rhodos City. Do recommend .Will use again
Parempi kuin hyvä!
Siis kaikki meni hienosti! Täysin niin kuin luvattiin! Lentokenttäkuljetus odotti heti lentokentän ovella vastassa, nimikyltin kanssa. Hotelli on jopa parempi, kuin mitä odotin. Ostan jatkossakin heiltä matkoja!
TripX-Travel kan med trygghet användas av alla som ska ut och rea i världen
Mycket förnämligt att kunna välja både flygbolag ! Hotell ,Traansver, man gör således sin egen paketresa tillsammans med TripX-Travel och till dom bästa priserna i branschen
Jag kan med gott samvete verkligen rekommendera
TripX - Travel 👍
Första gången som jag använde TripX och…
Första gången som jag använde TripX och allt fungerade klockrent med bokningen av flyg, transfer och hotell.
Prisvärd resa
Mycket prisvärd resa som både flöt på bra vid bokning, flyget samt att vi hamnade på ett jättefint hotell. Tycker vi hade en bra upplevelse från start till mål. Tack för hjälpen Tripx att få en fin semestervecka 🌞
All was great
Again I used TripX with great success
Everything worked fine, from booking to travel and hotel
No complaints from here.
Have given my recommendations to others
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse…
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos TripX. Bokningen gick smidigt och enkelt, hemsidan var tydlig och lätt att navigera. Jag uppskattade den klara informationen både innan och under resan, vilket gjorde hela processen trygg och bekväm. Rekommenderar gärna TripX vidare!
Hotell Bonum Gdansk
Jätte mysigt hotell, frukosten kostade 50zl extra per dag och det var den värd servicen utmärkt, rent och fint rum med sköna sängar. En liten promenad från hotellet till kanalen där det fanns gott om caféer och restauranger. Ett tips är att INTE ta båtturen där båten ser ut som ett piratskepp, rena blåsningen, den kör bara till hamnen och man kan se en massa gamla båtar och sen samma väg tillbaka.
Kendte ikke TripX på forhånd
Kendte ikke TripX på forhånd, men fandt rejsen via en rejseside. Alt lige fra bestilling til hjemkomst fungerede upåklageligt. Pris på niveau med Tui.
Rejsen der blev ved med at give…
Rejsen der blev ved med at give @alanxafira spa hotel er det værste vi nogen sinde har oplevet (efter vi har rejst 2-3 gange årligt) Hotellet står opgivet som 5 stjernet, men er nok knap 2/3 stjerner værd. Der var net over den indendørs swimmingpool og alt lignede et lager. I fitness var alle printplader defekte på løbebånd og cykler og alle maskiner virkede ikke. Det var virkelig den værste ferie længe
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。