Troedoorレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer mooie en gezellige showroom, snel de juiste tafel gevonden met behulp van het vriendelijke team. Bezorging was de week erna al en ook dat ging perfect. Zeer blij met onze nieuwe stevige uitschu... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Teak tuinbank gekocht bij Troedoor; Stevige tuinbank, de bank is goed ontworpen met o.a. houtsnijwerk in de leuning. Service/Ontvangst bij koop was prima. Wat jammer is dat de tien "zit" plan... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

企業情報

1. 家具店
  2. 日用品店

当該企業による記述

Wie (online) binnenloopt bij Troedoor, stapt in een sfeervolle wereld van 5.000m2 en 19 stijlkamers met meubels van warm teak, in combinatie met eigentijdse stoffen, stoer leer en stijlvolle accessoires. Direct gelegen aan de A50, afslag Heteren. Troedoor, een team van specialisten. Troedoor, Sfeermakers in teak is sinds 2009 gevestigd aan de A 50, afslag Heteren en was voorheen Teak Trend uit Renkum. Teak Trend was al ruim 20 jaar een begrip in teakhouten meubelen in Renkum en omgeving, maar moest verhuizen om plaats te maken voor natuurgebied “Het Beekdal”. Het familiebedrijf is in 1991 begonnen met het importeren van teakhouten meubelen vanuit Indonesië. In eerste instantie als groothandel J&E voor detaillisten, doch al snel wist ook de particulier de weg naar onze loods in Renkum te vinden en werd ook Teak Trend opgericht.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Zeer mooie en gezellige showroom.

Bezorging was de week erna al en ook dat ging perfect.
Zeer blij met onze nieuwe stevige uitschuiftafel.

2026年4月18日
5つ星のうち5の評価

Positief met een zuurtje in je mond

De aankoop was uiterst vriendelijk.
Onder genot van een heerlijk kopje koffie alles besteld.
Het is een mooie showroom waar een goede sfeer hangt.

Echter een afspraak voor vervoer na 3,5 maand wachten.
Men belt met een datum en dat moet het dan maar zijn.
Mogelijkheden waren er niet ook niet of flexibel in tijd.
Terwijl in het verkoop gesprek dat heel anders is afgespiegeld.
Helaas dat gaf een nare nasmaak.

Verder heel blij met mijn meubels ,ook prachtig gemaakt zoals ik het wenste.

2026年2月24日
5つ星のうち4の評価

Mooie winkel

Mooie winkel, vele mogelijkheden

2026年2月1日

Troedoor からの回答

Dankjewel voor de mooie woorden en de 4 sterren! Fijn om te horen dat jullie de winkel en de vele mogelijkheden waarderen. We zijn natuurlijk benieuwd wat we nog nét beter hadden kunnen doen om er 5 sterren van te maken. Feedback is altijd welkom!

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf, fijn geholpen met een eerlijke kijk op de situatie

2026年1月3日

Troedoor からの回答

Dankjewel voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze eerlijke en nuchtere aanpak waardeert. We vinden het belangrijk om goed mee te denken en transparant advies te geven. Graag tot ziens bij Troedoor!

Fantastisch

Fantastisch, goed advies, lieve en leuke mensen die met je meedenken. Ze hebben prachtige spullen.

2026年1月23日

Troedoor からの回答

Wat een geweldige woorden, dankjewel! Super fijn om te horen dat het advies en het meedenken zo zijn gewaardeerd. En dat jullie onze collectie prachtig vinden, daar worden we blij van. Veel plezier met jullie aankoop en graag tot ziens bij Troedoor!

5つ星のうち5の評価

Mooie stoelen, fijn advies en top levering

Na goed advies in de winkel de keuze gemaakt voor 6 mooie stoelen. Vooraf de stoelen ophalen om ook thuis te kunnen bekijken was geen enkel probleem. Ondanks de voorspelde levertijd (10 a 12 weken) werden de stoelen na 5 weken al geleverd incl. verzochte aanpassingen aan de stoelpoten.
Bij de levering werden we ook nog eens verrast met een heerlijke fles wijn. Wij zijn dus erg tevreden!!

2025年11月28日

Troedoor からの回答

Wat een ontzettend leuke review, dankjewel! Geweldig om te horen dat het advies, het meekijken thuis én de snelle levering zo goed zijn bevallen. Fijn ook dat de aanpassingen aan de stoelpoten precies naar wens zijn uitgevoerd. En mooi dat de wijn in de smaak viel 😉
Veel plezier met de stoelen en graag tot een volgende keer bij Troedoor!

Perfect zoals altijd

Perfect zoals altijd ruim de tijd nemen ze voor je en denken graag met je mee in je ideeën

2025年10月24日

Troedoor からの回答

Wat een fijne review, dankjewel! 😊 Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat ons team de tijd neemt om mee te denken. Dat persoonlijke contact vinden we belangrijk. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens bij Troedoor!

Leuke roomdivider gekocht

Leuke roomdivider gekocht, fijn geholpen in de winkel. Snel geleverd en volgens afspraak. Aanrader om eens naar binnen te lopen erg leuke winkel.

2025年10月31日

Troedoor からの回答

Wat leuk om te horen, dankjewel! 😊 Fijn dat alles zo goed is verlopen — van het advies in de winkel tot de snelle levering. Geniet van de roomdivider en bedankt voor de mooie aanbeveling! Graag tot ziens bij Troedoor.

Levering snel

Levering snel. Prachtige meubels. Met name de tafel is prachtig. Wij zijn zeer tevreden.

2025年11月1日

Troedoor からの回答

Wat fijn om te horen, dankjewel voor de mooie woorden! 😊 Geweldig dat jullie zo tevreden zijn en dat de tafel zo in de smaak valt. Veel plezier met de nieuwe meubels en graag tot ziens bij Troedoor!

5つ星のうち2の評価

Troedoor Teak tuinbank roestvlekken

Wat jammer is dat de tien "zit" planken van de bank niet met RVS schroeven vastgezet zijn. Bovendien zijn deze vanaf de zitzijde (boven) geschroefd, niet vanaf de onderzijde.

Het gevolg is helaas dat er binnen een jaar 50+ (5 schroeven per plankje) roestvlekken op de bank te voorschijn zijn gekomen.

We proberen nu eerst met de hand deze zwarte vlekken zo veel mogelijk weg te schuren.

2025年8月31日

Troedoor からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het oprecht jammer dat u dit zo ervaart, zeker omdat we u hebben aangeboden de bank te retourneren en het aankoopbedrag terug te storten. Ook hebben we u uitgelegd dat bij buitenmeubilair soms roestvlekken kunnen ontstaan rond bevestigingspunten, ondanks de zorgvuldige afwerking.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en hadden gehoopt dat ons aanbod een passende oplossing zou zijn. Mocht u alsnog gebruik willen maken van de retourmogelijkheid of verdere vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

5つ星のうち5の評価

Een prachtige winkel, een aanrader.

Een prachtige winkel, uitermate vriendelijk en deskundig te woord gestaan, snelle levering en goede service.

2025年1月30日

Troedoor からの回答

Hartelijk dank voor de mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze winkel, service en snelle levering zo waardeert. We doen ons best om iedere klant vriendelijk en deskundig te helpen, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo is ervaren. Heel veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer bij Troedoor!

5つ星のうち5の評価

Wat een prachtige winkel en wat enorm…

Wat een prachtige winkel en wat enorm veel keus in teakhouten meubels.Je kunt er op je gemak rondkijken zonder dat er een verkoopmedewerker in je nek zit. Als je hulp of advies nodig hebt kan dat natuurlijk ook ,ze zijn er uiterst vriendelijk! Wij hebben hier een mooie kast,een salontafel plus hoektafel,verschillende bijzettafels en een mooie tv-kast gekocht.
De tv-kast is op maat gemaakt en tussendoor kregen wij foto's toegestuurd zodat wij onze goedkeuring konden geven ,geweldig dat dit mogelijk is! We zijn super tevreden met onze nieuwe meubels en kunnen Troedoor van harte aanbevelen.

2024年10月18日

Vriendelijk en professioneel

We zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen bij Troedoor. Wij hadden stoelen gezien bij een andere winkel maar omdat wij daar niet zo netjes geholpen werden zijn we via de leverancier bij Troedoor belandt. Zo zie je dat klantvriendelijkheid het verschil kan maken.

2024年10月22日
5つ星のうち5の評価

Zeer blij met onze kast en salontafel

Hier een kast en salontafel gekocht. Erg tevreden over de mooie meubels! Vriendelijk, enthousiast en gemoedelijk personeel. Zeer tevreden over de communicatie voor wat betreft de levering. Kortom, erg goede ervaring en een aanrader om hier je mooie teak houten meubels te kopen. Wij komen zeker terug!

2024年2月29日

Maatwerkkasten gemaakt door vakmensen

Bij Troedoer twee maatwerk kasten laten maken van hergebruikt teakhout. Prachtig eindresultaat. Vakwerk!
De communicatie rond ontwerp en maatvoering verliep zeer goed en de gewenste wijzigingen in de tekeningen werden snel en accuraat doorgevoerd. Uitstekend klantgericht bedrijf met prima personeel. Nette bezorging door zorgvuldig werkende en vriendelijke mannen. Kortom: uitstekend bedrijf!

2022年6月10日

Leren hoekbank

Onlangs een mooie leren hoekbank gekocht bij dit bedrijf. Prettig en vakkundig geholpen en omdat we in de buurt woonden mochten we even wat stalen mee naar huis nemen om de kleur te bepalen. Na enige wachttijd is de bank geleverd en geplaatst door 2 aardige medewerkers, daarna nog gezellig koffie gedronken. (de lekkere fles wijn die ze meebrachten hebben we uiteraard zelf soldaat gemaakt)
Een bijpassend kleed uitgezocht, moest op maat gemaakt worden en ook dat is prima verzorgd. Topwinkel!

2022年5月23日

Prachtig dressoir gekocht

Wij hebben een prachtige, unieke kast gekocht bij Troedoor. Service was zeer goed, de levering met vakkundige mannen ook. Zeer blij met de aankoop!

2022年4月20日

Trustpilot エクスペリエンス